Aktuální microsite

Obec Bělá pod Pradědem, cyklotrasy, výlety, pozůstatky středověkého opevnění, památníky
Obec Bělá pod Pradědem v okrese Jeseník Vás zve ke strávení volného času v Jeseníkách, cyklotrasy, výlety, pozůstatky středověkého opevnění a jiné přírodní scenérie.
Mezinárodní a vnitrostátní kamionová doprava České Budějovice, spediční služby, přepravní služby
Přepravy zajišťujeme v rámci celé západní Evropy. Našimi oblíbenými destinacemi jsou Německo, Španělsko, Anglie, Benelux.
Denní stacionář pro seniory Hradec Králové, denní pobyt seniorů, služba pro rodiny
Služby denního stacionáře poskytujeme osobám se sníženou soběstačností z důvodu věku, chronického onemocnění nebo zdravotního postižení, které potřebují zvýšenou a pravidelnou péči.
Svazek škol Údolí Desné, MŠ, první a druhý stupeň ZŠ
ZŠ a MŠ Údolí Desné podporuje všestranný rozvoj žáků i učitelů. Kvalitní vzdělání pro Vaše děti, ale i radost z učení a optimální podmínky pro to, aby děti rozvíjeli své možnosti.
Základní škola a Mateřská škola Údolí Desné
Horizontálně řízené vrtání, podvrty, mikrotunelování
Vrtání potrubí inženýrských sítí i pod vodním tokem, mikrotunelování odvodňovacích vrtů, řízené horizontální vrty realizuje společnost POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o. řízené vrtání, podvrty
Střechy na klíč pro novostavby i rekonstrukce střech, velký výběr materiálu
Komplexní realizace střech od návrhu, vizualizace po tesařské, pokryvačské a klempířské práce a instalace hromosvodů provádí společnost REST.TU s.r.o. z Trutnova.
REST.TU s.r.o. realizace a rekonstrukce střech
Drogerie, kosmetika, dezinfekce a jiné potřeby za přijatelné ceny
Drogistické zboží vysoké kvality a za dobrou cenu seženete v Drogerii U Natálky v Králově Dvoře. Nabízíme širokou škálu přípravků o tělo, dekorativní kosmetiky a přípravků pro domácnost.
Drogerie U Natálky
Rodinné vinařství Bukovský Břeclav, degustace vín, výroba vína bez chemie, růžová a červená vína
Vinařství Bukovský, s.r.o., od roku 2003 hospodaříme na 27 ha vinic, na kterých pečujeme o široké spektrum klasických i nových vinných odrůd.
Eshop, prodej elektroinstalačního materiálu Most, kabely, jističe, napájecí zdroje, zásuvky, žárovky
V našem on-line Eshopu najdete až 3000 druhů elektroinstalačních materiálů pro domovní i průmyslové instalace, technické poradenství pro elektromontážní a elektroinstalační práce.
Velkoobchod nátěrových hmot Olomouc, průmyslové barvy, fasádní barvy, malířské barvy, na dřevo
nabízíme velký výběr sortimentu nátěrových hmot, omítek, fasádních barev, tónovaných nátěrových hmot, malířských a řemeslných potřeb.
Jablíčko - centrum pro rodinu Jablonec nad Nisou, odpolední kroužky a výlety, cvičení s dětmi
Občanské sdružení Jablíčko se sídlem v Jablonci nad Nisou pořádá dopolední klub Jablíčko, dopolední i odpolední zájmové kroužky a spoustu dalších aktivit pro děti i celé rodiny.
Domov pro seniory Heřmanův Městec, pobytová sociální služba v nepřetržitém provozu
Domov pro seniory Heřmanův Městec - respektujeme individuální charakter každé osoby, podporujeme její důstojnost a sociální začleňování, nezávislost a soběstačnost.
Prodejce a autorizovaný servis vozů Citroën
Široký výběr nových i předváděcích vozů značky Citroën. Skvělé ceny, servis bez starostí, náhradní díly, pojištění i financování Vám zajistí CARLING AUTO, spol. s r.o. v Brně.
Kvalitní středoškolské vzdělávání v Libereckém kraji
Získej kvalitní vzdělání na jedné z největších škol v Libereckém kraji. Tříleté a čtyřleté studijní i učební obory, stipendijní programy i domov mládeže pro dojíždějící žáky.
Horská obec v podhůří Krkonoš
Malebná a krásná obec na řece Čermná, malá obec v podhůří Krkonoš nedaleko Trutnova, obec Čermná – nejlepší místo pro život i turismus.
Osobní ochranné pracovní pomůcky, pracovní oděvy
Prodej pracovních oděvů, pracovní obuvi i ochranných pracovních pomůcek v okrese Příbram ve Středočeském kraji. Široký sortiment a prvotřídní služby.
Ubytování se skvělým vinařským zážitkem ve Vrbicích
Penzion ve vinařské oblasti, ubytování pro dvacet osob v nadstandardně vybaveném penzionu za příznivou cenu, nabídka ochutnávky vína ve vinném sklípku a mnoho aktivit v okolí – Penzion Za Humny.
Dopravní značení Děčín, jednostranná silniční svodidla, oboustranná svodidla, betonová svodidla
Působíme v oblasti výroby, prodeje a pronájmu dopravního značení včetně silničních svodidel a poskytujeme veškeré služby s tím spojené.
Domov pro seniory Háje, Praha, ubytování, ošetřovatelská a sociální péče, fyzioterapie, aktivizace
Zajišťujeme celoroční ubytování, dobré stravování a sociální péči, podporujeme naše klienty v samostatnosti a aktivním trávení času.
Základní škola Stříbro, devítiletá školní docházka, komplexní vzdělání pro 1. a 2. stupeň
Základní škola Stříbro, Mánesova 485, příspěvková organizace zajišťuje kvalitní vzdělání pro děti od první až po devátou třídu.
Obec Lošany okres Kolín, kostel svatého Jiří, kamenná věžovitá tvrz, statek rodiny Mašínů
Obec Lošany se nachází ve Středočeském kraji asi sedm kilometrů od města Kolín. Obec tvoří dvě části, Lošany a Lošánky.
Skladové námořní kontejnery METRANS - a problém s úložným prostorem je pryč
Každému z nás už se někdy stalo, že se mu věci nakupily a on je neměl kam dát. Jak tento problém řešit? Půda i sklep mají omezené kapacity a přece nechcete kupit věci ve svém domě.
METRANS, a.s. Námořní kontejnery prodej pronájem Praha
Třídění, recyklace a využití obalového odpadu v Praze
Efektivní systém třídění, recyklace a využití obalového odpadu fungující na celém území České republiky vybudovala ve spolupráci s městy a obcemi nezisková společnost EKO-KOM, a.s. se sídlem v Praze.
EKO-KOM, a.s. Třídění a recyklace obalových odpadů
Slevy na suché hnědé uhlí z produkce dolu SD Bílina - Ledvice, prodej suchého černého uhlí
Zabýváme se maloobchodním prodejem suchého hnědého uhlí, kvalitního černého uhlí a německých briket REKORD z produkce dolu SD Bílina - Ledvice.
Obec Hradištko - Kersko okres Nymburk, nová Naučná stezka Bohumila Hrabala v Kersku
Součástí obce Hradištko je i osada Kersko, která je spojená s činností českého spisovatele Bohumila Hrabala.