Aktuální microsite

Obkladačské práce v interiéru, exteriéru a pokládka dlažeb
Realizaci obkladačských prací v interiéru i exteriéru včetně pokládky dlažby zajistí v oblasti Brna-venkov a Moravského Krumlova stavební společnost Stavovald.
Stavovald Vladimír Vald
Vyšetření zraku, optické pomůcky - oční optika, která ví co vaše oči potřebují
Pokud potřebujete pečlivé vyšetření zraku nebo si pořídit kvalitní optické pomůcky, pak navštivte Oční optiku Eva Vintrová v Prostějově, ve které vědí co vaše oči potřebují.
Prodej řezaných i hrnkových květin Kolín, keramiky a výrobků lidových řemesel
Nabízíme prodej hrnkových rostlin, keramiky a dárkových předmětů - Květiny U Bláni Kolín
Mražené lesní plody Bruntál, ostružiny, borůvky, maliny, lesní jahoda, arónie, černý rybíz, brusinky
Naše společnost patří k jednomu z největších výrobců a prodejců vysoce kvalitního mraženého ovoce, hub, ořechů a obilovin.
SOLEX AGRO, s.r.o. mražené ovoce
Izolace chytrou pěnou - izolační stříkaná PUR pěna
Na izolace chytrou pěnou se zaměřuje společnost EB - stav s.r.o. Zlín - Malenovice. Izolační stříkaná PUR pěna má široké využití v interiéru i exteriéru.
Zahradnictví a prodej Anglických růží Plzeň, maloprodej okrasných rostlin, vlastní pěstební zahrada
ARBO – zahradnictví s.r.o. se věnuje projekci a výsadbě soukromých zahrad i veřejné zeleně po celých Čechách.
Plastové bazény s příslušenstvím Liberec, výroba bazénů přímo na míru, záruka 5 let
Vyrobíme Vám venkovní i interiérové plastové bazény z polypropylenu určené k zabudování do země, nebo k obestavení na povrchu - BALAST s.r.o. Liberec
Znalecké posudky a revize projektů a staveb Liberec, termovize, diagnostika problémových míst
Znalecké posudky a revize projektů a staveb Liberec, termovize, diagnostika problémových míst, posuzování plášťů budov, přesné měření vlhkosti povrchů.
Stavby Nisa, s.r.o. Specialisté na bydlení Liberec a okolí
Kancelářské stoly – elektricky výškově stavitelné, pracovní, jednací včetně doplňků
Kancelářské stoly v různých barevných kombinacích a velikostech dodává firma Nábytek KAFKA & ŠUBA, v.o.s. Pořídíte u nás elektricky výškově stavitelné, pracovní a jednací stoly včetně doplňků.
Nábytek KAFKA & ŠUBA,  v.o.s.
Bezpečnostní komponenty pro stroje a strojní zařízení - lišty, nárazníky, spínače a zámky
Bezpečnostní systémy pro stroje a strojní zařízení nebo veřejnou dopravu poskytuje břeclavská firma Teprostroj s.r.o.. Zajišťujeme bezpečnostní lišty, nárazníky, spínače, zámky a mnohé další.
Teprostroj s.r.o.
Zakázková kovovýroba - spolehlivé výrobky přesně podle vašich požadavků
Zakázková kovovýroba společnosti KOVONA SYSTEM, a.s. z Českého Těšína nabízí širokou škálu nejrůznějších spolehlivých výrobků, které zhotovíme přesně podle potřeb zákazníka.
KOVONA SYSTEM, a.s.
Kvalitní pneuservis - přezutí pneu, opravy i montáž pneumatik
Kvalitní pneuservis v Ostravě najdete u společnosti Hampl a spol. servis s.r.o., u které si můžete nechat přezout, opravit či namontovat pneumatiky jednoduše a rychle.
Hampl a spol. servis s.r.o. HS autoservis
Nové originální šperky – možnost dalšího využití obnošených šperků
Najděte další možné využití Vašich již obnošených šperků a získejte šperky nové a originální ve Zlatnické dílně Radky Horníčkové v Ivančicích na Brněnsku.
Zlatnická dílna Radka Horníčková
Školení řidičů pro přepravu nebezpečných věcí, základní, obnovovací a nástavbový kurz ADR
Školení řidičů pro přepravu nebezpečných věcí, kurzy ADR základní, obnovovací a nástavbové pro cisterny zajišťuje pro zájemce z celé České republiky a Slovenska firma AUTO EDU, s.r.o. Ostrava.
AUTO EDU, s.r.o. Autoškola Ostrava
Kvalitní žáruvzdorné a izolační materiály, především tkaniny, desky a šňůry – prodej a dodávka
Žáruvzdorné a izolační materiály, termoizolační desky a tkaniny, šňůry a termoizolace dodává a prodává společnost ARCO B. B. T., spol. s r.o., která sídlí v Třinci.
Navařovací prvky, systémy - pro hrotový zážeh, zdvihový zážeh a krátký cyklus
Sháníte na trhu firmu, která dodává navařovací prvky, systémy pro hrotový a zdvihový zážeh či pro krátký cyklus? Pak kontaktujte firmu SIMAF CZ s.r.o., která má v tomto oboru dlouholetou tradici.
SIMAF CZ s.r.o.
Prodej bezpečnostních tabulek a značení, i fotoluminescenční, pro firmy a výrobny
Pro Vaši firmu zajistí dodávku a prodej bezpečnostních tabulek a značení, které vyžaduje zákon, společnost GlobShop se sídlem ve Vsetíně, působící převážně ve Zlínském kraji a po celé Čr.
Hutní výrobky - svařované sítě, jakl, pletivo, dodávka materiálu na určené místo
FESTO-ŠTODT s.r.o. je firma zaměřující se na prodej hutních výrobku, mezi které se řadí svařované sítě, jakl a pletivo. Dodáváme materiál na místo určení a to nejen v Šumperku, ale také v Olomouci.
FESTO-ŠTODT s.r.o. Hutní materiál
Velkoobchod železářství, tradiční železářství, prodej kvalitních výrobků
Tradiční železářství a velkoobchod naleznete v Brně blízko centra - Železářství Skořepka, s.r.o. vám poskytne prodej kvalitních výrobků.
Mzdová agenda - zpracování měsíčních mezd, mzdové účetnictví
Kompletní mzdovou agendu pro podniky, firmy i neziskové organizace zajistí společnosti AUDIT - DANĚ, spol. s r.o. z Brna. Zpracováváme měsíční mzdovou agendu.
Poradenství a servis při výběru vodoinstalačního a zahradní materiálu
Přerovská společnost Hydroplast - Hana Blaťáková se zaměřuje na prodej a poradenství při pořizování vodoinstalačního a zahradního materiálu, koupelnového vybavení a náhradních dílů.
Spolehlivý český vůz Hyundai i30 za přijatelně nízkou cenu
Spolehlivý český vůz, který bude za přijatelně nízkou cenu, se nehledá tak snadno, ale v nabídce společnosti AUTOLAROS SPEED s.r.o. nyní najdete Hyundai i30, který Vaše požadavky hravě splní.
AUTOLAROS SPEED s.r.o.
AGS Gel – spolehlivé odstranění graffitů a barev ze znečistěných povrchů a dopravních prostředků
Firma SK Fasády do své nabídky produktů pro rok 2016 zařadila také AGS GEL, který spolehlivě odstraní graffity a barvy ze znečistěných povrchů a dopravních prostředků (vagóny, metro a tramvaje)
SK Fasády s.r.o.
Jednorázové talíře, kelímky, příbory a tácky vám usnadní grilování
Grilovací sezóna je v plném proudu, proto si pořiďte jednorázové talíře, příbory, kelímky a tácky, které vám vše usnadní. V DROGERII Petr Poruba v Rožnově seženete vše, co je ke grilování potřeba.
DROGERIE Petr Poruba
Kvalitní uzeniny dle domácí receptury - šunka, párky, špekáčky, točený salám bez chemie
Uzeniny nejvyšší kvality prodává Řeznictví Marcel Durec. Vyzkoušejte šunku, párky, točený salám, špekáčky nebo uzená masa. Vše vyrábíme podle domácích receptur, bez přidané vody, barviv a chemie.