Aktuální microsite

Vybavení ložnice na e-shopu - stolky, matrace a postele s dopravou zdarma
Stolky, matrace a postele dodává naše studio Ráj spánku z Jihlavy, s působností na Vysočině. Na e-shopu prodáváme různé vybavení do ložnice. Během uzavření prodejny poskytneme dopravu zdarma.
Výroba a prodej uzavíracích a zkušebních balonů pro kanalizace
Prodej a výrobu uzavíracích a zkušebních balonů pro kanalizace, plynovody, potrubí ad. zajistí na Brněnsku firma MANIBS BRNO, spol. s r.o.
MANIBS BRNO, spol. s r.o. Armatury pro plynovody, vodovody
Zemědělské služby Středočeský kraj
Poskytování pěstitelských a chovatelských služeb v obci Olbramovice ve Středočeském kraji. Obhospodařování veřejných i soukromých zemědělských ploch na zakázku – vše od Jiřího Kellnera.
Klimatizační a vzduchová technika
Kompletní realizace vzduchové techniky a klimatizačních jednotek Plzeňský kraj a okolí, vzduchotechnika od prvotního projektu až po finální servis od jednoho dodavatele, a to IPC Klima s.r.o.
Profesionální jeřábnické práce – vyprošťovací, manuální a další speciální práce - Milan Hendrych
Práce autojeřábem, přemístění těžkých břemen, vyprošťování lodí, asistence při dopravních nehodách či rizikovém kácení nabízí Milan Hendrych, Sedlčany.
Prodej plynových agregátů, topidla, mobilní vytápěcí přístroje KROLL
Prodej plynových agregátů, topidla, mobilní vytápěcí přístroje KROLL - velkoobchod a maloobchod to je firma F.M.PRACOS, spol. s r.o. v Brně.
Nadrozměrná silniční doprava, nadměrná přeprava - dopravní služby
Společnost ZIPP Brno s.r.o. zajišťuje nadrozměrnou silniční dopravu, nadměrnou přepravu a těžkou dopravu. Poskytujeme dopravní služby pro zahraniční a tuzemské klienty.
Výrobce skleněného vybavení a komponentů
Dodavatel sklářského zboží v oblasti Prahy, skleněné vybavení do domácností, bytů, firem a veřejných prostor v nejvyšší kvalitě a moderním designu od firmy SAŠ GLASS s.r.o.
SAŠ GLASS s.r.o. Sklo, Interiéry, Exteriéry
Thermoprádlo – hokejová ribana ze čtyř typů materiálu - Bodycool, Thermo, 50/50 a bavlna s potiskem i bez potisku
Zakázkovou výrobu thermoprádla - hokejového ribana zajišťuje firma Boháček-sport. Ribana je vyráběna ze čtyř typů materiálů ve čtyřech různých typech s možností potisku nebo aplikací výšivky.
Boháček-sport.cz s.r.o.
Velkoobchod pro strojírenství - klínové řemeny, řetězová kola, gufera
Velkoobchod pro strojírenství společnosti TOBA Plus, s.r.o. nabízí klínové řemeny, řetězová kola či gufera a spoustu dalších výrobků pro stroje a zařízení.
Zámečnictví, zámečnické práce Jičín
Zajišťujeme kompletní zámečnické práce od materiálu, obrábění až po tepelné a povrchové úpravy - Zámečnictví HSV Jiří Hlavatý Jičín
Produkty pro automobilový průmysl
Kovoobrábění součástek z materiálového polotovaru do automobilového průmyslu, výrobky pro motory a převodovky, pro stavební auta na zakázku realizuje firma DETAIL CZ s.r.o.
DETAIL CZ s.r.o. kovovýroba
Preventivní péče a pomoc pro osoby se sluchovým postižením
Poskytování pomocných sociálních služeb pro osoby se sluchovým omezením, nabídka tlumočnické pomoci, začleňování neslyšících do normálního života, půjčovna kompenzačních pomůcek.
Praní a žehlení osobního prádla, textilu z hotelu a restaurací
O praní a žehlení prádla se postará Prádelna a mandlovna Marie Horáková z Vyškova. Vypereme a vyžehlíme nejen textil a prádlo z hotelu a restaurací, ale i osobní textil a prádlo.
Marie Horáková Prádelna a mandlovna
Myčky prázdných i plných nádob – sklenice, konzervy, umělohmotné nádoby a sušící tunely
Stroje pro mytí a sušení nádob – myčky prázdných i plných nádob, jako jsou sklenice, konzervy nebo umělohmotné nádoby, objednávejte u společnosti SKANEKO.
SKANEKO Stroje na zpracování potravin
Soukromé a rodinné oslavy s pohoštěním ve vinném sklepě s možností ubytování
Uspořádejte soukromou nebo rodinnou oslavu v Penzionu a vinném sklepě Moravská oáza ve Valticích. Zajistíme pro Vás pohoštění, cimbálovou muziku i ubytování v našem penzionu.
Dřevěné ukončení madel a oblouky k madlům – nákup online
Doplňkový sortiment k madlům, jako je dřevěné ukončení madel a oblouky k madlům z pařeného buku, dubu a dalších dřevin, nakoupíte na e-shopu drevenelisty.eu.
FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o.
Komplexní zajištění účetnictví včetně zaškolení zaměstnanců na míru Praha
Aby účetnictví ve Vaší firmě bylo v pořádku, svěřte se bez obav do rukou společnosti PREMISOFT s.r.o. z Prahy, která nabízí komplexní zajištění vedení účetnictví včetně zaškolení vašich zaměstnanců.
Hypotéční úvěry, vyřízení hypotéky - financování bydlení s výhodnou úrokovou sazbou‎
Pokud potřebujete pomoc s financováním bydlení nebo s vyřízením hypotéky, obraťte se na Finanční poradenství Martin a Jakub Šlajsovi Prostějov. Zajistíme Vám hypoteční úvěr s výhodnou úrokovou sazbou.
Finanční poradenství Prostějov Jakub a Martin Šlajsovi
Rodinná pohřební služba s tradicí – smuteční služby nonstop Praha západ
Poslední rozloučení v rukou profesionálů, smuteční obřady v Praze a okolí, zajištění veškeré administrativy a průběhu posledního rozloučení, to jsou služby Pohřebního ústavu Jiřího Kapitána.
Kvalitní a cenově dostupné krby a veškeré příslušenství
Krby, krbové vložky, volně stojící krbová kamna, široký sortiment doplňkového zboží pro realizace krbů – vše od Eurokam system s.r.o.
Eurokam system s.r.o.
Kabelové příslušenství
Pokud je někdo odborník na výrobu kabelů v České republice, jsme to my – společnost Helukabel CZ s.r.o. Náš výrobní závod sídlí ve Středočeském kraji, nedaleko Kladna.
Helukabel CZ s.r.o. Výroba a prodej kabelů Kladno
Stojan na dezinfekční prostředky – Ochrana zaměstnanců levně a efektivně
Bojíte se předpisů spojených s onemocněním Covid? Máte firmu a je pro vás prevence u zaměstnanců tím nejdůležitější? Chcete chránit své pracoviště před nákazou pomocí správných prostředků a vybavení.
Stomatologické služby pod jednou střechou, bezbolestné ošetření a důraz na prevenci na Praze 4
Profesionální péče o Váš chrup, prevence, léčba zubních kazů, parodontózy to vše na zubní klinice Dental Office H33 s.r.o., která se nachází v Praze 4.
Dental Office H33 s.r.o. Moderní zubní klinika Praha 4
Výroba divadelních a filmových masek Praha - Petr Fadrhons
Skutečným mistrem ve svém oboru výroby divadelních a filmových masek včetně speciálních efektů je Petr Fadrhons, který vlastní maskérskou školu Fazamakeup v Praze.
Maskérská škola Praha Petr Fadrhons - Fazamakeup