Aktuální microsite

Obec Čistá okres Mladá Boleslav, Kostel svatého Vavřince, historické objekty, kulturní akce
Obec Čistá se nachází v okrese Mladá Boleslav, kraj Středočeský. Rozkládá se asi devět kilometrů severozápadně od Mladé Boleslavi.
Architektonická kancelář Rokycany, projektování staveb, vypracování projektů, podklady pro průzkum
V naší architektonické kanceláři v Rokycanech nabízíme ucelené architektonické služby od přípravy podkladů až po projektování staveb.
Výroba strojních technologií Olomouc, kovoobráběčské práce, výroba ocelových konstrukcí
Společnost Maptech s.r.o., byla založena v roce 1997. Hlavní naší výrobní náplní jsou strojní technologie pro výrobce betonářského zboží, výroba ocelových konstrukcí a kovoobráběčské práce.
Základní škola a mateřská škola Kostelec, okres Hodonín, vzdělání pro první stupeň od 1. do 5. třídy
Naše základní škola a mateřská škola v Kostelci nabízí předškolní a základní vzdělání pro první stupeň od 1. do 5. třídy.
Ruční výroba keramiky Prachatice, keramická dílna, pořádání týdenních kurzů keramiky
V naší keramické dílně se zabýváme ruční výrobou keramiky jako jsou hrnky, misky, konvičky, pořádáme týdenní kurzy keramiky.
V areálu strakonického hradu se nachází Muzeum středního Pootaví Strakonice
Srdečně Vás zveme na své expozice, vernisáže a jiné akce – Muzeum středního Pootaví Strakonice. Navštívit můžete i vyhlídkovou hradní věž Rumpál či zrekonstruovanou černou kuchyni.
Klidná obec Píšťany při řece Labe v Ústeckém kraji
Láká vás život v malé obci bez městského ruchu a s krásnou přírodou kolem? Vyberte si naši obec Píšťany, která s necelými dvě stě obyvateli ukrývá pohodový život a spoustu možností.
Galanterie Markéty Kyselé z Valašského Meziříčí
Metrový textil, drobná galanterie a doplňkové zboží – velký výběr na prodejně ve Valašském Meziříčí – profesionální přístup a jedinečný sortiment.
K Penzion Brno cenově dostupné ubytování, ZOO Brno, přehrada, Masarykův okruh – Grand Prix
V našem penzionu Vám nabízíme ubytování za dobrou cenu, v blízkosti centra Brna pro rodinnou dovolenou či pracovní cestu.
Výroba Mařatského chleba Uherské Hradiště, chleba z žitného kvásku, chleba bez zbytečných přísad
Pečeme Mařatský chléb při zachovávání technologie původní receptury bez používání moderních chemií a urychlovačů.
Moderní praktická ordinace Liberec
Profesionální služby praktické lékařky, praktická ordinace pro dospělé, preventivní prohlídky, očkování, odběry krve, vystavení zdravotního potvrzení a další služby obvodního lékaře.
Regálové systémy Liberec, konzolové regály, pojezdové regály, paletové regály, regály na pneu
Naší hlavní činností je projekce, dodávky, montáže a demontáže všech typů regálových systémů a patrových konstrukcí - RAPP - REGÁLY LIBEREC.
Ruční a strojové demolice Praha, strojová demolice vlastní těžkou technikou, odvoz a likvidace suti
Pro minimalizace škod provádíme ruční demolice a strojové demolice vlastní těžkou technikou, odvoz a likvidace suti a materiálu - Bilat Trading, s.r.o. Praha
Vilavin gravitační vinařství, Dobré Pole u Mikulova, unikátní proces výroby vín
Gravitační vinařství VILAVIN, v současné době hospodaříme na 27 hektarech vlastních vinic ve vyhlášených vinařských obcích Novosedly a Dobré Pole u Mikulova
Odborné stěhování Brno, stěhování kanceláří, bytů, domů, stěhování strojů, odvoz starého nábytku
Potřebujete přestěhovat rodinný dům, byt, kancelář nebo dílnu? Jsme tu pro vás. Naše firma provozuje již od roku 1998 odborné stěhování.
Přeprava stavebního, sypkého materiálu a stavebních strojů
Přepravu strojů, stavebních materiálů a materiálů na paletách zajistí v okolí Šumperka firma Miroslav Vařeka Jeřábnické práce. Provádíme přepravu hydraulickým autojeřábníkem i s pomocí kontejnerů.
Miroslav Vařeka Jeřábnické práce Šumperk
Výstavba a rekonstrukce rodinných domů
Komplexní stavební služby, výstavba a rekonstrukce obytných prostor, firemních a skladovacích budov, Návrh a realizaci provádí společnost Vytastav Praha s.r.o.
Praktický lékař pro dospělé ve Frýdku – Místku
Komplexní lékařské služby praktického lékaře pro dospělé ve Frýdku – Místku. Pečlivá diagnostika a léčba, závodní preventivní péče a vstřícný přístup. Návštěvní služba přímo u pacientů.
Vakuové výlisky z thermoplastů pro automobilový průmysl
Vakuové tvarování a vakuové výlisky z thermoplastů Vám zajistí společnost PAJR s.r.o. Vše od návrhu po hotový výrobek. Sídlíme ve Vlkavě v okrese Mladá Boleslav.
Výčepní a chladicí zařízení od předního českého výrobce
Přední český výrobce a dodavatel Vám dodá vše, co potřebujete z výčepních a chladicích zařízení a nápojové techniky. Výčepní zařízení pro restaurace, hotely, pivovary, ale i domácnosti.
SINOP CB a.s.
Stroje, roboty a manipulátory – vše pro plastovou výrobu
Stroje na zpracování plastů, roboty, manipulátory, dopravníky a náhradní díly Vám dodá společnost Wittmann Battenfeld CZ spol. s r.o.
Wittmann Battenfeld CZ spol. s r.o.
Středoškolské vzdělání zaměřené na informační technologie a cestování
Střední škola informatiky a cestovního ruchu SČMSD Humpolec, s.r.o. – odborné středoškolské vzdělávání, maturitní a učební obory na Pelhřimovsku.
Brýlové čočky, skla pro korekci očních vad – úpravy brýlových čoček
S výběrem brýlových čoček ke korekci očních vad Vám poradí v Oční optice Jaroslava Korcinová. Provádíme také antireflexní povrchové úpravy brýlových sklíček.
Optika Jaroslava Korcinová
Dodávky plastových oken Karlovy Vary, certifikované sklo s vysokou těsností a pevností
Vysoká kvalita je u nás tradice. Dodávkou a montáží plastových oken se zabýváme již řadu let. Během té doby jsme značkové profily vyzkoušely už ve stovkách domech.
Elektroinstalační práce Praha, montáže zabezpečovacích a monitorovacích systémů, satelity, antény
Elektroinstalační práce Praha, montáže zabezpečovacích a monitorovacích systémů, satelity, antény, provádění slaboproudých i silnoproudých elektroinstalačních prací.