Aktuální microsite

Kvalitní a čerstvé hovězí a vepřové maso přímo od řezníka na Váš stůl
Vždy kvalitní, čerstvé a vyzrálé hovězí a vepřové maso zakoupíte v okolí Znojma v řeznictví a uzenářství Poctivé uzenářství s.r.o.
Poctivé uzenářství s.r.o.
Betonové oboustranné ploty, betonové oplocení, betonové výrobky
Betonové ploty Harašta se sídlem v Pohořelicích pro Vás poskytují široký výběr kvalitních betonových plotů, sloupků, oplocení a obrubníků, které jsou pevné, odolné a mají dlouhou životnost.
Školení řidičů referentských vozidel do 3.500 kg – zaměstnanci řídící služební auto
Pro všechny řidiče referentských vozidel do 3500 kg je zaměstnavatel povinen zajistit školení, jedná se o zaměstnance řídící služební vozy, které pořádá společnost Školení řidičů s.r.o. v Ostravě.
Dostavba, rekonstrukce dvoupatrové sušičky dřeva včetně elektroinstalace
Dostavbu, respektive rekonstrukci dvoupatrové sušičky na zakázku zajišťuje firma SD Install. Zajistíme nejen instalaci samotné sušičky, ale i její elektroinstalaci a uvedení do provozu.
SD Install Gustav Schuh
Hifi reproduktory, zesilovače - značková audiotechnika Bowers Wilkins, McIntosh, Denon, Marantz
Pro vytvoření zvukové atmosféry živého koncertu nebo kina u vás doma prodává Hifi Safír v Olomouci značkovou audiotechniku, hifi reproduktory Bowers Wilkins, zesilovače McIntosh, Denon, Marantz.
Výstavba skladů pro kamenivo a sypké materiály - betonové bloky (kvádry)
Firma Andrla CZ s.r.o. z Opavy vyrábí betonové bloky pro skladování kameniva a sypkých materiálů. Ze stavebnicových kvádrů jednoduše sestavíte objekt, který můžete kdykoliv rozebrat a přesunout.
Betonové bloky Andrla CZ s.r.o.
E-shop dílenských vozíků včetně výbavy a příslušenství
Internetový prodej, e-shop dílenských vozíků, příslušenství a kompletní výbavy zajistí na Brněnsku firma PROFIKRAFT TRADING, s.r.o.
PROFIKRAFT TRADING, s.r.o.
Profesionální úklid -  kompletní úklidový servis
Hledáte úklidovou firmu, která pro vás zajistí kvalitní úklid? HARYSERVIS v Olomouci poskytuje komplexní služby v oblasti úklidu a nabízí individuální řešení pro každého.
Jan Grézl, Sylva Grézlová HARYSERVIS II.
Kovošrot – výkup, doprava a zpracování kovového odpadu
Kovošrot IB – MET s.r.o. z Hrušovan nad Jevišovkou, to je výkup, doprava a zpracování kovového odpadu za skvělé ceny. Šetřete životní prostředí, vykupujeme železné i barevné kovy.
IB - MET s.r.o. Zpracování železa a neželezných kovů
Podlahové samonivelační hmoty, jednosložkové a dvousložkové hydroizolační stěrky
Zabýváme se kvalitní výrobou podlahových samonivelačních hmot včetně jednosložkových a dvousložkových hydroizolačních stěrek - Tomeš-výroba stavebních hmot s.r.o. Jablonec nad Nisou
Tomeš VSH s.r.o. výroba stavebních hmot Stavební chemie Jablonec nad Nisou
Zateplení stavby - izolace podkroví, střechy, fasády PUR pěnou
Společnost EB - stav s.r.o. provádí zateplení stavby metodou stříkané izolace PUR pěnou. Využívá se jako izolace střechy, podkroví i fasády. Působíme v okolí Zlína, Kroměříže.
Dárkové poukazy platnost bez časového omezení
Pořiďte svým blízkým, známým, kamarádům nevšední zážitek s našimi dárkovými poukazy na 1 hodinu hry bowlingu nebo ricochetu - A-SPORT Zábavní centrum Hradec Králové
Zasklení lodžií, balkonů a výklenků domů
Zasklívací systém z tvrzeného bezpečnostního skla a hliníkových profilů pro mobilní zasklení lodžií, balkonů a výklenků domů - K plasty s.r.o. Nové Město nad Metují
Akreditované kurzy pro pedagogické pracovníky Pardubice, finanční gramotnost, děti a trest, kurzy
Akreditované kurzy pro pedagogické pracovníky Pardubice, finanční gramotnost, děti a trest, kurzy specifických poruch učení.
Stelma spol. s r.o. Granty a dotace Pardubice
Eshop, elektromateriál pro průmysl Schneider Electric - elektropohony, stykače, relé, jističe
Společnost EMS Elektro s.r.o. je dodavatel elektromateriálu pro průmysl z regionu Zlín. Od značky Schneider Electric v eshopu vybírejte elektropohony, relé, stykače, jističe.
EMS ELEKTRO s.r.o. Elektromateriál pro průmysl Zlín
Svařovací technika, řezací technika a příslušenství, prodej, servis, e-shop
Prodej, dodávka, servis, e-shop svářecí, svařovací techniky, plazmové řezací techniky. To vše zajistí firma Svářecí technika WELDPOINT.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.
Elektronická evidence tržeb EET  - registrační pokladny včetně instalace, poradenství
Pokud se vás týká elektronická evidence tržeb (EET), obraťte se na společnost M-SOFT, spol. s r.o., která vám dodá registrační pokladny včetně instalace a poradenství v regionu Vysočina.
Inženýrské sítě na klíč - přípojky inženýrských sítí od projektu po realizace
Společnost STAVIN Ing. Luděk Páleníček se zaměřuje kromě studnařství a zemních prací i na inženýrské sítě na klíč - projekty i realizace. Působíme na Moravě - převážně v okolí Kroměříže, Zlínský kraj.
Tkaniny, výztuže ze skelného vlákna, hybridní tkaniny - i nestandardní konstrukce, šíře
Firma UNIQUE Textiles vyrábí tkaniny a výztuže ze skelného vlákna. Vyhoví požadavkům zákazníka i na nestandardní konstrukce, šíře tkanin či hybridní tkaniny. Sídlo firmy je v Holešově - Zlínský kraj.
Zpracování účetnictví, daňové evidence i daňového přiznání od profesionální účetní firmy
Pokud chcete mít Vaše účetnictví v pořádku a bez starostí, obraťte se na Deusz - Účetní kancelář Ing. Edita Szwedová, která poskytuje veškeré účetní služby v okolí Ostravy, Havířova a Karviné.
Účetní kancelář DEUSZ - Ing. Edita Gerlichová Szwedová ucetni-havirov.cz
Materiál pro výrobu kompozitu - pryskyřice, výztuže - skelné rohože, tkaniny
Různé materiály pro výrobu kompozitů dodává firma KORAL Tišnov. Dodáváme několik typů pryskyřice a výztuže, jako jsou skelné rohože nebo tkaniny.
Česká bio a přírodní kosmetika Bione Cosmetics pro krásu a zdraví - prodej
Vyzkoušejte kosmetiku Bione Cosmetics, která je šetrná nejen k vaší pokožce, ale také k přírodě. DROGERIE Petr Poruba v Rožnově má tuto českou bio a přírodní kosmetiku nově v prodeji.
DROGERIE Petr Poruba
Prodej akumulátorů - baterie pro lodě, elektrokola, skútry, trakční baterie
Firma Autobaterie STABAT má na prodej kvalitní akumulátory pro různé použití - autobaterie, baterie pro lodě, elektrokola, skútry, trakční baterie. Rozvoz v regionu Uherské Hradiště, Hodonín, Zlín.
Nábytek pro obývací pokoje - televizní a obývací stěny, prodej na e-shopu
Kompletní nábytek pro obývací pokoje dodává naše firma Brno Nábytek Rostislav Životský. Televizní a obývací stěny, komody, skříně a jiné vybavení zakoupíte v e-shopu či brněnské vzorkovně.
Tryskání oceli pomocí jemného abraziva – povrchová úprava oceli
Tryskání oceli s použitím jemného abraziva, které slouží jako předúprava oceli pro její další zpracování, provádí v okolí Jižní Moravy společnost PLADO s.r.o.