Aktuální microsite

Prodej 2din a OEM autorádií Bošovice, Eshop vestavěná autorádia a navigace pro Váš vůz
Každý den nabízíme akční ceny 2din a OEM autorádií a navigací, autorádia pro vozy Audi, Škoda, Seat, Ford, Volkswagen, Fiat, Peugeot, Hyundai.
Moderní světlá patina ve stylu Provence, Scandia u fóliovaných dvířek
U foliovaných dvířek je velmi oblíbená moderní světlá patina ve stylu Provence, Scandia. Netradiční provedení dvířek můžete pořídit přímo od výrobce, firmy Trachea.
Prodej obkladů, dlažby, realizace staveb Tábor, obkladačské práce, rekonstrukce bytových jader
V našem sortimentu naleznete obklady a dlažby, sanitární keramiku, stavební chemii. Stavbu navrhneme dle Vašich požadavků, vytvoříme kalkulaci, dílo zrealizujeme.
Stav styl CZ s.r.o. Obklady, dlažby, sanita Tábor
Obec Lhotka u Žďáru nad Sázavou, rašelinné louky s  výskytem ohrožených druhů, kříž u silnice
Naše obec Lhotka se nalézá v nadmořské výšce 634 m n. m. a její rozloha činí 639 hektarů a je rozdělena do několika místních částí.
Obec Lhotka Žďár nad Sázavou
Dárkový poukaz na pobyt ve stylovém rodinném Hotelu Roubenka v Beskydech
Udělejte radost svým blízkým, přátelům nebo známým dárkovým poukazem na pobytem ve stylovém rodinném Hotelu Roubenka v Beskydech.
Zabezpečovací systémy a ochrana majetku pro váš klidný spánek
4M zabezpečovací systémy je specializovaná firma zabývající se kamerovými a zabezpečovacími systémy v okolí Ostravy a Opavy. Ochráníme Váš majetek a vy můžete klidně spát.
4M zabezpečovací systémy alarmy, kamerové systémy Opava
Hranolkoviště jako prostor určený pro děti ke hře s dřevěnými hranoly.
Seznamte se s novinkou pro děti – hranolkoviště, vhodné jak na zahradu, tak na dětská hřiště, kde si i Vaše dítko vyhraje s dřevěnými hranolkami, ale i jinými materiály.
Dřevoslav s.r.o.
Velkoplošná reklama na autobusy tramvaje bilboardy Liberec.
Specializujeme se na velkoplošný tisk a polepy na tramvaje a autobusy, reklamní servis pro firmy a sportovní kluby - ROMMY AGENCY Liberec
ROMMY AGENCY PhDr. Romana Kuželová, Ph.D.
Notářské služby Kyjov, notářské úschovy, řízení o dědictví, ověřování a osvědčování listin, závěti
Notářské služby Kyjov, notářské úschovy, řízení o dědictví, ověřování a osvědčování listin, závěti či dokumenty o vydědění, sepisování majetkových smluv manželů a snoubenců.
Obec Čepřovice, obecní úřad, mateřská škola, prodejna potravin, restaurace, dětské hřiště
Na úpatí Bavorské vrchoviny nedaleko Volyně se rozkládá malebná obec Čepřovice. V typicky jihočeské vesnici naleznete obecní úřad, prodejnu potravin, mateřskou školu, restauraci i dětské hřiště.
Obec Čepřovice
Projektová činnost v oblasti ocelových a betonových konstrukcí Ústí nad Labem
Nabízíme služby v architektonické a projekční činnosti především pro výstavbu ocelových a betonových konstrukcí a konstrukcí dřevěných hal.
CHEMTEC projekty s.r.o. architektonická a projekční činnost
Výroba skříní pro plyn a elektro Červený Kostelec, rozpojovací skříně, rozvaděče, pojistky
Disponujeme vlastním provozem s vyhřívanými halami a velikým skladovým zázemím. Při výrobě betonových stavebnic používáme pouze kvalitní, pevný a trvanlivý beton.
Vilém Mach s.r.o. Skříně pro plyn a elektro Náchod
Měření škodlivin v pracovním prostředí Česká Třebová, zjištění stanovených hygienických limitů
Kontrola mikrobiální kontaminace prostředí (stěry a otisky): prostředí potravinářských zařízení, kosmetických salónů, plaveckých bazénů, vodojemů, vlhkých bytů atd.
Orlická Laboratoř, s.r.o. Laboratorní rozbory Česká Třebová
Finální dodávky kotelen a úpraven vod, servis kotelen Kolín
Provádíme servis a kompletní finální dodávky kotelen a průmyslové úpravny vod - FALKOM s.r.o. Kolín
Catering Praha – rauty, bankety, garden party na klíč
Chystáte se hostit nebo pořádat společenskou akci, oslavu nebo potřebujete zajistit cateringové služby? Vše zajistí společnost House Catering s.r.o., Praha.
House Catering s.r.o. Služby v oblasti gastronomie Praha
Projekční služby – vyhotovení projektové dokumentace pro novostavby i rekonstrukce
Je těžké sehnat spolehlivou kancelář pro vyhotovení projektové dokumentace pro nové rodinné domy, stavební projekty nebo rekonstrukce.
Moderní školící a vzdělávací agentura v Pardubickém kraji
Vzdělávací středisko s dlouholetou tradicí v Chrudimi, kurzy a školení na míru, pravidelné vzdělávání v otevřených kurzech, stěžejní okruhy a témata, ale i dle přání zákazníka – Agentura Ámos.
Vodo, topo – instalatérské služby všeho druhu
Vodárenské, topenářské a instalatérské práce všeho druhu. Opravy, montáže a instalace velkých i malých rozměrů to vše zajišťuje Evžen Helinger.
Dopravní a vodohospodářské stavby, výstavba silnic, inženýrské sítě, zemní a výkopové práce
Stavební práce v oblasti dopravních i vodohospodářských staveb zajistí zkušená firma Pavel Bajer ze Štramberka. Spolehlivá výstavba silnic a výkopové práce pro budování inženýrských sítí.
Pokládka zámkové dlažby, profesionální pokládání venkovní dlažby strojem OPTIMAS, Praha 9
Vysoce odbornou pokládku zámkové dlažby na příjezdovou cestu i chodník Vám zajistí firma Miloslav Kobera z Prahy 9. Strojní pokládka venkovní dlažby za pomocí nejmodernějšího stroje OPTIMAS.
Hudební nástroje klasické, prodejna a e-shop, opravy, servis, příslušenství, Jistebník
Hudební nástroje s perfektním zvukem naleznete na e-shopu i kamenné prodejně v Jistebníku, kde sídlí firma Hudební nástroje Mariaš. Hudební nástroje ladíme, servisujeme i odborně opravujeme.
Nehtová kosmetika, materiál na modeláž nehtů UV gelem a akrylem, přírodní manikúra a pedikúra
Profesionální nehtovou kosmetiku naleznete na e-shopu či prodejně firmy Tasha Cosmetics CZ s.r.o. v Praze. Bohatý sortiment s materiálem na modeláž nehtů, přírodní produkty na manikúru i pedikúru.
Obuvnický materiál pro ševce, opraváře i menší výrobce obuvi, velkoobchod Praha
Kvalitní materiál na výrobu obuvi seženete u společnosti KOMET spol. s r.o. obuvnické materiály se sídlem v Praze. Široký sortiment lepidel, kartáčů i tkanin pro ševce, opraváře i výrobce bot.
Zahradní sortiment – prodej okrasných květin a dřevin
Okrasné květiny, rostliny do skalek i květináčů, bohatý výběr květin a dřevin pro vaše zahrádky od soukromého prodejce Lenky Nyklové, okres Chrudim.
Nejlepší jahody v Praze – jahody z Kunratic – prodej i samosběr
Samosběr i prodej kunratických jahod, výborné jahody k prodeji z Prahy, prodej sazenic, čerstvých jahod a samosběr – Kunratické jahody.
Kunratické jahody