Aktuální microsite

Obec Božetice, okres Písek, Kaple Nejsvětější Trojice, Zůrkova–Komárkova kaple, výlety
Obec Božetice se nachází v jižních Čechách v okrese Písek a leží nedaleko města Milevsko, okolí vybízí ke spoustě výletů.
Výroba a prodej zdravotních matrací Praha, atypické i standardní matrace, rošty, postele
Český výrobce zdravotních matrací. Atypické i standardní rozměry s dopravou zdarma po celé ČR. Postele, rošty a další doplňky do ložnice.
Půjčovna dodávek a automobilů Hradec Králové
Nabízíme krátkodobý i dlouhodobý pronájem našeho vozového parku pro živnostníky či fyzické osoby - PLPM a.s. Hradec Králové
Kvalitní brusiva, lepidla, silikony a izolační systémy
Švýcarská flexibilní brusiva Sia v Mikulově. Montážní PU pěny, leštící pasty, řezné a brusné kotouče, diamantové nástroje, silikony, lepidla a další produkty pro firmy i řemeslníky.
Vnitrostátní a mezinárodní autobusová doprava
Autobusová doprava pro soukromé osoby, spolky a firmy po celé České republice i zahraničí, autobusová přeprava na zakázku, doprava kvalitními autobusy s jedinečným servisem a bezkonkurenční cenou.
Autobusová doprava B&B BUS Jaroslav Bartko
Servis osobních a užitkových vozů značek Renault, Dacia, Škoda - Autocentrum Kladno
Hledáte kvalitní servis osobních a užitkových vozů značek Renault, Dacia a Škoda? Profesionální přístup a kvalitní technické zázemí garantuje AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o. z Kladna.
AUTOCENTRUM NEVECOM spol. s r.o. Autorizovaný prodejce Renault, Dacia
Parapety trend výroba Praha – strohá elegance do všech interiérů
Stavíte dům? Chystáte rekonstrukci bytu? Pak se neobejdete bez vnitřních parapetů trend, které representují moderní design a jejichž výrobu Vám zajistí společnost MYSTIC DISTRIBUTION s.r.o. z Prahy.
MYSTIC DISTRIBUTION, s.r.o. Okenní parapety Helopal výroba
Testování a certifikace výrobků Praha – nezávislé ověřování kvality produktů
Potřebujete nezávisle ověřit kvalitu výrobků vaší společnosti, než je uvedete na trh? Společnost TÜV-SÜD Praha nabízí testování a certifikaci výrobků podle mezinárodních norem a směrnic.
TÜV SÜD Czech s.r.o.
Silvestrovský pobytový balíček - Silvestr s živou muzikou, relaxace ve wellness
Oslavte konec roku v hotelu Zámek Valeč. Silvestrovský pobytový balíček – to jsou tři dny zábavy, relaxace ve wellness, skvělá gastronomie, Silvestr s živou muzikou, tombolou a bohatým programem.
Stavební práce, výstavba a rekonstrukce obytných i průmyslových objektů
Stavební společnost COMPACT STAVBY s.r.o. se sídlem v Praze 1 zajišťuje komplexní provedení stavebních prací při výstavbě a rekonstrukcích budov po celé ČR.
Hasící technika a přístroje – prodej i revize
Prodej, servis i revize hasicí techniky a hasicích přístrojů ve městě Hranice v okrese Přerov v Olomouckém kraji. Tlakové zkoušky požárního potrubí, ucpávek a požárních uzávěrů.
Autosalon a servis vozu VOLVO v Brně
Největší nabídka nových i ojetých vozů VOLVO v ČR Vás čeká v Brně na ul. Heršpická. Jedinečné slevy, akční nabídky financování, testovací jízdy i servis bez starostí.
Autoservis, pneuservis, klempířské a lakýrnické práce, prodej náhradních dílů
Sháníte kvalitní servis pro Váš vůz? Nechcete již zbytečně utrácet za pochybné servisní úkony bez jasných pravidel? Neváhejte a kontaktujte náš autoservis DOUBLE CARE s. r. o.
Výkopy studní a veškeré doplňkové práce, demoliční a instalatérské služby
Nabídka nových vrtaných a kopaných studní, údržba a čištění původních studní, demoliční práce na zakázku, prodej paliva a čerpací techniky.
Pronájem stavební mechanizace a strojů - vibrační desky a válce, kompresory, elektrocentrály
Firma GALVA TRANS, s.r.o. vám zajistí pronájem stavební mechanizace a strojů dle vaší potřeby - zapůjčit si můžete vibrační desky a válce, kompresory i elektrocentrály.
GALVA TRANS, s.r.o.
Originální funkční kancelářský nábytek na míru dle vlastního návrhu, výroba
Vybavte si kancelář originálním nábytkem na míru tak, aby jste se při práci cítili pohodlně. Truhlářství LEGON v Adamově u Brna vám vyrobí funkční nábytek dle vlastního návrhu.
LEGON, spol. s r.o. Truhlářské práce Adamov
Dodávka atypických kulatých zastřešení na kruhové zahradní bazény
O realizaci atypických kruhových zastřešení pro nadzemní i zapuštěné zahradní kulaté bazény se postará firma Zastřešení kulatých bazénů Eva Graciasová z Hodonína.
Zastřešení kulatých bazénů Eva Graciasová
Čištění kanalizací a odpadního potrubí
Vyřešíme všechny Vaše problémy s kanalizací či kanalizační přípojkou. Provádíme čištění, monitoring kanalizace i frézování kanalizace. Havarijní servis i plánované práce.
Architektonická a inženýrská kancelář, která zrealizuje celý Váš projekt
Projektování staveb, návrhy interiérů, urbanistické studie i architektonická tvorba a inženýrské služby. Svěřte se do rukou profesionálům ze společnosti ZNOJMOPROJEKT Ing. arch. Radomír KAMAN, s.r.o.
ZNOJMOPROJEKT Ing. arch. Radomír KAMAN, s.r.o.
Stavební práce všeho druhu, výstavba budov na klíč
Výstavba rodinných domů na klíč. Rekonstrukce bytů a bytových jader, sádrokartony, monolitické konstrukce a další stavební práce zajišťuje firma Stavby RS-mont, s.r.o.
Ordinace praktického lékaře v okrese Karviná
Profesionální služby praktického lékaře pro dospělé v Moravskoslezském kraji, preventivní prohlídky, očkování a různá vyšetření, vystavování lékařského potvrzení, konzultace.
Penzion pro sportovce a turisty v Krušných horách
Cenově dostupné ubytovaní v rodinném penzionu s různým typem pokojů a tradiční českou kuchyní v nové restauraci, ubytování v pokojích nebo místa pro přespání ve spacáku.
Penzion Stará škola stylové ubytování v Krušných horách
Screenové rolety pro optimální tepelné podmínky - vynikající doplněk pasivních staveb
Společnost ISOTRA a.s. se sídlem v Opavě a působností po celé ČR dodává screenové rolety, které vytváří optimální tepelné podmínky interiéru a složí také jako vynikající doplněk pasivních staveb.
ISOTRA a.s. Žaluzie, rolety, markýzy
Údržba letadlových celků Prostějov, údržba agregátů letecké techniky, středisko údržby
V současné době se zaměřuje především na údržbu agregátů letecké techniky určené pro sportovní, zemědělské a dopravní účely.
Výroba a prodej řeziva Nošovice, sušení, impregnace řeziva, výroba vazníků, palubek, pilařská výroba
Pila Nošovice se zabývá výrobou a prodejem řeziva, impregnace řeziva, sušení řeziva, hoblování řeziva, zajištění dopravy, pilařská výroba.