Aktuální microsite

Gastro Třinec, prodej a servis gastronomického zařízení, záruční a pozáruční servis, odborná montáž
Nabízíme kompletní vybavení pro gastronomické provozovny, jako jsou restaurace, kavárny, hotely, bary, jídelny, školní kuchyně, pizzerie, pekárny, nemocnice apod.
Hotel Superior Hůrka Pardubice, zařízení hotelového typu na okraji města v blízkosti lesa
Pokoje jsou větratelné, vytápěné ústředním topením, vybavení nábytkem odpovídá běžnému standardu. Pokoje jsou zařízeny útulně ve stylu obývacího pokoje.
Hotel Superior Hůrka ubytování Pardubice
Komínové vložky, tvarovky a základové kondenzatní jímky – zakázková výroba
Zakázkovou i malosériovou výrobou komínových vložek, tvarovek a základových kondenzatních jímek se zabývá společnost PZ Keramika Poštorná a.s. se sídlem v Břeclavi.
Letecké podvozky Semily, výroba leteckých podvozků pro sportovní letouny, díly podvozků
Soustředíme se hlavně na výrobu leteckých podvozků pro bojové letouny, dopravní letouny, sportovní letadla, zemědělská letadla.
CHARVÁT AXL, a.s. výroba hydraulické válce
Kuchyně na míru - návrh, dodávka a realizace designové kuchyně
Návrhem, dodávkou i realizací designových kuchyní se zabývá společnost BODINGER s.r.o. působící převážně v Moravskoslezském kraji, kuchyň či interiér Vám navrhneme na míru, dle vašich požadavků.
BODINGER s.r.o.
Plastové jednorázové nádobí, prodej - kelímky, talíře, tácky a příbory
Plastové jednorázové nádobí v Opavě a Ostravě prodává firma Chovancová Ilona. V našem gastroskladu a e-shopu můžete zakoupit kelímky, talíře, tácky, příbory, lžičky, menu boxy a další sortiment.
Chovancová Ilona GASTROSKLAD
Oprava, zateplení rodinných domů OKAL - termofasáda, se kterou výrazně ušetříte
Stavební firma RD Komex, s.r.o. z Jeseníku provádí opravy a zateplení rodinných domů OKAL. Specializuje se na termofásády, která vám ušetří na energiiích.
RD KOMEX s.r.o.
Střešní tašky - široký výběr střešních krytin s dlouholetou zárukou
Střešní krytiny různých druhů s dlouhou životnosti a až 50-ti letou zárukou seženete od firmy Mediterran CZ s.r.o, která sídlí v Brně.
Mediterran CZ s.r.o. TERRAN
Zpracování projektu a montáž solárních panelů pro ohřev vody a vytápění
Naše společnost VacuSol, spol. s r.o. z okresu Žďár nad Sázavou dodává solární panely, které snižují náklady na ohřev vody a vytápění. Pro kraj Vysočina zajišťujeme montáž i zpracování projektu.
Elegantní japonské posuvné stěny či plissé Vám zajistí perfektní zastínění a skvěle vypadají
Na výrobu a montáž japonských posuvných stěn i plissé, které dodají domu šmrnc, se specializuje společnost vašežaluzie.cz se sídlem v Hlučíně, který působí i v okolí Ostravy a Opavy.
Zátěžové, protiskluzové průmyslové podlahy, rekonstrukce, opravy
Rekonstrukce, opravy zátěžové a protiskluzové podlahy, rozebíratelný podlahový systém, zátěžové panely z PVC od firmy PODLAHY Liška, s.r.o., z Brna.
PODLAHY Liška, s.r.o.
Míchačky na krmivo, technologie pro zpracování krmných směsí prodej
Míchačky na krmivo a technologie pro zpracování krmných směsí prodává na Brněnsku firma AGROING BRNO s.r.o. Dodáváme nejenom po celé České republice ale také na Slovensko, Maďarsko, Rakousko a Polsko.
AGROING BRNO s.r.o.
Výšivky na reklamní oblečení, 3D výšivky, loga. Vysočina, Jihlava, Třebíč
Výšivky na reklamní oblečení, 3D výšivky si nechejte udělat od firmy Strojové vyšívání Alena Filipská Třebíč. Libovolné loga, výšivky, nášivky na špičkovém stroji.
Bezchybně seřízená 3D geometrie podvozku zajistí správné sjíždění pneumatik
Pro bezpečnou jízdu a správné sjíždění pneumatik je důležité bezchybné seřízení geometrie kol. 3D geometrii podvozku provádí Auto Kozelský v Ostravě a v okolí Frýdku-Místku.
Auto-Kozelský spol. s.r.o.
Motocykly JAWA – výroba, náhradní díly a příslušenství
Výroba motocyklů JAWA a jejich náhradních dílů a příslušenství v Týnci nad Sázavou ve Středočeském kraji. Hledáme nové kolegy na výrobu motocyklů JAWA.
Hydraulické vyrovnávací můstky, rampy a nájezdy pro logistická centra, sklady
Hydraulické vyrovnávací můstky, rampy, nájezdy, vedení kol, zábrany a jejich povrchové úpravy vyrábí na zakázku společnost Ing. Radmila Hamerníková s.r.o., Kopřivnice.
Ocenění nemovitých majetků, odhad nemovitostí Olomouc
Znalecká kancelář v Olomouci. Odhad Vaší nemovitosti a znalecký posudek Vám vypracuje Ing. Milan Indra z Olomouce.
Profesionální tesařské práce, jako je například výměna starých krovů či impregnace proti plísním
Veškeré práce spojené s rekonstrukcí a dodávkou střech či poradenství, provádí společnost Josef Hlaváč, Pokrývačství - Klempířství – Tesařství s působností na Břeclavsku a Hodonínsku.
Kvalitní zaměření a montáž střešních oken v půdních prostorech a podkroví
Střešní okna Vám pomohou proměnit Váš půdní prostor na krásné bydlení. Zaručují komfortní a bezpečné užívání podkroví a dokáží ho změnit na plně funkční pracovní či odpočinkové prostory.
Ing. Petr Kazický Intezo
Prodej hoblovaných modřínových a smrkových desek v různých rozměrech
Kvalitní hoblované modřínové a smrkové desky v různých rozměrech prodává společnost Dřevoprodej Jiří Hrůza v Ostravě, zabývající se dodávkou stavebního dřeva a stavebně truhlářských výrobků.
Kontroly, ekologizace a autorizované měření emisí z kotlů
Společnost Ekotechnika v Ostravě nabízí svým zákazníkům řešení ke snižování emisí z kotlů. Provádíme kontroly, ekologizace a následné autorizované měření emisí z kotlů.
Gumové, kožené, textilní i svářečské pracovní rukavice - široký výběr z mnoha provedení
Společnost Hydrospor s.r.o. v Ostravě se zaměřuje na výrobu a prodej kvalitních ochranných pracovních rukavic, které využijete při jakékoliv činnosti. Umožní Vám bezpečnou práci a eliminují zranění.
HYDROSPOR spol.s r.o.
Tryskání nerezových povrchů balotinou, úpravy antikorozních ocelí
Tryskání nerezových povrchů balotinou, moderní povrchovou úpravu antikorozních ocelí, zajišťuje firma FK system - povrchové úpravy, s.r.o. se sídlem v Brně.
Reklamní potisk - komplety firemních reklamních předmětů pro prezentaci firem a další akce
Potisk reklamních předmětů a komplety firemních reklamních předmětů pro prezentaci firem na veletrzích a dalších akcích zajišťuje firma ANGLASS s.r.o.
ANGLASS s.r.o. Průmyslový tisk a pískování Kyjov
Tesařské práce, tesaři, dřevěné krovy, vazníkové konstrukce
Tesařské práce, dřevěné krovy a vazníkové konstrukce, dřevostavby zpracované na CNC strojích od tesařské firmy EURODACH v Pohořelicích - kvalitní řemeslné práce.