Aktuální microsite

Hasící technika a přístroje – prodej i revize
Prodej, servis i revize hasicí techniky a hasicích přístrojů ve městě Hranice v okrese Přerov v Olomouckém kraji. Tlakové zkoušky požárního potrubí, ucpávek a požárních uzávěrů.
Autosalon a servis vozu VOLVO v Brně
Největší nabídka nových i ojetých vozů VOLVO v ČR Vás čeká v Brně na ul. Heršpická. Jedinečné slevy, akční nabídky financování, testovací jízdy i servis bez starostí.
Autoservis, pneuservis, klempířské a lakýrnické práce, prodej náhradních dílů
Sháníte kvalitní servis pro Váš vůz? Nechcete již zbytečně utrácet za pochybné servisní úkony bez jasných pravidel? Neváhejte a kontaktujte náš autoservis DOUBLE CARE s. r. o.
Výkopy studní a veškeré doplňkové práce, demoliční a instalatérské služby
Nabídka nových vrtaných a kopaných studní, údržba a čištění původních studní, demoliční práce na zakázku, prodej paliva a čerpací techniky.
Originální funkční kancelářský nábytek na míru dle vlastního návrhu, výroba
Vybavte si kancelář originálním nábytkem na míru tak, aby jste se při práci cítili pohodlně. Truhlářství LEGON v Adamově u Brna vám vyrobí funkční nábytek dle vlastního návrhu.
LEGON, spol. s r.o. Truhlářské práce Adamov
Dodávka atypických kulatých zastřešení na kruhové zahradní bazény
O realizaci atypických kruhových zastřešení pro nadzemní i zapuštěné zahradní kulaté bazény se postará firma Zastřešení kulatých bazénů Eva Graciasová z Hodonína.
Zastřešení kulatých bazénů Eva Graciasová
Čištění kanalizací a odpadního potrubí
Vyřešíme všechny Vaše problémy s kanalizací či kanalizační přípojkou. Provádíme čištění, monitoring kanalizace i frézování kanalizace. Havarijní servis i plánované práce.
Stavební práce všeho druhu, výstavba budov na klíč
Výstavba rodinných domů na klíč. Rekonstrukce bytů a bytových jader, sádrokartony, monolitické konstrukce a další stavební práce zajišťuje firma Stavby RS-mont, s.r.o.
Ordinace praktického lékaře v okrese Karviná
Profesionální služby praktického lékaře pro dospělé v Moravskoslezském kraji, preventivní prohlídky, očkování a různá vyšetření, vystavování lékařského potvrzení, konzultace.
Penzion pro sportovce a turisty v Krušných horách
Cenově dostupné ubytovaní v rodinném penzionu s různým typem pokojů a tradiční českou kuchyní v nové restauraci, ubytování v pokojích nebo místa pro přespání ve spacáku.
Penzion Stará škola stylové ubytování v Krušných horách
Screenové rolety pro optimální tepelné podmínky - vynikající doplněk pasivních staveb
Společnost ISOTRA a.s. se sídlem v Opavě a působností po celé ČR dodává screenové rolety, které vytváří optimální tepelné podmínky interiéru a složí také jako vynikající doplněk pasivních staveb.
ISOTRA a.s. Žaluzie, rolety, markýzy
Údržba letadlových celků Prostějov, údržba agregátů letecké techniky, středisko údržby
V současné době se zaměřuje především na údržbu agregátů letecké techniky určené pro sportovní, zemědělské a dopravní účely.
Výroba a prodej řeziva Nošovice, sušení, impregnace řeziva, výroba vazníků, palubek, pilařská výroba
Pila Nošovice se zabývá výrobou a prodejem řeziva, impregnace řeziva, sušení řeziva, hoblování řeziva, zajištění dopravy, pilařská výroba.
Lepenkové krabice z 3vrstvé a pevnější 5vrstvé vlnité lepenky  - výroba a prodej Litoměřice
Společnost Litopap spol.s.r.o. se sídlem v Litoměřicích je výrobcem a prodejcem krabic a výrobků z kartonu.
LITOPAP spol.s r.o. Výroba papírových obalů Litoměřice
Projekční kancelář Praha, projektové dokumentace, návrhy interiérů, rekonstrukce objektů
FSP projekční kancelář s.r.o. nabízí profesionální služby v oblasti projektové a inženýrské přípravy občanských, bytových i průmyslových staveb.
FSP projekční kancelář s.r.o.
Potrubí a potrubní díly z kvalitní oceli Hradec Králové, výroba, prodej, dodání
Potrubní díly z nerezu pro využití v náročnějších podmínkách, potrubní díly, potrubí a nádrže pro nejrůznější odvětví - ELZA Předměřice, s.r.o. Hradec Králové
Prodej postelí a matrací Jihlava, ložnicový nábytek, noční stolky, polštáře, přikrývky, dekorace
Nabízíme širokou nabídku postelí a matrací s možností výběru přímo pro Vaší postavu, nabízíme matrace a postele i pro děti.
Soukromý zemědělec Prostějov, prodej konzumních brambor, zemní práce, výkopy
Jsem soukromý zemědělec z okresu Prostějov a zabývám se pěstováním a prodejem kvalitních konzumních brambor na Váš stůl.
Advokátní kancelář Hradec Králové, právní služby, rozvody, občanské a trestní právo
Nabízím advokátní služby na vysoké úrovni, v mojí kanceláři řeším rozvody, občanské a trestní právo, společné jmění manželů, péče i výživné nezletilých dětí.
Vinařství Antonína Koníčka Znojmo, pořádáme ochutnávky vín s posezením, degustace vín
V našem Vinařství Antonína Koníčka Znojmo vznikají vína, která zrají v dubových a akátových sudech v prostorách 200 let starého historického sklepa.
Zdravá výživa, prodej čerstvě pražené kávy a čaje Žďár nad Sázavou, sypané čaje, chutná káva
Nabízíme maloobchodní prodej čerstvě pražené kávy a čajů v prodejně na Masarykově náměstí 3 ve Velké Bíteši, Žďár nad Sázavou.
Plynaři, topenáři - opravy, revize kotlů, profesionální servis pro plyn a topení
Pokud potřebujete revizi kotle, obraťte se na plynaře a topenáře z firmy K-TOP s.r.o. Zajišťuje profesionální servis pro plyn a topení, opravy a revize kotlů pro Třebíč, Velké Meziříčí i Jihlavu.
K-TOP, s.r.o.
Nová okna a dveře z plastových profilů a hliníku Zlín
Okna a dveře z plastových profilů a hliníku i doplňky k tomuto sortimentu nabízí společnost Slovaktual Perymont Zlín, která je autorizovaným obchodním distributorem produktů firmy Slovaktual s.r.o.
Nabídka respirátorů - povinnost nošení respirátorů v zaměstnání je zpět!
Sháníte ochranné pomůcky - respirátory pro sebe nebo pro své zaměstnance? Nakupte kvalitní respirátory FFP2 za skvělé ceny u společnosti Biogen Praha , s.r.o.
Biogen Praha, s.r.o. Molekulární biologie a genetika
Šperky s briliantem, diamantem česká výroba na zakázku - prsteny, náušnice eshop
Rodinné zlatnictví Karel Stoch z Ostravy vyrábí briliantové (diamantové) šperky. Obdarujte luxusním prstenem nebo náušnicemi svou milovanou. Vyrábíme na zakázku pro Prahu i Mladou Boleslav.