Aktuální microsite

Hranolkoviště jako prostor určený pro děti ke hře s dřevěnými hranoly.
Seznamte se s novinkou pro děti – hranolkoviště, vhodné jak na zahradu, tak na dětská hřiště, kde si i Vaše dítko vyhraje s dřevěnými hranolkami, ale i jinými materiály.
Dřevoslav s.r.o.
Velkoplošná reklama na autobusy tramvaje bilboardy Liberec.
Specializujeme se na velkoplošný tisk a polepy na tramvaje a autobusy, reklamní servis pro firmy a sportovní kluby - ROMMY AGENCY Liberec
ROMMY AGENCY PhDr. Romana Kuželová, Ph.D.
Notářské služby Kyjov, notářské úschovy, řízení o dědictví, ověřování a osvědčování listin, závěti
Notářské služby Kyjov, notářské úschovy, řízení o dědictví, ověřování a osvědčování listin, závěti či dokumenty o vydědění, sepisování majetkových smluv manželů a snoubenců.
Obec Čepřovice, obecní úřad, mateřská škola, prodejna potravin, restaurace, dětské hřiště
Na úpatí Bavorské vrchoviny nedaleko Volyně se rozkládá malebná obec Čepřovice. V typicky jihočeské vesnici naleznete obecní úřad, prodejnu potravin, mateřskou školu, restauraci i dětské hřiště.
Obec Čepřovice
Projektová činnost v oblasti ocelových a betonových konstrukcí Ústí nad Labem
Nabízíme služby v architektonické a projekční činnosti především pro výstavbu ocelových a betonových konstrukcí a konstrukcí dřevěných hal.
CHEMTEC projekty s.r.o. architektonická a projekční činnost
Výroba skříní pro plyn a elektro Červený Kostelec, rozpojovací skříně, rozvaděče, pojistky
Disponujeme vlastním provozem s vyhřívanými halami a velikým skladovým zázemím. Při výrobě betonových stavebnic používáme pouze kvalitní, pevný a trvanlivý beton.
Vilém Mach s.r.o. Skříně pro plyn a elektro Náchod
Měření škodlivin v pracovním prostředí Česká Třebová, zjištění stanovených hygienických limitů
Kontrola mikrobiální kontaminace prostředí (stěry a otisky): prostředí potravinářských zařízení, kosmetických salónů, plaveckých bazénů, vodojemů, vlhkých bytů atd.
Orlická Laboratoř, s.r.o. Laboratorní rozbory Česká Třebová
Finální dodávky kotelen a úpraven vod, servis kotelen Kolín
Provádíme servis a kompletní finální dodávky kotelen a průmyslové úpravny vod - FALKOM s.r.o. Kolín
Catering Praha – rauty, bankety, garden party na klíč
Chystáte se hostit nebo pořádat společenskou akci, oslavu nebo potřebujete zajistit cateringové služby? Vše zajistí společnost House Catering s.r.o., Praha.
House Catering s.r.o. Služby v oblasti gastronomie Praha
Projekční služby – vyhotovení projektové dokumentace pro novostavby i rekonstrukce
Je těžké sehnat spolehlivou kancelář pro vyhotovení projektové dokumentace pro nové rodinné domy, stavební projekty nebo rekonstrukce.
Moderní školící a vzdělávací agentura v Pardubickém kraji
Vzdělávací středisko s dlouholetou tradicí v Chrudimi, kurzy a školení na míru, pravidelné vzdělávání v otevřených kurzech, stěžejní okruhy a témata, ale i dle přání zákazníka – Agentura Ámos.
Vodo, topo – instalatérské služby všeho druhu
Vodárenské, topenářské a instalatérské práce všeho druhu. Opravy, montáže a instalace velkých i malých rozměrů to vše zajišťuje Evžen Helinger.
Dopravní a vodohospodářské stavby, výstavba silnic, inženýrské sítě, zemní a výkopové práce
Stavební práce v oblasti dopravních i vodohospodářských staveb zajistí zkušená firma Pavel Bajer ze Štramberka. Spolehlivá výstavba silnic a výkopové práce pro budování inženýrských sítí.
Pokládka zámkové dlažby, profesionální pokládání venkovní dlažby strojem OPTIMAS, Praha 9
Vysoce odbornou pokládku zámkové dlažby na příjezdovou cestu i chodník Vám zajistí firma Miloslav Kobera z Prahy 9. Strojní pokládka venkovní dlažby za pomocí nejmodernějšího stroje OPTIMAS.
Hudební nástroje klasické, prodejna a e-shop, opravy, servis, příslušenství, Jistebník
Hudební nástroje s perfektním zvukem naleznete na e-shopu i kamenné prodejně v Jistebníku, kde sídlí firma Hudební nástroje Mariaš. Hudební nástroje ladíme, servisujeme i odborně opravujeme.
Nehtová kosmetika, materiál na modeláž nehtů UV gelem a akrylem, přírodní manikúra a pedikúra
Profesionální nehtovou kosmetiku naleznete na e-shopu či prodejně firmy Tasha Cosmetics CZ s.r.o. v Praze. Bohatý sortiment s materiálem na modeláž nehtů, přírodní produkty na manikúru i pedikúru.
Obuvnický materiál pro ševce, opraváře i menší výrobce obuvi, velkoobchod Praha
Kvalitní materiál na výrobu obuvi seženete u společnosti KOMET spol. s r.o. obuvnické materiály se sídlem v Praze. Široký sortiment lepidel, kartáčů i tkanin pro ševce, opraváře i výrobce bot.
Zahradní sortiment – prodej okrasných květin a dřevin
Okrasné květiny, rostliny do skalek i květináčů, bohatý výběr květin a dřevin pro vaše zahrádky od soukromého prodejce Lenky Nyklové, okres Chrudim.
Nejlepší jahody v Praze – jahody z Kunratic – prodej i samosběr
Samosběr i prodej kunratických jahod, výborné jahody k prodeji z Prahy, prodej sazenic, čerstvých jahod a samosběr – Kunratické jahody.
Kunratické jahody
Front cooking pro každý prostor Praha - Libero Line
Příprava pokrmů přímo před zraky hostů zajistí skvělý gastronomický zážitek v každém prostoru díky zařízení Front cooking - Libero Line od společnosti GASTROART CZ, spol. s r.o.
Studium tradičních řemesel – truhlář, kuchař-číšník či v oboru gastronomie
Pojďte studovat na Střední školu tradičních řemesel HERMÉS MB s.r.o. Najdete nás v Mladé Boleslavi. Stále se můžete přihlásit ke studiu na všechny obory.
Gastrozařízení pro profi kuchyně, hotely či vývařovny
Stroje a zařízení pro gastronomii. Prodej a montáž do velkokuchyní, včetně servisu. Profesionální vybavení pro Vaši kuchyni Vám dodá GASTROSERVIS JS z Rakovníka.
Oděvní a dekorační látky, bytový textil, textilní zboží i záclony, prodejna Rychnov n. K.
Široký sortiment oděvních i dekoračních látek si pro Vás připravila firma Látky Lucie s prodejnou v Rychnově n. K. Vyberte si z pestré palety bytového textilu i záclon, jež Vám na míru upravíme.
Sjednání pohřbu Bruntál, kremační služby, dálkové i zahraniční převozy zesnulých
Pohřeb dle přání pozůstalých obstará firma Pohřební ústav Františka Krejčího s.r.o. z Bruntálu. Zajistíme veškeré kremační a pohřební služby, dálkové i zahraniční převozy zesnulého z místa úmrtí.
Rodinný hotel Adria, levné ubytování v rekreačním středisku Kořenov, Jizerské hory
Levné ubytování s restaurací naleznete v rodinném hotelu Adria v rekreačním středisku Kořenov. Dovolená v srdci Jizerských hor, ideální pro milovníky turistiky, cykloturistiky i lyžování.