Aktuální microsite

Elastická teplákovina v metráži na šaty, sukně, dětské oblečení - digi tisk a jednobarevná
Společnost M.A.B. Trade s.r.o. Zlín - Velíková dodává metrový textil pro široké použití. V sortimentu je i elastická teplákovina jednobarevná i digi tisk, vhodná např. na šaty, sukně, dětské oblečení.
Ubytování pro turisty, rodinnou dovolenou i jednotlivce v Českých Budějovicích
Krásná jihočeská příroda, historické památky a turistická oblast Vás láká k návštěvě zajímavého kraje. Přijďte se ubytovat do Penzionu U Lesa v Českých Budějovicích.
Filtrace a odprašování v průmyslových zařízeních
Filtrační jednotky, odprašovací a vzduchotechnické systémy pro průmyslové obory navrhne, vyrobí a namontuje naše společnost ILD cz. s.r.o.
ILD cz. s.r.o. filtrace
Mrazící skříně Praha – gastronomické vybavení
Mezi základní gastronomické vybavení jídelen a restaurací patří mrazící skříně, jejichž široký výběr nabízí společnost GASTROART CZ spol. s r.o. z Prahy.
Potrubní systémy ALVENIUS Kolín – ocelové potrubní systémy
Potrubní systémy ALVENIUS Kolín – ocelové potrubní systémy zejména pro průmysl, stavebnictví nebo pro důlní společnosti od firmy LEGOS s.r.o. Nová Ves.
Úpravy užitkových vozů i dodávek dle vašeho přání
Upravit dodávku či užitkové vozidlo není jenom tak a potřebujete k tomu vhodnou společnost, která má zkušenosti a dovede si s vaší zakázkou poradit.
Tradiční rodinné znojemské vinařství Konice
Vinařství zaměřené na tradiční výrobu a zpracování hroznů z moravských vinařských tras, prodej typických odrůd, degustace a prohlídky v rámci kulturních akcí – vinařství K 96 Winery s.r.o.
Prodej dámských kožených bot renomovaných výrobců obuvi za příjemné ceny
Kvalitní a pohodlnou dámskou koženou obuv renomovaných výrobců obuvi vhodných pro různé příležitosti zakoupíte v okolí Znojma a Třebíče v prodejnách obuvi Obuv Svoboda s.r.o.
Vodoinstalační, instalatérský materiál - trubky, tvarovky, těsnící materiál
Pestrý sortiment vodoinstalačních a instalatérských materiálů pro rozvody vody, odpadu a topení, jako jsou trubky, tvarovky a těsnící materiál zakoupíte v Hydroplastu v Přerově.
Volejbalové míče eshop -  Gala, Molten, za výhodné ceny
Eshop sportovni- pomůcky.cz, nabízí nejrozšířenější sortiment volejbalových míčů Gala a Molten, za skvělé ceny.
PRODEX AZ s.r.o. E-shop sportovni-pomucky.cz
Retro vánoční osvětlení pro kouzelnou sváteční atmosféru - česká ruční výroba, e-shop
Vytvořte si doma kouzelnou sváteční atmosféru s retro vánočním osvětlením od firmy EXIHAND, spol. s r.o. z Brna. V našem e-shopu zakoupíte různé tvarovkové soupravy české ruční výroby.
Prodejce vozů značek Kia a Honda
Zahraniční vozy k prodeji i zapůjčení, vozy značek Honda a Kia, možnost koupi na leasing, půjčovna a autobazar, nabídka motocyklů a průmyslových strojů značky Honda u společnosti ACURA spol. s r.o.
Zemina, hlína, mulčovací kůra na zahradní úpravy - substráty s vysokým podílem živin
Firma RABIO s.r.o. z Opavy prodává volně ložené zboží, jako je mulčovací kůra, zemina, hlína na zahradní úpravy a jiné substráty s vysokým podílem živin. Služby poskytujeme i pro Hlučín a Ostravu.
RABIO s. r. o.
Vinylové podlahy DesignArt - velkobchod, prodej, pokládka
Vinylové podlahy DesignArt - exkluzivní kolekce belgického výrobce IVC jsou součástí sortimentu společnosti Boma Parket s.r.o. z Prahy.
BOMA PARKET s.r.o. Dřevěné, laminátové a vinylové podlahy
Akumulátorová zahradní technika a stroje Husqarna
Akumulátorovou zahradní techniku značky Husqarna s akumulátorem kompatibilním pro více strojů zakoupíte za jarní akční ceny v prodejně zahradní techniky Agroservis Holý v Moravském Krumlově.
Stavební projekce, technické průzkumy, autorský dozor Liberec, architektonické studie, projekty
Stavební projekce, technické průzkumy, autorský dozor Liberec, architektonické studie, stavební projekty, vypracování požárně bezpečnostního řešení, technický dozor.
Ing. Jan Trafina autorizovaný inženýr
Diagnostické přístroje pro odhalení potíží s dýcháním - prevence proti koronaviru
Speciální přístroje pro kontrolu stavu plic dodává pobočka Spirotel společnosti UTILCELL, s.r.o. z Ostrovačic. Pořiďte si preventivní prostředek proti koronaviru a odhalte včas potíže s dýcháním.
Autokarosářské práce a opravy automobilů Frýdek-Místek, diagnostika, tunning, svařování TIG a MAG
Naše firma poskytuje veškeré autokarosářské práce a opravy automobilů. Na trhu působíme již od roku 1995. Jsme malá firma s nízkými režijními náklady.
Nákladní autodoprava Nepomuk, přeprava všech druhů stavebních materiálů, písků, štěrků, uhlí
Zajišťujeme dopravu písků, štěrků, zeminy, zemědělských produktů, uhlí a dalších stavebních materiálů.
Soustružení, frézování kovů, CNC obrábění, svařování, tepelné zpracování
Výroba strojírenských dílců, soustružení, frézování kovů na CNC strojích, CNC obrábění, svařování a další strojírenskou výrobu zajišťují ZNOJEMSKÉ STROJÍRNY, s.r.o.
ZNOJEMSKÉ STROJÍRNY, s.r.o.
Nepřetržitá pohřební služba, pohotovost 24 hodin denně
Nabízíme nepřetržitou pomoc v oboru pohřebnictví, zajišťujeme vše od převozu po kremace - A + A KASPO s. r. o. Pohřební služba Ústí nad Orlicí Libor Soušek
Pohřební služba Ústí nad Orlicí Libor Soušek A + A KASPO s. r. o.
Strojní obrábění Ústecký kraj
Zpracování kovového materiálu, malé i velké série, kovoobrábění na zakázku, rozsáhlý strojní park a vyspělé technologické zázemí podpořené dlouholetou praxí – Strojírny Rumburk s.r.o.
Prodej HOBBY stavebních míchaček, vhodné pro domácí kutily a menší stavební práce
Specialistou na prodej stavebních HOBBY míchaček BPA, určené na betonové a maltové směsi, je společnost CZECHCEMENTBOARD s.r.o., které jsou vhodné pro domácí kutily, menší stavební práce.
Velkokapacitní praní prádla – průmyslová prádelna
Praní na zakázku, průmyslové praní prádla pro větší instituce, zajištění oprání prádla s vyzvednutím i doručením prádla až k vám, servis do 24 hodin, možnost zapůjčení prádla v Dobré prádelně.
Centrum pro začínající podnikatele
Poradenské, konzultační a vzdělávací středisko pro mladé začínající i stávající podnikatele a soukromé společnosti, místo pro kancelářské prostory, pořádání školení, prezentací a propagačních akcí.