Aktuální microsite

Zkušební trhací stroje a lisy Testometric pro měření tlaku, tvrdosti
Společnost Labormachine, s.r.o. se sídlem v Opavě je distributorem zkušebních trhacích strojů a lisů společnosti TESTOMETRIC Co. z Velké Británie pro Českou a Slovenskou republiku.
Nátěry fasád s využitím fasádních barev renomovaných výrobců zajistí firma Kapitán Praha!
Zasloužila by fasáda Vašeho domu nový nátěr? Pak se obraťte na firmu Kapitán Praha s.r.o., kde k nátěrům a oživení venkovních fasád používají výhradně fasádní barvy od renomovaných výrobců.
Veškeré kamenické práce - výroba a renovace hrobů, náhrobků, sekání písma
Kamenictví Jan Svák Holešov provádí veškeré kamenické práce - vyrobí nové náhrobky, pomníky včetně sekání písma i přebroušení a renovace starých hrobů, náhrobků.
Moto prodejna z Moravskoslezského kraje
Široká nabídka starších modelů motocyklů, servisní služby a opravy strojů, prodej náhradních dílů do motorek a skútrů – to vše zajistí Petr Finstlre.
Projektování a realizace zahrad Jihlava
Nevíte si rady s nápadem, vysazením a zrealizováním nové zahrady a okolí kolem domu? Není ve vašich silách takový projekt vymyslet, a k tomu ještě přivést k životu?
Půjčování autojeřábů a zajišťování prací ve výškách
Poskytovatel výpůjčních služeb vozů pro práce ve výškách, zajišťování prací s autojeřáby, vysokozdvižnými plošinami realizuje Zdeněk Jandl, okres Praha-Východ.
Bezkonkurenčně nejlepší trsátka na trhu
Výroba českých tradičních trsátek pro hudebníky, umělce a známe světové společnosti, nejkvalitnější nylonová trsátka originálního designu na trhu, trsátka ověřené kvality – Janicek PICKS.
Janicek PICKS, s.r.o.
Brněnský dodavatel klimatizačních jednotek
Klimatizační systémy pro domácnosti, průmyslové prostory, firmy, nabídka revizních a servisních služeb pro již instalované klimatizace – FriGOM s.r.o.
Černobílá elegance - nakonfigurujte si své vlastní vchodové dveře
Černobílá elegance, nová kampaň PERITA, Vám chce předvést módní a nadčasové řešení vchodových dveří - kombinaci bílých dveří a černých doplňků. Nakonfigurujte si dveře na webu firmy PERITO.
Bezpečný prodej, koupě či pronájem nemovitosti
Obchod s nemovitostmi, prodej, koupě, pronájem rodinných domů, bytů, kanceláří, obchodních prostor či pozemků zajišťuje spolehlivá realitní kancelář RE/MAX Property.
Autoškola Benešov Vám umožní víkendové jízdy
Nemáte během týdne dostatek času na absolvování povinných jízd v autoškole? Autoškola Šeda v Benešově nabízí časově vytíženým klientům možnost víkendových jízd.
Kvalitní díly na motorky od prověřených výrobců – přední, zadní světla, elektro díly a další
Kvalitní díly na motorky od prověřených zahraničních výrobců pořídíte na e-shopu firmy ROD Custom Motorcycles. Prodáváme přední a zadní světla, elektro díly a další díly na motorky.
Prodej zahrádkářských a zahradnických potřeb, násad a nářadí Brno
Pokud sháníte kvalitní zahrádkářské a zahradnické potřeby, nářadí či násady za skvělé ceny, navštivte Zahradnické centrum Brabec v Brně Modřicích.
Zahradnické centrum Brabec, s.r.o.
Zajímavé bydlení pro seniory s veškerým servisem – Penzion Atrium
Atraktivní domov pro seniory – seniorservis, komplexní služby seniorům v Liberci – snadné umístění seniorů na krátkodobý nebo dlouhodobý pobyt – u nás v Penzionu Atrium
Penzion pro seniory Atrium Liberec SENIORSERVIS o.p.s.
Fotbalový míč Adidas
Míče nabízíme v cenově dostupných verzích, které jsou vhodné pro dětské zápasy a hry.
PRODEX AZ s.r.o. E-shop sportovni-pomucky.cz
Vzduchotechnika Plzeň
Hledáte spolehlivého dodavatele v oblasti vzduchotechniky se zárukou kvalitně provedené práce? Neváhejte kontaktovat prověřenou společnost SERVIS CARRIER Plzeň, s.r.o.
Plechová střešní krytina - lehká, odolná, s rychlou montáží
Lehké a odolné střešní krytiny v mnoha barevných kombinacích a vzhledu klasické pálené tašky Vám rychle a odborně namontuje firma Střechy VRŇATA & ŽÁČIK z Prahy.
STŘECHY VRŇATA & ŽÁČIK s.r.o. Břidlicová, prejzová střecha Praha
Velkoobchod se sportovním zbožím Praha – kvalitní světové značky
Široký sortiment velkoobchodu se sportovním vybavením firmy PROSPORT PRAHA s.r.o. můžete sledovat jak na e-shopu, tak se zajít osobně přesvědčit o kvalitě nabízeného zboží do přímo do prodejny.
PROSPORT PRAHA s.r.o.
Přezkoušení řidičů z odborné způsobilosti k řízení motorových vozidel Benešov u Prahy
Byl vám odebrán řidičský průkaz a pro jeho navrácení musíte absolvovat přezkoušení řidičů z odborné způsobilosti k řízení motorových vozidel? Pak kontaktujte Autoškolu Šeda v Benešově u Prahy.
Rekonstrukce domů, bytů a komerčních objektů, zateplení fasád
Stavební práce od společnosti General Vision spol. s r.o. Kompletní rekonstrukce bytů i rodinných domů. Zateplení budov, zednické práce, truhlářské práce i rekonstrukce bytů na klíč. Sídlíme v Praze.
Domov pro seniory s důstojným a individuálním přístupem
Domov pro seniory s kapacitou 72 lůžek v okrese Svitavy. Příjemné prostředí a kvalitní péče. Individuální přístup samozřejmostí. Volnočasové aktivity. Zajistíme Vašim blízkým důstojné stáří.
Tvorba a udržování systémů managementu kvality, Hradec Králové
Poradenství, audity i školení v oblasti systému managementu kvality v různých oborech. Personální audity i manažerská školení. Pomoc při získávání a udržování certifikátů kvality.
Zahradní technika, zemědělská mechanizace – prodej a servis
Stroje pro zemědělce a zahradníky, sekačky, štípačky, křovinořezy i mulčovače Vám dodá, servisuje i opraví společnost SITTA K + M s.r.o., která sídlí v okrese Olomouc.
Tisková a vázací zařízení pro polygrafickou výrobu
Polygrafické stroje a zařízení pro digitální výrobu skládacích krabiček, lepené a šité vazby, etikety, tiskařské stroje dodává společnost VYDOS BOHEMIA, s.r.o. z Rudné u Prahy.
Nábytek na míru, kuchyně, skříně, stoly a postele
Zakázková výroba nábytku, vybavení rodinných domů, bytů, kuchyní, pokojů, kanceláří, školních středisek, ordinací od společnost PLAST K METAL, okres Praha – západ.