Aktuální microsite

Nehtová kosmetika, materiál na modeláž nehtů UV gelem a akrylem, přírodní manikúra a pedikúra
Profesionální nehtovou kosmetiku naleznete na e-shopu či prodejně firmy Tasha Cosmetics CZ s.r.o. v Praze. Bohatý sortiment s materiálem na modeláž nehtů, přírodní produkty na manikúru i pedikúru.
Obuvnický materiál pro ševce, opraváře i menší výrobce obuvi, velkoobchod Praha
Kvalitní materiál na výrobu obuvi seženete u společnosti KOMET spol. s r.o. obuvnické materiály se sídlem v Praze. Široký sortiment lepidel, kartáčů i tkanin pro ševce, opraváře i výrobce bot.
Zahradní sortiment – prodej okrasných květin a dřevin
Okrasné květiny, rostliny do skalek i květináčů, bohatý výběr květin a dřevin pro vaše zahrádky od soukromého prodejce Lenky Nyklové, okres Chrudim.
Nejlepší jahody v Praze – jahody z Kunratic – prodej i samosběr
Samosběr i prodej kunratických jahod, výborné jahody k prodeji z Prahy, prodej sazenic, čerstvých jahod a samosběr – Kunratické jahody.
Kunratické jahody
Front cooking pro každý prostor Praha - Libero Line
Příprava pokrmů přímo před zraky hostů zajistí skvělý gastronomický zážitek v každém prostoru díky zařízení Front cooking - Libero Line od společnosti GASTROART CZ, spol. s r.o.
Studium tradičních řemesel – truhlář, kuchař-číšník či v oboru gastronomie
Pojďte studovat na Střední školu tradičních řemesel HERMÉS MB s.r.o. Najdete nás v Mladé Boleslavi. Stále se můžete přihlásit ke studiu na všechny obory.
Gastrozařízení pro profi kuchyně, hotely či vývařovny
Stroje a zařízení pro gastronomii. Prodej a montáž do velkokuchyní, včetně servisu. Profesionální vybavení pro Vaši kuchyni Vám dodá GASTROSERVIS JS z Rakovníka.
Oděvní a dekorační látky, bytový textil, textilní zboží i záclony, prodejna Rychnov n. K.
Široký sortiment oděvních i dekoračních látek si pro Vás připravila firma Látky Lucie s prodejnou v Rychnově n. K. Vyberte si z pestré palety bytového textilu i záclon, jež Vám na míru upravíme.
Sjednání pohřbu Bruntál, kremační služby, dálkové i zahraniční převozy zesnulých
Pohřeb dle přání pozůstalých obstará firma Pohřební ústav Františka Krejčího s.r.o. z Bruntálu. Zajistíme veškeré kremační a pohřební služby, dálkové i zahraniční převozy zesnulého z místa úmrtí.
Rodinný hotel Adria, levné ubytování v rekreačním středisku Kořenov, Jizerské hory
Levné ubytování s restaurací naleznete v rodinném hotelu Adria v rekreačním středisku Kořenov. Dovolená v srdci Jizerských hor, ideální pro milovníky turistiky, cykloturistiky i lyžování.
Zubní lékař okres Kroměříž, preventivní prohlídky, estetická a záchovná stomatologie
O profesionální péči o Váš chrup se postará zubní lékařka MUDr. Zuzana Plesníková - Zubní ordinace ze Zborovic. Zaměřujeme se na preventivní prohlídky, estetickou a záchovnou stomatologii.
Kompletní účetnictví Jičín, daňové poradenství pro lékaře, SVJ i personální agentury
O kompletní účetnictví i profesionální daňové poradenství se Vám postará společnost Ilona Popková z města Jičín. Zaručujeme kvalitní ekonomické služby pro lékaře, SVJ i personální agentury.
Zemní a výkopové práce Plzeň, terénní úpravy, odvoz suti, doprava stavebního materiálu
Veškeré terénní úpravy pro zahájení stavby Vám zajistí firma Jan Hajžman - zemní, výkopové práce z Plzně. Za pomocí moderní techniky se postaráme o odvoz suti i dopravu stavebního materiálu.
Zahradnické práce ve městech, sečení trávy, výsadba zeleně
Profesionální údržba zeleně a komunikací ve městech Pardubice, Chrudim a Přelouč. Nejvyšší kvalita služeb za příznivé ceny. Komplexní servis pro firmy, obce i města.
Kempování v Praze – ekonomicky výhodné ubytování
Ubytování v autocampu v Praze, soukromý camp v Praze, pokoje, chatky, místa pro karavany, přívěsy, plně vybavený camp se sociálním zařízením a možností občerstvení – Autocamp Trojská.
Zubní ordinace v Jihomoravském kraji
Znojemská stomatologická ambulance pro dospělé i děti, zubní lékařka zajišťující preventivní prohlídky a akutní léčebné zákroky, profesionální péče o váš chrup - MUDr. Jitka Stanglová.
Akreditovaná laboratoř Pardubice - Akreditovaná zkušebna pro nátěrové hmoty
Provádíme hodnocení polymerních materiálů, nátěrových hmot a ochranných povlaků, testování mechanických vlastností, hodnocení odolnosti proti korozi a povětrnosti - SYNPO,akciová společnost Pardubice
SYNPO, akciová společnost Specialisté na barvy Pardubice
Prodejce dřevěného materiálu Praha
Potřebujete dřevěný materiál či obaly ze dřeva? Vyrábíte dřevěné schody nebo podlahy, máte stolárnu na výrobu nábytku, ale chybí vám dodavatel kvalitního materiálu?
Jihočeská společnost v oboru kovovýroby
Strojírenská průmyslová společnost zaměřená na kovovýrobu, soustružení a frézování kovových součástek, kovoobrábění na zakázku dle výkresové dokumentace zákazníka, menší i velké série.
Chytré schránky Blocks
Kódované schránky Blocks pro předání dokumentů, vyzvednutí zásilek či k uložení věci v práci či nákupním centru. Chytré schránky Blocks vyrábí Enprag s.r.o.
Kovoobrábění Trutnov – práce na horizontálních frézách a hoblovce
Naše rodinná firma Binter DS s.r.o. Vám nabízí kovovýrobu, obráběcí práce - přesné obrábění kovů.
Výroba regulátory topení a teploty vratné kotlové vody - teplotní ochrana kotlů
Společnost KTR s.r.o. Uherský Brod se zabývá výrobou regulátorů topení, regulátorů teploty vratné kotlové vody pro zajištění teplotní ochrany kotlů.
Asociace školních sportovních klubů – kurzy, soutěže
Staňte se členem Asociace školních sportovních klubů České republiky. Podporujeme pohybové a sportovní aktivity nejen ve školních sportovních klubech po celé České republice.
Kvalitní krbová a kachlová kamna - tradiční teplo Vašeho domova
Jihlavská firma Kamna, krby Láznička Vám pomůže s návrhem, realizací a montáží kvalitních krbových či kachlových kamen, které budou ozdobou Vašeho domova.
Kamna, krby Láznička - KALA Láznička Jaromír
Prodej vysoce kvalitního černého a hnědého uhlí a palivového dříví
Zásobte se na zimu kvalitním palivovým dřívím nebo černým a hnědým uhlím, či jiným topivem od nás už dnes!
BOŠ spol. s r.o.