Aktuální microsite

Pohřební služba, kancelář Trutnov, pohřebnictví, kremace, převozy zesnulých i ze zahraničí
Chcete důstojně pohřbít Vaše zemřelé. Pomůžeme Vám nejen s pohřbem či kremací, ale zajistíme i smuteční obřady, tisk smutečních oznámení, kamenické práce i rozptyl popela.
Česká výroba masivních dubových podlah Přerov, ruční výroba klasických, zámeckých parket, mozaiky
Jsme malá rodinná firma, která vyrábí dřevěné dubové parkety z masivu, děláme také dubové železniční pražce.
MOSAIC spol. s r.o.
Stavba průmyslových montovaných hal Chrudim, montované haly pro skladovací a výrobní prostory
Rádi pro vás navrhneme a postavíme halu dle vašich požadavků a poskytneme vám plný zákaznický servis a poradenství.
Interní lékařství, léčba cukrovky Kuřim, preventivní a diagnostická léčba diabetologie
Interní lékařství, léčba cukrovky Kuřim, preventivní a diagnostická léčba diabetologie, glukometr, infuzní pumpa, EKG a INR, lipidová poradna.
MUDr. Zdeňka Chytilková Internadia nova s.r.o.
První crossover značky ŠKODA KAMIQ – bezpečný vůz, který sedne každému
První crossover ŠKODA KAMIQ je bezpečný vůz, který sedne opravdu každému. Naleznete jej u společnosti AUTONOVA BRNO s.r.o., která je autorizovaným prodejcem nových a ojetých vozů ŠKODA.
Telespirometrie z pohodlí vašeho domova - osobní spirometry MIR
Osobní spirometry MIR pro telespirometrii dodává firma UTILCELL, s.r.o. z Ostrovačic. S našimi spirometry zjistíte stav plic z pohodlí Vašeho domova za zvýšené hygienické bezpečnosti.
Rizikové kácení stromů - ořez a pokácení nestabilního, nebezpečného stromu
Společnost VERTIK Vizovice provádí v lokalitě Zlínský kraj, Zlín, Vsetín rizikové kácení stromů. Zajistíme bezpečnou likvidaci nestabilního či nebezpečného stromu - ořez a pokácení.
Eshop, prodej dekorativních stěrek do interiéru - luxusní barvy a omítky z Itálie
Společnost Finpaints s.r.o. Kroměříž má výhradní zastoupení pro Českou republiku i Slovensko na prodej dekorativních stěrek do interiéru. jde o luxusní barvy a omítky Rivedil z Itálie.
Účinné zchlazení přehřátého psa, veterina Plzeň, zrychlené dýchání s vyplazeným jazykem
Nejen v horkých letních dnech zajistěte svému pejskovi dostatečnou péči v podobě stínu, dostatečného pitného režimu a snažte se omezit pohyb psa na minimum - Veterinární klinika Kleisslova Plzeň.
Technologie pro mlékárenský průmysl Havlíčkův Brod, výroba pasterizačních stanic, mlékárny
Technologie pro mlékárenský průmysl Havlíčkův Brod, výroba pasterizačních stanic, technologické zařízení pro mlékárny, inženýring a dodávky, zpracování projektů.
Paracelsus, s.r.o. – číslo jedna ve zdravotní péči na Mostecku a Litvínovsku
Poliklinika Paracelsus zajišťuje základní a preventivní lékařské služby zejména pro oblast Mostecka a Litvínovska. Ambulance praktických lékařů, rehabilitace či zubní.
Malá obec Pracejovice nedaleko Strakonic v Jihočeském kraji
Chcete poznat malebné místo v okrese Strakonice? Navštivte malou obec Pracejovice, která se nachází jen půl hodiny od města Písek v Jihočeském kraji a ukrývá ideální místo pro život.
Právní zastupování podnikatelů a firem - obchodní právo
Právním zastupováním podnikatelů a firem se zabývá naše zkušená advokátní kancelář Mgr. David Rašovský, advokát z Brna. Poskytujeme kvalitní služby nejen v oblasti obchodní práva.
Dřevěné vnitřní schody, obklady schodů, celodřevěné schodiště z různých druhů dřeva
Interiéry Buršík Vám vyrobí celodřevěné schodiště, dřevěné vnitřní schody i obklady schodů z různých druhů dřeva. Působí v regionu Zlín, Kroměříž, Přerov.
Krásná restaurace uprostřed města Havířov
Bezkonkurenční kuchyně, skvělé pokrmy a lahůdky, profesionální personál a mnoho nadstandartních služeb. Pořádání oslav, akcí a firemních večírků nabízí Restaurace Radnice Havířov s.r.o.
GSP Zlín - zeměměřická kancelář, geodetické práce, vytyčování hranic pozemků,  zeměměřič
GSP Zlín - zeměměřická kancelář, geodetické práce, vytyčování hranic pozemků, zeměměřič, zakládání veškerých staveb, práce v bodových polích, poradenská činnost.
Specializovaný časopis A-Z ELEKTRO – novinky z elektro, energetiky
Odborný časopis A-Z ELEKTRO specializovaný na vědu, výzkum, techniku, energetiku, robotizaci a elektroinstalaci vychází jako dvouměsíčník od společnosti GIVERSDON s.r.o.
Plastové dveře z profilového systému Prestige - výroba, prodej
Plastové dveře jsou důležitou součástí domu i bytu. Firma Pavel Knězek se zaměřuje na výrobu a prodej plastových dveří z profilového systému Prestige. Realizace zajistíme v Kopřivnici i Rožnově.
Pavel Knězek, s.r.o.
Geodetické služby a zeměměřičské práce, geodezie Opava, Ostrava
Opavská geodetická firma 100KLASA, jejímž majitelem je Ing. Ivo Stoklasa, provádí kompletní geodetické služby, zeměměřičské práce, inženýrská geodezie - převážně v okrese Opava, Ostrava. Vypracujeme geometrické plány pro zápis v katastru nemovitostí – nutné pro vytyčování hranic pozemků, pro rozdělení pozemků, zaměření stavby, ...
Protipožární poklopy REW 90 pro zátěžové prostory - metro  Vysočina
Protipožární poklopy s vysokou odolností a velkou únosností REW 90 pro zátěžové prostory - metro, nádraží chodníky od firmy ALFEKO s.r.o. na Vysočině
Interiérové dveře – dodání a montáž včetně kování, obložek a pouzder
S výběrem vhodných interiérových dveří pro dům i byt Vám poradí studio RG Interiéry z Ivančic. Dodáváme a montujeme dveře včetně kování, pouzder a obložek.
Instalatér - domovní instalace, revize vody, plynu, topení
Instalatér Petr Jurásek působí v regionu Zlín, Zlínský kraj. Zajišťuje servisní služby, provádí domovní instalace i revize vody, topení a plynu.
Transformátory, vinuté díly a elektronické komponenty
Transformátory pro spínané zdroje a DC/DC měniče, vinuté díly, tlumivky a měniče pro elektroniku, osazení desek plošných spojů zajišťuje společnost ALLTRONIC z Plzeňského kraje.
Rotavátor Ruris, kultivátory, sekačky, křovinořezy-prodej, servis
Usnadněte si práci na zahradě - rotavátory, kultivátory, sekačky, křovinořezy a další technika je na prodej u firmy Zdeněk Omelka Napajedla 15 km od Zlína, Uherského Hradiště.
Turnikety otočné, tripodové i plnorozměrové pro kontrolu průchodu osob
O důslednou kontrolu vstupu osob do vyhrazených prostor se postarají exteriérové a interiérové otočné, tripodové nebo plnorozměrové turnikety od společnosti MAGTRADE, s.r.o. z Prahy.