Aktuální microsite

Technický dozor investora Praha, kontrola a koordinace prováděných prací, zkoušení a ověřování
Jako technický (stavební) dozor investora zajišťujeme pro své klienty nezávislou a nestrannou kontrolu napříč celým průběhem stavebního díla - MIRRO s.r.o. Praha
Cyklo-Machač Vsetín, prodej kol a cyklistických doplňků, přilby, brusle, oblečení, trampolíny
Prodáváme kola vyrobená u nás nebo na Slovensku a nově i kola z Polska. Výhodou je kvalitní montáž, v případě reklamací rychlé vyřízení, prodej cyklistických doplňků.
Truhlářské výrobky na zakázku Plzeň, vyrábíme postele, nábytek, sauny, altány, pergoly, zábradlí
Truhlářství Kavan Plzeň-Kyšice se zabývá výrobou truhlářských výrobků na zakázku, kuchyně, nábytek, postele, pergoly, altány, zábradlí, sauny.
Pneuservis Ústí nad Orlicí, mobilní opravy pneumatik, přezouvání a vyvažování pneumatik
Prodáváme osobní, nákladní, průmyslové a zemědělské pneumatiky všech velikostí a značek a pokud požadovaný druh nemáme skladem, tak jsme schopni ho v krátké době objednat a zajistit.
Stavební, řemeslné a zednické práce
O veškeré stavební, řemeslné a zednické práce v okolí Ivančic a Moravského Krumlova se postará stavební firma Stavovald.
Stavovald Vladimír Vald
Lakování kovových prvků – zábradlí, schodiště a ploty
Kovová zábradlí, schodiště a ploty ve Vámi vybraném odstínu kvalitně nalakuje a povrchově upraví v práškové lakovně PLADO s.r.o.
Farma Tompeli, výroba mléčných výrobků z kravského mléka Železný Brod, jogurty, tvarohy, sýry
Zpracování mléka ve vlastní mlékárně se osvědčilo a proto jsme začali vyrábět a prodávat vlastní produkty - pařené a čerstvé sýry, tvaroh, mléko, atd.
Dodávky uhlí a písku Valašské Meziříčí, prodej paliv a sypkých stavebních hmot, štěrkopísky, drtě
Nabízíme k prodeji na všech našich skladech Valašské Meziříčí, Jablůnka, Horní Lideč tuhá paliva, sypké stavební hmoty, zahradní dekorace a mnoho okrasných kamínků.
Kovovýroba Přerov, lehce ovladatelné invalidní vozidlo
Motorový vozík BSM - OLVO 95 je osobní dvoustopé invalidní vozidlo se čtyřdobým zážehovým motorem, jednoduché konstrukce, lehce ovladatelné s nenáročnou údržbou.
Auditorské, daňové a účetní služby Dvůr Králové nad Labem, daňová evidence, účetnictví, leasing
Svým zákazníkům nabízí veškerou činnost související s daňovou evidencí, účetnictvím, mzdami a poradenstvím nejen v podnikatelské, ale také i v neziskové sféře.
Bezpečnostní a detektivní agentura Olomouc, ochrana osob a majetku, převoz cenin, doprovody
Agentura KONDOR 112 je soukromou privátní detektivní a bezpečnostní agenturou, s působností na celém území České republiky i na území členských států Evropské unie.
Stavební práce, rekonstrukce, zateplováni budov Praha, strojní a ruční práce, výkopové práce
Jsme rodinná stavební firma. Provádíme veškeré stavební práce, rekonstrukce, zateplováni budov. Nabízíme strojní a ruční stavební, zemní a výkopové práce.
Prodej klínových řemenů pro průmysl - jednoduché, násobné a polyuretanové
Na distribuci a prodej klínových řemenů se zaměřuje společnost GAMA TRADE s.r.o. ze Zlína, působící v Kroměříži, Vsetíně a Přerově. Dodáváme jednoduché, násobné a polyuretanové řemeny pro průmysl.
Návrh, vývoj, výroba upínacích přípravků, jednoúčelových strojů, montážních linek, polohovadel
Společnost FLOW TECH s.r.o. Zlín se zabývá návrhem, vývojem a výrobou hydraulických a mechanických upínacích přípravků, jednoúčelových strojů, montážních linek, polohovadel.
Moderní screenové rolety Vám zajistí perfektní zastínění domu či zimní zahrady
O prodej, montáž a servis screenových rolet se postará firma vašežaluzie.cz, kterou najdete v Hlučíně, ale své služby Vám zajistí i v okolí Ostravy. Ochraňte své obydlí před slunečními paprsky.
Servis a opravy přechodových měchů Poříčí u Litomyšle -  opravujeme naše výrobky i jiných výrobců
Nabízíme svým zákazníkům okamžité služby spojené se servisem a opravami jak našich, tak i jiných měchů - BAVO Poříčí s.r.o. Poříčí u Litomyšle
Bydlení pro seniory v penzionu Atrium Liberec
Zajistěte si včas hezké a cenově dostupné bydlení v penzionu pro seniory Atrium Liberec
Penzion pro seniory Atrium Liberec SENIORSERVIS o.p.s.
Prodej, eshop dětské obuvi - celoroční dětské boty, anatomické pro zdravý vývoj nohy
Na prodejně Bosé děti - Barefoot Zlín najdete velký výběr dětské obuvi. Nejžádanější je celoroční dětská obuv - lehké a odolné anatomické boty, pro zdravý vývoj nohy. Prodej realizujeme i přes eshop.
Pivovar Kocour Varnsdorf, minipivovar s pivovarskou restaurací a hotelem, výroba pivních speciálů
Pivovar Kocour Varnsdorf, minipivovar s pivovarskou restaurací a hotelem, výroba pivních speciálů a tradičních ležáků, prodej piva z okénka, pořádání akcí, svateb a oslav.
Fotografické služby Mladá Boleslav, fotografický ateliér, akty, booky, těhotné ženy, zvířata, svatby
Poskytuji fotografické služby také v oblasti reklamy, focení rodin, dětí, svateb, foto těhulek, business foto, foto miminek a školek.
Znojemský Penzion - Ubytování Znojmo, bezbariérový apartmán, Znojemské Vinobraní, slavnost piva
Náš rodinný penzion Znojemský Penzion je situovaný na okraji města Znojma jen 10 min od historického centra, ubytování v apartmánech, jeden bezbariérový.
Krycí měchy na míru Poříčí u Litomyšle, měchy trakčního motoru, měchy příslušenství vzduchotechniky
Vyrábíme krycí měchy trakčního motoru a měchy příslušenství vzduchotechniky na míru, přesně podle potřeb zákazníka. Kvalita našich měchů je doložena certifikátem ISO 9001.
Veterinární ordinace Nový Bor, veterina pro malá a velká zvířata, chirurgické zákroky, čipování
Nabízíme Vám komplexní veterinární péči na vysoké odborné úrovni. Poskytujeme preventivní a terapeutickou péči, poradenství a servis pro chovatele - Veterinární ordinace Nový Bor.
Kamenosochařství Josef Jirásek Svitavy, výroba pomníků, pomníky z přírodního kamene
Kamenosochařství Josef Jirásek Svitavy, výroba pomníků, pomníky z přírodního kamene, zhotovení žulových pomníků, stříbření a zlacení písma, prodej doplňků.
Masérské služby Šumperk, rekondiční masáž, relaxační masáž, baňkování, lymfatické masáže
Nabízím služby zkušeného maséra, Vaše tělo si odpočine, regeneruje a pročistí, navštivte mě v Šumperku, po domluvě je možná návštěva u klienta doma.