Aktuální microsite

Dodání páskovacích strojků k páskování citlivých předmětů papírovou páskou či fólii
Na dodávku balících a páskovacích strojů se zaměřuje společnost Cyklopack, spol. s.r.o., která působí po celé ČR. Ruční páskovačky umožní balení jemných a citlivých předmětů papírovou páskou či folii.
Bezdrátový termostat řízený přes internet
Každý by jistě ocenil možnost nastavit na dálku topení nebo teplou vodu, a proto má pro vás firma KOVER z Jeseníku (Šumperk) nejnovější řešení v podobě bezdrátového termostatu řízeným přes internet.
KOVER, spol. s r.o.
Ekologická likvidace vozidel a výkup autovraků nonstop
Komplexní služby související s ekologickou likvidací vozidla a výkup autovraků nonstop provádí v okolí Opavy a Krnova společnost MR STEEL Group s.r.o.
MR STEEL GROUP s.r.o. Výkup, sběr kovového dopadu Krnov
RT - zkoušky materiálu prozařováním v profesionální zkušební laboratoři
RT - zkoušky materiálů prozařováním zajišťuje společnost Intest NDT s.r.o. v okolí Frýdku Místku a Ostravy. Specializujeme se na nedestruktivní defektoskopii, která nepoškodí daný materiál.
Galvanovna - povrchová úprava kovů kvalitně
Odborné galvanické zinkování i další povrchové úpravy kovů nejen pro Přerov a Brno nabízí společnost GALVA. Naše galvanovna zajistí pozinkování železných dílů, litinových odlitků a další služby.
GALVA s.r.o. Povrchová úprava kovů
Zájezdy do zahraničí či po celém Česku luxusním autobusem MERCEDES, který si lze pronajmout
Pronájem luxusního autobusu značky MERCEDES na individuální zájezdy či pro cestovní kanceláře Vám zajistí společnost SKATRANS s.r.o., která má dlouholeté zkušeností s mezinárodní dopravou.
Prodej ojetých a ověřených vozů na leasing - řešení operativního leasingu
Brněnská firma Autonova Brno s.r.o. poskytuje ojeté, ale prověřené vozy, ke kterým Vám sjedná i výhodný leasing. Operativní leasing na míru od autorizovaného prodejce.
Výroba potravinových výrobků pro vegany, různé svačinky, bezmasé salámy, chlazené výrobky
Výrobou a dodávkou potravinových, zdravých bio výrobků, které jsou svým složením vhodné pro vegany se zabývá firma AMUNAK s.r.o. ve Vsetíně. Potraviny obsahují luštěniny, obiloviny, zeleninu a ovoce.
Sleva na vchodové dveře - vstupní hliníkové dveře v akci, mimořádné ceny za vysokou kvalitu
Vstupní hliníkové dveře v akci nabízí společnost Slovaktual Perymont Zlín, která zaručuje mimořádné ceny za vysokou kvalitu. Nepropásněte tuto slevu!
Montáže a demontáže klasických i velkoobjemových zařízení a strojů
Služby v oblasti instalace a montáže strojního zařízení veškerých velikostí a typů, výrobní zařízení a linky – montáže, demontáže, instalace a přeprava díky Orca Industry.
Pískování reklamního a dárkového skla a keramiky podle Vašeho návrhu
Obdarujte oslavence, novomanžele nebo firemní partnery originálně zdobeným sklem nebo keramikou. Firma ANGLASS dekoruje dárkové sklo a keramiku metodou pískování podle Vašeho vlastního návrhu.
ANGLASS s.r.o. Průmyslový tisk a pískování Kyjov
Ochrana majetku - váš majetek bude v bezpečných rukou naší agentury
Ochranu Vašeho majetku, ať už se jedná o převoz hodnotného zboží nebo ochranu průmyslových a firemních objektů pro Vás zajití znojemská firma TRUE AGENCY SECURITY s.r.o.
TRUE AGENCY SECURITY s.r.o.
Prodej, výměna autobaterií s dovozem zdarma, likvidace staré baterie
Kvalitní a ověřené autobaterie prodává firma Autobaterie STABAT s.r.o., která se postará i o výměnu s dovozem zdarma k zákazníkovi a také o likvidaci staré baterie. Působí v Uherském Hradišti.
Technologické řešení výrobních procesů Praha
Technologické procesní firemní řešení, měření a zlepšování výrobních technologických procesů v průmyslových oblastech, programování a instalace panelů, technických zařízení, nabídka montáží a servisu.
Zpravodajské zabezpečení, systémy ochrany a rádiové rušení
Sledovací a průzkumná zařízení pro vojenské a bezpečnostní složky, rádiové rušiče a jiné softwarové a hardwarové produkty vyvíjí a vyrábí společnost URC Systems, spol. s r.o.
Realizace bazénů, vířivek a teras Praha, nadzemní bazény, plastové bazény, relax bazén, mini bazén
Nabízíme vám nejlevnější bazény prvotřídní kvality, realizace bazénů a vířivek nabízíme nejen po celé ČR, ale také na Slovensku.
Pohřební služba Týn nad Vltavou, hřbitovní služby, tisk parte, květinová výzdoba a věnce, přeprava
Pohřební služba Michal Hrnčiarik z Týnu nad Vltavou pořádá pohřby do země, kremace, zajistí tisk parte, květinovou výzdobu a věnce, přepravu zesnulých po ČR.
Novus Origo z Polné Jihlava, ohňová show, šermířské souboje, světelná show
Nabízíme vystoupení fire-show, light-show, šerm z období gotiky, nebo zajišťujeme akce s historickým nádechem od A do Z - Novus Origo z Polné Jihlava
NOVUS ORIGO Martin Bahounek
Výměna vchodových dveří u rodinných domů OKAL - s dveřmi SULKO bude váš dům bezpečnější
Zajistěte si váš rodinný dům OKAL a udělejte ho bezpečnější díky výměně starých vchodových dveří za nová. RD KOMEX Jeseník, vám zajistí moderní a kvalitní plastové nebo dřevěné dveře značky SULKO.
RD KOMEX s.r.o.
Obkladačské práce a pokládka dlažby – spolehlivost a kvalita
Společnost Stavební práce Habiňák, to jsou odborníci na obkladačské práce a pokládku dlažeb. Vsázíme na kvalitní a dobře odvedenou práci.
Oční Optika Prosek - Praha 9 - specialisté na měření zraku
Ceníte si svého zraku, a proto jej chcete udržet v co nejlepší kondici? O zajištění komplexních očních služeb se může postarat Oční Optika Praha 9.
Oční Optika Praha 9 Ondřej Cvikr
Velkoobchod, dodavatel mraženého, chlazeného masa - ryby, kuřecí, vepřové, hovězí maso
Firma UNIGASTRO s.r.o. je dodavatelem mraženého, chlazeného masa. Velkoobchod zajišťuje distribuci VO odběratelům i konečným zákazníkům na Moravě. Dodáme čerstvé ryby, kuřecí, vepřové, hovězí maso.
Postaráme se o Vaši nemovitost – správa budov
Komplexní správa nemovitostí a budov pro majitelé domů, bytová družstva i společenství vlastníků. Řádný a bezproblémový chod nemovitostí v Praze Vám zaručí ANESO s.r.o.
ANESO s.r.o. Správa nemovitostí Praha 6
Montáž a prodej kvalitních pneumatik pro všechny typy automobilů
Autoopravna Lengál je profesionální autoservis a pneuservis, zajišťuje prodej, montáž a servis kvalitních pneumatik pro všechny typy automobilů ve Znojmě a okolí.
Autoopravna Znojmo Aleš Lengál
Výroba modulových kontejnerů Zlín, stavebnicové mobilní kontejnery, obytné, skladové kontejnery
Modul Container s.r.o. Zlín využívá tradici řemeslné výroby a postupů výroby variabilních mobilních kontejnerů a jejich stavebnicového skládání do celků a sestav.