Aktuální microsite

Truhlářské řezivo z kvalitních výřezů - prodej i na zakázku
Společnost Wood Rakušan má v prodeji truhlářské řezivo z kvalitních výřezů, prkna a fošny různých rozměrů, řezivo vyrábí i na zakázku po celé Vysočině a Jihočeském kraji.
Wood Rakušan Marek Rakušan
Vzduchové pérování pro automobilový průmysl, vibroizolace strojů
Specialista na vzduchové pružiny, náhradní díly i příslušenství. Nakupujte v e-shopu společnosti AIR SPRINGS - CZ s.r.o. Široký výběr, nejvyšší kvalita i výroba dle individuálních požadavků.
Ocelové plechy, díly, tyče a trubky z kvalitní oceli
Prodej plechů z otěruvzdorné oceli HARDOX a konstrukční vysokopevnostní oceli STRENX. Výrobu polotovarů a dílů z této oceli Vám zajistí společnost DIMONT HDX s.r.o.
Pronájem jeřábů a demoliční práce
Jeřáby a plošiny k zapůjčení, likvidace a demolice starých a rozpadlých objektů, vyprošťovací služby, převozy velkých nákladů na zakázku – Autojeřáby Demolice s.r.o.
Pronájem jeřábů a demoliční práce
Jeřáby a plošiny k zapůjčení, likvidace a demolice starých a rozpadlých objektů, vyprošťovací služby, převozy velkých nákladů na zakázku – Autojeřáby Demolice s.r.o.
Stavební projekty, geodetické práce a průzkumy
Projekty na klíč, projekční brněnská kancelář, vypracování projektové dokumentace v Jihomoravském kraji, geodetické a geologické služba, pasportizace a provádění průzkumů potřebných ke stavbám.
Prodej dřevařského, nábytkářského materiálu – zboží pro dům a zahradu Praha
Zboží a materiál ze dřeva pro stavebníky, truhláře, stolaře, podnikatele i hobby kutily, nábytek, zahradní vybavení a nářadí, velký výběr všeho – ASKO a.s.
Ubytovna Jamajka Zábřeh, dlouhodobé ubytování hotelového typu, ubytovna pro dělníky, pracovníky
Ubytovna Jamajka Zábřeh, dlouhodobé ubytování hotelového typu v jednolůžkových až čtyřlůžkových pokojích, ubytovna pro dělníky, pracovníky i turisty.
Střecha na klíč podle Vašich představ od jednoho dodavatele s 3D vizualizaci
Kompletní střechy na klíč od jednoho dodavatele jsou ideální volbou, jak ušetřit čas a ulehčit si práci. Brněnská stavební firma Eurodach je profesionálem v oboru střechy a konstrukce.
Floristické služby Praha, vázání svatebních kytic, čerstvá květinová výzdoba, květiny na stůl
Jsme floristky a děláme lidem radost pěknou kytkou. Hlavně nevěstám a ženichům. Vážeme čerstvou květinovou výzdobu na svatby i dny jen tak...
Soukromá školka se zahrádkou pro děti Praha, nabízíme pravidelnou i nepravidelnou docházku
Soukromá školka se zahrádkou pro děti Praha, nabízíme pravidelnou i nepravidelnou docházku, zájmové kroužky, soukromé hlídání.
Brautfergerův dvůr, ubytování v apartmánech, agroturistika Klášterec
Brautfergerův dvůr v Klášterci na Šumavě je vytvořen pro agroturistiku v srdci šumavské přírody, ubytování v luxusních apartmánech.
Prodej elektrokol Soběslav, prodej sportovního vybavení a oblečení
Prodej elektrokol a jízdních kol, běžek, snowboardů, sportovního oblečení a jiné vybavení pro sportovní aktivity. Servis kol, běžek , lyží, snowboardů, bruslí.
Střední zahradnická škola Ostrava, studijní a učební obory, přírodovědné lyceum
SZaŠ je malá škola v centru Ostravy s přátelskou atmosférou, ve které připravují žáky pro život.
Výroba zubních snímacích náhrad Polná, výroba a opravy fixních i snímacích zubních náhrad
Zabýváme se výrobou zubních náhrad včetně fixních a snímatelných náhrad, zubních korunek i můstků v různém provedení a cenách.
Stomatologická laboratoř Polná, v.o.s.
Penzion restaurace Vorař Týn nad Vltavou, ubytování ve 3 stylových pokojích kousek od centra
Nabízíme ubytování přímo u řeky Vltavy, posezení v naší restauraci s krbem nebo na terase s výhledem na řeku.
Kvalitní a bezpečný betonový plot pro Váš rodinný dům od českého výrobce
Pořiďte si kvalitní a bezpečné betonové ploty od firmy Betonové ploty z Pohořelic nedaleko Brna, která vyrábí betonové ploty pro rodinné domy s dlouhou životností.
Dodavatel řetězů, řemenů - prodej válečkové, dopravní, článkové, sněhové řetězy
Společnost TOBA Plus, s.r.o. je dodavatelem řetězů a řemenů. Na prodej jsou válečkové, dopravní, článkové, sněhové řetězy a klínové řemeny.
Podlahové studio - prodej podlahovin, vinylu, PVC, koberců přes eshop i na prodejně
Kvalitní podlahoviny, vinyl, PVC, koberce z podlahového studia Pavel Bradáč - EFEKT. Objednávky přes eshop a pro zákazníky z regionu Zlínský kraj, Hodonín osobně - na prodejně v Kunovicích.
Balicí pracoviště, stoly, stojany
Balicí stoly, řezací a odvíjecí stojany. Vysoce kvalitní a cenově dostupný dílenský kovový nábytek nakoupíte v našem e-shopu. Špičkové balicí stoly, doprava zdarma a platba na fakturu.
Prodej, sestavení a servis jízdních kol v Táboře
Jízdní horská, silniční, trekingová i městská kola za skvělé ceny s výborným servisem, velký výběr příslušenství a ochranných prostředků.
Nezapomenutelný penzion s jedinečnou horskou atmosférou
Horský penzion uprostřed Jeseníků, pohodlné ubytovaní v několika pokojích s vlastním zázemím, možnost parkingu u chaty s úschovnou kol, strategické místo s nespočtem míst k vidění – Penzion Eliška.
Ubytování pro osoby v důchodovém věku
Ubytování pro seniory s nepřetržitou péčí a příjemným prostředím, dům seniorů s téměř 80 lůžky a lékařským zázemím – DŮM seniorů Michle, s.r.o.
Okna a dveře pro vaše domovy
Moderní plastová okna a dveře na zakázku, okna a dveře pro nové domy i rekonstrukce, individuální výběr dekorů, materiálů a skel, profesionální přístup a montáž s finálními zednickými úpravami.
Obec Zadní Chodov v Plzeňském kraji, stavby jednotlivých statků, kostelík Nejsvětější Trojice
Obec Zadní Chodov je rozsáhlá, původně chodská ves založená při silnici z Chodové Plané do falckého Mähringu.