Aktuální microsite

Automatické balící linky, balící stroje a obaly
Balicí stroje a obaly pro podnikání. Kompletní sortiment, špičková kvalita, vlastní servis, profesionalita a dlouholeté zkušenosti. To je TECHNOPACK s.r.o. z Tehova u Vlašimi ve Středočeském kraji.
TECHNOPACK s.r.o. balicí, páskovací a ovinovací stroje
Moderní penzion mezi Orlickými horami a Jeseníky
Luxusní penzion s dvěma apartmány v krásné horské přírodě, nadstandardně vybavené apartmány rodinného penzionu, ubytování pro rodiny, přátele a známé, letní i zimní dovolená v našem penzionu Terezka.
Penzion Terezka
Zdravotní praktická ordinace Šumperk
Zdravotní praktická péče, obvodní lékařka pro dospělé ve městě Šumperk, preventivní prohlídky, akutní vyšetření, odběry krve a aplikace očkovacích dávek.
MUDr. Lenka Kopecká praktická lékařka pro dospělé
Ortopedie ve Šternberku a Přerově
Poskytování zdravotních služeb v oblasti ortopedie, preventivní ortopedická vyšetření i řešení akutních problémů nebo zranění, ortopedická péče pro děti i dospělé – ordinace MUDr. Dušan Rak.
Kulturní perla Zlínského kraje – město Kroměříž
Historické a kulturní moravské město, město s bohatou historií a nevyčerpatelným kulturním vyžitím, báječné sociální a gastro zázemí, nabídka hotelů a ubytování pro turisty, to vše ukrývá Kroměříž.
Město Kroměříž
Vibrolis – pracovní podložky z kvalitního řeziva
Vysoce kvalitní pracovní podložky do vibrolisů. Z měkkého nebo tvrdého řeziva. Dodáváme nejen po celé ČR, ale i do zahraničí. Dodá společnost PRACOVNÍ PODLOŽKY s.r.o. z Týniště nad Orlicí.
Izolatérství a klempířství s profi přístupem, okres Znojmo
Izolace plochých střech i zahradních jezírek či bazénů. Kompletní rekonstrukce střech od Izolace Daňhel, s.r.o. Ušetřete za vytápění i chlazení díky profesionálům v oboru izolatérství a klempířství.
Město Dačice – krásná příroda, pamětihodnosti a kulturní akce
Malebná krajina, řada výletních cílů, historických památek, kultury a četných sportovišť. To jsou Dačice, město v okrese Jindřichův Hradec nedaleko Telče.
Válečky pro výmalbu pokojů pro profesionály i kutily
Malířské válečky nejvyšší kvality pro profesionální i domácí použití. Nakupujte přímo od výrobce IPC plast spol. s r.o. Široký sortiment, česká kvalita i výhodná cena, především krátké dodací termíny.
Klínové, drážkové a ozubené řemenice od specializovaného prodejce
Řemenice pro různá odvětví průmyslu prodává specializovaná firma GAMA TRADE, s.r.o. Klínové, drážkové a ozubené řemenice dodáváme v Olomouci, Přerově, Zlíně, Prostějově a Vyškově.
Broušené sklo a křišťál, výroba sklenic a jídelních souprav
Objevte jedinečné kouzlo broušeného křišťálu z Třebechovic pod Orebem. Krásné, tradiční i originální výrobky z broušeného skla vyrábí společnost KITTY Bohemia s.r.o.
KITTY Bohemia s. r. o.
Strojírenská výroba, zakázková výroba automobilových součástek
Přesná strojírenská výroba. Kusová i sériová výroba součástí pro automobilový a letecký průmysl od firmy CNC Turning s.r.o. z Opavy.
CNC Turning s.r.o. strojírenská výroba
Psí školka Happy Dog Praha, výcvik psů, ubytování pejsků, venčení psů, individuální péče
Psí školka Happy Dog v Praze poskytuje hlídání psů, ubytování psů, venčení psů, stříhání psů, výcvik psů, transport psů.
Obec Nová Pec okres Prachatice , ukázka plavení dřeva, naučná Medvědí stezka, nádrž Lipno
Dříve dřevařská osada, dnes obec rekreačního charakteru Nová Pec se nachází v chráněné krajinné oblasti Šumava na horním konci Lipenské přehrady.
Hotelová škola Světlá a SOŠŘ Velké Meziříčí, hotelnictví s praxí v zahraničí, elektrikář, mechanik
Hotelová škola Světlá a SOŠŘ Velké Meziříčí, nabízíme maturitní studium, učňovské obory i možnost nástavbového studia.
Výroba vápenných a vápencových výrobků Beroun, vápno pro chemický a potravinářský průmysl
Vápenka Čertovy schody v okrese Beroun  je největším výrobcem vápenných a vápencových výrobků pro chemický a potravinářský průmysl v České republice.
Vodoinstalatérství a topenářství Hodonín, montáže rozvodů vody, kanalizace, plynu i topení
Provádím kompletní realizace a montáže rozvodů vody, kanalizace, plynu i topení, vodoinstalatérské, topenářské a plynařské práce.
Radek Vařecha instalatérské práce
Živočišná a rostlinná výroba bioplynová stanice Zahnašovice, pěstování krmných plodin
Zemědělská společnosti zaměřená na rostlinou, živočišnou výrobu a výrobu obnovitelné energie, chov prasat, selat, krav a jalovic.
Prevence zubního kazu u dětí - moderní dentální klinika v Praze 4
Víte, kdy jít s dítětem poprvé k zubaři? Ideální doba je už v době prořezávání prvních zoubků, tedy zhruba v půl roce věku dítěte.
Dental Office H33 s.r.o. Moderní zubní klinika Praha 4
Malířské a natěračské práce Praha - v ceně malby provádíme mytí oken!
Sháníte malíře nebo natěrače v Praze a přilehlém okolí? Nabízíme malířské a natěračské práce za výhodné ceny - rychle, levně a spolehlivě.
HRAVAG s.r.o. Mytí budov a panelů Praha
Půjčovna lodí Petr Kovačka Sázava, půjčovna kánoí, půjčovna raftů, zdarma doprava na místo
Provozujeme půjčovnu lodí, kánoí a raftů na Sázavě, zdarma přivezeme a odvezeme lodě kdekoliv na řece.
Prodej plechové střešní krytiny na míru, která imituje střešní tašky k nerozeznání
Společnost MASLEN CZ s.r.o. z Brna vyrábí a prodává plechové střešní krytiny v různých profilech. Naše krytina vyniká nízkou hmotností, dlouhou životností a využívá se jako imitace střešních tašek.
Domov se zvláštním režimem Krásná Lípa
Kvalitní péče Domova se zvláštním režimem Krásná Lípa v Ústeckém kraji poskytne Vašim blízkým tu nejlepší péči. Domácí atmosféra, kvalitní péče a široké spektrum volnočasových aktivit.
Průmyslový servis Litvínov - renovace kovu a betonu
Máte pocit, že strojní výbava ve Vaší výrobě již potřebuje obnovit a nemáte dostatek financí na koupi nových drahých zařízení? STROJCONSULT Litvínov s. r. o. je tu pro Vás.
STROJCONSULT Litvínov s.r.o. Povrchová ochrana kovů a betonů Litvínov
Studnařské práce, kopání studní, jímky a piloty v regionu Olomouc
Chcete rychle a levně zhotovit studnu k Vašemu rodinnému domu? Řešíte vsakování dešťové vody či odvod odpadních vod na Vašem pozemku? Společnost STUDNY LOUTOCKÝ, s.r.o. je tu pro Vás!
STUDNY LOUTOCKÝ s.r.o.