Aktuální microsite

Obec Kbelany v okrese Plzeň-sever, výlety po okolí rozhledna Heřmanova Huť, přehrada Hracholusky
Obec Kbelany se nachází v okrese Plzeň-sever cca.18 km západně od Plzně, o víkendech se obec stává místem rekreace a odpočinku chalupářů, výlety v okolí obce Kbelan.
Autoservis a pneuservis Brno, příprava vozidel na STK, přezouvání pneumatik, opravy vozidel
Nabízíme služby autoservisu a pneuservisu včetně příprav vozidel na STK, diagnostiky, lakýrnických a karosářských prací, servis a plnění autoklimatizací, opravy a přezouvání pneumatik.
Přeprava kusových, balíkových zásilek, objemných nákladů Praha, kamionová přeprava zboží
Zabýváme se přepravou kusových, balíkových i celovozových zásilek a dalšími službami týkajícími se přepravy zboží - Mareš Logistics s.r.o. Praha
Mareš Logistics s.r.o.
Autoservis a pneuservis BADCAR Ostrava, opravy motoru, opravy klimatizace, výměny autoskel
Svým zákazníkům nejen z Ostravy nabízíme kompletní služby autoservisu, provádíme opravy převodovek, opravy motoru, opravy klimatizace, výměny výfuku, výměny autoskel, výměny brzd.
Ploché řemeny PIX, Dayco, Gates, PTS Strongbelt, Dongil - prodej a úprava na míru
Naše společnost GAMA TRADE, s.r.o. ze Zlína prodává ploché řemeny Pix, Dayco, Gates, PTS Strongbelt a Dongil. Působíme také v Olomouci, Prostějově a Vyškově a vše vám rádi upravíme na míru.
STK Pravidelné prohlídky osobních a nákladních vozidel včetně motocyklů
Zajišťujeme pravidelné prohlídky osobních a nákladních vozidel včetně motocyklů - ESTÉKÁ, s.r.o. STK-stanice technické kontroly Jablonec nad Nisou, Liberec
STK-stanice technické kontroly eSTéKá, s.r.o.
Výroba dřevěného nábytku na míru Rychnov nad Kněžnou – výroba nábytku do všech interiérů
Hlavní činností našeho Truhlářství pod Budínem je především výroba dřevěného nábytku do interiérů dle požadavků zákazníka, kuchyně, skříně, dveře, schodiště, stoly, židle..
Snadné čištění izolačních skel Planibel Easy Hradec Králové, skla s unikátním tvrdým povlakem
Snadné čištění izolačních skel Planibel Easy Hradec Králové, skla s unikátním tvrdým povlakem, čistá okna po celý rok.
Stomatologická ordinace pro děti a dospělé
Praktický zubní lékař v okrese Strakonice MUDr. Pavla Krejnická Vám poskytne tu nejlepší komplexní péči o chrup. Pobočky v Blatné a v Sedlicích.
Kožní ordinace Praha 6 – léčba ekzému, vyšetření znamének, korektivní dermatologie
Kožní ambulance v Praze 6. Lékařská kosmetika a korektivní dermatologie. Diagnostika a léčba kožních a pohlavních chorob. Profesionální a diskrétní přístup.
Letecká technika pro civilní letouny
Technika, zařízení a potřebné díly pro civilní letouny dodává společnost TURBOair s.r.o., Buchlovice ve Zlínském kraji.
Vzdělávání dětí od šesti let v ZŠ Pelhřimov
Široká nabídka volitelných předmětů i zájmových kroužku v ZŠ Pelhřimov na ul. Komenského 1465. Nejkvalitnější základní vzdělání pro děti od 1. – 9. třídy.
Vedení účetnictví, daňové poradenství a zpracování přiznání
Daňový poradce Ing. Marek Hanáček Vám zajistí bezchybné účetnictví i daně. Poskytne Vám daňové poradenství přímo na míru. Neplaťte daně zbytečně a ušetřete si nervy s účetnictvím.
Odborná právní pomoc a poradenství pro zaměstnance BOSCH DIESEL Jihlava s.r.o.
Největší odborová organizace v Bosch Diesel s.r.o. Odborový svaz KOVO základní organizace při BOSCH DIESEL Jihlava Vás zve na konferenci. Staňte se našim členem.
Odborový svaz KOVO základní organizace při BOSCH DIESEL Jihlava
Účetnictví, daňová evidence a zpracování mezd Dvůr Králové nad Labem
Nabízíme ucelené služby spojené s účetnictvím, daňovou evidencí a zpracováním mezd, daňové poradenství, provádění auditů, účetních prověrek, zastupujeme klienty na FÚ v rámci plné moci.
Obec Brod nad Tichou okres Tachov, Kostel svatého Jakuba, Zvonice, hostinec Pod Kaštany
Obec Brod nad Tichou je pojmenována po přechodu přes říčku Tichá čili Hamerský potok při důležité severojižní komunikaci Planá – Bor.
Lékárna u Anděla, Zruč nad Sázavou, prodej a výdej léků bez receptu, na předpis, konzultace
Naše Lékárna u Anděla ve Zruči nad Sázavou na Dubinské ulici nabízí svým zákazníkům již od roku 1996 široký sortiment léků bez receptu i na předpis, potravinové doplňky.
Přístřešky na auto z hliníkových profilů odolné vůči povětrnostním vlivům, UV záření a korozi
Perfektní ochranu vašeho auta před nepříznivým počasím zajistí kvalitní přístřešky, které dodává firma ANDĚL CZ. Pořiďte si přístřešek na auto z hliníkových profilů odolný vůči UV záření a korozi.
Anděl CZ, s.r.o.
Soudní znalec v oblasti nemovitostí Kroměříž, oceňování majetku, převod nemovitostí
Nabízíme služby soudního znalce v oblasti nemovitostí, dále oceňování majetku, zřízení věcných břemen, převod nemovitostí, zástavní právo a poradenskou činnost.
Strojírenská výroba, výroba kovových dílců Trutnov, výroba plastů, výkovků a odlitků
Naše strojírenská firma PROFORGE nabízí výrobu kovových dílců, konstrukcí, výrobu plastů, výkovků a odlitků, náhradní díly a brzdné segmenty.
Eshop drogerie Dedra, prodej drogerie a kosmetiky Opava, prací prášky, aviváže, sprchové gely
V našem Eshopu dedracek.cz si můžete z pohodlí domova nakoupit veškeré drogistické zboží, kosmetiku, hračky, dětské batohy, spodní prádlo, lampičky, parfémy a toaletní vody a mnoho dalšího.
Stavební práce, železobetonové a ocelové konstrukce
Stavba budov, dopravní a vodohospodářských staveb, železobetonových monolitických a ocelových konstrukcí, tesařské i instalatérské práce realizuje AJTM s.r.o., Litvínov.
Analýza elektrické sítě, kvalitní dodávky energie a kompenzace jalového výkonu
Odbornou analýzu elektrické sítě provádí v Opavě a Krnově společnost Rudolf Langer s.r.o. Zkontrolujeme kvalitu dodávané el. energie, nerovnoměrné zatížení fáze, přepětí, podpětí a asymetrie odběru.
RUDOLF LANGER s.r.o.
Ortopedická ambulance v Praze, prevence a léčba
Léčba při bolesti pohybového aparátu, prevence, diagnostika a léčba páteře, kloubů a kostí, pomoc od bolesti zad, po úrazech zajišťuje ANOSMED s.r.o., Praha.
ANOSMED s.r.o. ortopedie
Monitoring odpadního potrubí kamerou, instalatérské práce
Revize kanalizačního potrubí, přípojek, stupaček za pomoci kamerových prohlídek, čištění kanalizací, montáž vodovodního a odpadního potrubí realizuje Instalatér Petr Rytina, Kolín.
Instalatér Petr Rytina strojní čištění potrubí