Aktuální microsite

Ubytování v hotelu Kotyza Humpolec, speciality domácí kuchyně, pořádání firemního školení
Přijeďte poznat Vysočinu a ubytujte se v moderním hotelu Kotyza v pěkných pokojích s kapacitou až 91 osob včetně dvou luxusních apartmá.
Zdravotnický a spotřební materiál – k dostání na e-shopu s rychlým dodáním
Nakupujte zdravotnický a spotřební materiál do lékařských ordinací i veterinárních klinik pohodlně na e-shopu společnosti Advamed s. r. o. se sídlem v Praze.
ADVAMED s.r.o. zdravot.materiál pro kliniky a lékaře
Zednické práce Břeclav, rekonstrukce bytových jader, rekonstrukce bytů, rodinných domů
Naše firma Jiří Chudárek z Břeclavi provádí kompletní stavební a zednické práce včetně rekonstrukcí bytů, domů a bytových jader.
Deratizace a dezinfekce objektů – rodinné a bytové domy, výrobní a skladovací haly a další objekty
O odbornou deratizaci a dezinfekci všech objektů – rodinných a bytových domů, výrobních a skladovacích prostor a dalších objektů, se postará firma Ing. Radomír Kopr – deratizace a dezinfekce Brno.
Ing. Radomír Kopr Dezinfekce a deratizace Brno
Gymnázium Písek – všeobecné vzdělávání od ukončené páté, sedmé a deváté třídy
Čtyřleté, šestileté i osmileté gymnázium v Písku. Klasické všeobecné vzdělání nebo rozšířená výuka francouzského jazyka. Přípravné kurzy pro Vás jsou k dispozici již od října.
Základní škola v městě Příbor Moravskoslezský kraj
Nabídka základního devítiletého vzdělání, nejkvalitnější poskytovatel vzdělání v Moravskoslezském kraji, moderní základní škola s odbornými učebnami a sportovním zázemím.
Základní škola Npor.Loma Příbor Školní 1510 okres Nový Jičín, příspěvková organizace
Lékárna Bona – internetový e-shop i kamenná prodejna
Léčiva z kamenné prodejny nebo internetového obchody za příznivé ceny, široká nabídka medicínského sortimentu a léčiv, kamenná lékárna v okrese Děčín na hranicích republiky.
Učební obory i obory s maturitou na SŠ v Ostravě
Tříleté i dvouleté učební obory, zkrácená forma studia i čtyřletý obor Technik CNC dřevoobráběcích strojů s maturitou. Studuj na Střední škole stavební a dřevozpracující v Ostravě.
Střední škola stavební a dřevozpracující, Ostrava, příspěvková organizace
Objednejte si polystyrenový thermoobal na 5 l soudek či na 6 skleněných a plastových lahví
Na eshopu společnosti Velkorakovský minipivovar s.r.o. si můžete objednat polystyrenové thermoobaly buď na 5 l soudky či na šest lahví ať už skleněných i plastových.
Dodávka a montáž vzduchotechnických zařízení
Vyrábíme a provádíme montáž vzduchotechnických zařízení pro průmyslové, užitné i obytné budovy - STŘECHY Reiner, s.r.o. Liberec a celý Liberecký kraj
STŘECHY Reiner,  s.r.o. Realizace střech Liberec
Komplexní tiskařské služby Ostrava, ofsetový tisk, knihařské práce, plakáty, letáky, výroba razítek
Nabízíme komplexní tiskárenské služby - ofsetový tisk, technologie CTP, plakáty, letáky, potisk obálek, číslování, perforace.
Diagnostika stavebních konstrukcí - měření vzduchotěsnosti budov pomocí termokamery
Diagnostiku stavebních konstrukcí zajišťuje firma Intezo Ing. Petra Kazického z Ostravy, která s pomocí termokamery zjistí, odkud z objektu uniká teplo nebo stanoví homogenitu tepelně izolační vrstvy.
Ing. Petr Kazický Intezo
Vinařství Popela Perná, skvělé víno z vlastní vinice, výroba vína dle rodinné tradice, Vinařský dům
Rodinné vinařství z vinařské obce Perná u Mikulova, vyrábí vína z viničních tratí v okolí Pálavy, situovaných v mikulovské vinařské podoblasti.
Půjčovna stavební mechanizace, stavebního nářadí, vibrační pěchy a desky Břeclav
Půjčovnu stavební mechanice a stavebního nářadí pro Vás na Břeclavsku zajišťuje stavební společnost Činčala, která poskytuje vibrační desky a pěchy, vozíky a lešení.
Stavební firma Činčala Břeclav
Stavební práce, stavebnictví Žďár nad Sázavou, hrubé stavby, půdní vestavby, montáž sádrokartonů
Stavební práce, stavebnictví Žďár nad Sázavou, hrubé stavby, půdní vestavby, montáž sádrokartonových příček, rekonstrukce koupelen a bytových jader.
Penzion Kovárna Horní Lipová, celoroční ubytování v Jeseníkách, pořádání svateb, posezení u krbu
Celoroční ubytování v krásném prostředí Jeseníků, penzion Kovárna se nachází v horní části obce Lipová lázně, pro letní i zimní dovolenou i pořádání svateb.
Prodej čerpadel, čerpací technika Olomouc, oběhová a kalová čerpadla, potravinářská čerpadla
Můžeme vám nabídnout široký sortiment mnoha druhů a typů čerpadel či zařízení od mnoha českých i zahraničních firem - Petr Kafka - VK Čerpadla.
Realizace staveb na klíč Havlíčkův Brod, hrubé stavby, rekonstrukce domů, zateplení fasád
Stavební firma Stavby Musil vám nabízí kompletní stavební práce již od roku 1999 a můžeme tedy poskytnout kompletní výstavbu či rekonstrukci domů na klíč.
Květinářství Aira, rozvoz květin Město Albrechtice, kytice k výročí, kytice k narozeninám, smuteční
Vznikli jsme již v roce 1990. Květinářství Aira se po celou dobu snaží uspokojovat své zákazníky a nabízet jen čerstvé a kvalitní květiny, trvalky a hnojiva.
Rychle tuhnoucí lepidlo pro lepení obkladů a dlažby
Kupte si u naší firmy Tomeš-výroba stavebních hmot s.r.o. Jablonec nad Nisou lepidla na obklady a dlažby pro vnější a vnitřní použití.
Tomeš VSH s.r.o. výroba stavebních hmot Stavební chemie Jablonec nad Nisou
Středoškolské vzdělávání v průmyslových oborech v Ústí nad Labem
Studijní a učební obory na jedné z největších páteřních škol Ústeckého kraje. Polyfunkční střední škola s širokou škálou oborů. Vlastní autoškola, mimoškolní aktivity a vysoce kvalitní výuka.
Automaty pro svařování, jednoúčelové stroje na zakázku
Výroba navařovacích a svařovacích strojů z České Třebové. Zakázkové konstrukce a výrobu jednoúčelových strojů a zařízení realizuje společnost KSK s.r.o.
KSK s.r.o.
Velmi odolné polyuretanové a epoxidové podlahy dle konkrétních požadavků
Epoxidové a polyuretanové podlahy jsou velice odolné v krokové vrstvě vůči vodě, olejům, ropným produktům a kyselinám - PODLAHOVÉ SYSTÉMY – Červinka & Syrový Liberec
PODLAHOVÉ SYSTÉMY – LIBEREC Červinka & Syrový
Specialisté v oblasti prodeje klínových, drážkových a ozubených řemenic nejlepší kvality
Velkoobchodní, maloobchodní i zásilkový prodej kvalitních klínových, drážkových a ozubených řemenic zajistí společnost GAMA TRADE s.r.o. působící v oblasti Břeclav, Hodonín a Jihlava.
Staňte se makléřem - s námi na to máte!
Získejte práci úspěšného realitního makléře - naučíme Vás k tomu vše, co potřebujete! Mimořádná příležitost pro každého, kdo chce změnit svůj pracovní život.