Aktuální microsite

Plstěné, filcové podložky samolepící i s trnem - prodej, výhradní dovozce z Itálie do ČR
Společnost CS NEOLT Zlín je výhradní dovozce filcových podložek z Itálie do ČR. Tyto plstěnné samolepící podložky jsou účinnou ochranou povrchů jako podlahy, parkety, stěny.
Tiskárna Pratr Trutnov, tisk samolepky, vizitky, etikety, letáčky, plakáty, brožury
Tiskárna Pratr Trutnov, tisk samolepky, vizitky, etikety, letáčky, plakáty, brožury, časopisy, knihy, pozvánky na akce, kalendáře, reklamní předměty, nálepky i etikety.
Tiskárna Pratr a.s. Grafické práce Trutnov
Praktické a dekorativní stínění oken Frýdek-Místek, žaluzie, závěsy, rolety, markýzy, plissé, stěny
Praktické a dekorativní stínění oken Frýdek-Místek, žaluzie klasické, žaluzie vertikální, žaluzie horizontální, závěsy, rolety, markýzy, plissé, japonské stěny, sítě proti hmyzu, záclony.
Art Design Chaloupka
Realitní kancelář Děčín, prodej bytů, nemovitostí a pozemků, pronájem nemovitostí, pronájem bytů
Nabízíme kompletní služby týkající se převodu nemovitostí ve spolupráci s realitními makléři po celé České republice.
Realitní kancelář Services dumrealit.cz
Prodej kvalitních motobaterií Varta, Exide, Banner a Yuasa v e-shopu včetně servisu
Kvalitní motobaterie Yuasa, Varta, Banner a Exide prodává v e-shopu firma Autobaterie Vrána. Působíme v Prostějově, Přerově, Olomouci a Vyškově a poskytujeme spolehlivé servisní služby.
Autobaterie Vrána Prostějov
Váš domácí veterinář Nový Knín - práce v terénu pro hospodářská zvířata
Ošetření hospodářských zvířat na nejvyšší úrovni. Kompletní péče v oblasti prevence i běžných chorob. Poradenská činnost, vakcinace i kastrace býků a další veterinární služby přímo na Vaší farmě.
Veterinární centrum Za Kocábou, spol. s.r.o.
Dioptrické a stylové značkové sluneční brýle - nejlepší ochrana zraku
Kvalitní sluneční brýle, které poskytnou 100% ochranu pro Váš zrak, ať už se jedná o sluneční brýle dioptrické nebo značkové, zakoupíte v okolí Znojma a Moravských Budějovic v optice Optik Frič.
Elektrická požární signalizace Praha – varuje při riziku požáru
Varování elektrické požární signalizace dodané firmou AKI PRO spol. s r.o. z Prahy zachrání Vaše životy a majetek při vznikajícím požáru.
AKI PRO spol. s r.o. Zabezpečení domácností a firem Praha
Pronájem skladovacích a průmyslových ploch Olomouc
Průmyslové a kancelářské prostory k pronájmu, několik typů nebytových prostor, jak prázdných, tak zařízených a připravených k okamžitému použití na okraji Olomouce v průmyslové zóně – FROL a.s.
FROL a.s. nebytové prostory
Největší vinařské město Velké Bílovice v Jihomoravském kraji
Kulturní vinařské město v centru jižní Moravy – Velké Bílovice nedaleko Břeclavi, kompletní vybavenost pro obyvatele, kulturní a sociální vyžití, zařízení pro mládež i dospělé.
Město Velké Bílovice
Dodavatel technologických celků v kraji Vysočina
Hledáte dodavatele komplexních technologických celků pro oblasti potravinářství, zemědělství či farmacie? Kontaktujte PACOVSKÉ STROJÍRNY, a.s. z Pacova na Pelhřimovsku.
PACOVSKÉ STROJÍRNY, a.s. technologické celky
Nadčasový ekologický výrobek - papírové rakve v klasickém designu dřeva
Nadčasový ekologický výrobek představuje společnost KOMES, spol. s r.o. z Prahy. Jedná se o papírové rakve, které jsou na pohled k nerozeznání od dřevěných, jsou však levnější a produkují méně spalin.
KOMES, spol. s r.o. Výroba ekologických rakví Praha
Úsporné topení pomocí tepelných čerpadel Semily, kotlíková dotace, záruční i pozáruční servis
Zaměřujeme se především na ekologické vytápění pomocí systému úsporných tepelných čerpadel NIBE, která lze získat na základě tzv. kotlíkové dotace.
Údržba zeleně Karviná, sekání travnatých ploch, terénní úpravy, kácení rizikových stromů a dřevin
Naše firma z Karviné provádí kompletní služby v údržbě zeleně, veřejné zeleně, sekání trávy, zajistíme terénní úpravy a kácení rizikových stromů.
Kovoobrábění  barevných kovů Rychnov nad Kněžnou, obrábění kovů, frézování, broušení, závitování
Kovoobrábění barevných kovů Rychnov nad Kněžnou, výroba čepů, pouzder, hřídelí, závitů, šroubů, přírub a trapézových závitů.
Výroba kovových schodů Hodonín, zakázková výroba schodiště, zámečnické práce, schody
Naše firma má zkušenosti v oblasti stavebního, strojního, bezpečnostního a ozdobného zámečnictví, své znalosti zužitkujeme při výrobě kovových schodů na zakázku.
Studnařství Jičín vrtané studny Hořice Dvůr Králové Nová Paka Chlumec
Nejčastěji vrtanými zakázkami jsou studny o průměrech 187, 205 a 225 mm. Používáme technologii, která umožňuje vrtání i v případě kopané studny.
Pobyt ve dvoulůžkových pokojích s možností přistýlky v penzionu v centru Valtic
Rezervujte si pobyt v penzionu rodinného typu U Vlků v samém historickém centru Valtic. Pro hosty máme k dispozici útulné dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky.
Penzion U Vlků Valtice
Suchá finská sauna s kapacitou 30 míst pro lepší obranyschopnost vašeho těla
Provozujeme špičkovou suchou finskou saunu - pro všechny příznivce saunování máme k dispozici 30 míst s perfektním vybavením - Sauna BAZÉN Ústí nad Orlicí
Krytý plavecký bazén Ústí nad Orlicí Areál se slanou vodou
Realizace interiéru bytu-kuchyně, dětské pokoje, schodiště
Kompletní realizace interiéru bytu není problém pro Truhlářství Roman Buršík. Realizovali jsme kuchyně, dětské pokoje, podlahy i schodiště. Působíme hlavně v okrese Zlín.
Přenosné a orientační dopravní značení České Budějovice
Potřebujete označit dočasnou uzavírku, odklon v dopravě nebo výjezd ze stavby? S přenosným a orientačním dopravním značením od firmy pana Zdeňka Žáka DOZNA z Českých Budějovic to je snadné.
Soukromá bezpečností agentura Plzeň
Veškeré služby v oblasti zabezpečení a fyzické ostrahy objektů a nemovitostí nabízí soukromá bezpečnostní agenturu SBA Ivana Píclová z Plzně.
Servis a opravy nákladních vozů | Cheb
Přivezte k nám své užitkové vozidlo a my se postaráme o jeho plnou funkčnost. Kromě samotných vozů spravíme přípojné části, návěsy a přívěsy. Cisterny svařujeme hliníkem WIG a MIG. Všem přídavným vozidlům vyměníme pneu a opravíme tachografy VEEDER-ROOT a KIENZLE. Montujeme nezávislé klimatizace od firmy Mini Cool Compact a topení WEBASTO a ...
Učební a maturitní obory na soukromé uměleckořemeslné škole s dlouholetou tradicí
Umělecké maturitní a učební obory či nástavbové a rekvalifikační obory v Praze nabízí soukromá Střední odborná škola uměleckořemeslná.
Výroba kuchyní na míru podle Vašich představ včetně návrhu a montáže
Toužíte po nové kuchyni? Máte specifické požadavky na uspořádání nebo materiál? Jste nároční na kvalitu? Pak je ideálním řešením kuchyně na míru, kterou Vám vyrobí Truhlářství Matefi z Prahy.