Aktuální microsite

Zasklení lodžií, balkonů a výklenků domů
Zasklívací systém z tvrzeného bezpečnostního skla a hliníkových profilů pro mobilní zasklení lodžií, balkonů a výklenků domů - K plasty s.r.o. Nové Město nad Metují
Akreditované kurzy pro pedagogické pracovníky Pardubice, finanční gramotnost, děti a trest, kurzy
Akreditované kurzy pro pedagogické pracovníky Pardubice, finanční gramotnost, děti a trest, kurzy specifických poruch učení.
Stelma spol. s r.o. Granty a dotace Pardubice
Eshop, elektromateriál pro průmysl Schneider Electric - elektropohony, stykače, relé, jističe
Společnost EMS Elektro s.r.o. je dodavatel elektromateriálu pro průmysl z regionu Zlín. Od značky Schneider Electric v eshopu vybírejte elektropohony, relé, stykače, jističe.
EMS ELEKTRO s.r.o. Elektromateriál pro průmysl Zlín
Svařovací technika, řezací technika a příslušenství, prodej, servis, e-shop
Prodej, dodávka, servis, e-shop svářecí, svařovací techniky, plazmové řezací techniky. To vše zajistí firma Svářecí technika WELDPOINT.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.
Elektronická evidence tržeb EET  - registrační pokladny včetně instalace, poradenství
Pokud se vás týká elektronická evidence tržeb (EET), obraťte se na společnost M-SOFT, spol. s r.o., která vám dodá registrační pokladny včetně instalace a poradenství v regionu Vysočina.
Inženýrské sítě na klíč - přípojky inženýrských sítí od projektu po realizace
Společnost STAVIN Ing. Luděk Páleníček se zaměřuje kromě studnařství a zemních prací i na inženýrské sítě na klíč - projekty i realizace. Působíme na Moravě - převážně v okolí Kroměříže, Zlínský kraj.
Tkaniny, výztuže ze skelného vlákna, hybridní tkaniny - i nestandardní konstrukce, šíře
Firma UNIQUE Textiles vyrábí tkaniny a výztuže ze skelného vlákna. Vyhoví požadavkům zákazníka i na nestandardní konstrukce, šíře tkanin či hybridní tkaniny. Sídlo firmy je v Holešově - Zlínský kraj.
Zpracování účetnictví, daňové evidence i daňového přiznání od profesionální účetní firmy
Pokud chcete mít Vaše účetnictví v pořádku a bez starostí, obraťte se na Deusz - Účetní kancelář Ing. Edita Szwedová, která poskytuje veškeré účetní služby v okolí Ostravy, Havířova a Karviné.
Účetní kancelář DEUSZ - Ing. Edita Gerlichová Szwedová ucetni-havirov.cz
Materiál pro výrobu kompozitu - pryskyřice, výztuže - skelné rohože, tkaniny
Různé materiály pro výrobu kompozitů dodává firma KORAL Tišnov. Dodáváme několik typů pryskyřice a výztuže, jako jsou skelné rohože nebo tkaniny.
Česká bio a přírodní kosmetika Bione Cosmetics pro krásu a zdraví - prodej
Vyzkoušejte kosmetiku Bione Cosmetics, která je šetrná nejen k vaší pokožce, ale také k přírodě. DROGERIE Petr Poruba v Rožnově má tuto českou bio a přírodní kosmetiku nově v prodeji.
DROGERIE Petr Poruba
Prodej akumulátorů - baterie pro lodě, elektrokola, skútry, trakční baterie
Firma Autobaterie STABAT má na prodej kvalitní akumulátory pro různé použití - autobaterie, baterie pro lodě, elektrokola, skútry, trakční baterie. Rozvoz v regionu Uherské Hradiště, Hodonín, Zlín.
Nábytek pro obývací pokoje - televizní a obývací stěny, prodej na e-shopu
Kompletní nábytek pro obývací pokoje dodává naše firma Brno Nábytek Rostislav Životský. Televizní a obývací stěny, komody, skříně a jiné vybavení zakoupíte v e-shopu či brněnské vzorkovně.
Tryskání oceli pomocí jemného abraziva – povrchová úprava oceli
Tryskání oceli s použitím jemného abraziva, které slouží jako předúprava oceli pro její další zpracování, provádí v okolí Jižní Moravy společnost PLADO s.r.o.
Novinka v sortimentu - palubkové dveře, dveře do zahradního domku, dvoukřídlé dveře a vrata
Palubkové dveře nyní nově dodává firma Dřevoprodej Jiří Hrůza z Ostravy, která se specializuje na prodej dřeva, palubek a stavebně truhlářských výrobků po celé České republice i Slovensku.
Kompletní sortiment pro řemeslo, dům, dílnu i zahradu – nářadí, nástroje, spojovací materiál a další
Ucelený sortiment potřeb pro dům, dílnu, zahradu i řemeslo prodává v okolí Mikulova Kovo Prokeš. Najdete u nás nářadí, nástroje, elektronářadí, spojovací materiál, kovomat a další.
Kovo Prokeš, s.r.o.
Autoškola, prostory k pronájmu a ubytování, nabídka masáží – multifunkční centrum Giselda
Víceúčelové centrum v Brně-Bystrci, kurzy k získání licence řidiče, prostory k pronájmu, ubytování a možnost masáží – Giselda Brno.
Giselda Mgr. Milan Knecht
Ubytování a sportovní vyžití v srdci Beskyd
Sportovní a rekreační středisko v Beskydech, místo určené k sportovním a odpočinkovým aktivitám, ubytovací služby v různých typech zařízení, místo pro akce a oslavy – Rekreační středisko Budoucnost.
Veterinární ordinace Miroslava Šperlicha – Lanškroun a Svitavy
Veterinární služby v ordinaci Lanškroun a Svitavy, péče o zvířectvo a domácí mazlíčky, profesionální služby veterinární kliniky MVDr. Miroslava Šperlicha.
Podkrkonošská obec Bystrá nad Jizerou, bysterský dřevěný most, melafyrové skalní město
Bystrá nad Jizerou je podkrkonošská obec, která se nachází ve výšce 468 m, výhled na hřebeny Krkonoš, dále na Ještěd, Kozákov a Strážník.
Obec Slatina, okres Ústí nad Orlicí, Kostel sv. Petra a Pavla, památný strom dub letní
Obec Slatina se nachází v okrese Ústí nad Orlicí v Pardubickém kraji, zhruba 3 km severně od Vysokého Mýta, dochovalo se zde několik archeologických nálezů.
Obec Želkovice, Ústecký kraj, kostel Petra a Pavla s románskou rotundou, pseudorománská loď
Želkovice jsou zmiňovány již v roce 1237 jako majetek Šebestiána ze Želkovic. V současné době zde žije 95 obyvatel.
Komplexní stavby a rekonstrukce koupelen Brno, rekonstrukce bytových jader na klíč
Jsme instalatérská firma, která působí v Brně a nabízíme služby v oblasti vody, topení, zednických a obkladačských prací.
Rize česká ekologická zemědělská farma
Nejčerstvější české maso z rodinné farmy v Rýmařově, ekologické chovatelství skotu, prodej hovězího masa z ekologického zemědělství.
Jan Hořák - Zemědělská farma
Odborné základní, rozšířené i opakované školení řidičů VZV a manipulační techniky, revize
Základní, rozšířené a opakované školení řidičů VZV a manipulační techniky, revize a technické kontroly VZV zajistí společnost Revize a školení s.r.o. v Brně. Školení provádí certifikovaný lektor.
Revize a školení s. r. o.
Prodej a montáž automatických praček a sušiček od ověřených výrobců
Kvalitní elektrické spotřebiče všeho druhu prodává firma Jiří Chmelař - LIBOLI s.r.o. z Humpolce. Přijďte si k nám vybrat ze širokého sortimentu automatických praček a sušiček od ověřených výrobců.