Aktuální microsite

Solární panely pro ohřev vody - montáž, výhodné dotace pro rodinné a bytové domy
Výrobu a montáž solárních panelů pro ohřev vody zajišťuje v okolí Brna společnost VacuSol, spol. s r.o. z Dolní Rožínky. Získejte výhodnou dotaci pro Váš rodinný nebo bytový dům a ušetřete náklady.
Stomatologická ordinace v Českém Těšíně, zubní péče pro dospělé a děti
Preventivní zubní prohlídky, akutní stomatologické zákroky, estetické zubní zákroky, stomatologické ošetření dospělých i dětských pacientů v ordinaci Evy Jursové v Českém Těšíně.
Stavební společnost Tomáše Janouda - Jihomoravský kraj
Nabídka stavebních prací Jihomoravský kraj, stavební společnost Brno, výstavby a rekonstrukce rodinných domů a bytů od společnosti Tomáš Janoud.
Tomáš Janoud stavební činnost
Prodej a rozvoz čerstvých květin v Praze a Brně
Čerstvé řezané květiny a doplňkové zboží pro květinářství, floristy a všechny, kdo pracují s květinami, rozvoz květin až k vám domů – STORGE s.r.o.
Autoservis Luděk Očenášek Olomouc
Servisní služby pro vaše vozidlo, opravy automobilů, kamionů a motocyklů, periodické prohlídky vozidel, přezutí pneumatik a veškeré služby spojené s péčí o vaše vozidlo.
Spolehlivá přepravní společnost Kouba Trans s.r.o. ze Středočeského kraje
Kamionová nákladní přeprava, expresní i klasická přeprava vašich nákladů a zásilek, využití skladovací prostor a servisní služby pro osobní vozy i kamiony.
KOUBA Trans, s.r.o.
Obec Obrnice, okres Most, chráněná krajinná oblast České středohoří, vrch Zlatník
Obec Obrnice leží cca. 3, 5 km východně od města Mostu a je členem Mikroregionu Srpina.
Stavební práce Liberec, rekonstrukce objektů a historických budov, zateplování, nové domy na klíč
Stavební firma DKK Stav, s.r.o. z okresu Liberec provádí dodávku staveb na klíč, přestavby, rekonstrukce a modernizace objektů, zateplení a další stavební práce.
Domácí cukrářské výrobky Chlumec nad Cidlinou, dorty, zákusky, lahůdky, obložené mísy, cukrovinky
Daškova cukrárna v Chlumci nad Cidlinou nabízí příjemné posezení při kávě a výborných domácích zákuscích, dortech, mini zákuscích, obložených chlebíčcích nebo jednohubkách, nabízíme točenou zmrzlinu.
Přeprava zboží Nový Jičín, přeprava od 1 kg do 27 tun po celé ČR a Evropě, spediční služby
Naše firma Šela Habanera, s.r.o. z Nového Jičína je spediční partner mnoha výrobních či obchodních společností, a to od malých soukromých firem po firmy se světovým či evropským významem.
Procesní kapaliny Praha, mazivo pro strojní procesy, kapaliny pro strojírenství, energetiku, dopravu
Naše firma z Prahy se zabývá vhodným mazivem a dalšími procesními kapalinami zajistit produktivní výrobu bez zmetkovitosti a prodloužení životnosti strojů.
Vrtací zařízení pro hydraulické bagry České Budějovice
Vrtací zařízení pro hydraulické bagry vyrábí v Českých Budějovicích firma Wimmer International. Zákazníkovi můžeme nabídnout kromě jiného i širokou škálu vrtacího nástavbového nářadí, které má spoustu výhod: - z hydraulického bagru vrtačka - maximální flexibilita - 360°, T-modely výklopné do 90° - vlastní proudu bez nutnosti elektrické ...
Zemní a výkopové práce Vyškov, kopání základů, terénní práce, hloubení výkopů, rovnání svahů
Naše firma z okresu Vyškov provádí veškeré zemní a výkopové práce kvalitní těžkou technikou, kopání základů, terénní práce, hloubení výkopů, rovnání svahů.
Správa a údržba nemovitostí Brno, správa a údržba pozemků, BOZP a revizní činnost, kontroly
Společnost LexFin s.r.o. z Brna poskytuje komplexní služby související s provozem a správou nemovitostí, objektů a majetku, právní poradenství.
Pobyt za rozumnou cenu pro turisty, pracující na cestách v pokojích s oddělenými postelemi
Přespání na jednu noc a ideální útočiště pro turisty nebo pracující na cestách poskytuje ubytovna Moravský Grunt. Vyzkoušejte naše ubytování v Olomouci za rozumnou cenu.
Penzion Moravský Grunt Ubytování, penzion Olomouc
Systém Bag-in-Box na mošty, vína, vodu nebo i na  kosmetiku - manipulace a přeprava tekutého obsahu
MODEL PACK SHOP dodává krabice a sáčky Bag-in-Box pro balení potravinářských i nepotravinářských produktů. Na naší prodejně v Opavě si můžete vybrat z vícev těchto krabic dle Vaší potřeby či vkusu.
Model Pack Shop Opava Obaly a krabice
Prosklení vchodových dveří – bezpečnostní, tepelně-izolační, čiré a dekorativní
Designové ornamentní, klasické čiré,dekorativní vitrážové, speciální zrcadlové prosklení, ale také tepelně-izolační a vysoce odolné bezpečností prosklení vchodových dveří zajišťuje firma PERITO s.r.o.
Parkovací systémy a závory pro všechny typy aplikací
Dodáváme parkovací systémy pro všechny typy aplikací, automatické závory včetně příslušenství - NESSY, spol. s r.o. Hradec Králové
Dřevostavby na klíč, střechy ploché, šikmé a zelené
Toužíte po vlastním bydlení? Chcete mít nízkoenergetický domek snadno a rychle? Tak neváhejte a kontaktujte naši společnost TTJ Dřevostavby s.r.o.
Tryskání, pískování – čištění cihel, kamene, betonu, železa nebo dřeva kdekoliv v terénu
Tryskání a pískování různorodých povrchů kdekoliv na místě určení provádí firma Pavel Řezníček. Čistíme cihly, beton, kámen, železo, beton, venkovní zdi i fasády.
Pavel Řezníček Mobilní tryskání, pískování Olomouc
Průmyslová automatizace výroby Ústí nad Orlicí specializované stroje navržené a vyrobené na zakázku
Společnost LUX spol. s r. o. je vedoucí firmou v konstrukci a výrobě jednoúčelových strojů s rostoucí mírou automatizace a robotizace.
LUX spol. s r.o.
Stavební specializované práce Praha, stavby rodinných domů, opravy dlažeb, cest, sanace staveb
Firma MLU STAVBY s.r.o. Praha provádí celkové výstavby rodinných domů, pokládku zámkové dlažby, opravy dlažeb, cest, chodníků a obrubníků, zemní a výkopové práce, izolace a sanace staveb.
Renovace a vložkování koupelnových van Praha, prodej a montáž vanových akrylátových vložek
Naše firma z Prahy nabízí precizní opravy poškozených koupelnových van pomocí atestovaných masivních akrylátových desek.
RENOVAN Václav Hrubeš Renovace van Praha
Údržba zahrad Plzeň, sečení zahrad, sadů, parků, ořez větví, rizikové kácení stromů, střih thůjí
Naše firma Karel Svoboda z okresu Plzeň provádí kompletní údržbu zahrad, sadů, parků, pozemků, střihání thůjí, hrabání listí, ořez větví, rizikové kácení stromů.
Prodej stavebního materiálu a půjčovna nářadí Jičín, řezačka obkladů, vibrační deska a pěch
Naše firma z okresu Jičín nabízí ve svém Eshopu stavební materiál pro kompletní stavbu na klíč a také provozujeme výhodnou půjčovnu nářadí.