Aktuální microsite

Obec Rohenice okres Rychnov nad Kněžnou, dřevěná zvonice, socha sv. Jana Nepomuckého
První písemná zmínka o obci Rohenice pochází z roku 1356 a dominantou obce je dřevěná zvonice, kostel sv. Jana křtitele, socha sv. Jana Nepomuckého.
Výkonné mikroskopové kamery a software pro mikroskopii - pro školy i do laboratoří
Firma RNDr. Karel Martyčák - mikroskopy a učební pomůcky poskytuje kvalitní a výkonné kamery pro mikroskopy a rovněž software pro mikroskopii s analýzou obrazu.
Zahradní postřikovače a zavlažovače vám pomůžou s péčí o vaši zahradu - prodej, eshop
S péčí o vaši zahradu vám pomůžou zahradní postřikovače a zavlažovače od firmy TRITON v Olomouci. Vyberte si z našeho zahradního programu - stačí nás navšívit na prodejně nebo kliknout na náš eshop.
TRITON Tomáš Drábek
Rovingové tkaniny, skelné výztuže do kompozitů-výroba a prodej
Společnost UNIQUE Textiles vyrábí rovingové tkaniny, které se využívají jako skelné výstuže do kompozitů. Výroba je v Holešově, 20km od Zlína.
Kompletní realizace novostaveb a výstavba zděných rodinných domů
Realizaci novostaveb, jako jsou zděné rodinné domy, které budou plně odpovídat Vašim snům a představám, zajistí v okolí Moravského Krumlova a Ivančic Zednictví Jiří Pokorný.
Zednictví Jiří Pokorný Znojmo Stavební práce
Nové vybavení a modernizace prodejen
Internetový prodej vybavení prodejen. Chladící pulty, vitríny, regály, chladící a mrazící skříně. Dodávka a realizace vybavení prodejen od společnosti intaPLASTIC s. r. o.
Prodej drobného elektra, baterie, elektro doplňky pro domácnost
Drobné elektro doplňky do domácnosti a osobní použití nakupujte na www.baterieprodej.cz. Zde nakoupíte baterie, žárovky, nabíječky, váhy, teploměry i hodinky.
Montáž oken a dveří od českého výrobce přenechejte spolehlivé stavební firmě MKA Service s.r.o.
Stavební firma v Olomouci MKA Service s.r.o. se řadí mezi spolehlivé společnosti, která vám zajistí kvalitní montáž oken a dveří od českého výrobce! Poctivou stavařinou se zabýváme již 15 let!
Kožená kotníková barefoot obuv Jampi Bea pro dámy v černé, hnědé a béžové barvě
Kvalitní boty pro všechny dámy prodává v e-shopu firma JONAP z okresu Olomouc. Skladem máme koženou kotníkovou barefoot obuv Jampi Bea v černé, červené, béžové, hnědé i slonovinové barvě.
Kvalitní a pohodlná dámská a pánská obuv Rieker - prodej
Kvalitní a pohodlné dámské a pánské modely zimních bot značky Rieker, které zaručují komfort i při celodenním nošení, zakoupíte v okolí Třebíče a Znojma v prodejnách obuvi OBUV SVOBODA s.r.o.
Moravské vinařství Víno Zmeko – prodej, ubytování a degustace tradičních vín
Nabídka moravských tradičních vín, prodej v kamenných obchodech nebo e-shopu, řízené degustace s hudbou a občerstvením s jedinečnou atmosférou, realizace svateb a oslav, ubytování v okolí vinařství.
VÍNO ZMEKO
Úklidová firma Vsetín, periodický i jednorázový úklid, úklid kanceláří, úklid průmyslových objektů
Nabízíme Vám periodický i jednorázový úklid administrativních budov, kanceláří, škol a zdravotnických zařízení.
Nové typy květináčů – zahradní keramické květináče s designem kamene a atypickými tvary
ALFA, ARA a DIAMANT – to jsou nové typy zahradních keramických květináčů od firmy PKZ Keramika Poštorná. Pořiďte si keramické květináče s designem kamene a moderními atypickými tvary.
Prodej, dodávka, výroba stolní vrtačky pro vrtání, vystružování a řezání závitů
Výrobu, prodej, dodávku stolní vrtačky pro vrtání, vystružování a řezání závitů zajistí specialista společnost HELTOS a.s. Kvalitní produkty za výhodnou cenu!
HELTOS a.s.
Daňový poradce Vsetín, daňové poradenství, daňová přiznání, daňová evidence, mzdy
Nabízím služby daňového poradce z okresu Vsetín, pomáhám s daňovým přiznáním, daňovou evidencí, poskytuji kompletní daňové poradenství.
Ozvučení interiérů rodinných domů a restaurací - prodej značkové hifi techniky
Prodejem a instalací značkové hifi techniky se zabývá naše firma OLTECH s.r.o. Hifi Safír. Zajišťujeme ozvučení interiérů rodinných domů, restaurací, kaváren a barů v Olomouci, Přerově i Prostějově.
Vrtané studny a čištění studní Frýdek - Místek, studna vlastní zdroj pitné vody, vrty
Vrtané studny a čištění studní Frýdek - Místek, máme dlouholeté zkušenosti a moderní techniku, která nám umožňuje vrtat studny i na nepřístupných místech.
Vitráže a výroba historických skel Tábor, renovace vitráží oken, dveří, nábytku i svítidel
Nabízíme renovace vitráží nejen v kostelech, hradech, zámcích a aristokratických sídlech, působíme po celé ČR.
Základní škola a mateřská škola Louka, okres Hodonín, moderně a funkčně zařízené třídy
Základní škola a mateřská škola Louka, okres Hodonín, jsme malotřídní škola s pěti ročníky ve třech třídách, jejíž součástí je školní družina a školní jídelna.
Vytyčení stavby, hranic pozemků - geodetické práce na profesionální úrovni
Vytyčení stavby nebo hranic pozemků kdekoli v Olomouckém kraji a okolí provádí společnost Geoprofil s.r.o. - geodetické práce zajistíme na profesionální úrovni.
Geoprofil s.r.o. Geodetické práce Olomouc
Prodej zahradní a lesní techniky Plzeň, servis zahradní a lesní techniky, prodej na splátky
Společnost AT SERVIS spol.s r. o. se sídlem v Plzni se zabývá velkoobchodní a maloobchodní činností a servisem zahradní a lesní techniky, prodej na splátky.
Svatební agentura Svatby podle Katy Brno, pomoc s organizací svatby, doporučíme dodavatele
Svatební agentura Svatby podle Katy Brno, přenechejte nám Vaše starosti a my Vám zajistíme svatbu do posledního detailu.
Výroba, renovace, opravy náhrobků, pomníků - Kamenictví
Mezi hlavní činnosti Kamenosochařství Lysoněk Uherský Brod patří výroba, renovace a opravy náhrobků a pomníků. Jde o rodinnou firmu, v oboru kamenictví působíme od roku 1970.
Zpracování hypotečních úvěrů – kompletní hypoteční poradenství
Pomoc s financováním nemovitosti Vám poskytne realitní kancelář PRIME REALITY. Pomůžeme Vám získat nejvýhodnější hypoteční úvěr.
Plně vybavená lékárnička do firem, výrobních provozů i kanceláři až pro 15 osob
Na prodej plně vybavených lékárniček, které jsou vhodné do firem, výrobních průmyslových provozů i kanceláři, se zaměřuje společnost MOJE LÉKÁRNIČKA s.r.o. na svém eshopu.