Aktuální microsite

Reklama v autobusech Hradec, polep autobusů, reklama v MHD Hradec
Dopravní podnik města Hradce Králové, a.s. nabízí pronájem reklamních ploch - polepy, samolepicí fólie, panely CLV, letáky, reklamní spoty, informační tabule
Dopravní podnik města Hradce Králové, a.s. Městská hromadná doprava
Ověřování účetní závěrky, kontrola účetnictví, jednorázové nebo pro celé účetní období
Zajišťujeme kvalitní kompletní zpracování účetnictví, vedení účetnictví, rekonstrukce účetnictví pro firmy či živnostníky - O-CONSULT, s.r.o. Liberec
Kvalitní lamináty Formica HPL německé výroby
Naše firma je spolehlivým distributorem kvalitních HPL laminátů německého výrobce HOMAPAL - DUET CZ, s.r.o. Hlinsko, Chrudim
DUET CZ s.r.o. Distribuce HPL laminátů
Objednávky na podzimní samosběr brambor Dolní Dobrouč, Ústí nad Orlicí
Začínáme přijímat objednávky na samosběr brambor výdejním okénkem v přízemí budovy firmy SILYBA a.s. Dolní Dobrouč celý březen pouze ve dnech pondělí a středa.
Mezinárodní a vnitrostátní silniční doprava Trutnov, poradenství, optimalizace nákladů na dopravu
Mezinárodní a vnitrostátní silniční doprava Trutnov, poradenství, optimalizace nákladů na dopravu, logistické služby, autodoprava.
PAP TRUTNOV, s.r.o. Mezinárodní silniční doprava Trutnov
Servisní zázemí pro nákladní vozidla, autobusy Hradec Králové DPMHK
Provádíme servisní služby včetně diagnostiky vozidel v moderně vybaveném pracovišti v zázemí Dopravního podniku města Hradce Králové.
Dopravní podnik města Hradce Králové, a.s. Městská hromadná doprava
Instalatérské práce vodo, topo, plyn
Instalace vody, topení a plynu, montáže spotřebičů a zařízení, rozvody vody a topení, čištění potrubí realizuje Pavel Šomek – Instalservis, Ostrava.
Žáruvzdorné tvarované výrobky a tmely pro sklářský průmysl
Výrobu křemenného skla a posléze i žáruvzdorných tvarovaných i netvarovaných výrobků pro sklářské pece a hutnictví realizuje VELBATES s.r.o., Svitavy.
Restaurování kamene Jindřichův Hradec, restaurování figurálních, architektonických, uměleckých děl
Provádíme restaurování kamene a soch, restaurujeme figurální, architektonická i umělecko-řemeslná díla - MgA. Jan Prokýšek Jindřichův Hradec.
Kadeřnictví Lucie Kotasová Praha, módní střihy a barvení, trvalá, foukaná i žehlení vlasů, pedikúra
Kadeřnictví Lucie Kotasová Praha nabízí profesionální kadeřnické služby včetně originálních účesů, střihů a barev, regenerace vlasů pomocí vlasové kúry, profesionální pedikúra.
Realizace krajinných výsadeb-výsadba krajinné prvky, zeleně, stromů, keřů
Firma Zahrady Tomáš Vávra Kroměříž provádí realizace krajinných výsadeb. Výsadba krajinné zeleně, stromů a keřů i péče o krajinné prvky. Pracujeme v oblasti Zlínsko, Olomoucký, Jihomoravský kraj.
Penzion a restaurace Medvídek Loučná pod Klínovcem, Krušné hory, horské sluneční lázně
Zveme Vás do penzionu Medvídek v horských slunečních lázních s největším počtem slunečních dnů v roce, k příjemné letní i zimní rekreaci.
Lajnování sportovních hřišť Slavkov u Brna, lajnování umělých hřišť a víceúčelových sportovišť
Naše firma se specializuje na lajnování všech druhů umělých povrchů hřišť a víceúčelových sportovišť jak v interiéru, tak i v exteriéru.
Zakázkové krejčovství Jičín, strojové vyšívání, prodej metrového textilu a textilní galanterie
Všem svým zákazníkům z okolí Jičína nabízíme kompletní služby zakázkového krejčovství včetně prodeje metrového textilu a textilní galanterie.
Prodej vysokobřezích jalovic Pardubice, jalovice holštýnského skotu od vysokoužitkových dojnic
Agrodružstvo Klas se soustředí na živočišnou a rostlinnou výrobu. Zabýváme se chovem skotu, prasat a produkcí mléka, prodej jalovic holštýnského skotu od vysokoužitkových dojnic.
AGRODRUŽSTVO KLAS Zemědělské družstvo Pardubice
Profesionální zajištění dražeb nemovitostí, podniků i movitých věcí, veřejné dražby
Organizaci a následnou realizaci veřejné dražby Vám zajistí zkušená společnost PROKONZULTA, a.s. z Brna. Kvalitní služby pro správce konkurzů, likvidátory i samosprávné územní celky.
Jeřábnické práce, půjčovna jeřábů, práce a manipulace ve výškách
Poskytování prací s jeřábem, jeřábnické služby pro výškové a manipulační práce, půjčení jeřábů dle charakteru poptávky. Autojeřáby k půjčení – Autojeřáby Mikan, kraj Vysočina.
Bezpečnostní a úklidová agentura z Prahy
Hlídání majetku a osob, zajištění personální bezpečnosti, zabezpečení majetku nebo společenských akcí, úklidové služby všeho druhu, mytí oken a praní.
Dodavatel kvalitních plastových bazénů a průmyslových nádrží jižní Morava
Vysoce kvalitní české plastové bazény, bazény z plastu vyráběné v České republice, průmyslové a víceúčelové nádoby z plastu, vyráběné plastové nádrže a rodinné bazény.
Kompletní sportovní zázemí v Hodoníně, sportovní zařízení, sportovní hala, zimní stadion
Jste sportovní nadšenci a hledáte vyžití v okresním městě Hodoníně? Vedete nebo zakládáte sportovní kroužek a sháníte moderní a vysoce kvalitní zázemí? Využijte služeb naší organizace TEZA Hodonín.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace sportovní zařízení
Domek Akorát včetně vnitřního vybavení, se skleněnou fasádou - 4 typy domu, varianta S bez nutnosti stavebního povolení
Společnost FRAJT s.r.o. Kroměříž přichází s novým řešením rodinného domu - Domek Akorát s unikátní skleněnou fasádou s potiskem. Různé typy domu na klíč včetně vnitřního vybavení.
Frajt s.r.o. Vybavení sportovních interiérů, hotelů
Výstavba obytných budov, rekonstrukce interiérů
Kompletní stavební práce od společnosti Operace Progres s.r.o. Výstavba a rekonstrukce RD i bytových jednotek. Dodržení termínů, spolehlivost a vysoká kvalita provedených prací.
Komplexní zdravotní péče o děti od narození do 19 let
Praktický lékař pro děti a dorost. Ambulance po celé České republice. Zdravotní služby na špičkové úrovni, vše hrazeno ze zdravotního pojištění, dárek při registraci i rozšířená pracovní doba.
MALÉ ZDRAVÍ a.s. praktičtí lékaři pro děti a dorost
Dlaždické a asfaltérské práce Praha - kompletní realizace
Kompletní realizaci dlaždických a asfaltérských prací v Praze, výstavby a rekonstrukce komunikací, místních cest, chodníků, pěších zón provádí společnost DAP. a.s.
DAP. a.s. Dlaždičské a asfaltérské práce Praha
Dřevěné přepravní bedny a ohrádky v různém provedení - prodej a výroba na zakázku
Odolný obalový materiál ze dřeva prodává firma Beneš Bohuňovice spol. s .r.o. Nechte si vyrobit dřevěné přepravní bedny a ohrádky na zakázku, které dodáváme v Olomouci, Přerově i Prostějově.
Beneš Bohuňovice spol. s r.o.