Aktuální microsite

Nosné ocelové konstrukce Olomouc, výroba svařenců, opracování, lakování a montáž
Naše firma HOPAX z okresu Olomouc se zabývá výrobou ocelových konstrukcí z nelegovaných ocelí včetně obrábění a lakování až do 40 m délky a 35 t.
Ubytování penzion Myslivna Lednice, restaurace s pivnicí, vinné exkurze, možnost ubytování psů
Penzion Myslivna se nachází na území Lednicko-valtického areálu v obci Lednice a nabízí ubytování s kapacitou 38 lůžek, v apartmánech a dvou až čtyřlůžkových pokojích.
Provedení technické kontroly u dodávek i osobních aut na jednom místě v STK Štěpánkovice
Nechte si provést povinnou technickou kontrolu Vaší dodávky či osobního vozidla u firmy STK - Marcel Harasim se sídlem ve Štěpánkovicích poblíž Opavy, Hlučína i Kravař.
HARASIM s.r.o. STK Opava
Obec Vatín, okres Žďár nad Sázavou, naučná stezka okolo Zelené hory, Ski areál Harusův kopec
Obec Vatín najdeme na Vysočině, nedaleko okresního města Žďár nad Sázavou. První písemná zmínka o vsi pochází již z roku 1353.
Odolné PUR/PIR desky, prodej izolačního systému LINITHERM s dlouhou životností
Izolační systém LINITHERM s dlouhou životností dodává naše firma Josef Vaníček ELOV z Vojnova Městce. Vsaďte na odolné PUR/PIR desky a zateplete jakoukoliv budovu od sklepa až po střechu.
Elektro Zajíček Rokycany, kabelové rozvody, úpravy rozvaděčů, montáž elektrického topení
Nabízí kompletní provedení veškerých elektroinstalačních, elektromontážních a projekčních prací včetně rozsáhlejších zakázek pro podniky, organizace a stavební firmy.
Obec Rohenice okres Rychnov nad Kněžnou, dřevěná zvonice, socha sv. Jana Nepomuckého
První písemná zmínka o obci Rohenice pochází z roku 1356 a dominantou obce je dřevěná zvonice, kostel sv. Jana křtitele, socha sv. Jana Nepomuckého.
Výkonné mikroskopové kamery a software pro mikroskopii - pro školy i do laboratoří
Firma RNDr. Karel Martyčák - mikroskopy a učební pomůcky poskytuje kvalitní a výkonné kamery pro mikroskopy a rovněž software pro mikroskopii s analýzou obrazu.
Zahradní postřikovače a zavlažovače vám pomůžou s péčí o vaši zahradu - prodej, eshop
S péčí o vaši zahradu vám pomůžou zahradní postřikovače a zavlažovače od firmy TRITON v Olomouci. Vyberte si z našeho zahradního programu - stačí nás navšívit na prodejně nebo kliknout na náš eshop.
TRITON Tomáš Drábek
Rovingové tkaniny, skelné výztuže do kompozitů-výroba a prodej
Společnost UNIQUE Textiles vyrábí rovingové tkaniny, které se využívají jako skelné výstuže do kompozitů. Výroba je v Holešově, 20km od Zlína.
Kompletní realizace novostaveb a výstavba zděných rodinných domů
Realizaci novostaveb, jako jsou zděné rodinné domy, které budou plně odpovídat Vašim snům a představám, zajistí v okolí Moravského Krumlova a Ivančic Zednictví Jiří Pokorný.
Zednictví Jiří Pokorný Znojmo Stavební práce
Nové vybavení a modernizace prodejen
Internetový prodej vybavení prodejen. Chladící pulty, vitríny, regály, chladící a mrazící skříně. Dodávka a realizace vybavení prodejen od společnosti intaPLASTIC s. r. o.
Prodej drobného elektra, baterie, elektro doplňky pro domácnost
Drobné elektro doplňky do domácnosti a osobní použití nakupujte na www.baterieprodej.cz. Zde nakoupíte baterie, žárovky, nabíječky, váhy, teploměry i hodinky.
Montáž oken a dveří od českého výrobce přenechejte spolehlivé stavební firmě MKA Service s.r.o.
Stavební firma v Olomouci MKA Service s.r.o. se řadí mezi spolehlivé společnosti, která vám zajistí kvalitní montáž oken a dveří od českého výrobce! Poctivou stavařinou se zabýváme již 15 let!
Kožená kotníková barefoot obuv Jampi Bea pro dámy v černé, hnědé a béžové barvě
Kvalitní boty pro všechny dámy prodává v e-shopu firma JONAP z okresu Olomouc. Skladem máme koženou kotníkovou barefoot obuv Jampi Bea v černé, červené, béžové, hnědé i slonovinové barvě.
Kvalitní a pohodlná dámská a pánská obuv Rieker - prodej
Kvalitní a pohodlné dámské a pánské modely zimních bot značky Rieker, které zaručují komfort i při celodenním nošení, zakoupíte v okolí Třebíče a Znojma v prodejnách obuvi OBUV SVOBODA s.r.o.
Moravské vinařství Víno Zmeko – prodej, ubytování a degustace tradičních vín
Nabídka moravských tradičních vín, prodej v kamenných obchodech nebo e-shopu, řízené degustace s hudbou a občerstvením s jedinečnou atmosférou, realizace svateb a oslav, ubytování v okolí vinařství.
VÍNO ZMEKO
Úklidová firma Vsetín, periodický i jednorázový úklid, úklid kanceláří, úklid průmyslových objektů
Nabízíme Vám periodický i jednorázový úklid administrativních budov, kanceláří, škol a zdravotnických zařízení.
Nové typy květináčů – zahradní keramické květináče s designem kamene a atypickými tvary
ALFA, ARA a DIAMANT – to jsou nové typy zahradních keramických květináčů od firmy PKZ Keramika Poštorná. Pořiďte si keramické květináče s designem kamene a moderními atypickými tvary.
Prodej, dodávka, výroba stolní vrtačky pro vrtání, vystružování a řezání závitů
Výrobu, prodej, dodávku stolní vrtačky pro vrtání, vystružování a řezání závitů zajistí specialista společnost HELTOS a.s. Kvalitní produkty za výhodnou cenu!
HELTOS a.s.
Daňový poradce Vsetín, daňové poradenství, daňová přiznání, daňová evidence, mzdy
Nabízím služby daňového poradce z okresu Vsetín, pomáhám s daňovým přiznáním, daňovou evidencí, poskytuji kompletní daňové poradenství.
Ozvučení interiérů rodinných domů a restaurací - prodej značkové hifi techniky
Prodejem a instalací značkové hifi techniky se zabývá naše firma OLTECH s.r.o. Hifi Safír. Zajišťujeme ozvučení interiérů rodinných domů, restaurací, kaváren a barů v Olomouci, Přerově i Prostějově.
Vrtané studny a čištění studní Frýdek - Místek, studna vlastní zdroj pitné vody, vrty
Vrtané studny a čištění studní Frýdek - Místek, máme dlouholeté zkušenosti a moderní techniku, která nám umožňuje vrtat studny i na nepřístupných místech.
Vitráže a výroba historických skel Tábor, renovace vitráží oken, dveří, nábytku i svítidel
Nabízíme renovace vitráží nejen v kostelech, hradech, zámcích a aristokratických sídlech, působíme po celé ČR.
Základní škola a mateřská škola Louka, okres Hodonín, moderně a funkčně zařízené třídy
Základní škola a mateřská škola Louka, okres Hodonín, jsme malotřídní škola s pěti ročníky ve třech třídách, jejíž součástí je školní družina a školní jídelna.