Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Jablonec nad Nisou
Pekařství, pekárna, slané a sladké pečivo, denně čerstvé pečivo
Kvalitní a chutné pečivo, pečeme v parní peci a tak naše produkty vydrží dlouho čerstvé, sladké i slané dobroty z pekárny INTEGRA H + H, s.r.o. Lučany nad Nisou.
INTEGRA H + H, s.r.o.
Postele, rošty a matrace pro zdraví a kvalitní spánek
Ty nejkvalitnější postele a různé druhy roštů, matrací a doplňků můžete zakoupit ve Studiu zdravého spánku v Jablonci nad Nisou.
Bižuterní komponenty – široký výběr, velkoobchodní prodej
Široký výběr kvalitních bižuterních komponentů pro výrobu náhrdelníků, náramků, náušnic nebo ozdob do vlasů nabízí společnost Ing. Lumír Paldus - P.P. trading z Jablonce nad Nisou.
Ing. Lumír Paldus - P.P. trading Komponenty na výrobu bižuterie Jablonec
HOTEL REHAVITAL, výhodné relaxační balíčky Jablonec nad Nisou, zvířata vítána, saunování
HOTEL REHAVITAL, výhodné relaxační balíčky Jablonec nad Nisou, zvířata vítána, největší sauna, dovolená s animačním programem pro děti, parkoviště u hotelu, snídaně v ceně pobytu.
Nemocnice Jablonec nad Nisou, p.o. moderní zdravotnické zařízení, pohotovost, vlastní lékárna
Nemocnice Jablonec nad Nisou, p.o. moderní zdravotnické zařízení, pohotovost, vlastní lékárna, plastická chirurgie, mamografický screening, laboratoř, lůžková část, operační sály.
Povinné očkování psů proti vzteklině Jablonec Liberec vakcinace.
Zajistěte si povinné očkování psů proti vzteklině - MVDr.Baudyš Veterinární ordinace, ošetřovna Jablonec nad Nisou
Veterinární ošetřovna MVDr. Baudyš
Obec Josefův Důl - ideální místo v Jizerských horách pro výlety cyklistické, pěší i lyžařské
Josefův Důl - dříve Josefsthal se nachází v údolí řeky Kamenice v Jizerských horách, 120 km od Prahy o rozloze 22 km2, součástí dříve samostatné obce Dolní Maxov, Antonínov a Karlov.
Autoškola Janov nad Nisou, řidičský výcvik k řízení osobních vozidel, kondiční jízdy
Profesionální řidičský výcvik s cílem získat řidičské oprávnění poskytuje společnost Autoškola Rudolf Kout z Janova nad Nisou. Individuální výuka řidičů v rukou trpělivých a zkušených lektorů.
Pracovní oděvy s potiskem či výšivkou loga společnosti
ARTEP výrobní družstvo z Jablonce nad Nisou Vám zajistí ochranné pracovní oblečení za rozumnou cenu. Nabízíme Vám pracovní oděvy, kuchařské i zdravotnické oděvy.
Umělecký sklář, skleněné vázy, plastiky, světelné objekty
Umělecký sklář Martin Štefánek se specializuje na zakázkovou výrobu uměleckého skla i plastik a světelných objektů. Svá díla tvoří v Desné v okrese Jablonec nad Nisou v Libereckém kraji.
Tisk letáků dle zákazníka Jablonec nad Nisou -  letáky vyrobíme již od jednoho kusu
Nabízíme kvalitní tisk letáků do rozměru A3, jednostranný i oboustranný tisk, jednobarevný až plnobarevný tisk - SHADOWS PRESS Jablonec nad Nisou
SHADOWS PRESS s.r.o. Tiskařské služby
Sportovní a závodní tlumiče pro soutěžní, rallycrossová a autocrossová vozidla, výroba
Výrobou nových a repasí starších automobilových tlumičů se zabývá společnost HP sporting z Maršovic u Jablonce nad Nisou. Bohatý sortiment běžných i závodních tlumičů vozidel.
Úklidové služby interiérů a exteriérů budov, Liberecký kraj
Profesionální úklidové služby zdravotnických zařízení, průmyslových objektů a institucí, pravidelné úklidy i jednorázové speciální úklidy zajišťuje Putzteufel.cz, s.r.o. v Libereckém kraji.
Kontroly a revize v oblasti BOZP a požární ochrany, zkoušky hasicích přístrojů a hydrantů
Revize zabezpečování požární ochrany a bezpečnosti práce provádí společnost Bc. Luboš Mrklas – Techproservis sídlící v Jablonci nad Nisou. Poskytujeme odborné školení i kontroly v oblasti BOZP.
Praktická lékařka pro dospělé, zdravotní péče, Jablonec nad Nisou
Ordinace pro Vás s.r.o. praktické lékařky pro dospělé MUDr. Evy Vrchovské v Jablonci nad Nisou nabízí profesionální zdravotní péči, prevence, léčba.
Datumové štítky, laminované terčíky různých velikostí
Zabýváme se výrobou datumových štítků neboli terčíků různých velikostí, tvarů a barev - SHADOWS PRESS Jablonec nad Nisou
SHADOWS PRESS s.r.o. Tiskařské služby
Ordinace praktické lékařky, profesionální pediatrie pro děti a dorost, Jablonec nad Nisou
Kvalitní lékařskou péči s citlivým přístupem k menším i větším pacientům zajišťuje MUDr. Hana Mourková s.r.o. praktická lékařka pro děti a dorost z Jablonce nad Nisou.
MUDr. Hana Mourková s.r.o. dětský lékař
Polotovary a komponenty na výrobu bižuterie Jablonec Nad Nisou – náušnice, náramky, řetízky
Náušnice, náramky či náhrdelníky z bižuterie přesně podle Vašich představ vykouzlíte s polotovary a komponenty na výrobu bižuterie od společnosti Ing. Lumír Paldus - P.P. trading z Jablonce nad Nisou.
Ing. Lumír Paldus - P.P. trading Komponenty na výrobu bižuterie Jablonec
Dětská skupina Neználek v Kokoníně, miniškolka, jesle, hlídání malých dětí o víkendu
S hlídáním i velmi malých dětí si hravě poradí kvalifikované paní učitelky ve vzdělávací instituci Dětské centrum Neználek DC NEZNÁLEK z. s. z obce Jablonec nad Nisou – Kokonín.
Ošetření proti nebezpečným klíšťatům  - přípravky s dokonalou ochranou pro Vašeho zvířecího miláčka
Ošetření proti nebezpečným klíšťatům, účinné přípravky jsou voděodolné a jsou vhodné i pro štěňata - Veterinární ordinace MVDr. Baudyš Jablonec nad Nisou, myslete na ochranu před parazity již dnes
Veterinární ošetřovna MVDr. Baudyš
Novinky v oblasti bižuterie - bižuterní komponenty – zapínání háčky, kotlíky, šňůrky
Společnost Ing. Lumír Paldus - P.P. trading z Jablonce nad Nisou přináší zákazníkům neustále novinky z oblasti bižuterie a komponentů a pomůcek pro její výrobu.
Ing. Lumír Paldus - P.P. trading Komponenty na výrobu bižuterie Jablonec
Výhodné čipování zvířat - pořiďte svým psům a kočkám cestovní pas
Čipování zvířat - cestovní pas pro psy a kočky – pro vycestování do zahraničí si nechte vystavit pas a zvířátko očipovat - Veterinární ordinace MVDr. Baudyš provádí čipování Dle podmínek EU
Veterinární ošetřovna MVDr. Baudyš
Velkoobchod a výroba bižuterie Jablonec nad Nisou – vše pro vlastní návrhy a tvorbu
Vše pro vlastní návrhy a výrobu bižuterie naleznete v nabídce velkoobchodu společnosti P.P. TRADING se sídlem v tradičním kraji pro toto umělecké odvětví, v Jablonci nad Nisou.
Ing. Lumír Paldus - P.P. trading Komponenty na výrobu bižuterie Jablonec
Novinky pro rok 2018 ve výrobě bižuterie a chirurgické ocele - Jablonec nad Nisou
Také pro rok 2018 připravila společnost Ing. Lumír Paldus - P.P. trading z Jablonce nad Nisou mnoho novinek ve výrobě bižuterie, od nových zapínání, kotlíků a lůžek po chirurgickou ocel.
Ing. Lumír Paldus - P.P. trading Komponenty na výrobu bižuterie Jablonec
Ubytování v Jizerských horách ve Ski areálu Severák, z apartmánu přímo na sjezdovku
Ubytujte se v příjemných apartmánech, které nabízí Ubytování Severák - Radka Adamcová v Janově nad Nisou – Hrabětice. Pobyt v srdci přírody s bohatým sportovním vyžitím.