Aktuální microsite

Chladírenský servis Plzeň, opravy a servis chladicích zařízení, montáž chladicího zařízení
Specializujeme se na práci s chladírenským zařízením včetně oprav a servisu, montáží chladicího zařízení, stěhování chladicího zařízení a revizí.
Sociálně aktivizační služby pro osoby se zdravotním postižením a seniory Brno
Sociálně aktivizační služby ambulantní a terénní služby poskytované osobám se zdravotním postižením a seniorům ohroženým sociálním vyloučením.
Sádrokraton, sádrokartonové profily a příslušenství – závěsné, spojovací prvky
Veškerý potřebný materiál pro sádrokartonářské práce pořídíte v prodejně FEGIP materiály s.r.o. Prodáváme sádrokarton Rigips a Knauf včetně příslušenství, závěsných a spojovacích prvků.
FEGIP materiály s.r.o. Sádrokarton, hutní materiál Nový Jičín
Masážní salon Kutná Hora, masáž jako dárek, čokoládová masáž, havajská masáž, lymfodrenáž
V masážním salonu v Kutné Hoře provádím masáže, jak klasické tak i havajské, čokoládové, medové i intuitivní, pro masáže používám českou kosmetiku značky Nobilis Tilia.
Pobyt na Svatomartinskou husu pro dvě osoby v luxusním zámeckém hotelu
Svatomartinské menu, mladá vína, celodenní vstup do fitness a wellness a také cimbálová muzika – to vše si můžete vychutnat v rámci pobytu na Svatomartinskou Husu pro dvě osoby v Hotel zámek Valeč.
Oboustranné samolepicí pásky - vhodné na pokládku koberců a podlahových krytin, k lepení předmětů
Oboustranné kvalitní lepicí pásky seženete u společnosti Steroll s.r.o. ze Zlína. Pásky jsou vhodné na pokládku koberců a podlahových krytin či k lepení různých předmětů.
Steroll, s.r.o. Samolepící pásky s potiskem Zlín
Střechy pro každou budovu, tesařské, pokryvačské a klempířské práce
Potřebujete novou střechu nad hlavou? My Vám s tím pomůžeme. Naše firma Střechy Kamil Pleva Vám zhotoví novou střechu na zakázku.
Kamil Pleva
Omítky a fasády rychle a kvalitně na jižní Moravě
Stavíte či rekonstruujete dům, byt, garáž či zahradní dome? Při těchto činnostech zajisté budete potřebovat provést kvalitní omítky. Ty Vám udělá František Kovačík.
František Kovačík realizace omítek a fasád
DC/DC měniče napětí VITEC
Společnost Vienna Components Trading, s.r.o. nabízí zákazníkům sortiment kvalitních DC/DC měničů napětí ve standardních průmyslových pouzdrech od spolehlivého dodavatele VINTEC.
VIENNA-COMPONENTS-TRADING s.r.o. Elektromechanické a elektronické díly
Čerstvě pražená káva různých druhů i směsí, degustační balíčky kávy
Jste milovníky kávy? Rádi si vychutnáte šálek kávy s rodinou či přáteli? K tomu je nejlepší mít vysoce kvalitní kávu, kterou Vám dodá naše pražírna RÓSTA KAFE.
Hotel a restaurace u Martina Rožmberk nad Vltavou, ubytování, česká a jihošumavská kuchyně
Recepce, hotelové parkoviště a hlavní restaurace s terasou, kde jsou poskytovány snídaně a polopenze, se nacházejí při hlavní budově U Martina v Rožmberku nad Vltavou.
Penzion Kneifel, ubytování Horní Maršov - Krkonoše, Italské speciality, bohaté snídaně, vleky
Nabízíme ubytování v rodinném penzionu Kneifel v Horním Maršově v Krkonoších, pokoje se sprchou a WC, posezení v restauraci, parkoviště, lyžařské vleky a běžecké tratě.
Praktický lékař Brno MUDr. Roman Stehlík, rodinná a závodní péče, prevence, očkování, CRP
Ve své ordinaci v Brně nabízím komplexní služby praktického lékaře, rodinná a závodní péče, očkování, homeopatie, zjištění hladiny C-reaktivního proteinu – CRP.
Mateřská dvojjazyčná škola b fresh Praha, školka je umístěna v parku Ladronka, předškolní vzdělání
Mateřská škola b fresh v Praze je vedena v rejstříku ministerstva školství, které je zárukou vysokého standardu péče a předškolního vzdělání.
Obec Cholenice, okres Jičín, na kopci nad vsí je kaple sv. Marka, pořádání kulturních akcí
Cholenice se nacházejí 1 km jihovýchodně od Kopidlna. První písemná zpráva pochází z roku 1378.
Depigmentace, epilace, odstranění žilek, kosmetika salon Brno
Depigmentace, epilace, odstranění žilek, kosmetika v Brně jedině u firmy 5R Studio. Odstranění chloupků i v obličeji. Ošetření Vám neporaní kůži.
5R Studio Kosmetický salón Brno
Obec Čermná ve Slezsku, dominantou obce je kostel sv. Markéty, Socha sv. Jana Nepomuckého
Obec Čermná byla založena za vlády Přemyslovců ve 14. století. Dominantou je kostel sv. Markéty, postavený r. 1792 a obnovený v r. 1855.
Obec Sovolusky, okres Pardubice, přírodní památka Skalka, zbytky hradu Hradiště nad Semtěší
Centrum obce se nachází na návsi, kde dominantou byly dvě velkolepé lípy, bohužel díky smršti v létě 2020 byla jedna vyvrácena. Dále se zde nachází historická zvonička a kříž.
Vinařství Maláník - Osička Mikulčice, pěstování a prodej vína, degustace vín, Chardonnay, Pálava
Vinařství Maláník-Osička s.r.o. v Mikulčicích je malou rodinnou firmou zabývající se pěstováním vinné révy a výrobou kvalitních přívlastkových vín.
Krematorium a pohřební služba Karlovy Vary, pohřby žehem, tisk smutečního oznámení, převozy
Nabízíme důstojné rozloučení s Vašim blízkým v Krematoriu v Karlových Varech, pohřby žehem, pohřby do země, převozy, výzdoba, tisk oznámení.
Pension U Komárků Špindlerův Mlýn, příjemné celoroční ubytování, jídelna s kuchyňkou
Nabízíme příjemné celoroční ubytování v pensionu U Komárků ve Špindlerově Mlýně, vlastní parkoviště, lyžárna, nová jídelna s kuchyňkou.
Tepelné dělení materiálů – výpalky z plechů vyrobené s přesností
Výpalky z plechů vyrobené s naprostou přesností pomocí metody tepelného dělení materiálů nabízí společnost TVARPAL s.r.o. z Hradce Králové.
Výroba a prodej kvalitního a moderního nábytku přes e-shop z pohodlí Vašeho domova
Firma Nábytek Brno vyrábí a prodává kvalitní a moderní nábytek světových i českých značek. Vybrat si jej můžete z pohodlí Vašeho domova přes praktický e-shop.
Praktická lékařka pro dospělé v centru Olomouce
Prevence, diagnostika a léčba onemocnění, zavodní lékařství, odběry biologického materiálu a aplikace očkovací látky zajišťuje doktorka MUDr. Zuzana Čupalková, Olomouc.
MUDr. Zuzana Čupalková BUONA SALUTE, s.r.o.
Multifunkční sportovní areál, golfové hřiště, kongresové centrum, restaurace
V multifunkčním sportovní areálu najdete vyžití aktivní i relaxační, přijďte si k nám vyzkoušet golfové hřiště, tenisové kurty nebo udělejte firemní akci v kongresovém centru.