Aktuální microsite

Pozemní laserové skenování s 3D laserem a laser scanning - geodetické práce od české firmy
Brněnská firma ADITIS s.r.o. se zaměřuje na geodetické práce, komplexní služby v oboru geodézie a poskytuje i pozemní skenování s 3D laserem, laser scanning, vytyčovací práce ve výstavbě.
ADITIS s.r.o. Geodetické práce Brno
Výroba vaječného koňaku, ovocných pečených čajů a marmelád do obchodů a restaurací
Společnost HERBA LENA group s.r.o. z Chropyně vyrábí marmelády, pečené čaje, vaječný koňak a ovocné sirupy z čerstvých surovin. Zavážíme obchody, restaurace v Kroměříži, Zlíně, Přerově i Olomouci.
Přívěsné podvalníky DAMCO Praha, prodej zemědělských podvalníků, přívěsných silničních podvalníků
Zajišťujeme servis a prodej přívěsných silničních a zemědělských podvalníků irské firmy DAMCO Trailers.
Kompletní dodávka a montáž oplocení na klíč
Kompletní dodávku a montáž oplocení na klíč zajistí v okolí Havlíčkova Brodu společnost ADH-Ploty, s.r.o. Zavítejte do našeho plotového centra ve Štokách.
Novou sekačku na trávu si pořídíte právě u nás
Široký výběr zahradních sekaček naleznete v okolí Jemnice, Dačic a Slavonic v prodejně zahradní techniky Václav Fučík v Jemnici.
Václav Fučík ZAHRADNÍ TECHNIKA
Dřevěné a plastové kompostéry, polykarbonátové skleníky s dopravou zdarma
Nakupujte dřevěné nebo plastové kompostéry nebo polykarbonátové skleníky s dopravou zdarma z pohodlí domova. Kompostéry i skleníky na Vaši zahradu nakoupíte na e-shopu firmy ANDĚL CZ.
Anděl CZ, s.r.o.
Střední škola a základní škola Žamberk, vzdělání žáků se speciálními vzdělávacími potřebami
Střední škola a základní škola Žamberk poskytuje základní vzdělání a střední vzdělání v odborném učilišti a praktické škole.
Střední škola a základní škola Žamberk
Zámečnictví Jičín, výroba plotů, mříží, pojezdové brány, montáže bezpečnostních zámků a kování
Na přání Vám rádi zhotovíme nové pojezdové brány, kvalitní mříže nebo originální ploty. Provádíme zámečnické a svářečské práce.
Zemní práce Trutnov, terénní úpravy pozemků a zahrad pomocí pásového a kráčejícího bagru
Provádíme veškeré zemní práce bagrem dle přání zákazníka, před samotnou realizací poskytujeme nezávaznou odbornou konzultaci o provedení úprav pozemků nebo zahrad.
Výroba lehkých pracovních oděvů pro zdravotnictví, pečovatelky, sanitáře, sociální pracovníky v režimu náhradního plnění
Firma EPOS DUO s.r.o. Zlín je výrobce, dodavatel pracovních oděvů v režimu náhradního plnění. Jsme připraveni dodat lehké pracovní oděvy pro zdravotnictví, pečovatelky, sanitáře i sociální pracovníky.
Plotostřihy pro úpravu živých plotů  - jarní akce Husquarna
Ergonomické plotostřihy Husquarna se stříhacími lištami s dalekým dosahem pořídíte za skvělé ceny v právě probíhající jarní akci v prodejně zahradní techniky Agroservis Holý.
Soukromé umělecké gymnázium v srdci Jihomoravského kraje
Soukromá vzdělávací instituce gymnazijního typu, osmileté a čtyřleté studium na uměleckém gymnáziu v Jihomoravském kraji, hudební, divadelní a výtvarné obory s všeobecným vzděláním.
Gymnázium P. Křížkovského s uměleckou profilací, s.r.o.
Profesionální úklidové služby, okres Hradech Králové
Úklidové služby domácností v Královéhradeckém kraji, nejprofesionálnější úklidové služby bytových domů, rodinných domků nebo společenských a komerčních prostor.
Rotační snímače ECN, EQN, ERN – snadná montáž a malá montážní výška
Rotační snímače ECN, EQN, ERN od společnosti HEIDENHAIN s.r.o. se sídlem v Praze nabízí rozsáhlé oblasti použití od jednoduchých měření po složitou regulaci polohy a otáček u elektrických pohonů.
Velkoobchod, prodej pracovních oděvů, obuvi i oblečení pro volný čas
Na prodejně Pracovní oděvy U pštrosa Holešov najdete široký výběr pracovních oděvů a obuvi a také oblečení a boty pro sport a volný čas. Fungujeme jako maloobchod i velkoobchod.
Volné místo na pozici mechanik osobních automobilů, motocyklů a pneuservisní technik
Společnost Motorcentrum Malinčík s.r.o. má aktuálně volné místo na pozici mechanik osobních automobilů, motocyklů a pneuservisní technik - vhodné pro zájemce z okolí Kroměříže. Pracoviště - Hulín.
Prodej a servis výčepního zařízení a chlazení – produkty českého výrobce LINDR
Vysoce výkonné a profesionální výčepní zařízení a chlazení českého výrobce LINDR prodává firma Ráj gastronomie.cz. Provádíme i servis výčepních a chladících zařízení a techniky této značky.
Ráj Gastronomie.cz
Studna na klíč - komplexní dodávky studny
Komplexní dodávky studny v regionu Zlínský kraj, Kroměříž, Zlín provádí firma Ing. Luděk Páleníček. Studna na klíč bude zrealizována po schválení návrhu. Vyřídíme i nezbytné legislativní záležitosti.
Vinylové schody - renovace, obklady schodišť vinylem
Společnost VSCHODY Otrokovice dodává vinylové schody, které jsou vhodné pro renovace starších schodišť i obklady schodů v novostavbách. Firma působí převážně v okolí Zlína a regionu Zlínský kraj.
Betonové směsi pro pozemní a vodní stavby, komunikace
Stavební betonové směsi různých druhů Vám zhotoví, dopraví i do 41 m přečerpá společnost PRESTA-mix, spol. s r.o., Kuřim, která Vám dodá i sypký materiál pro stavby.
Profesionální žebříky na střešní krytinu pro bezpečný pohyb po střeše
Profesionální střešní žebříky na střešní krytinu z lehkého odolného plechu pro bezpečný pohyb a práci na střeše dodává společnost Zarges CZ, s.r.o z Brna.
Penzion s možností parkování ve dvoru penzionu a úschovnou kol – dovolená s cykloturistikou
Penzion vhodný pro cyklisty a cykloturistiku je v okolí Valtic Penzion U Vlků. Hosté mohou v našem penzionu parkovat ve dveře a mají k dispozici uzamykatelnou úschovnu kol.
Penzion U Vlků Valtice
Cévní ambulance, angiologickou ordinaci v Chomutově
Prevence a léčba cévních onemocnění, radiofrekvenční operace křečových žil, léčba žilních zánětů a trombóz to vše zajišťuje Cévní ambulance, s.r.o. v Chomutově.
Pronájem zámku pro firemní akce, svatby - ubytování na zámku s bazénem
Využijte skvělou možnost rezervovat si ubytování na Zámku Napajedla. Po domluvě pronájem celého zámku na firemní akce, svatby. Pro hosty je k dispozici venkovní bazén.
Kvalitní kuchyně se zárukou - grafický návrh ve speciálním programu, výroba, realizace
Kvalitní kuchyně se zárukou pro vás realizuje firma Kuchyně - Trunkát ve Zlíně, která vám kromě výroby zhotoví i grafický návrh ve speciálním programu a vy si tak vyberete její přesný vzhled.