Aktuální microsite

Krajkové vázací zavinovačky pro miminka za rozumné ceny - vlastní výroba, prodej
Vlastní výrobou kojeneckého textilu za rozumné ceny se zabývá česká firma Kaspo z Prostějova. Prodáváme rychlozavinovačky a krajkové vázací zavinovačky pro miminka ze 100% bavlny.
Čištění, dezinfekce párou sanitárních zařízení, koupelen, kuchyní - ekologicky a bez chemických přípravků
Profesionální vysokotlaké parní čističe k ekologickému čištění a dezinfekci párou sanitárních zařízení, koupelen a kuchyní používá úklidová služba Henrieta z Olomouce. Čistíme bez chemických přípravků
Povinné čipování psů - označení psů mikročipem nepřináší žádná zdravotní rizika
Veterinární klinika Mlejnský Uherské Hradiště provádí čipování psů - povinné je od 1.1.2020. Neodkládejte tedy označení psů mikročipem na poslední chvíli ! Můžete očipovat i kočky a jiné mazlíčky.
Ultrazvuková zařízení pro náročné průmyslové odmašťování a čištění dílů - výroba
Pro náročné a průmyslové odmašťování a čištění dílů vyrábí firma SUMMA spol. s r.o. výkonné a kompaktní ultrazvuková zařízení ATTOL.
SUMMA spol. s r.o. Průmyslové odmašťovací systémy
Moderní i klasické obývací a předsíňové stěny vyráběné na míru
Tradiční vzhled nebo moderní design – to jsou obývací a předsíňové stěny, které na zakázku vyrábí Kuchyňské studio v Moravském Krumlově.
Dřevěné prosklené příčky a stěny WOODY I a WOODY II  - česká výroba na zakázku
Společnost WOODYGLASS z Brna vyrábí dřevěné prosklené příčky a stěny WOODY I a WOODY II na zakázku. Inovativní design interiérových skleněných stěn.
Kuchyňské pracovní desky z umělého nebo přírodního kamene - výroba na míru
Kuchyňskou pracovní desku z umělého nebo přírodního kamene Vám vyrobí na míru naše společnost HP Kámen s.r.o. z Hulína. Působíme ve Zlíně, Kroměříži, Uherském Hradišti i v Olomouci.
Zednické a stavební práce – sádrokartony, obklady, dlažby, zateplení, Brno-venkov, Pohořelice, Mikulov
Bohaté a dlouholeté zkušenosti se stavebními pracemi zaměřujícími se na zednictví má společnost Stavební práce Habiňák z Hrušovan nad Jevišovkou.
Autoservis za nejvýhodnější ceny - výměna olejů, geometrie
Potřebujete opravit vaše auto nebo jen vyměnit olej? PNEUCENTRUM MATĚJ BLUDOV, s.r.o. se o vaše auto postará rychle, kvalitně za co nejvýhodnější cenu!
PNEUCENTRUM MATĚJ BLUDOV, s.r.o.
Kamenný obklad - obložení a dlažby z přírodního kamene
Podlehněte kouzlu přírody i vy! Tomáš Viktorini působící v Praze a okolí realizuje kamenné obklady a obložení v interiéru i exteriéru. Také provádí pokládku dlažby z přírodního kamene.
Řezání a vrtání železobetonových konstrukcí, vrtání do betonu, Olomouc
Řezání a vrtání železobetonových konstrukcí, vrtání do betonu, broušení a frézování stavebních materiálů, vyřezávání otvorů realizuje společnost Ing. Jiří Sotolář, Olomouc.
Vodo topo plyn materiál - prodej instalačního materiálu
Firma VTP Pelka se zabývá prodejem instalačního materiálu. Na prodejně ve Starém Městě u Uherského Hradiště nakoupíte vodo topo plyn materiál i hutní materiál a železářské zboží.
VTP PELKA s.r.o. Prodejna instalačního materiálu UH
Stěhování, transport strojů a strojních zařízení do 25 tun
Stěhování strojů po celé ČR zajišťuje společnost MONTEMA Otrokovice. Provádíme demontáž, transport a montáž strojních zařízení do 25 tun.
Model Flora v řadě Elegance- vchodové dveře bez prosklení s nerezovou aplikací
Firma PERITO představuje novinku - Model Flora v řadě Elegance- Nadčasové, plné vchodové dveře bez prosklení, zdobené nerezovými aplikacemi ve tvaru jemných, horizontálních linek.
Prodej vybavených lékárniček první pomoci pro sportovní oddíly, sportoviště či školní akce
Vybavené lékárničky či náhradní výbavu a ochranné pomůcky prodává na svém eshopu společnost MOJE LÉKÁRNIČKA s.r.o., které jsou vhodné na různá pracoviště i sportoviště.
Projektování, servis hydraulických a pneumatických zařízení - komplexní služby
Komplexní služby v oblasti projektování a servisu hydraulických i pneumatických zařízení zajišťuje společnost Ekosys, s.r.o. se sídlem v Ostravě, která se specializuje také na jejich náhradní díly.
Prosklené posuvné stěny velkých formátu - zdvižně posuvné dveře HS portály
Dopřejte Vašemu domovu sluneční svit a vzdušnost! Pořiďte si prosklené posuvné stěny velkých formátu, HS portály od výrobce dřevěných dveří TESKO KOLOVRAT s.r.o. s působností po celé Opavě i Ostravě.
Pokrývačství, tesařství a klempířství- kompletní realizace střech
O kompletní realizaci střech se postará firma Stavovald z Ivančic. Zajistíme pokrývačské, tesařské i klempířské práce.
Stavovald Vladimír Vald
Designové obkladové desky STEPWOOD, lamely z masivního dřeva
Specializovaným prodejcem kvalitních lamel z masivu a obkladových desek STEPWOOD je na Brněnsku společnost F.K. Dřevěné lišty s.r.o.
FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o.
Ochrana majetku a osob - kamerové a zabezpečovací systémy Opava
Ochranu majetku a osob za pomocí kamerových a zabezpečovacích systémů provádí na Opavsku firma 4M zabezpečovací systémy na Otické ulici.
4M zabezpečovací systémy alarmy, kamerové systémy Opava
Palivové dřevo, prodej, dodávka, dřeviny buku, dubu, habru, břízy, smrku, borovice Moravské Budějovice
Prodejce a dodavatel kvalitního palivového dřeva. Tvrdé listnaté i měkké jehličnaté, dřeviny buku, habru, dubu, břízy, smrku, borovice i modřínu od firmy BOŠ spol. s r.o.
BOŠ spol. s r.o.
Servis chladících zařízení pro obchody a prodejny – pulty, boxy, mrazničky
Kompletní servis chladící techniky a zařízení pro obchody, prodejny a sklady masa, potravin a zeleniny provádí v okolí Znojma firma Karel Kašpar LEDO servis.
Karel Kašpar LEDO servis
Mzdový a účetní software Ainex vám usnadní práci s financemi
Svěřte své účetnictví profesionálům z firmy ProgEco s.r.o. - mzdový a účetní software Ainex vám usnadní práci s financemi!
ProgEco s.r.o. AINEX - účetní software
Kancelářský nábytek na míru pro ideální pracoviště a reprezentativní vzhled
Truhlářství a sklenářství Hranol v Ostravě Vám pomůže vyplnit představy o ideálním pracovišti - na míru Vám vyrobí nábytek do kanceláře a zajistí, aby Vaše firma pro klienty působila reprezentativně.
Truhlářství a sklenářství Hranol Martin Vaněk
Originální, ručně vyráběný nábytek z masivu – pořiďte si jídelní stůl, židle či lavice ze smrku nebo dubu
Výrobu a prodej kvalitního a originálního nábytku z masivu zajistí firma GERLICH ODRY s.r.o. – chráněná dílna. Jídelní stoly, lavice, židle i konferenční, televizní či noční stolky ze smrku nebo dubu.