Aktuální microsite

Velký výběr bezpečnostních systémů a kamer, dále fotopastí i čidel – prodej na eshopu
Prodej bezpečnostních systémů, kamer, fotopastí i čidel a dalšího zboží na svém eshopu poskytuje společnost GlobShop s.r.o. se sídlem ve Vsetíně, působící především ve Zlínském kraji.
Výroba i distribuce chutných potravin vhodných pro celiaky, tedy pro bezlepkovou stravu
Na výrobu potravin, které jsou vhodné pro celiaky, tedy pro všechny, kteří dodržují bezlepkovou stravu, se zaměřuje potravinářská firma AMUNAK s.r.o. ve Vsetíně, která dbá na zdraví svých zákazníků.
Broušení pilových řetězů na automatické brusce
Ostré a dobře nabroušené pilové řetězy získáte díky broušení pilových řetězů na profesionální automatické brusce, které provádí v okolí Moravského Krumlova a Znojma firma Agroservis Holý.
Účetnictví, daňová evidence a mzdové poradenství rychle a snadno
Na účetnictví, daňovou evidenci i mzdové poradenství se specializuje společnost Dúopam s.r.o. se sídlem v Ostravě, která zajišťuje kvalitní, komplexní služby v tomto oboru rychle a snadno.
DÚOPAM s.r.o. Účetní a daňová firma
Kvalitní kovové nerezové zábradlí pro balkony, schodiště, lodžie a terasy
Kovové nerezové zábradlí vhodné pro balkony, schodiště, lodžie i terasy, které vyniká svou prvotřídní kvalitou vyrábí a po celé České republice dodává společnost JSW Bohemia s.r.o.
Opravy návěsové techniky po havárii i běžné servisní úkony
Odborné opravy návěsové techniky po havárii a také běžné servisní úkony návěsové techniky zajistí firma SEPAJACOM s.r.o. Z Olomouce. Opravujeme značky Schmitz, Kögel, SCHWARZMÜLLER a Krone.
SEPAJACOM s.r.o. Servis nákladních vozidel a návěsů
Značková obuv Rieker, Tamaris, Jana, Marco Tozzi pro zimní i letní období
Dámskou značkovou obuv Rieker, Tamaris, Jana a Marco Tozzi a pánskou obuv značek Rieker a Marco Tozzi zakoupíte nejen v okolí Třebíče v prodejně obuvi společnosti OBUV SVOBODA.
Zahradní program – hadice, objímky, koncovky, spojky, postřikovače a další
Široký sortiment zahradního programu zakoupíte v okolí Přerova v prodejně Hydroplast. Prodáváme hadice, objímky, spojky, koncovky, postřikovače a další prvky zahradního programu.
Odolné vzduchové hadice pro potravinářský průmysl – pneumatikářské hadice PUPA
Vysoce odolné pneumatikářské hadice PUPA určené k rozvodům tlakového vzduchu a dalším procesům v potravinářském průmyslu zajistí společnost YETTY. EU.
YETTY.EU s.r.o.
Výroba a prodej sloupových vrtaček pro vrtání, vystružování, řezání závitů
Sloupové vrtačky vhodné pro vrtání, vystružování a řezání závitů v kusové i sériové výrobě dodává specialista v oboru HELTOS a.s., působící ve Slavonicích.
HELTOS a.s.
Kamenické práce - výroba luxusních pomníků a hrobů na zakázku
Kamenické práce od METAL GRANIT, spol. s.r.o. Letovice. Výroba luxusních pomníků a hrobů na zakázku za rozumnou cenu a v krátkých dodacích lhůtách.
METAL GRANIT spol. s r.o. Kamenictví
Kvalitní a čerstvé hovězí a vepřové maso přímo od řezníka na Váš stůl
Vždy kvalitní, čerstvé a vyzrálé hovězí a vepřové maso zakoupíte v okolí Znojma v řeznictví a uzenářství Poctivé uzenářství s.r.o.
Poctivé uzenářství s.r.o.
Betonové oboustranné ploty, betonové oplocení, betonové výrobky
Betonové ploty Harašta se sídlem v Pohořelicích pro Vás poskytují široký výběr kvalitních betonových plotů, sloupků, oplocení a obrubníků, které jsou pevné, odolné a mají dlouhou životnost.
Školení řidičů referentských vozidel do 3.500 kg – zaměstnanci řídící služební auto
Pro všechny řidiče referentských vozidel do 3500 kg je zaměstnavatel povinen zajistit školení, jedná se o zaměstnance řídící služební vozy, které pořádá společnost Školení řidičů s.r.o. v Ostravě.
Dostavba, rekonstrukce dvoupatrové sušičky dřeva včetně elektroinstalace
Dostavbu, respektive rekonstrukci dvoupatrové sušičky na zakázku zajišťuje firma SD Install. Zajistíme nejen instalaci samotné sušičky, ale i její elektroinstalaci a uvedení do provozu.
SD Install Gustav Schuh
Hifi reproduktory, zesilovače - značková audiotechnika Bowers Wilkins, McIntosh, Denon, Marantz
Pro vytvoření zvukové atmosféry živého koncertu nebo kina u vás doma prodává Hifi Safír v Olomouci značkovou audiotechniku, hifi reproduktory Bowers Wilkins, zesilovače McIntosh, Denon, Marantz.
Výstavba skladů pro kamenivo a sypké materiály - betonové bloky (kvádry)
Firma Andrla CZ s.r.o. z Opavy vyrábí betonové bloky pro skladování kameniva a sypkých materiálů. Ze stavebnicových kvádrů jednoduše sestavíte objekt, který můžete kdykoliv rozebrat a přesunout.
Betonové bloky Andrla CZ s.r.o.
E-shop dílenských vozíků včetně výbavy a příslušenství
Internetový prodej, e-shop dílenských vozíků, příslušenství a kompletní výbavy zajistí na Brněnsku firma PROFIKRAFT TRADING, s.r.o.
PROFIKRAFT TRADING, s.r.o.
Profesionální úklid -  kompletní úklidový servis
Hledáte úklidovou firmu, která pro vás zajistí kvalitní úklid? HARYSERVIS v Olomouci poskytuje komplexní služby v oblasti úklidu a nabízí individuální řešení pro každého.
Kovošrot – výkup, doprava a zpracování kovového odpadu
Kovošrot IB – MET s.r.o. z Hrušovan nad Jevišovkou, to je výkup, doprava a zpracování kovového odpadu za skvělé ceny. Šetřete životní prostředí, vykupujeme železné i barevné kovy.
IB - MET s.r.o. Zpracování železa a neželezných kovů
Podlahové samonivelační hmoty, jednosložkové a dvousložkové hydroizolační stěrky
Zabýváme se kvalitní výrobou podlahových samonivelačních hmot včetně jednosložkových a dvousložkových hydroizolačních stěrek - Tomeš-výroba stavebních hmot s.r.o. Jablonec nad Nisou
Tomeš VSH s.r.o. výroba stavebních hmot Stavební chemie Jablonec nad Nisou
Zateplení stavby - izolace podkroví, střechy, fasády PUR pěnou
Společnost EB - stav s.r.o. provádí zateplení stavby metodou stříkané izolace PUR pěnou. Využívá se jako izolace střechy, podkroví i fasády. Působíme v okolí Zlína, Kroměříže.
Dárkové poukazy platnost bez časového omezení
Pořiďte svým blízkým, známým, kamarádům nevšední zážitek s našimi dárkovými poukazy na 1 hodinu hry bowlingu nebo ricochetu - A-SPORT Zábavní centrum Hradec Králové
Zasklení lodžií, balkonů a výklenků domů
Zasklívací systém z tvrzeného bezpečnostního skla a hliníkových profilů pro mobilní zasklení lodžií, balkonů a výklenků domů - K plasty s.r.o. Nové Město nad Metují
Akreditované kurzy pro pedagogické pracovníky Pardubice, finanční gramotnost, děti a trest, kurzy
Akreditované kurzy pro pedagogické pracovníky Pardubice, finanční gramotnost, děti a trest, kurzy specifických poruch učení.
Stelma spol. s r.o. Granty a dotace Pardubice