Aktuální microsite

Revize hasicích přístrojů a dalšího zařízení Kolín, revize hydrantů, zkoušky hasicích přístrojů
Revize hasicích přístrojů a dalšího zařízení Kolín, revize hydrantů, zkoušky hasicích přístrojů i tlakových nádob, revize požárních klapek, požárních suchovodů.
Komplexní řešení staveb, stavby na klíč, rekonstrukce i technická inspekce nemovitosti
Generální dodávky staveb, kompletní a profesionální servis pro investory. Stavíme vše od bytových a rodinných domů až po průmyslové haly nebo obchodní prostory. Působíme po celé České republice.
Miramid s.r.o.
Tradiční česká kuchyně v Českém Brodě
Pestrá nabídka jídel i pití. Polední menu. Platba stravenkami. Točené pivo. Široká nabídka nejen tradičních českých jídel v Českém Brodě.
Nová střecha na Váš dům - tesařské, pokrývačské a klempířské práce
Tesařské a pokrývačské práce v okrese Rychnov nad Kněžnou. Nová střecha pro Váš dům pro nás není žádný problém. Kvalitní materiál, profesionalita a dlouholeté zkušenosti. Široké portfolio služeb.
Malebná obec Sukorady na Mladoboleslavsku
Malá, ale krásná a zajímavá obec Sukorady ve Středočeském kraji. Jen 9 km od Mladé Boleslavi. Součástí obce je i vesnice Martinovice.
Obec Sukorady
Projektová a inženýrská činnost, Praha
Projektování pozemních staveb Vám zajistí naše společnost RIPS projekt s.r.o. Studie, vizualizace (3D modely), dokumentace pro stavební povolení. Sídlíme v Praze – Horních Počernicích.
Návrhy interiérů a zakázková výroba nábytku
Interiérové designové návrhy, vytvoření vizualizace budoucího bydlení s možností realizace, poradenství a konzultace během tvoření návrhu – studio Belurette s.r.o.
Třebíčský obchod se zahradní technikou, domácími potřebami a průmyslovým zbožím
Technické a dílenské zboží pro vaši dílnu, zahradu, firmu nebo hobby potřeby, autorizovaný prodej známých značek, servisní služby a profesionální poradenství v naší prodejně B TECHNIK s.r.o.
Kioskové trafostanice na klíč, betonové kiosky - nejmodernější trafostanice
Kioskové trafostanice na klíč, betonové kiosky - nejmodernější trafostanice s výbornou variabilitou a nízkými náklady dodává firma S.G. CZ, spol. s r.o. v Brně.
S.G. CZ, spol. s r.o.
Zajištění odpadového hospodářství pro obce, města a podnikatelské subjekty
O kompletní odpadové hospodářství pro obce, města i podnikatelské subjekty na Hodonínsku se postará firma TESPRA Hodonín. Zajistíme svoz, sběr a likvidaci odpadu.
TESPRA Hodonín, s.r.o. Technické služby a sběrný dvůr
Regionální pěstitel produktů české kvality
Zemědělské produkty rostlinné výroby české bio kvality, pěstování zeleniny ekologickou cestou a s ohledem na přírodu, obiloviny, zelenina, krmné směsi za nejlepší ceny na trhu, firma ZVO s.r.o.
ZVO s.r.o. člen skupiny ZVO Group
Moderní, luxusní, designové zábradlí – prodej, dodávka, montáž
Prodejem, dodávkami a montáží hliníkového i skleněného stavebnicového zábradlí se zabývá společnost JSW Bohemia s.r.o. z Jihlavy. Vyberte si zábradlí podle svého vkusu – moderní, luxusní či designové.
Malebná obec na Vysočině
Obec v kraji Vysočina, malebné místo pro život a bydlení, základní občanská vybavenost, klidné místo mezi Jihlavou, Třebíčí a Velkým Meziříčím – obec Otín.
Obec Otín obecní úřad
Malířské služby v Jihomoravském kraji
Natěračské, malířské, fasádní práce od profesionálů z Kyjova, menší nátěry nábytku, tapetování, štukatérství a další drobnější úpravy zajišťuje Josef Hána.
Poskytovatel péče pro seniory Praha
Pečovatelské služby pro seniory v Praze a okolí, nabídka každodenní ubytovací služby pro starší osoby s potřebou pravidelné péče a pomoci - Domov pro seniory Elišky Purkyňové.
Brněnské muzeum Moravská galerie – jedno z největších muzeí v České republice
Muzejní instituce výtvarného umění, vernisáže, výstavy, kurzy, kulturní akce, výukové programy pro umělecké i klasické školy, nabídky výtvarných kurzů, organizace projektů v Moravské galerii v Brně.
Ubytování, hotel, restaurace, turistika, cyklistika, Malá skála, Český ráj
Ubytování v Hotelu Skála v obci Malá Skála v srdci Českého ráje je ideálním místem pro milovníky turistiky, cyklistiky, lezení po skalách, koupání v řece i pro rodiny s dětmi.
Programovatelné převodníky průmyslových signálů-na lištu DIN, v AL krabičce
Firma TRESTON z regionu Zlínský kraj dodává programovatelné převodníky průmyslových signálů. V eshopu lze volit provedení na lištu DIN TS-35 a v AL krabičce.
TRESTON spol. s r.o. Výrobce prvků MaR
Elektroinstalace, osvětlení průmyslových hal-komplexní řešení, modernizace
Komplexní řešení elektroinstalace a osvětlení průmyslových hal poskytuje Chropyňská strojírna a.s. v regionu Kroměříž. Provádíme i modernizace stávajícího osvětlení.
Chropyňská strojírna, a.s. Strojírenská výroba Zlínský kraj, Morava
Spolehlivá údržba a ostraha majetku
Bezpečnost vašeho objektu a personálu je pro vás tím nejdůležitějším? Zajištění úklidových prací také? Využijte služby naší firmy LVL Services s.r.o.
Prodej dřevěných briket, řeziva - prkna, střešní latě
Malenovická pila Zlín má pro své zákazníky široký sortiment stavebního řeziva. Na prodej prkna, střešní latě, hranoly či fošny a také dřevěné brikety.
Malenovická pila, s.r.o. Výroba, prodej řeziva Zlín
Profesionální pravidelný úklid firem, kanceláří, průmyslových budov, škol, školek a ordinací
Profesionální pravidelný úklid firem, kanceláří, průmyslových budov, škol, školek a ordinací v Olomouci a Litovli zajistí spolehlivá úklidová služba Henrieta. V oboru máme dlouholeté zkušenosti.
Výstavby rodinných domů, bytů a průmyslových projektů
Stavby rodinných domů, bytů, firemní prostorů. Stavební práce interiérové i exteriérové, vše na zakázku a ve vysoké kvalitě – EKOBAU INVEST a.s.
Tesařské a stavební práce - Moravskoslezský kraj
Výstavby pergol, krovů garážových stání, přístřešků, zhotovení fasád, zateplení, interiérových zednických prací, možnost terénních úprav a výkopových prací - INCOME CITY s.r.o.
INCOME CITY s.r.o. tesařské práce
Cestovní kancelář, zahraniční pobyty i jednodenní poznávací zájezdy
Zájezdy, dovolené v tuzemsku i zahraničí, pobyty u moře, v horách i poznávací výlety to vše Vám zprostředkuje Cestovní agentura Lenka Sedláková z Jablonce nad Nisou.