Aktuální microsite

Rychle tuhnoucí lepidlo pro lepení obkladů a dlažby
Kupte si u naší firmy Tomeš-výroba stavebních hmot s.r.o. Jablonec nad Nisou lepidla na obklady a dlažby pro vnější a vnitřní použití.
Tomeš VSH s.r.o. výroba stavebních hmot Stavební chemie Jablonec nad Nisou
Středoškolské vzdělávání v průmyslových oborech v Ústí nad Labem
Studijní a učební obory na jedné z největších páteřních škol Ústeckého kraje. Polyfunkční střední škola s širokou škálou oborů. Vlastní autoškola, mimoškolní aktivity a vysoce kvalitní výuka.
Automaty pro svařování, jednoúčelové stroje na zakázku
Výroba navařovacích a svařovacích strojů z České Třebové. Zakázkové konstrukce a výrobu jednoúčelových strojů a zařízení realizuje společnost KSK s.r.o.
KSK s.r.o.
Velmi odolné polyuretanové a epoxidové podlahy dle konkrétních požadavků
Epoxidové a polyuretanové podlahy jsou velice odolné v krokové vrstvě vůči vodě, olejům, ropným produktům a kyselinám - PODLAHOVÉ SYSTÉMY – Červinka & Syrový Liberec
PODLAHOVÉ SYSTÉMY – LIBEREC Červinka & Syrový
Specialisté v oblasti prodeje klínových, drážkových a ozubených řemenic nejlepší kvality
Velkoobchodní, maloobchodní i zásilkový prodej kvalitních klínových, drážkových a ozubených řemenic zajistí společnost GAMA TRADE s.r.o. působící v oblasti Břeclav, Hodonín a Jihlava.
Staňte se makléřem - s námi na to máte!
Získejte práci úspěšného realitního makléře - naučíme Vás k tomu vše, co potřebujete! Mimořádná příležitost pro každého, kdo chce změnit svůj pracovní život.
Frézy k hydraulickým bagrům
Máme pro Vás univerzální frézy jako nástavbu na hydraulické bagry. Frézy Raptor jsou vhodné pro stroje od dvou do šedesáti tun. Vyberete si mezi třemi druhy bubnů: bouchacími skalními, profilovacími a hloubícími. Řezné hlavy mají vysoký krouticí moment, speciální kalené hlavice a robustní uložení. Stroje jsou bezhlučné a nevibrují. ...
Krbová kamna Domažlice
Toužíte po nezaměnitelném teple z krbových kamen? Krásna, kvalitní a v elegantní krbová kamna v mnoha provedeních naleznete v nabídce českého výrobce a dodavatele, firmy EURO TEPLO a.s. Domažlice.
Akční ceny 10% sleva na dětský nábytek GAZEL Liberec, postele, komody, skříně, stoly
GAZEL nábytek, 10% sleva na dětský nábytek z kvalitního masivu ze smrkového a bukového dřeva - NÁBYTEK LINEA, s.r.o. Liberec
NÁBYTEK LINEA, s.r.o. Prodejna nábytku v centru Liberce
Čistírna odpadních vod, servis
Kvalitní servis čistíren vody provádí společnost VTA Česká republika.
Kompletní provedení klempířských prací Praha – spolehlivě a kvalitně
Kompletní provedení veškerých klempířských prací při opravě nebo stavbě nové střechy Vám zajistí společnost STŘECHY VRŇATA & ŽÁČIK s.r.o. z Prahy.
STŘECHY VRŇATA & ŽÁČIK s.r.o. Břidlicová, prejzová střecha Praha
Mříže, fólie, oplocení nebo kovovýroba - prodej, montáž a servis bezpečnostní techniky
Firma AD SECURITY s.r.o. se zabývá prodejem, montáží a poprodejním servisem bezpečnostních prvků, mezi které patří i mříže, fólie, oplocení nebo kovovýroba.
Výroba a montáž vestavěných skříní na míru z kvalitních materiálů
Více úložného prostoru vám zajistí vestavěné skříně od společnosti Kuchyňské studio Jan Forman nedaleko Znojma, které vyrábíme na zakázku přesně podle vašich přání.
Výstavba, rekonstrukce a opravy komunikací Horšovský Týn
Silnice i veškeré další podobné komunikace by se měli udržovat v naprostém pořádku. Výstavbou, rekonstrukcemi a opravami komunikací se zabývá významná společnost Silnice Horšovský Týn, a.s., jejíž služby jsou na profesionální úrovni. Provádíme výstavby, rekonstrukce a opravy těchto objektů a komunikací: - Mosty - ...
Štíhlá výroba e-shop – doprava zdarma nad 1000,- Kč
E-shop s komponenty pro štíhlou výrobu, implementace štíhlé výrobu u vás na provozovně, zlepšování a zefektivnění procesního řízení, vizualizace a realizace lean managmentu.
Fotovoltaické systémy Plzeň
Fotovoltaické systémy na míru zákazníkům včetně poradenství, vyřízení veškeré dokumentace a odborné montáže nabízí společnost SERVIS CARRIER Plzeň, s.r.o.
Půjčovna nářadí a pronájem stavební mechanizace, servis
Půjčovna nářadí a pronájem stavební mechanizace v Brně. I záruční a pozáruční opravy u firmy F.M.PRACOS, spol. s r.o. Brno Žabovřesky.Při opravě stroje lze zapůjčit náhradní z naší půjčovny.
Sledování výrobních linek a výrobních procesů za pomoci systému pro sledování výroby
Brněnská firma DUHA system spol. s.r.o. poskytuje všestranné a praktické programy a systémy pro sledování výrobního procesu a výroby. Elektronické sledování procesu výroby, výrobních linek.
Akce na motorové pily Stihl - sleva sleva na vybrané typy až 3000kč
U prodejce zahradní techniky, PATRICK s.r.o. Zlín probíhá prodejní akce na motorové pily Stihl - sleva až 3000Kč. Sleva se vztahuje na vybrané typy.
Den dětí ve Fairyland - zážitkový balíček pro děti, aktivity i občerstvení
Salon Fairyland připravil Den dětí pro tvořivé děti - zážitkový balíček pro děti je plný aktivit, zajištěno je i občerstvení. Akce probíhá každý Čt, Pá i So v prostorách firmy L. Váchy 1582, Zlín.
Prodej bezlepkové potraviny, bylinné čaje, bylinky, přírodní kosmetika - racionální, zdravá výživa
Zdravá výživa u zámku v Kroměřiži na ul. Ztracená zve všechny k nákupu. Na prodej je u nás racionální výživa, bezlepkové potraviny, bylinné čaje, bylinky i ekodrogerie a přírodní kosmetika.
Dětské tenisky, vycházkové boty - eshop, prodejna obuvi barefoot
Nové modely dětské obuvi zakoupíte na prodejně Bosé děti-Barefoot ve Zlíně. Již jsou v prodeji dětské tenisky, sandálky a další vycházková obuv z aktuální kolekce. Celý sortiment pořídíte i v eshopu.
Dárkové balení medu - med pro zaměstnance firmy, obchodní partnery
Kvalitní med vlastní výroby dodává firma Pavel Machů. Objednejte si u nás dárkové balení medu a obdarujte své obchodní partnery či zaměstnance své firmy. Působíme v regionu Zlín, Zlínský kraj.
Veřejná dražba bytů za velmi výhodné ceny - nemovitosti z aukční činnosti
Dostupností bytů za výhodné ceny se zabývá firma PROKONZULTA a.s., jež realizuje prodej nemovitostí především formou aukční činnosti a veřejné dražby pro zájemce z Brna a okolí.
Projektová kancelář – 28 let zkušeností v oboru
Sháníte profesionální projektovou kancelář z Prahy, která má zkušenosti v oboru plánování staveb pro potravinářský průmysl? Společnost PMZ PROJEKT, spol. s r.o. z Prahy je správnou volbou.
PMZ PROJEKT, spol. s r.o. Projekty pro potravinářský průmysl