Aktuální microsite

Tesařství Petr Pomíchal Děčín, novinka montáž plastových tašek od tuzemského výrobce!
Provádíme tesařské práce včetně dodání materiálu a požadovaných spojovacích prvků, nabízíme novinku montáž plastových tašek od tuzemského výrobce!
Přezutí pneumatik Liberec, výměna  a vyvažování pneu, opravy defektů pneumatik
Náš autoservis NOVOS z Liberce provádí jarní a podzimní přezutí pneumatik pro osobní, užitkové a nákladní automobily.
Prodej multifunkčních zařízení, tiskárny, centrální tisk Brno
Prodej, pronájem a servis barevných, laserových tiskáren, multifunkčního zařízení, kopírovacích strojů a dataprojektorů značek DEVELOP, KONICA MINOLTA zprostředkuje firma Samsontech.
Návrhy, realizace, údržba vesnické zeleně - trvalkové záhony, sady, aleje
Společnost GARD&N se postará se o realizace i údržbu vesnické zeleně. Dodá pro obce podklady pro revitalizace návsi - vytvoří trvalkové záhony, sady, aleje. Působí v lokalitě Zlínský kraj.
GARD&N UH s.r.o. Zahradnické služby Uherské Hradiště
Pokladka stropních konstrukcí, ocelové výztuže stropů
Stavíte rodinný či bytový dům? Plánujete výstavbu firemní budovy? Pokud Vaše budova bude mít více pater je zapotřebí provést stropní konstrukce. Ty Vás zhotoví společnost ATTRACTIVE WORK s.r.o.
ATTRACTIVE WORK s.r.o.
Oprava, prodej autogregátů, Liaz, Tatra, Avia, Karosa, Zlín
Firma SLOMAK Sazovice je prodejce autoagregátů. Zajistí opravy vozů Liaz, Tatra, Avia, Karosa pro firmy z regionu Zlín.
Přepravní pytle a paletizační fólie na balení i pro fixaci zboží na paletách
Přepravní pytle a paletizační fólie na balení velkoobjemových produktů a pro fixaci zboží na paletách vyrábí a dodává firma DAPAS, spol. s.r.o. z Prostějova.
Moření a pasivace uhlíkových ocelí, antikorozní ochrana, mořírna
Moření a pasivaci uhlíkových ocelí, zvláštní odmaštění, moření a pasivace vnitřních povrchů potrubních systémů na kyslíkovou i klasickou čistotu provádí FK system - povrchové úpravy, s.r.o. v Brně.
Moderní metrový a bytový textil, látky mnoha barev a vzorů - textilní galanterie
Chcete si doma ušít něco hezkého na sebe nebo by jste rádi oživili domácnost novým ubrusem? Textilní galanterie TEXPA Pavlasová v Šumperku má moderní metrový a bytový textil, látky mnoha barev a vzorů
TEXPA Pavlasová, s.r.o.
Pronájem trubkového lešení Praha, montáž a demontáž
Potřebuje dát Vašemu domu nový kabát? Jste stavební firma provádějící zateplení a fasády budov či rekonstrukce historických objektů?
Roman Schwank trubkové lešení
Battipav, diamantové pily, řezačky, eshop, Praha - nakupujte přímo od dovozce!
Italský výrobce diamantových pil a ručních řezaček, firma Battipav patří mezi největší evropské výrobce těchto strojů a je velice známá svojí kvalitou a chytrým provedením svých produktů.
ZDENĚK VORLICKÝ, stavební stroje Praha stavební míchačky e-shop
Ruční výroba, prodej, eshop s přírodní kosmetikou - esenciální oleje, koupelové soli, přírodní mýdla
Tomáš Bravenec provozuje eshop moravite.cz, kde můžete vybrat pro sebe, své blízké přírodní kosmetiku. Zabýváme se prodejem esenciálních olejů, koupelové soli, přírodních mýdel - vše ruční výroba!
Sádrokartonářské a obkladačské práce - Liberec
Rekonstruujete rodinný dům, byt, bytové jádro či plánujete půdní vestavbu? Chcete tepelně zaizolovat Vaše obydlí? Potřebujete položit dlažbu?
Komplexní zemní a výkopové práce  Znojmo, terénní úpravy, výkopy, přípojky, jezírka
Provádíme veškeré zemní práce, výkopové práce a přípojky i jezírka, pracujeme v celé České republice, nejvíce v Jihomoravském kraji.
Chladírenský servis Plzeň, opravy a servis chladicích zařízení, montáž chladicího zařízení
Specializujeme se na práci s chladírenským zařízením včetně oprav a servisu, montáží chladicího zařízení, stěhování chladicího zařízení a revizí.
Sociálně aktivizační služby pro osoby se zdravotním postižením a seniory Brno
Sociálně aktivizační služby ambulantní a terénní služby poskytované osobám se zdravotním postižením a seniorům ohroženým sociálním vyloučením.
Sádrokraton, sádrokartonové profily a příslušenství – závěsné, spojovací prvky
Veškerý potřebný materiál pro sádrokartonářské práce pořídíte v prodejně FEGIP materiály s.r.o. Prodáváme sádrokarton Rigips a Knauf včetně příslušenství, závěsných a spojovacích prvků.
FEGIP materiály s.r.o. Sádrokarton, hutní materiál Nový Jičín
Masážní salon Kutná Hora, masáž jako dárek, čokoládová masáž, havajská masáž, lymfodrenáž
V masážním salonu v Kutné Hoře provádím masáže, jak klasické tak i havajské, čokoládové, medové i intuitivní, pro masáže používám českou kosmetiku značky Nobilis Tilia.
Pobyt na Svatomartinskou husu pro dvě osoby v luxusním zámeckém hotelu
Svatomartinské menu, mladá vína, celodenní vstup do fitness a wellness a také cimbálová muzika – to vše si můžete vychutnat v rámci pobytu na Svatomartinskou Husu pro dvě osoby v Hotel zámek Valeč.
Oboustranné samolepicí pásky - vhodné na pokládku koberců a podlahových krytin, k lepení předmětů
Oboustranné kvalitní lepicí pásky seženete u společnosti Steroll s.r.o. ze Zlína. Pásky jsou vhodné na pokládku koberců a podlahových krytin či k lepení různých předmětů.
Steroll, s.r.o. Samolepící pásky s potiskem Zlín
Střechy pro každou budovu, tesařské, pokryvačské a klempířské práce
Potřebujete novou střechu nad hlavou? My Vám s tím pomůžeme. Naše firma Střechy Kamil Pleva Vám zhotoví novou střechu na zakázku.
Kamil Pleva
Omítky a fasády rychle a kvalitně na jižní Moravě
Stavíte či rekonstruujete dům, byt, garáž či zahradní dome? Při těchto činnostech zajisté budete potřebovat provést kvalitní omítky. Ty Vám udělá František Kovačík.
František Kovačík realizace omítek a fasád
DC/DC měniče napětí VITEC
Společnost Vienna Components Trading, s.r.o. nabízí zákazníkům sortiment kvalitních DC/DC měničů napětí ve standardních průmyslových pouzdrech od spolehlivého dodavatele VINTEC.
VIENNA-COMPONENTS-TRADING s.r.o. Elektromechanické a elektronické díly
Čerstvě pražená káva různých druhů i směsí, degustační balíčky kávy
Jste milovníky kávy? Rádi si vychutnáte šálek kávy s rodinou či přáteli? K tomu je nejlepší mít vysoce kvalitní kávu, kterou Vám dodá naše pražírna RÓSTA KAFE.
Hotel a restaurace u Martina Rožmberk nad Vltavou, ubytování, česká a jihošumavská kuchyně
Recepce, hotelové parkoviště a hlavní restaurace s terasou, kde jsou poskytovány snídaně a polopenze, se nacházejí při hlavní budově U Martina v Rožmberku nad Vltavou.