Aktuální microsite

Valivá ložiska a strojírenské komponenty Žďár nad Sázavou, zajišťuje obchodně-technické služby
TROMA komplexně zajišťuje maloobchodní a velkoobchodní prodej valivých ložisek ve všech kvalitativních skupinách a cenových úrovních, dodávky strojních komponentů a náhradních dílů.
Realizace a rekonstrukce všech druhů objektů Kladno, opravy objektů, zateplení fasád, sádrokartony
Provádíme veškeré zednické práce, opravy a rekonstrukce všech druhů objektů, zateplení fasád, montáže sádrokartonových konstrukcí a příček, malby a nátěry, pokládku zámkových dlažeb.
Med z Dobřeně okres Kutná Hora, domácí výroba medu, kvalitní a chutný med z domácí produkce
Díky nepolevujícímu úsilí a péči Vám mohu nabídnout med, který je kvalitní a velice chutný.
Prodej, e-shop koberců - kusové, dětské, metrážové, běhouny, kobercové čtverce
Podívejte se na e-shop ostravské společnosti FLOMAT s.r.o., kde naleznete ucelený sortiment koberců, nášlapů, předložek a dalšího příslušenství od prověřených českých i zahraničních dodavatelů.
FLOMAT s.r.o. Rohože, podlahy, podlahoviny
Nefrologie Brno, onemocnění ledvin a močových cest, léčba poruch močení, inkontinence, pomočování
Odborná pracoviště nefrologie řeší problémy osob trpící zánětlivým i nezánětlivým onemocněním ledvin a močových cest.
Pohřební ústav Orlová, kompletní vyřízení pohřbů, kamenické práce, zhotovení parte, rakve
V rámci této široké nabídky služeb zajistíme pro pozůstalé vše potřebné tak, aby se v této chvíli nemuseli zabývat dalšími zatěžujícími záležitostmi.
Vyšetření dýchacích potíží a následků po koronaviru - přístroje pro domácí testování
Inovativní přístroje pro domácí testování plic dodává společnost UTILCELL, s.r.o., pobočka Spirotel z Ostrovačic. Pořiďte si svůj spirometr a odhalte případné dýchací potíže a následky po koronaviru.
Návrh, odborná instalace a nastavení domácí hifi, AV aparatury Denon, Marantz, Yamaha, McIntosh
Návrh, odbornou instalaci a nastavení domácí hifi a AV aparatury a techniky značek Denon, Marantz, Yamaha, McIntosh pro vás zajistí firmy OLTECH s.r.o. Hifi Safír se sídlem v Olomouci.
Komplexní léčebná rehabilitační péče pro děti i dospělé
Léčebnou rehabalitační péči pro děti i dospělé zajišťuje v okolí Brna Rehabilitace Burianová. Poskytujeme kineziologické, terapeutické, kondiční i stimulační procedury.
Potisk pracovních oděvů, triček a textilu včetně grafického návrhu
O potisk pracovních oděvů, triček i textilu se postará firma K + L, spol. s r.o. z Brna. Zajistí vysoce kvalitní potisk včetně grafického návrhu.
K + L, spol. s r.o. Velkoformátový tisk Brno
Výroba a prodej kvalitní pšeničné a žitné mouky s garantovanou kontrolou bezpečnosti
Pod značkou HERBER naleznete kvalitní pšeničné a žitné mouky. Mlýnské výrobky z dílny Opava-Palhanec nebo z mlýnu v Holasovicích garantují poctivost a široký sortiment žitných a pšeničných výrobků.
MLÝN HERBER spol. s r.o.
Sběr a výkup papíru –  vlnitá lepenka, staré noviny a časopisy a další
Sběrný dvůr Kovošrot Hensl v Boskovicích vykupuje kromě železa a barevných kovů i papír. Odkoupíme vlnitou lepenku, staré noviny a časopisy a další druhy starého papíru.
Kovošrot Hensl s.r.o.
Novoroční (PF) a vánoční přání v tištěné i elektronické podobě dle Vašich požadavků
Originální novoroční (PF) a vánoční přání Vám vytvoří tiskárna KLEINWÄCHTER holding s.r.o. z Frýdku-Místku a to jak v elektronické, tak i klasické tištěné podobě.
KLEINWÄCHTER holding s.r.o. Tiskárna
Dávkovače papírové lepící pásky pro uzavírání kartonů Vám usnadní a urychlí práci
Prodej dávkovačů papírové lepící pásky pro uzavíraní kartonů, které mohou být ruční či elektrické, zajistí společnost Cyklopack spol., s.r.o. na svém e-shopu. Dávkovače Vám ušetří čas a tím i peníze.
Oční optika Vintrová Eva - vyšetření zraku i velký výběr brýlí
Máte problémy a potřebujete vyšetření zraku nebo máte pocit, že potřebujete nové brýle? Oční optika Eva Vintrová z města Prostějov je tu pro vás!
Zimní servis, kontrola a prohlídka aut Škoda - dokonalá péče o váš automobil
Dokonalou péči o váš automobil zajišťuje společnost Auto Toman s.r.o. v okolí Havířova i Frýdku Místku. Spolehnout se můžete na kvalitní zimní servis, kontrolu a prohlídku všech aut značky Škoda.
Pro sériovou výrobu tvářených a svařovaných dílů využíváme různé technologie a postupy
Sériovou výrobu tvářených a svařovaných dílů zajistí společnost Pressmetal – CZ, spol. s.r.o. se sídlem v Třinci. Používají různé výrobní technologie a postupy, například lisování, svařování atd.
Vše potřebné pro požární ochranu – detektory kouře a požáru, hasicí přístroje i s příslušenstvím
Sortiment potřebný pro požární ochranu dodává společnost GlobShop s.r.o. se sídlem ve Vsetíně. Na eshopu firmy najdete detektory kouře a požáru, hasicí přístroje i s potřebným příslušenstvím.
Ochrana osob a majetku - ostraha objektů, instalace EZS, kamerové systémy
Společnost BAVA servis s.r.o. poskytuje zákazníkům v regionu Uherské Hradiště, Zlínský kraj komplexní řešení v oblasti ochrany osob a majetku - ostrahu objektů, instalace EZS, kamerové systémy.
BAVA servis s.r.o. Úklidové služby, úklid UH, Zlínský kraj
Hliníkové vchodové dveře různých typů – vysoká tepelná izolace a jednoduchý systém obsluhy
Slovaktual Perymont Zlín představuje hliníkové vstupní dveře různých typů pro ideální řešení každého stavebního prostoru. Kvalitní dveře s optimální tepelnou izolací a s jednoduchým systémem obsluhy.
Zajištění pohřbů a kremací s profesionálním a lidským přístupem - pohřební služba
Pohřební služba MISERICORDIA vám ve Šternberku zajistí pohřeb nebo kremaci s profesionálním a lidským přístupem dle vašich možností.
Květinová síň
Výkopové práce minibagrem Bobcat 316 - výkopy pro základy domu, plot, venkovní přípojky, bazén, jezírko
Veškeré výkopové práce v lokalitě Zlínský kraj, Zlín, Vsetín zajišťuje minibagrem Bobcat 316 Jiří Maliňák z Lutoniny. Zrealizujeme výkopy pro základy domu, plot, venkovní přípojky nebo bazén, jezírko.
AZ Reality GROUP Kladno, prodej řadových domů na lukrativních místech, komplexní realitní služby
Společnost AZ Reality GROUP Kladno s.r.o. je realitní kanceláří zaměřující se na prodej samostatně stojících i řadových rodinných domů.
Umělecké kovářství a zakázková kovovýroba Praha, kovářství na zakázku z železa či oceli
Zaměřujeme se především na umělecké kovářství, zakázkovou výrobu například ozdobných zábradlí, plotů, vjezdových okrasných bran, apod.
Pohřební služba Frýdek-Místek, poslední rozloučení v obřadních síních, parte, převozy, výzdoba
V těchto nejtěžších chvílích Vám naše pohřební služba Karel Hradil s.r.o. Frýdek-Místek nabízí komplexní zajištění a realizaci pohřbu.