Aktuální microsite

Penzion Rita, ubytování České Budějovice, pokoje s vlastní koupelnou a kuchyní, parkování
Nově vybudovaný Penzion Rita v Lišově je vzdálený pouze 9 km od Českých Budějovic směrem na město Třeboň a Jindřichův Hradec.
Výroba pečetí a pásek Kralupy nad Vltavou, holografické pečetě, pečetící samolepka, páska
Jsme výrobci holografických, inteligentních, bezpečnostních a nano 3D samolepících etiket, plomb, pečetí a ochranných prvků.
Rekonstrukce, přestavba koupelny, bytu a bytových jader
Pokud máte zastaralou koupelnu nebo byt a rádi by jste se pustili do rekonstrukce nebo přestavby, tak se obraťte se na stavební firmu Tomáš Viktorini fungující v Praze a okolí.
Tomáš Viktorini s.r.o.
Zpracování sběrového textilu ze zahraničí Liberec, čistící hadry k čištění strojů, do autodílen
Nabízíme zpracování sběrového textilu ze zahraničí, čistící hadry k čištění strojů, do autodílen, pro strojní výrobu, leštící hadry pro dřevovýrobu, mycí prostředky.
Správa a provoz budov Plzeň, úklid budov, mytí skel, strojové čištění budov, pravidelné úklidy budov
Společnost Dorfner s.r.o. se sídlem v Plzni nabízí kompletní nabídku služeb spojených se správou budov a infrastruktury, úklid firem, úklid prostor, strojové mytí podlah a mnoho dalšího.
Brány, garážová vrata, ploty, protipovodňové systémy Mnichovo Hradiště
Disponujeme širokým sortimentem v privátním sektoru jako jsou branky, brány, garážová vrata, ploty, protipovodňové systémy.
Hotel Svatý Hubert okres Kutná Hora, akce dle přání, obědová menu, krytá terasa, restaurace
Hotel Svatý Hubert okres Kutná Hora, rodinný hotel ve Zbraslavicích ve Středočeském kraji, česká kuchyně s obědovým menu, pořádání oslav, svateb, večírky.
Wellness hotel Filipov okres Hodonín, rekreační středisko na jižní Moravě, pořádání svateb
Wellness hotel Filipov se nachází uprostřed malebné krajiny na jižní Moravě na úpatí Velké Javořiny na okraji CHKO Bílé Karpaty, u obce Javorník u Velké nad Veličkou.
Příslušenství a náhradní díly na opravy pro vrata a brány
Firma Večerek Tomáš, to je prodejce kvalitních vrat a bran v Opavě, Ostravě a jejím okolí. Dodáváme také příslušenství a náhradní díly na opravy vrat a bran.
Večerek Tomáš Vrata, brány Opava
Moderní exteriérové stínění, tedy venkovní žaluzie a rolety, zajistí ochranu nejen proti slunci
Dodávku, prodej, montáž i servis exteriérové stínící techniky zajistí firma vašežaluzie.cz v Ostravě a v celém Moravskoslezském kraji. Žaluzie a rolety chrání před sluncem i povětrnostními vlivy.
Renovace a opravy teracové dlažby pro obchodní centra supermarkety i hypermarkety
Povrch teracové podlahy je po určitém čase poškrábaný, matný a zašedlý od nečistot. Firma DAGETT 66, s.r.o vám však dlažbu zrenovuje a díky tomu bude opět jako nová.
DAGETT 66, s.r.o.
Dodání páskovacích strojků k páskování citlivých předmětů papírovou páskou či fólii
Na dodávku balících a páskovacích strojů se zaměřuje společnost Cyklopack, spol. s.r.o., která působí po celé ČR. Ruční páskovačky umožní balení jemných a citlivých předmětů papírovou páskou či folii.
Nerezový program madel – nerezová madla a další nerezové komponenty pro nerezová zábradlí
Nerezová madla či nerezové komponenty pro zábradlí – kompletní nabídku komponentů nerezového programu madel naleznete nově na e-shopu firmy FK dřevěné lišty, spol. s.r.o.
FK DŘEVĚNÉ LIŠTY spol. s r.o.
Bezdrátový termostat řízený přes internet
Každý by jistě ocenil možnost nastavit na dálku topení nebo teplou vodu, a proto má pro vás firma KOVER z Jeseníku (Šumperk) nejnovější řešení v podobě bezdrátového termostatu řízeným přes internet.
KOVER, spol. s r.o.
Ekologická likvidace vozidel a výkup autovraků nonstop
Komplexní služby související s ekologickou likvidací vozidla a výkup autovraků nonstop provádí v okolí Opavy a Krnova společnost MR STEEL Group s.r.o.
MR STEEL GROUP s.r.o. Výkup, sběr kovového dopadu Krnov
RT - zkoušky materiálu prozařováním v profesionální zkušební laboratoři
RT - zkoušky materiálů prozařováním zajišťuje společnost Intest NDT s.r.o. v okolí Frýdku Místku a Ostravy. Specializujeme se na nedestruktivní defektoskopii, která nepoškodí daný materiál.
Galvanovna - povrchová úprava kovů kvalitně
Odborné galvanické zinkování i další povrchové úpravy kovů nejen pro Přerov a Brno nabízí společnost GALVA. Naše galvanovna zajistí pozinkování železných dílů, litinových odlitků a další služby.
GALVA s.r.o. Povrchová úprava kovů
Zájezdy do zahraničí či po celém Česku luxusním autobusem MERCEDES, který si lze pronajmout
Pronájem luxusního autobusu značky MERCEDES na individuální zájezdy či pro cestovní kanceláře Vám zajistí společnost SKATRANS s.r.o., která má dlouholeté zkušeností s mezinárodní dopravou.
Prodej ojetých a ověřených vozů na leasing - řešení operativního leasingu
Brněnská firma Autonova Brno s.r.o. poskytuje ojeté, ale prověřené vozy, ke kterým Vám sjedná i výhodný leasing. Operativní leasing na míru od autorizovaného prodejce.
Výroba potravinových výrobků pro vegany, různé svačinky, bezmasé salámy, chlazené výrobky
Výrobou a dodávkou potravinových, zdravých bio výrobků, které jsou svým složením vhodné pro vegany se zabývá firma AMUNAK s.r.o. ve Vsetíně. Potraviny obsahují luštěniny, obiloviny, zeleninu a ovoce.
Sleva na vchodové dveře - vstupní hliníkové dveře v akci, mimořádné ceny za vysokou kvalitu
Vstupní hliníkové dveře v akci nabízí společnost Slovaktual Perymont Zlín, která zaručuje mimořádné ceny za vysokou kvalitu. Nepropásněte tuto slevu!
Montáže a demontáže klasických i velkoobjemových zařízení a strojů
Služby v oblasti instalace a montáže strojního zařízení veškerých velikostí a typů, výrobní zařízení a linky – montáže, demontáže, instalace a přeprava díky Orca Industry.
Pískování reklamního a dárkového skla a keramiky podle Vašeho návrhu
Obdarujte oslavence, novomanžele nebo firemní partnery originálně zdobeným sklem nebo keramikou. Firma ANGLASS dekoruje dárkové sklo a keramiku metodou pískování podle Vašeho vlastního návrhu.
ANGLASS s.r.o. Průmyslový tisk a pískování Kyjov
Ochrana majetku - váš majetek bude v bezpečných rukou naší agentury
Ochranu Vašeho majetku, ať už se jedná o převoz hodnotného zboží nebo ochranu průmyslových a firemních objektů pro Vás zajití znojemská firma TRUE AGENCY SECURITY s.r.o.
TRUE AGENCY SECURITY s.r.o.
Prodej, výměna autobaterií s dovozem zdarma, likvidace staré baterie
Kvalitní a ověřené autobaterie prodává firma Autobaterie STABAT s.r.o., která se postará i o výměnu s dovozem zdarma k zákazníkovi a také o likvidaci staré baterie. Působí v Uherském Hradišti.