Aktuální microsite

Mostecké a bílinské uhlí v baleních podle vaší potřeby
Naše sklady nabízí uhlí a brikety z Mostu, Bíliny i Ostravy. Požadované zboží vám zabalíme do pytlů pro snadnější manipulaci s menším množstvím.
Vodoinstalatérské a topenářské práce České Budějovice, ústřední vytápění, plynové instalace
Naše firma z Českých Budějovic provádí komplexní vodoinstalatérské a topenářské práce pro bytové, občanské a průmyslové stavby.
Okrasné stromy a keře Velim, jehličnany, listnaté keře a stromy, stromkové růže, rhododendrony
V našem zahradním centru Velim nabízíme různorodý sortiment okrasných stromů a keřů, vzrostlé jehličnany, listnaté keře a stromy.
Hruška Jiří Zahradní centrum Kolín
Koncern Passerinvest zahájil výstavbu administrativní budovy Roztyly Plaza
Koncern Passerinvest, investiční a developerská společnost zahájila výstavbu nového objektu o celkové ploše 23 000 m2, administrativní budovu Roztyly Plaza.
PASSERINVEST GROUP, a.s.
Kojenecký textil, body, zavinovačky, povlečení se jménem, textem i fotografií
Vytvořte dítěti krásnou vzpomínku se jménem. Český výrobce kojeneckého textilu Kaspo v Olomouci vám vyšije text nebo vytiskne fotografii na body, zavinovačku i povlečení podle vašich představ.
Dřevěné terasy Thermowood Český Krumlov,  tepelně upravené dřevo z finské borovice
Naše firma z Českého Krumlova se zabývá prodejem a pokládkou různých druhů podlahových krytin a teras Thermowood.
Čarodějnický obchod Cheb, vykládací karty, léčivé kameny, amulety, rytířské zbroje, výklad karet
V našem čarodějnickém obchodu v Chebu naleznete vybavení pro oltář a věštění, amulety, vykuřovadla, vykládací karty, léčivé kameny, indiánské léčivé oleje, křišťálové koule a mnoho dalšího.
Přírodní bylinné masti na atopický ekzém Plzeň, přírodní produkty na suchou pokožku a opruzeniny
V našem Eshopu naleznete 100% přírodní bylinné masti na atopický ekzém Skin salvation Purepotions, černé masky Pilaten a další přírodní kosmetiky.
Lahodná ovocná vína s jemnou chutí různých druhů ovoce ze zahrádky a ochucená vína
Lahvová i stáčená vína lahodná ovocná vína nebo ochucená vína s jemnou svěží příchutí ovoce prodává vinotéka Malovaný sklep. Možnost nákupu ovocných vín také přes e-shop.
Vinotéka Malovaný sklep
Prodejní automaty na kávu a potraviny pro veřejné prostory - servis do 24 hodin
Prodejní automaty s vynikající kávou a potravinami, prodává v České republice naše společnost FOODEX s.r.o. z Brna. Dodáváme moderní přístroje pro veřejné prostory a poskytujeme servis do 24 hodin.
Vývoz septiků a žump, kuchyňských tukových lapolů a jiných tekutých odpadů
AGIPP-ILLÍK s.r.o. provádí vývoz septiků, žump, tukových lapolů a jiných tekutých odpadů v Opavě a okolí s čerpáním až 11 kubíků. Zajišťujeme odvozy a čištění odpadních vod po Moravskoslezském kraji.
AGIPP-ILLÍK s.r.o. Vývoz žump a septiků Opava
Prodej zakázkového nábytku v e-shopu - víkendový rozvoz, vybavení za rozumné ceny
Vybavení interiéru za rozumné ceny zakoupíte v e-shopu firmy Nábytek Brno Rostislav Životský. Vybraný zakázkový nábytek Vám dovezeme i v rámci víkendového rozvozu. Působíme ve Znojmě a okolí.
Elektrické sálavé panely z dekorativního kamene – KOPŘIVA PRAHA s.r.o.
Rozhodli jste se esteticky povznést interiér vašeho bytu nebo domu? Zbavte se okoukaných topných těles a pořiďte si sálavé panely z přírodního kamene.
Město České Velenice, železniční a silniční přechod, Kostel sv. Anežky České
Město České Velenice umožňuje vyrazit na naučnou stezku a navštívit nedaleké termální lázně v rakouském městě Gmünd, železniční a silniční přechod, Kostel sv. Anežky České.
Město České Velenice
Průmyslové podlahy Praha, podlahy antistatické, protiskluzné, olejivzdorné, chemicky odolné
Provádíme realizace průmyslových podlah pro průmyslové odvětví, pro potravinářství, pro sklady, nemocnice, obchody a reprezentační prostory.
Služby DDD Český Krumlov, deratizace, dezinsekce, dezinfekce, hubení potkanů a myší, mravenců
Naše firma provádí kompletní služby v oblasti deratizace, dezinsekce, dezinfekce, provádíme hubení hlodavců, hmyzu a plísní.
Akvaristika Roztoky, akvarijní sortiment Praha, prodej zvířat, chovatelských potřeb, klece, akvária
V Roztokách u Prahy provozujeme prodejnu akvaristiky ve které nadšeným chovatelům nabízíme živá zvířata, krmivo, klece, akvária, terária, podestýlky, seno, doplňky stravy a mnoho dalšího.
Kuchyňské linky, moderní kuchyně na míru Praha
Zakázková výroba kuchyní, kuchyňské linky na míru v různém stylu, dekorech a provedení dle Vašich požadavků zhotovuje ŠP – Truhlářství.
Truhlářství Praha - Přemysl Škarvada Kuchyně a schodiště na míru Praha
Posuvné brány a vrata s elektrickým pohonem - rodinné domy, firemní areály
Pohodlný vstup do Vašeho obydlí nebo firemního areálu zajistí firma Ploty Gaves - realizujeme posuvné brány a vrata na elektrický pohon nejen v okolí Znojma a Třebíče.
Prodej materiálu pro tepelné izolace, potřebné pro zateplené průmyslových a komerčních staveb
Na prodej materiálu pro tepelné izolace se zaměřuje společnost Josef Vaníček ELOV působící po celé České republice. Najdete zde vše potřebné pro zateplení průmyslových i komerčních staveb.
Dodavatel, prodejce - filtry a filtrace pro mobilní techniku, velkoobchod
Velkoobchod, prodejce, dodavatel a specialista na filtry a filtraci pro mobilní techniku. Vzduchové filtry, olejové filtry a další sortiment nabízí firma C-FILTER FILTRY, s.r.o., z Brna.
C-FILTER FILTRY, s.r.o.
Oborníci v oblasti sanací a izolací zdiva Moravskoslezský kraj
Sanační služby pro vlhké zdivo, odstranění plísní a uzdravení prostředí, izolace střešních plášťů a zdí vašich obydlí a průmyslových prostorů pro vás dělají profesionálové ze SIAS Opava spol. s r.o.
SIAS OPAVA spol. s r. o. Izolace plochých střech Opava
Nastal čas na pravidelné prohlídky vašeho zvířete
Nabízíme pravidelné prohlídky vašeho zvířete u nás v ordinaci, kompletní veterinární služby pro velká i malá zvířata - Veterinární ordinace, ošetřovna MVDr.Baudyš
Veterinární ošetřovna MVDr. Baudyš
Komfortní ubytování v soukromých apartmánech v centru Liberce
Komplex Terasy Cafe poskytuje klidné ubytování v moderních vícepokojových apartmánech s terasou nebo balkonem a výhledem na centrum Liberce.
Terasy Cafe Apartmánové ubytování Liberec
Prodej hutního materiálu Jičín – ocelové profily, ocelové plechy
V našem hutním sortimentu naleznete kompletní hutní materiál jako jsou ocelové profily nebo plechy - Zámečnictví HSV Jičín