Aktuální microsite

Výkopové a zemní práce - terénní úpravy s výkonnou technikou
Společnost Černohorský s.r.o. provádí terénní úpravy, výkopové a zemní práce na Opavsku i po celém Moravskoslezském kraji. Ve svém portfoliu má tato stavební firma výkonnou techniku.
ČERNOHORSKÝ s.r.o. Jeřábnické a zemní práce Opava
Evidenční kontroly motocyklů, karavanů, české doklady, Jablonec nad Nisou
Odborně zajišťujeme veškeré evidenční kontroly motocyklů a karavanů, zakoupených v České republice
STK-stanice technické kontroly eSTéKá, s.r.o.
Kyselinovzdorná, kanalizační, hospodářská kamenina - výroba na zakázku
Kyselinovzdornou, kanalizační nebo hospodářskou kameninu pro celou Českou republiku vám na zakázku vyrobí firma PKZ Keramika Poštorná a.s. z Břeclavi.
Profesionální zámečnictví - oprava zámků aut, dálkových ovladačů vozidel, výroba autoklíčů
Zámečnictví Miroslava Twardzika v Karviné poskytuje veškeré zámečnické služby včetně oprav autozámků, dálkových ovladačů vozidel a výroby autoklíčů. Spolehlivost je naší samozřejmostí.
Ochranné prostředky pro práci ve výškách – tělové postroje, lana a karabiny
Ochranné prostředky proti pádu z výšek při práci ve výškách – tělové postroje v univerzální velikosti, lana a karabiny – naleznete na e-shopu společnosti HYDROSPOR Spol. s.r.o.
HYDROSPOR spol.s r.o.
Výlisky z polymerních materiálů - profesionální kompletace plastových produktů
Na výlisky z polymerních materiálů a jejich následnou profesionální kompletaci se specializuje společnost Josefa Krčmy, která sídlí ve Vsetíně a zajišťuje kvalitní finální plastové produkty.
Josef Krčma - lisovna plastů
Dlouhodobé ubytování pro zaměstnance firem, řemeslníky, dělníky, montéry - útulné pokoje na hotelu
Využijte možnost dlouhodobého ubytování pro své zaměstnance na Hotelu Roubenka v Beskydech. Rezervujte útulné pokoje pro řemeslníky, dělníky, montéry. Hotel je ve Štramberku v blízkosti Kopřivnice.
Speciální ovocné šumivé víno MAVAM s osvěžující příchutí tropického ovoce
Dopřejte si v horkých letních dnech osvěžení v podobě skleničky dobře vychlazeného speciálního šumivého vína MAVAM s příchutí tropického ovoce. MAVAM Beach koupíte na e-shopu vinotéky Malovaný sklep.
Vinotéka Malovaný sklep
Stavba betonového plotu, betonový plot v prvotřídní kvalitě
Společnost Betonové ploty Petra Harašty z Pohořelic poskytuje široký sortiment betonových plotů. Vybírat můžete až ze 30 druhů plotů, které jsou prováděny vždy v prvotřídní kvalitě.
Sportovní centrum - badminton, squash, solná jeskyně pro odreagování
Sportovní centrum CDU SPORT v Ostravě-Výškovicích nabízí spoustu sportovního vyžití jako je badminton, squash i další sporty a také solnou jeskyni pro odreagování.
CDU SPORT Ostrava
Velkoplošné textilní tiskárny Mimaki pro přímý potisk různých druhů textilu
Velkoplošné textilní tiskárny Mimaki pro přímý potisk různých druhů textilu dodává společnost ELECTRON, spol. s r.o. z Brna, která se zabývá prodejem a servisem tiskáren japonské značky Mimaki.
ELECTRON, spol. s r.o.
Penzion Rita, ubytování České Budějovice, pokoje s vlastní koupelnou a kuchyní, parkování
Nově vybudovaný Penzion Rita v Lišově je vzdálený pouze 9 km od Českých Budějovic směrem na město Třeboň a Jindřichův Hradec.
Výroba pečetí a pásek Kralupy nad Vltavou, holografické pečetě, pečetící samolepka, páska
Jsme výrobci holografických, inteligentních, bezpečnostních a nano 3D samolepících etiket, plomb, pečetí a ochranných prvků.
Rekonstrukce, přestavba koupelny, bytu a bytových jader
Pokud máte zastaralou koupelnu nebo byt a rádi by jste se pustili do rekonstrukce nebo přestavby, tak se obraťte se na stavební firmu Tomáš Viktorini fungující v Praze a okolí.
Tomáš Viktorini s.r.o.
Zpracování sběrového textilu ze zahraničí Liberec, čistící hadry k čištění strojů, do autodílen
Nabízíme zpracování sběrového textilu ze zahraničí, čistící hadry k čištění strojů, do autodílen, pro strojní výrobu, leštící hadry pro dřevovýrobu, mycí prostředky.
Správa a provoz budov Plzeň, úklid budov, mytí skel, strojové čištění budov, pravidelné úklidy budov
Společnost Dorfner s.r.o. se sídlem v Plzni nabízí kompletní nabídku služeb spojených se správou budov a infrastruktury, úklid firem, úklid prostor, strojové mytí podlah a mnoho dalšího.
Brány, garážová vrata, ploty, protipovodňové systémy Mnichovo Hradiště
Disponujeme širokým sortimentem v privátním sektoru jako jsou branky, brány, garážová vrata, ploty, protipovodňové systémy.
Hotel Svatý Hubert okres Kutná Hora, akce dle přání, obědová menu, krytá terasa, restaurace
Hotel Svatý Hubert okres Kutná Hora, rodinný hotel ve Zbraslavicích ve Středočeském kraji, česká kuchyně s obědovým menu, pořádání oslav, svateb, večírky.
Wellness hotel Filipov okres Hodonín, rekreační středisko na jižní Moravě, pořádání svateb
Wellness hotel Filipov se nachází uprostřed malebné krajiny na jižní Moravě na úpatí Velké Javořiny na okraji CHKO Bílé Karpaty, u obce Javorník u Velké nad Veličkou.
Příslušenství a náhradní díly na opravy pro vrata a brány
Firma Večerek Tomáš, to je prodejce kvalitních vrat a bran v Opavě, Ostravě a jejím okolí. Dodáváme také příslušenství a náhradní díly na opravy vrat a bran.
Večerek Tomáš Vrata, brány Opava
Moderní exteriérové stínění, tedy venkovní žaluzie a rolety, zajistí ochranu nejen proti slunci
Dodávku, prodej, montáž i servis exteriérové stínící techniky zajistí firma vašežaluzie.cz v Ostravě a v celém Moravskoslezském kraji. Žaluzie a rolety chrání před sluncem i povětrnostními vlivy.
Renovace a opravy teracové dlažby pro obchodní centra supermarkety i hypermarkety
Povrch teracové podlahy je po určitém čase poškrábaný, matný a zašedlý od nečistot. Firma DAGETT 66, s.r.o vám však dlažbu zrenovuje a díky tomu bude opět jako nová.
DAGETT 66, s.r.o.
Dodání páskovacích strojků k páskování citlivých předmětů papírovou páskou či fólii
Na dodávku balících a páskovacích strojů se zaměřuje společnost Cyklopack, spol. s.r.o., která působí po celé ČR. Ruční páskovačky umožní balení jemných a citlivých předmětů papírovou páskou či folii.
Nerezový program madel – nerezová madla a další nerezové komponenty pro nerezová zábradlí
Nerezová madla či nerezové komponenty pro zábradlí – kompletní nabídku komponentů nerezového programu madel naleznete nově na e-shopu firmy FK dřevěné lišty, spol. s.r.o.
FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o.
Bezdrátový termostat řízený přes internet
Každý by jistě ocenil možnost nastavit na dálku topení nebo teplou vodu, a proto má pro vás firma KOVER z Jeseníku (Šumperk) nejnovější řešení v podobě bezdrátového termostatu řízeným přes internet.
KOVER, spol. s r.o.