Aktuální microsite

Výroba nerezového zařízení Praha, gastro vybavení, barové vybavení, nerezové regály, gastronádoby
PMN-Výroba nerezového zařízení, s.r.o. Praha - vše pro vás zhotovíme přesně dle vašich požadavků. Používáme kvalitní materiály.
Topenářské práce Praha, rozvody plynu, instalatérské práce, záruční i pozáruční servis
Poskytujeme komplexní instalatérské a topenářské práce, dodávky, opravy a údržbu vyhrazených plynových zařízení, montáž plynových zařízení a kotelen.
Autoservis Michal Škorpil Náchod, běžné opravy, opravy vozidel po havárii, kompletní servis vozidel
Náš autoservis se začal specializovat na jednu konkrétní značku, a tou jsou vozy FORD, používáme originální náhradní díly.
Výroba a montáž výtahů, plošin Hradec Králové, domovní výtahy, nákladní výtahy, nákladní plošiny
Firma TRIPLEX CZ s.r.o. Hradec Králové je stabilní společností s velkým výrobním a technickým zázemím, provádíme výrobu a montáž výtahů a plošin.
Materiál pro fóliové izolace-prodej od firmy co hydroizolace dělá a umí
Firma IZOLACE M Uherské Hradiště má zkušenosti s materiály pro hydroizolace - umí a kvalitně položí fóliové izolace. Dodáme práci i materiál. Působíme i v regionu Zlín, Brno.
IZOLACE M s.r.o. Fóliové izolace Zlínský kraj
Servis a prodej tiskáren, autorizovaný prodej kancelářské techniky Brno
Servisem a prodejem tiskáren včetně autorizovaného prodeje kancelářské techniky jako jsou tiskárny a faxy se zabývá společnost Samsontech. Své služby poskytuje pro klienty z oblasti Brna i Vysočiny.
Výroba dřevěných palet, dřevěných obalů, pilařský provoz, zpracování dřeva
Pilařský provoz, zpracování dřeva, výroba, prodej dřevěných palet, beden, dodávka palet do 24hodin, atypické palety a další vyrábí a dodává firma Pila Benda s.r.o.
Hlídání dětí a péče o ratolesti ve věku 1 – 3,5 roku
Mateřské centrum v Olomouci. Místo, které si Vaše děti oblíbí. Příjemné a bezpečné prostředí, kde bude o Vaše děti výborně postaráno.
Mateřské centrum teta Jolanka z.s.
Výzkumná stanice travin a olejnin
Výzkum a vývoj v oblasti přírodních, technických a společenských věd. Činnost technických poradců v oblasti zemědělství a přírodních věd. Hledáme výzkumného pracovníka se zaměřením na genové zdroje.
Správa budov pro bydlení i nebytových prostor v Bohumíně
Máte bytové či nebytové budovy v Bohumíně a Rychvaldě? Potřebujete zajistit jejich správu a veškerý servis? S tím Vám bude nápomocná naše společnost Stavební bytové družstvo Bohumín.
Přepravní i odpadové pytle na roli z kvalitního LDPE, HDPE do gastro provozů i do výroby
Přepravní i odpadové pytle na roli z kvalitního LDPE, HDPE vyrábí společnost DAPAS, spol. s.r.o. z Prostějova. Odolné a pevné pytle dodáváme do gastro provozů, obchodů i do výroby.
Prodej volně stojící vany v mnoha provedeních - luxusní provedení, vhodné do prostoru, ke stěně i do rohu
Dopřejte si v koupelně luxus a pohodlí, které přináší volně stojící vany. Pohodlný nákup přes eshop, nebo na prodejně HARKO s.r.o. Kroměříž - Zlínský kraj. Vybírat můžete z mnoha provedení.
Certifikované vazníky, konstrukce pro střechy, tesařské konstrukce
Certifikované vazníky a jejich návrhy, konstrukce pro střechy, tesařské konstrukce, střešní vazníky a konstrukce od firmy EURODACH s.r.o. v Brně.
Obec Rozvadov, okres Tachov, přírodní rezervace Diana, Kostel svatého Václava, jezírka u Rozvadova
Jihovýchodně od vesnice se nachází přírodní rezervace Diana. Ještě dále na jihovýchod, přímo u státní hranice, leží přírodní rezervace Jezírka u Rozvadova.
Řezání plazmovým paprskem, plazmové řezačky, řezací stroje - prodej přes e-shop
Plazmové řezačky a řezací stroje Vector prodává firma WELDPOINT. Řezání plazmovým paprskem je určeno pro řezání všech elektricky vodivých materiálů. Nakupovat v e-shopu weldpoint.eu je radostí.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.
Zemní práce, výkopové práce a demolice Plzeň, základy na dům, přípojky, úpravy terénů, bazény
Provádíme veškeré zemní práce, výkopové práce a demolice, pracujeme v celé České republice, nejvíce v Plzeňském kraji.
Výškově stavitelné stoly s elektropohonem do výšky stojícího člověka
Nábytek Amadeus dodává výškově stavitelné stoly, které jsou určeny pro děti i dospělé, díky nim podporujete zdravé sezení a předcházíte tak zbytečným bolestem zad již v útlém věku.
Nábytek Amadeus
Mobilní tryskání kamene a ocelových konstrukcí Pelhřimov, kamenných soklů, ocelových mostů
Specializujeme se na mobilní tryskání, před povrchové úpravy a před úpravou povrchu, chemické čištěním ale i na restaurování památek.
TRYTECH s.r.o. tryskací zařízení
Kamenické práce Praha, výroba kamenných obkladů, renovace pomníků, dlažby z mramorů
Specializujeme se na výrobu pomníků, jednohrobů, dvouhrobů a dalších kamenných výrobků jako jsou kuchyňské linky, schody, parapety a mnoho dalšího.
Zpracování technického kamene do interiéru Pardubice, komplexní dodávky materiálů do interiéru
Naší snahou je nabízet kvalitní výrobky a odvádět precizní práci při zpracování všech námi nabízených materiálů do koupelen, kuchyní, obchodů, kancelářských budov, ordinací, gastro provozů.
Obec Dětřichov nad Bystřicí okres Bruntál, kostel zasvěcený sv.Jiří, přírodní rezervace Panské louky
Obec Dětřichov nad Bystřicí je začleněna územně do okresu Bruntál a náleží pod Moravskoslezský kraj.
LUME-SOS - Zemědělské stroje a technika, agrobazar Nová Cerekev
Nabízíme širokou nabídku nových i použitých zemědělských strojů zejména těchto značek VALTRA, KVERNELAND,VICON,AGROSTROJ,TRAC-LIFT,ROZMITAL.
Zpracování plastů Planá nad Lužnicí, vlákna SOFISIL vyrobeno z drcených PET lahví
SILON navrhuje, vyrábí a prodává výkonné směsi na bázi polyolefinů a polyesterová vlákna pro aplikace ve stavebnictví, automobilovém průmyslu, pro hygienické a lékařské aplikace.
SILON s.r.o. plastové směsi
Optické a laserové třídiče na potraviny se zdokonalenou detekcí vad a cizích předmětů
Kvalitní třídiče brambor, zeleniny a dalších potravin se zdokonalenou kontrolou kvality a detekcí cizích předmětů prodává firma SKANEKO. Vyzkoušejte perfektní třídící stroje značky TOMRA.
SKANEKO Stroje na zpracování potravin
Servis elektroagregátů – alternátory, startéry vozidel a strojů
O kompletní servis elektroagregátů se postará firma ADAMČÍK ELEKTRO s.r.o. Servis alternátorů a startérů provádíme u osobních, nákladních a užitkových automobilů i zemědělských a pracovních strojů.