Aktuální microsite

Centrum pro začínající podnikatele
Poradenské, konzultační a vzdělávací středisko pro mladé začínající i stávající podnikatele a soukromé společnosti, místo pro kancelářské prostory, pořádání školení, prezentací a propagačních akcí.
Ubytování v Jizerkách za příznivé ceny
Ubytování v krásné přírodě Jizerských hor, letní i zimní dovolená v plně vybaveném penzionu s kapacitou pěti pokojů a dvaceti ubytovacími místy s vlastním sociálním zařízením a společnou kuchyní.
Malosériová a zakázková výroba užitkové keramiky a kameniny  - římské hrnce, džbány a jiné výrobky
Malosériovou a zakázkovou výrobou užitkové keramiky a kameniny se zabývá PKZ Keramika Poštorná a.s. z Břeclavi. Vyrábíme římské hrnce, džbány a jiné keramické výrobky.
Krásné ubytování v hotelu Koruna v Šumperku, restaurace s týdenním menu, pokoje a apartmány
Hotel Koruna je tříhvězdičkový hotel s restaurací, který se nachází v bezprostřední blízkosti centra města Šumperk.
Dětská obuv Skippy Valašské Meziříčí, bezbariérový prodej dětské značkové obuvi a Eshop
Kamenná prodejna dětské obuvi ve Valašském Meziříčí nabízí kvalitní celoroční, zimní, vycházkovou, sportovní obuv i do vody a přezůvky.
Zemní a výkopové práce Liberec, terénní úpravy minibagrem a traktorbagrem, výkopy základů
Zajišťujeme zemní práce, výkopové práce pro pozemní, dopravní, průmyslové a inženýrské stavitelství s využitím naší bagrovací techniky.
Nábytek na míru Rychnov, Žamberk, Vamberk, Kostelec, Týniště, Letohrad
Vyrábíme kuchyně, sortiment služeb je rozšířen o výrobu interiérových i vchodových masivních dveří, koupelnového nábytku, vestavěných skříní a kompletního vybavení interiérů.
Architektonická projekční kancelář Praha, návrhy a projekty interiérů, budov, rodinných domů
Architektonická projekční kancelář Ing. arch. Cajthamlová Markéta se zabývá architektonickými návrhy a projekty budov, domů, interiérů, nábytku a drobné architektury.
Instalatérské práce Praha, drobné opravy wc nádrže, montáž bojlerů, vodoměrů, čištění odpadů
Naše firma se zabývá především instalatérskými pracemi. Svým zákazníkům nabízíme vše od vypracování návrhu a projektu až po finální realizaci a následnou údržbu a servis.
Jiří Forchtner instalatérské práce
Prodejna auto-moto – nejširší výběr náhradních autodílů pro všechny značky vozidel
Kompletní sortiment náhradních autodílů pro všechny značky osobních i užitkových vozidel naleznete v prodejně auto-moto v Šumperku – KAHOX auto.
KAHOX auto s.r.o. Prodej autodílů
Spolehlivé docházkové systémy nejen pro malé a střední firmy
Nejen výrobou a instalací spolehlivých docházkových systémů pro malé a střední firmy se zabývá společnost DUHA system, spol. s.r.o. z Brna, jež působí na českém trhu již přes dvacet let.
STK a stanice měření emisí pro osobní, nákladní vozidla, motocykly - objednávání online
KORAL s.r.o. v Tišnově provozuje STK a stanici měření emisí s možností objednání online pro osobní, nákladní vozidla, motocykly, traktory i přívěsy.
Digitální vlhkoměr obilnin pro zemědělce Agricomputer - špičkový víceúčelový přístroj
Společnost Laboratorní a zdravotnická technika OPTING servis z Ostravy zajišťuje dodávku a servis digitálního vlhkoměru Agricomputer, což je přístroj pro zemědělce, měřící hodnotu vlhkosti obilnin.
Profesionální oprava i mytí nákladních vozidel v pojízdné myčce, doplnění náplně do klimatizace
O servis, opravy i mytí nákladních automobilů se postará profesionální tým společnosti SKATRANS s.r.o. ve Valašském Meziříčí. Také zajistí doplnění náplně do klimatizace.
Zakázková výroba dřevěných beden na zelí nebo tykve v různých velikostech
Zakázkovou výrobou a prodejem speciálních dřevěných beden na zelí a tykve v různých velikostech se zabývá společnost POPP a syn s.r.o.
Dřevovýroba Popp a syn, s.r.o.
Inženýrská geodézie, inženýrské sítě rodinné domy, bytové domy a komerční objekty
Komplexní služby inženýrské geodézie - inženýrské sítě - zaměřování inženýrských sítí k rodinným domům, bytovým domům a komerčním objektům - Geodézie Dvůr Králové s.r.o. Trutnov
Geodézie Dvůr Králové s.r.o. Geodetické práce Dvůr Králové nad Labem
Kompetenční modely na míru, zpracování a tvorba, upevnění firemních hodnot
Kompetenční modely na míru, jejich zpracování a tvorbu pro upevnění firemních hodnot realizuje společnost Specialist Service s.r.o., která se specializuje na služby v oblasti řízení lidských zdrojů.
Specialist Service, s.r.o.
Odborné konzultace při nákupu špičkové audio techniky včetně instalace
Špičkovou audio techniku prodává naše společnost OLTECH s.r.o. Hifi Safír. Při nákupu vám poskytneme odborné konzultace a postaráme se o instalaci zařízení v Olomouci, Přerově i Prostějově.
STK pro osobní automobily a dodávky na Opavsku
Firma STK - Stanice technické kontroly Marcel Harasim zajistí Vašemu vozu dokonalou přípravu na STK, tak aby Vás nic nezaskočilo. Prohlédneme vůz, opravíme či vyměníme závady a přistavíme vůz na STK.
HARASIM s.r.o. Marcel Harasim
Velký výběr zahradních benzínových sekaček  CUB CADET, které se přizpůsobí rychlosti Vaší chůze
Zahradní benzínové sekačky CUB CADET s košem, které se automaticky přizpůsobí rychlosti Vaší chůze, naleznete na eshopu společnosti AGS Agro sortiment se sídlem v Židlochovicích.
AGS Ing. Beneš Agro sortiment
Dodávka špičkových strojů pro zpracování potravin – ovoce, zeleniny, masa, ryb i mléka
Na dodávku strojů na zpracování potravin se zaměřuje společnost Ing. Václav Kroupa SKANEKO se sídlem v Třebíči, která zastupuje světové výrobní společnosti po celé České republice i na Slovensku.
SKANEKO Stroje na zpracování potravin
Spolehlivé zateplení novostaveb i starších objektů při rekonstrukci pomocí PUR pěny
Při stavbě novostaveb či při rekonstrukci starších objektů je vhodné použít kvalitní izolaci. Společnost IZO-PUR.cz se zaměřuje na aplikaci stříkané izolační PUR pěny.
Odpočinek a relaxaci v Karlově Studánce naleznete v nově zrekonstruované vile Eugen
Celoroční rekreační a relaxační rodinné pobyty Vám zpříjemní luxusní vila Eugen v malebné podhorské vesničce Karlově Studánce na úpatí Hrubého Jeseníku. Využijte možnost luxusního wellness pobytu.
Jídelna Otrokovice-obědy, denní menu, firemní stravování
Jídelna firmy Montema Otrokovice připravuje obědy, denní menu pro zaměstnance firem - poskytujeme firemní stravování. Fungujeme i jako bufet pro náhodné hosty.
Posuvné brány, pohony a komponenty pro otočnou bránu
Firma Večerek Tomáš se zaměřujeme na posuvné brány, s automatickým pohonem. nabízíme také veškeré komponenty pro otočné brány. Obsloužíme klientelu z okolí Opavy a Ostravy.
Večerek Tomáš Vrata, brány Opava