Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Mladá Boleslav
Obec Kováň, okres Mladá Boleslav, turistika, cyklotrasy, památky
Obec Kováň se nachází ve Středočeském kraji v okrese Mladá Boleslav a spadá do Svazku obcí Podkováňsko. Obec je významná díky turistice, cyklotrasám a historickým památkám.
Podlahové krytiny, linoleum, marmoleum, vinylové a dřevěné podlahy
Dřevěné, korkové, plovoucí, vinylové podlahy, linoleum, marmoleum a jiné podlahové krytiny Vám dodá a položí společnost SUMI SERVIS s. r. o., sídlící nedaleko Mladé Boleslavi.
Obec Zdětín, Středočeský kraj, člen Svazku obcí Dolního Pojizeří
Obec Zdětín naleznete ve Středočeském kraji poblíž města Benátky nad Jizerou, Obec se zařadila do Svazku obcí Dolního Pojizeří. Dominantou obce je gotický kostel Všech Svatých.
Agenturní zaměstnávání, personální služby v automobilovém a strojírenském průmyslu, outsourcing
Agenturní zaměstnávání, personální služby v automobilovém a strojírenském průmyslu, zprostředkování práce, outsourcing, služby v oblasti lidských zdrojů Vám zajistí firma ZETKA - MB s.r.o.
Elektromontážní práce, rozvody elektro - Mladá Boleslav – dodavatelsky na klíč
Hledáte spolehlivou firmu v okolí Mladé Boleslavi, která Vám na klíč provede elektromontážní práce nebo rozvody nízkého či vysokého napětí? Kontaktujte firmu JOSYMA MB, s r.o.
Výhodné pracovní příležitosti přes agenturu práce
Pracovní agentura z Mladé Boleslavi má pro vás přijatelné řešení v otázce zaměstnanosti - DU-MI CZ, s.r.o. Mladá Boleslav
Rozleštění (oživení) světlometů Mladá Boleslav a okolí - světla jako nová
Zdá se Vám, že světlomety Vašeho auta jsou matné a dobře nesvítí? Nemusíte utrácet za nové, stačí využít služby rozleštění a oživení světlometů, kterou nabízí v Mnichově Hradišti AUTOLAK KRČMÁŘ.
Autolakovna s kompletním servisem lakování Mladá Boleslav
V naší autolakovně nabízíme kompletní servis z oblasti renovace a oživení laku, a to u aut všech značek i typů.
Výhodný krátkodobý i dlouhodobý pronájem pracovníků DU-MI | Mladá Boleslav
Výhodný krátkodobý i dlouhodobý pronájem pracovníků vám poskytne personální agentura DU-MI z Mladé Boleslavi. Toto unikátní řešení je výhodné pro obě strany. V souladu se zákonem lze flexibilně měnit počet pracovníků na dané pozice. Podle výhradních potřeb klienta jsme schopni poskytnout potřebný počet pracovníků na požadovanou pozici. ...
Personální agentura Mladá Boleslav
Personální agentura z Mladé Boleslavi pro vás sežene vhodné kandidáty na všechny pracovní pozice. Jsme personální agentura s individuálním přístupem ke klientovi. Dnešní nestálá doba se bohužel týká i pracovních pozic. Naše personální agentura je tu od toho, aby tuto trhlinu vhodně a efektivně vyřešila. Nabízíme krátkodobý i dlouhodobý ...
Kontroly, opravy a údržba kontejnerových vozů pro přepravu automobilů – Mladá Boleslav
Pracoviště RYKO a.s. Mladá Boleslav poskytuje služby preventivních kontrol a drobných oprav u kontejnerových vozů určených pro železniční dopravu automobilů.
Obec Kropáčova Vrutice ve Středočeském kraji v okrese Mladá Boleslav
Obec Kropáčova Vrutice leží, spolu s pěti osadami, ve Středočeském kraji v okrese Mladá Boleslav. Obec je součástí MAS Mladoboleslavský venkov.
Zemní a výkopové práce Zempra MB Mladá Boleslav
Zabýváme se hloubením základů či děr, ale nabízíme také stavbu inženýrských sítí a mnoho dalších služeb.
Zempra MB s. r. o. Výkopové a zemní práce Mladá Boleslav
Komplexní personální servis DU-MI CZ | Mladá Boleslav
Komplexní personální servis pro vás zajišťuje DU-MI CZ Mladá Boleslav. Komplexní personální servis v oblasti zabezpečení lidských zdrojů pomocí dočasného přidělování zaměstnanců naší agentury DU-MI CZ Mladá Boleslav. Kandidáty na vhodné pozice vyhledáváme z obsáhlé databáze uchazečů, na základě osobních pohovorů, dle kritérií stanovených ...
Balení sypkého, tekutého, kusového zboží, balírna, výroba sáčků z fólie
Potřebujete zabalit sypké, tekuté či kusové zboží do sáčků? Chcete svoje výrobky doplnit o vlastní potisk či logo Vaší firmy? Obraťte se na výrobnu obalových materiálů a balírnu Balmex.
Renovace a oživení laku vozidel Mladá Boleslav - Chcete Vaše auto oživit?
Renovaci a oživení laku Vašeho automobilu provádí společnost AUTOLAK KRČMÁŘ, s. r. o.
Autodoprava, přeprava sypkých materiálů, odvoz odpadu, písek, štěrk
Jako Zempra MB s. r. o. zajišťujeme autodopravu pro odvoz a přepravu sypkých materiálů, stavebního, nebezpečného i domovního odpadu v okolí Mladé Boleslavi.
Zempra MB s. r. o. Výkopové a zemní práce Mladá Boleslav
Pracovní agentura Mladá Boleslav - DU-MI CZ
Pracovní agentura z Mladé Boleslavi má pro vás přijatelné řešení v otázce zaměstnanosti. Nemusíte řešit vhodnost uchazečů na požadovaná místa. Tohle vše a daleko víc vyřešíme za vás. Pracovní agentura Mladá Boleslav - DU-MI CZ. Firma DU-MI CZ Vám nabízí možnost využití agenturních zaměstnanců nejen pro firmy v Mladé Boleslavi, ale v celém ...
Pracovní pomůcky Mladá Boleslav - kvalitní zpracování, velký výběr
Široký sortiment kvalitních a pohodlných pracovních pomůcek, oděvů i obuvi špičkové kvality za výhodné ceny nabízí nejen pro zákazníky z regionu Mladé Boleslavy firma Klíbr s.r.o.
Lakování aut Mladá Boleslav - Lakování všech druhů značek i autodoplňků
Lakujeme vozy a vracíme jim zpět jejich lesk a krásu na několik let. Odřeniny a škrábance nejen e nevypadají na autě dobře, ale zároveň umožňují vzniku koroze.
Zemní a výkopové práce Mladá Boleslav
Profesionální přístup a kvalitně odvedená práce z nás dělá špičkovou firmu po celé Mladé Boleslavi.
Zempra MB s. r. o. Výkopové a zemní práce Mladá Boleslav
Pracovní agentura, personální agentura, agenturní zaměstnávání
Jsme pracovní a personální agentura a dokážeme Vám najít vhodného pracovníka na jakoukoliv pozici a to vše provádíme jako komplexní servis.
Přestříkání auta Mladá Boleslav – úprava a oživení laku karoserie
V autodílně v Mladé Boleslavi přestříkáme lak auta a oživíme a upravíme barvu karoserie. Postaráme se o všechny typy a barvy vozů.
Zemní a výkopové práce Mnichovo Hradiště
Zemní a výkopové práce provedeme podle potřeb zákazníka a rozsáhlosti zakázky jak ručně nebo za použití zemních strojů.
Zempra MB s. r. o. Výkopové a zemní práce Mladá Boleslav
Hydrografika Mladá Boleslav – originální úprava vzhledu auta nejmodernější technologií
Hydrografiku - nejmodernější technologii v úpravě designu aut a motorek a doplňků nabízíme v autodílně AUTOLAK KRČMÁŘ s.r.o. z Mladé Boleslavi všem, kteří se chtějí odlišit od šedého průměru.