Aktuální microsite

Mobilní, stolní, RFID termotiskárny samolepících štítků a etiket
Moderní a inovativní výkonné průmyslové, stolní i RFID termotiskárny samolepicích štítků dodává společnost DATASCAN s.r.o. z Brna.
DATASCAN, s.r.o.
Velkoobchodní prodej topenářského a instalatérského sortimentu montážním firmám – armatury, čerpadla a mnoho dalšího
Na velkoobchodní prodej topenářského a instalatérského sortimentu montážním firmám, jako jsou například armatury, čerpadla, vodoinstalace a mnoho dalšího, se zaměřuje společnost Thermoquell CZ s.r.o.
Thermoquell CZ s.r.o. Průmyslové armatury Praha
Zasklívání lodžií a balkonů, rámový i bezrámový systém, zaměření
Zasklívání lodžií, balkonů, zimních zahrad rámovými i bezrámovými systémy, s bezpečnostními a izolačními skly se zaměřením zdarma realizuje CABAL Moravia s.r.o., Brno.
CABAL Moravia s.r.o. Zasklívání lodžií, balkónů Brno
Špičková váhová řešení pro přední prodejny potravin
Pro prodej potravin je nezbytnou výbavou i kvalitní váha. Investujte do správného přístroje, který vám vydrží mnoho let a bude spolehlivým pomocníkem.
Mettler - Toledo, s.r.o. Přesné váhy Praha
Rozvoz výtečného  jídla a denního menu až domů v okolí Opavy
Firma Šárky Sendlerové - Catering & jídelna Raduň zajišťuje stravování a zaměřuje se na rozvoz obědů a denního menu po Opavě a okolí.
Šárka Sendlerová Catering & jídelna Raduň
Dveře zabudované, posuvné, skryté bez zárubní - návrh, dodávka včetně montáže
Návrhem a dodávkou včetně montáže dveří se zabývá BODINGER s.r.o. v Ostravě. Specializují se na kompletní řešení interiérů a vybavení bytů i domů. Postarají se, aby Váš domov byl útulný a moderní.
BODINGER s.r.o.
Pořádání oslav, organizace degustací vlastních vín s pohoštěním v rodinném vinařství
Degustaci vín vlastní produkce včetně pohoštění zajišťuje rodinné vinařství Petr Bíza z Čejkovic na Jižní Moravy. Využijte možnost uspořádání oslavy nebo jiné akce ve zdejším příjemném prostředí.
Vinařství Petr Bíza
Reklamy a reklamní polepy na auto - když chcete, aby Vaše firma byla vidět
Pomocí reklamy na autě lidé získají informace o Vaší firmě a službách. Společnost K+L spol. s r.o. Brno provádí velkoformátový tisk a zrealizuje polepy vozidel.
K + L, spol. s r.o. Velkoformátový tisk Brno
Vybavení obchodů a obchodních prostor nábytkem na míru – projekce, výroba i instalace
Na vybavení obchodů a obchodních prostor designovým a funkčním nábytkem na míru, včetně zajištění projekce, výroby a samotné instalace se zaměřují profesionálové ze společnosti TPR s.r.o.
TPR s.r.o. Kompletní interiéry na klíč
Zdravý spánek a regenerace s CBN sleep olejem - na našem e-shopu
Investujte do svého zdraví a pohody s CBN sleep olejem. Pravidelným užíváním dosáhnete optimálního spánku a regenerace. Zakoupíte jej na našem e-shopu cbdaddy.cz.
CBDADDY s.r.o. Konopné produkty e-shop
Jádrové vrtání, řezání spár, betonu, železobetonu, vyřezání otvoru v panelu
ARBE - půjčovna s.r.o. v Ostravě se specializuje na jádrové vrtání a řezání betonu, železobetonu, spár a dalšího jakéhokoliv stavebního materiálu. Zajistíme technickou dokumentaci a odvoz suti.
ARBE Vrtání betonu Ostrava
Mobilní zasklívání autoskel Praha - výměna skla přímo u vás - servis bez nutnosti cestování
Mobilní zasklívání autoskel přímo u zákazníka v Praze nabízí pohodlnou výměnu nebo opravu bez nutnosti navštívit servis. Zjistěte, jak vám můžeme pomoci přímo na vašem parkovišti.
AUTOSKLO SERVIS CZ, s.r.o. Praha 5 - Radotín
Servis ojetých a nových vozů Kladno - nabízíme komplexní servisní služby
Autorizovaný servis vozů Renault a Dacia v Kladně. Opravy vozů po nehodách a vyřízení pojistných událostí. Servis vozů VW, ŠKODA, SEAT aj. Objednejte se už dnes on-line.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o. Autorizovaný prodejce Renault, Dacia
Kvalitní a spolehlivá nýtovací technika pro jednotlivce i firmy
Vývojem a dodávkami kvalitní a spolehlivé nýtovací techniky, jako jsou nýtovačky, nýtovací matice či šrouby, se zabývá společnost SIMAF CZ s.r.o. sídlící v Brně.
SIMAF CZ s.r.o.
Malířské barvy do interiéru, tmely a lepidla od předních tuzemských i zahraničních výrobců
Malířské barvy do interiéru i exteriéru, tmely a lepidla od předních tuzemských a zahraničních výrobců můžete zakoupit ve specializované prodejně KMB barvy, s.r.o. v Ostravě - Přívoze.
KMB barvy, s.r.o. Nátěrové hmoty
Spolehlivý autoservis - kompletní opravy osobních i dodávkových vozidel
Kompletní autoservisní služby a veškeré opravy vozidel provádí společnost Hampl a spol. servis s.r.o. v Ostravě-Svinově. Postarají se o garanční prohlídku, výměnu rozvodů motoru, spojek a jiné opravy.
Hampl a spol. servis s.r.o. HS autoservis
Chraňte svůj majetek a zdraví před potkany, myšmi, krysami pomocí deratizace od profesionálů
Společnost DEREK - Kaluža s.r.o. z Ostravy zajišťuje likvidaci hlodavců - potkanů, krys, myší, které způsobují ekonomické škody a mohou přenášet nemoci. Provádíme profesionální deratizaci.
DEREK - Kaluža s.r.o. Deratizace a dezinsekce Ostrava
Nové snídaňové menu v restauraci AIR CLUB - rozmanité chutě pro perfektní ráno
Restaurace AIR CLUB představuje nové snídaňové menu, které kombinuje tradiční chutě s moderním twistem, ideální pro energický start vašeho dne.
FBA spol.s r.o. Hotel u letiště, Restaurace AIR CLUB
Provětrávaná, odvětrávaná fasáda z HPL desek - zateplení bez plísní a vlhkosti
Provětrávaná či odvětrávaná fasáda z HPL desek je chytrá fasáda, která má spoustu výhod - její realizaci provádí společnost H&P Polykarbonáty působící v Ostravě, Frýdku Místku a okolí.
H&P Polykarbonáty
Wellness Hotel Kurdějov, Jihomoravský kraj
Wellness pobyt plný dobrého vína, ale také odpočinku ve finské nebo parní sauně, perličkové lázni a také zábavy u bowlingu pro své hosty zajistí Hotel Kurdějov a.s.
Hotel Kurdějov a.s. Konferenční a relaxační centrum
Nesvětelná reklama - levnější, ale efektivní řešení - rozmanitost materiálů a forem
Nesvětelná reklama od MOOS s.r.o. představuje cenově dostupnější alternativu k světelné reklamě, která neztrácí nic na své efektivitě.
MOOS s.r.o. Výroba světelné reklamy Praha
Plexisklo - desky, prodej Praha - v celých deskách i jako přířezy
Plexisklo má díky svým optickým vlastnostem a odolnosti velmi mnoho využití, například pro zastřešení, displeje, na kryty a podobně. Firma MOOS s.r.o. z Prahy prodává celé desky i přířezy na míru.
MOOS s.r.o. Výroba světelné reklamy Praha
Velkonákladová tiskárna v Praze – kvalitní tisk v dojednaných termínech
Hledáte spolehlivého dodavatele tištěného materiálu, letáků, obalů, ceníků ve velkých nákladech? Pak neváhejte kontaktovat velkonákladovou tiskárnu Tomos Praha a.s.
Tomos Praha a.s. tiskárna a knihárna Praha
Odolné nátěry, barvy, spreje Raptor - ochrana proti korozi a slunečnímu záření
Dopler Studio na svém eshopu a na prodejně v Ostravě nabízí k prodeji ochranný nátěr, barvy a spreje na kov značky Raptor. Přípravky jsou vhodné na přívěsy, zábradlí, schody a další kovové materiály.
Dopler Studio Barvy, laky
Zimní radovánky a letní dobrodružství s ubytováním na chalupě se saunou
Chalupa Vysoký Potok je vaším útočištěm pro každou sezónu. Přijďte a zažijte chvíle plné pohody a radosti v horské chalupě s vlastní saunou v Jeseníkách nedaleko Dolní Moravy.
Chalupa Vysoký Potok