Aktuální microsite

Divadelní opony, závěsy do kulturních zařízení na míru
Látkové vybavení jeviště spolu s oponou, závěsy i záclony precizně a z kvalitních materiálů šije společnost Radovana Preise, která sídlí v okrese Vyškov.
Dětský zubař Praha 4 - nepodceňujme prevenci u dětí!
Jestliže se Vaše děti bojí zubaře, přijďte s nimi do zubní ordinace v Praze 4 na stomatologickou kliniku DENTAL OFFICE H33 s.r.o.
Dental Office H33 s.r.o. Moderní zubní klinika Praha 4
Dovolená s dětmi - Strnadovský mlýn - ideální místo pro rodinu s krásnou okolní přírodou
Plánujete dovolenou s dětmi i s těmi nejmenšími? Nevíte, kam se vydat s dětmi, ale třeba také bez dětí? Poradíme vám, kam vyrazit!
Strnadovský Mlýn Ubytování v penzionu Sedlčany
Výroba a prodej kvalitních podzemních i nadzemních nádrží pro zadržení dešťové vody
Firma ITMS plast s.r.o. se sídlem v Náměšti nad Oslavou, kraj Vysočina, Vám dodá kvalitní podzemní i nadzemní nádrže pro zadržení dešťové vody.
Široký výběr ručního nářadí pro zedníky, stavebníky, zahradníky i domácí kutily
Kvalitní spojovací materiál zakoupíte v prodejně Spojovací materiály - Obchod Zimmermann ze Slušovic. Prodáváme ruční nářadí pro zedníky, stavebníky, zahradníky a kutily ze Zlína a Vizovic.
Spojovací materiály - Obchod Zimmermann Eva Vyvlečková
Dámské, pánské volnočasové oblečení  nejen pro motorkáře – prodej přes e-shop
Originální dámské a pánské lifestylové volnočasové oblečení nejen pro motorkáře pořídíte na e-shopu shop.rodmotorcycles.cz.
Pravidelné revize tlakových zařízení - parních kotlů, tlakových nádob
Firma THERMATIC Kroměříž zajistí v lokalitě Olomouc, Brno, Jihomoravský kraj pravidelné revize tlakových zařízení - parních kotlů, tlakových nádob, kompresorů. Cena je pevná, nezávislá na lokalitě.
Elektronická požární signalizace – požární systémy pro firemní areály, továrny i soukromí majetek
Firma 4M zabezpečovací systémy Vám kompletně zrealizuje požární systém pro velké areály firem, továren nebo soukromých budov. Elektronická požární signalizace (EPS) zamezí poškození majetku ohněm.
4M zabezpečovací systémy alarmy, kamerové systémy Opava
Speciální ochranné obleky - Tayra bunda
Výhodně u nás v E-shopu nakoupíte speciální ochranné obleky včetně bundy Tayra – pracovní oděvy od firmy TEMPO O.O.P.P. spol. s.r.o. Chrudim
Zakázková výroba atypických kuchyní, originálních kuchyňských linek dle představ za nízkou cenu
Specialistou na zakázkové atypické kuchyně za nízkou cenu je Pavel Hilscher z Hranic. Navrhujeme a vyrábíme originální kuchyňské linky podle představ zákazníka. Plníme přání v Brně i Praze.
Pavel Hilscher Kuchyně a skříně
Poradenství v oblasti životního prostředí a ekologie
Zvažujete certifikaci ISO 14001 a potřebujete pomocnou ruku s přípravou? Disponuje vaše firma s nebezpečnými látkami a nevíte si rady s bezpečnostními listy a potřebnými dokumenty?
Výroba a prodej produktů z plexiskla Praha
Plastové výrobky na zakázku dle přání klienta, plexisklo v hlavní roli. Reklamní předměty, příslušenství do prodejen, ukazatele do hal, tabule, stojany – vše umíme a vyrobíme – Zeza spol. s.r.o.
Pražský salon pro pejsky a kočičky
Stříhaní, zastřihování a úprava pejsků nebo kočiček, prodej potřeb na stříhání domácích mazlíčků, e-shop s příslušenstvím pro domácí mazlíčky – Salon Oliver.
Rodinné zahradnictví okres Semily
Širokospektrá nabídka zahradních rostlin, od okrasných květin až po ovocné stromky u společnosti Krakonošovo zahradnictví Pavel Šír.
Středočeská stavební společnost s širokou nabídkou služeb
Realizace stavebních prací na českém trhu, rekonstrukce rodinných domů a bytů, výstavby domů na klíč, různorodé stavební práce od exteriérových až po interiérové – Stavební firma Miroslav Šindelář.
Značkové boty Ara, Deska, Barton, Mustang - kvalitní obuv pro celou rodinu za výhodné ceny
Kvalitní obuv pro celou rodinu za výhodné ceny zakoupíte na prodejně OBUV SVOBODA v Moravských Budějovicích. Vyberte si značkové boty Ara, Deska, Barton nebo Mustang.
Specializace na dopravu po území České republiky – hrady, zámky, různé akce, pamětihodnosti a další
Vnitrostátní zakázková doprava minibusy, mikrobusy a dodávkami, zájezdovou přeprava na přání zákazníka zajišťuje Personal Transport Prague s.r.o.
Personal Transport Prague s.r.o., Osobní autodoprava Praha
Cenově dostupné ubytování v jihočeské přírodě
Ekonomicky dostupné ubytování dvacet minut od Českých Budějovic, čisté a domácí prostředí oblíbeného penzionu s krásnou zahrádkou, zázemím pro děti, wi-fi a úschovnou kol – to je Penzion U Lesa.
Nezávislé ochlazovače do aut
Ochlazovací přenosné systémy pro větší automobily, prodej příslušenství k nabízeným ochlazovačů, servis a pozáruční služby, nejkvalitnější ochlazovací jednotky na trhu - TOP Servis – Holan s.r.o.
TOP Servis - Holan s.r.o. Nezávislá přídavná topení Praha
Kompletní úklidový servis v Praze - zbavíme Vás starosti s úklidem!
Nabízíme úklidový servis. Poskytujeme úklid pro domácnosti a firmy v Praze a přilehlém okolí.
Jumar s.r.o. je stabilní společnost s více než 20-ti letou tradicí!
Jsme ryze českou stavební firmou se zaměřením na kompletní rekonstrukce panelových bytů s důrazem na nadstandardní kvalitu odvedených řemeslných prací.
Zateplování fasád Praha Jumar s.r.o.
Originální sada řemeslných piv v netradiční dřevěné dárkové ručně dělané tašce
Udělejte radost netradičním dárkem v podobě originální dřevěné tašky plné řemeslných piv. Sadu řemeslných piv nakoupíte v prodejně nebo e-shopu Velkorakovského minipivovaru.
Vybavení ložnice na e-shopu - stolky, matrace a postele s dopravou zdarma
Stolky, matrace a postele dodává naše studio Ráj spánku z Jihlavy, s působností na Vysočině. Na e-shopu prodáváme různé vybavení do ložnice. Během uzavření prodejny poskytneme dopravu zdarma.
Výroba a prodej uzavíracích a zkušebních balonů pro kanalizace
Prodej a výrobu uzavíracích a zkušebních balonů pro kanalizace, plynovody, potrubí ad. zajistí na Brněnsku firma MANIBS BRNO, spol. s r.o.
MANIBS BRNO, spol. s r.o. Armatury pro plynovody, vodovody
Zemědělské služby Středočeský kraj
Poskytování pěstitelských a chovatelských služeb v obci Olbramovice ve Středočeském kraji. Obhospodařování veřejných i soukromých zemědělských ploch na zakázku – vše od Jiřího Kellnera.