Aktuální microsite

Dezinfekce ASOR - účinek proti viru SARS-CoV-2 již po 5 minutách inkubace
Účinná dezinfekce ASOR, likvidace CORONAVIRu a jiných virů, mikroorganismů s širokým spektrem využití díky netoxicitě a šetrnosti, od společnosti M.P.M., spol. s r.o.
M.P.M., spol. s r.o. Pronájem, prodej cateringových stanů
Projekty pro stavbu i rekonstrukci rodinných domů a bytů od spolehlivého architekta
Kvalitně vypracované projekty i s realizační dokumentací pro stavbu či rekonstrukci rodinných domů, bytů i interiérů od architektonického ateliéru Ing. arch. Hany Liškutínové na pobočce v Brně.
Obec Milý, okres Rakovník, Přírodní rezervace Milská stráň, přírodní park Džbán, kaple sv. Michala
Obec Milý, okres Rakovník, Přírodní rezervace Milská stráň, přírodní park Džbán, kaple sv. Michala, usedlosti z přelomu 19. a 20. století v centru obce, stožár v podobě umělé borovice.
Obec Milý obecní úřad
Pokrývačské práce Nymburk, pokrývačství, nové střechy, opravy a renovace střech
Pokrývačské práce Nymburk, pokrývačství, nové střechy, opravy a renovace střech, dodávky plechových střech falcových i šroubovaných.
Zdravotní ústav paliativní a hospicové péče, péče o těžce nemocné a umírající – PAHOP
Hledáte oporu při péči o těžce nemocného člena Vaší domácnosti? Nachází se Váš blízký již v terminálním stádiu nevyléčitelné nemoci a Vy nevíte, jak se o něj postarat?
PAHOP, Zdravotní ústav paliativní a hospicové péče, z.ú.
Řízení budov a automatizace místností – projekty a produkty
Komfortní bydlení s odkazem na ochranu životního prostředí představují projekty a produkty pro řízení budov a automatizace místností od společnosti SAUTER Automation, spol. s r.o. z Prahy.
SAUTER Automation, spol.s r.o. Regulační technika Praha
Spirometry MIR - spolehlivé přístroje pro vyšetření funkce plic
Spolehlivé přístroje pro vyšetření funkce plic naleznete u společnosti UTILCELL, s.r.o. se sídlem v Ostrovačicích, která dodává spirometry MIR včetně softwaru pro ukládání měření a případný tisk.
Léčebná rehabilitace psů Brno, fyzioterapie psů po ortopedické či neurologické operaci
Léčebná rehabilitace psů Brno, fyzioterapie psů po ortopedické či neurologické operaci, hydroterapie, magnetoterapie, bioterapie, terapeutické masáže, cvičení na gymballech, strečink.
Obec Oselce, správné místo pro život v Plzeňském Kraji
Malá obec s bohatou kulturní a občanskou vybaveností, obec zajišťující bohaté společenské vyžití, Oselce – místo pro turisty, která vítá i nové občany a návštěvníky.
Prodejce klimatizačního a chladícího zařízení v Jihomoravském kraji
Kvalitní klimatizační technika značek Gree a Aux Air, klimatizace s nejlepší cenou, nejrychlejšími dodacími termíny, spolehlivou montáží a pozáručním servisem od společnosti Klima 1 – Jiří Radda.
Dotykové sondy pro obráběcí centra - infračervený i rádiový přenosu signálu
Přesné a moderní dotykové sondy s bezkontaktním optickým senzore pro CNC stroje nabízí společnost HEIDENHAIN s.r.o. se sídlem v Praze.
Navrhování, statika, dodávka a montáž železobetonových prefabrikovaných konstrukcí
Tým pracovníků z firmy ZIPP Brno s.r.o. mají dlouholeté zkušenosti v oblasti navrhování, statiky, dodávky a montáže železobetonových prefabrikovaných konstrukcí. Působí nejen v Jihomoravském kraji.
Plastové staveništní a zásuvkové rozváděče pro napájení elektrických spotřebičů
Staveništní rozvaděče a zásuvkové skříně se používají pro napájení elektrických spotřebičů. Výrobou a prodejem plastových rozváděčů se zabývá česká společnost ESTA, spol s.r.o.
Chlazení na pivo - nápojové zařízení pro letní zahradní párty, chaty a chalupy
Firma ADAMEC – ADRO s.r.o. se sídlem poblíž Opavy nabízí chladící a výčepní nápojové zařízení na pivo pro letní párty, chaty a chalupy.
ADAMEC - ADRO s.r.o. Adamec Lukáš
Kurz obsluhy PC Praha, akreditovaný rekvalifikační program s mezinárodní certifikací IES, London
Společnost BOHEMIA INSTITUT s.r.o. - JAZYKOVÉ KURZY A ŠKOLENÍ zajišťuje počítačové kurzy, zvládnutí základních pojmů, textové a tabulkové editory, internet, grafické základy.
Studnařství Praha, vrtné práce, údržba starších studní, realizace nových vrtů, vytyčení vrtů
Studnařství Praha, vrtné práce, údržba starších studní, realizace nových vrtů, vytyčení vrtů, vrtání a vystrojení studen, rekonstrukce a čištění vrtaných i kopaných studní.
Virologická diagnostika Praha, virologie, řada výrobků ViroQ, RT PCR testy na COVID-19
Společnost BAG Diagnostics GmbH je významným dodavatelem diagnostik a přístrojů pro zdravotnictví, sídlíme v Praze.
Základní škola a mateřská škola Černotín, počítačové učebny, kroužky, školní družina, angličtina
Naše škola poskytuje komplexní základní vzdělání pro první až pátou třídu základní školy, předškolní vzdělání v mateřské školce.
Grahamové tyčinky - mlsejte zdravě křupavé tyčinky, které chutnají každému!
Mlsejte zdravě a bez výčitek! Kupujte na Váš stůl křupavé grahamové tyčinky od firmy PEKÁRNA KRÁL s.r.o., která své výrobky dováží po celé ČR, včetně Brna i Olomouce.
Centrum doléčování a rehabilitace - Nemocnice Jablonec nad Nisou, fyzioterapeutická péče
Centrum doléčování a rehabilitace - Nemocnice Jablonec nad Nisou, fyzioterapeutická péče, hlídání pohybu pacientů kamerovým systémem, jídelna a společenská místnost, standardní pokoje s vlastním WC.
Restaurace U Svatého Antoníčka Praha, tankové pivo Gambrinus, rozvoz jídel, staročeská kuchyně
Restaurace U Svatého Antoníčka Praha, tankové pivo Gambrinus, rozvoz jídel, tradiční staročeská kuchyně, denní menu, minutky, nealkoholické nápoje, limonády, hospoda.
Kropení a vlhčení komunikací, staveb a silnic Olomouc, kropící vozy, kropení staveb, zalévání parků
Kropení a vlhčení komunikací, staveb a silnic Olomouc, kropící vozy, kropení staveb, zalévání parků a zeleně, čištění komunikací komunální technikou.
Kontrola a sepsání smlouvy o převodu bytu, domu - služby v oblasti práva nemovitostí
Komplexní služby v oblasti práva nemovitostí poskytuje naše advokátní kancelář Mgr. David Rašovský, advokát z Brna. Postaráme o kontrolu a sepsání smlouvy o převodu bytu a domu.
Prodej, montáž a záruční i pozáruční servis venkovních žaluzií, rolet, sítí proti hmyzu
Prodejem, dodávkou, montáží a dále záručním a pozáručním servisem venkovních žaluzií, rolet, sítí proti hmyzu se zabývá společnost vašežaluzie.cz . Působíme po celé ČR.
Dodavatel dopravníkových řetězů nejlepší kvality na trhu
Nerezové dopravníkové manipulační řetězy pro průmyslová odvětví – strojírenství nebo stavebnictví. Dodavatel transportních řetězových systémů na přání zákazníka – BRANDAU Czech Republic, s.r.o.