Aktuální microsite

Rekonstrukce domů OKAL v programu Nová Zelená úsporám
Pokud máte dům OKAL a zvažujete jeho rekonstrukci, aby byl znovu moderní a komfortní, pak se obraťte na firmu RD KOMEX, která vám zajistí rekonstrukci domů OKAL v programu Nová Zelená úsporám.
RD KOMEX s.r.o.
Kovovýroba, CNC obrábění Nový Jičín, opracujeme různé formy, tvarové dílce, prototypové díly
Specializujeme se na třískové obrábění, CNC obrábění, horizontální vrtání a frézování, vertikální frézování, soustružení a také hloubkové vrtání.
Domov pro seniory Sen pro Sen Benešov, domov důchodců se zdravotní a ošetřovatelskou péčí
Domov pro seniory Sen pro Sen Benešov poskytuje sociální a zdravotní služby, podporuje soběstačnost uživatelů a umožňuje prožití plnohodnotného života seniorů.
Domovní čistička odpadních vod od EKOCIS, ČOV pro domácnosti, chalupy i průmyslové objekty
Nečekejte, až k vám dovedou kanalizaci, ani neplaťte za vývoz jímky nebo septiku a pořiďte si výkonnou a nenáročnou domovní čističku odpadních vod od EKOCIS.
EKOCIS, spol. s r.o. čističky odpadních vod
Jeřábové práce Klatovy, práce autojeřábem, autojeřábnické práce nosnost do 35t
V okrese Klatovy naše firma Vacek Zdeněk zajišťujeme jeřábové práce pomocí autojeřábu PPM ATT 400, který je schopen přemístit těžká břemena do nosnosti 35t.
Projekce a realizace zahrad a veřejné zeleně včetně jejich údržby
O návrh, realizaci a následnou údržbu zahrad se postará Zahradní centrum Morávkovo. Projektujeme a realizujeme okrasné i užitkové zahrady nebo městské parky.
Zahradní centrum Morávkovo ASTRA LEDNICE s.r.o.
Terasové desky a dlažby Lázně Bohdaneč, podlaha na balkonech, kolem bazénů, restauracích, molech
Terasové desky a dlažby Lázně Bohdaneč, podlaha na balkonech, kolem bazénů, restauračních zahrádkách, přístavních molech, plastové produkty z TRAPLASTU.
Daňový účetní servis Praha – jistota správného výpočtu daní
Certifikovaný účetní a daňový poradce Ing. Richard Schuh z Prahy nabízí služby daňového účetního servisu s garancí správného výpočtu daní a možnosti odkladu daňového přiznání.
Daňové poradenství Praha - Ing. Richard Schuh Fiskala RS s.r.o.
Ortopedická ambulance v Brně s moderními přístroji a individuálním přístupem
Moderně vybavená ortopedická ordinace v Brně. Léčba krevními destičkami, rázovou vlnou a laserem. MUDr. Zbyněk Maška Vám pomůže při léčbě pohybového aparátu, artrózy, bolesti kloubů a šlach.
Dřevěný zahradní nábytek z odolného masivu na terasu - prodej za výborné ceny
Společnost PROKOM R & S s.r.o. dodává v Opavě, Ostravě dřevěný zahradní nábytek PROWOOD z odolného masivu. Za výborné ceny prodáváme jednotlivé produkty nebo sestavy nábytku na vaši terasu, zahradu.
Servis elektrických zařízení Praha - Čakovice, servis a opravy rozvoden, technologických zařízení
Servis elektrických zařízení Praha - Čakovice, servis a opravy rozvoden, technologických zařízení, řídících a monitorovacích systémů, systémů měření a regulace.
Daňové poradenství Hradec Králové, finančně ekonomické poradenství, soudní znalectví, likvidace
Daňové poradenství Hradec Králové, finančně ekonomické poradenství, soudní znalectví, likvidace, právní pomoc, správa konkurzní podstaty.
Penzion Skalky u Benešova, příjemné ubytování se zahradou a bazénem, výlety do okolí
Penzion Skalky nabízí velmi příjemné ubytování v krásném a zdravém prostředí, kde klid a okolní příroda jsou ideální pro odpočinek i aktivní dovolenou.
Termotransferové tiskárny - stolní, průmyslové, mobilní
Termotransferové tiskárny pro pro tisk etiket nebo účtenek můžete zakoupit jednoduše u společnosti TFP UNIVERSAL a.s. Praha. S výběrem té správné tiskárny Vám rádi poradí její odborníci.
Opravy bodového poškození na autosklech, zcelování prasklin metodou GLASS REPAIR
Oprava čelního autoskla na vozidle je důležitá pro Vaši bezpečnost. Autosklo Trio Praha 9 opravuje bodová poškození metodou GLASS REPAIR, schválenou ministerstvem dopravy ČR.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. Výměna autoskel Praha 9
Sanační omítky vysoké kvality vhodné pro sanace vlhkého zdiva
Vlhké zdi Vám už nikdy nemusí dělat starosti. Pokud použijete sanační omítky od společnosti PREMIX servis, spol. s r.o.
PREMIX servis, spol. s r.o. Sanace vlhkého zdiva
Spoty, šoty, TV reklamy, promo videa, virály natočí video studio POLAS
Spoty, šoty, TV reklamy, promo videa, dokumenty, virály, sponzorské vzkazy, instore i PR snímky či videa z virtuálního světa na klíč Vám natočí video studio POLAS z Prahy.
POLAS VIDEOSTUDIO Kameraman Praha, natáčení videa
Profesionální montáž domácích i průmyslových vodáren a poradenství při koupi čerpadel
Odborné poradenství při koupi čerpadel a montáž domácích i průmyslových vodáren Vám zajistí firma STUDNY Doležel a Janíček s.r.o. v okolí Olomouce, která se specializuje na čištění vodních zdrojů.
STUDNY Doležel a Janíček, s.r.o.
Zprostředkování výhodných rodinných domů formou aukce a veřejné dražby
O prodej rodinných domů za velmi výhodné ceny se vám postará firma PROKONZULTA a.s, jež zajišťuje aukční a veřejnou dražební činnost nejen nemovitostí pro zájemce, klienty z Brna a blízkého okolí.
Profesionální úklidové práce - úklid domácností i kanceláří za příznivou cenu
Přenechejte úklid domácností i kanceláří profesionální ostravské firmě Best Ostrava s.r.o., která působí po celém Moravskoslezském kraji a obstará Vám pravidelné i jednorázové úklidové práce.
BEST OSTRAVA s.r.o. Úklidové služby
Montáž sítí proti hmyzu do všech typů oken i dveří, v moderním a elegantním provedení
Přesné vyměření i montáž sítí proti hmyzu provádí firma vašežaluzie.cz se sídlem v Hlučíně, nedaleko Ostravy a Opavy. Účinné a elegantní zamezení vniknutí obtížného hmyzu do domu.
Lakování nábytku, garážových vrat, disků kol a průmyslových výrobků
Precizním lakováním předmětů a dílů se zabývá naše společnost JANTAR-lakovna, spol. s r.o. Lakujeme nábytek, garážová vrata, disky kol a průmyslové výrobky v Brně, Blansku i Vyškově.
JANTAR-lakovna, spol. s r.o.
Periodické kontroly, revize plynu, plynových zařízení v zákonných lhůtách
Provádějte periodické kontroly a revize plynu, plynových zařízení v zákonných lhůtách. V regionu Brno, Vyškov se můžete obrátit na firmu THERMATIC - Jan Nohava z Kroměříže.
Mateřská škola Montessori Poděbrady, moderní školka pro děti ve věku 2, 5 - 6 let
Mateřská škola Montessori Poděbrady, moderní školka s předškolním vzděláním pro děti ve věku 2, 5 - 6 let, výuka v českém jazyce, logopedická cvičení, keramická dílna, plavecké kurzy, angličtina.
Navrhování a statistika železobetonových konstrukcí - kompletní návrh a poradenství
Navrhování a statistika železobetonových konstrukcí - kompletní návrh, statické výpočty a poradenství investičního záměru spolehlivě od firmy ZIPP Brno s.r.o.