Aktuální microsite

Rekonstrukce rodinných domů i chalup Liberec - oživujeme Vaše domovy s láskou a precizností!
Na výstavbu a rekonstrukce rodinných domů se soustředí především v Libereckém kraji, problémem však nejsou práce ani mimo tuto lokalitu.
Stavby Nisa, s.r.o. Specialisté na bydlení Liberec a okolí
Truhlářské práce a truhlářská výroba - kvalitní nábytek na míru
Nechte si vyrobit kvalitní nábytek do ložnice, dětského pokoje či obýváku od firmy LAMÉ z Břeclavi, která poskytuje truhlářskou výrobu na míru.
LAMÉ, s.r.o. výroba nábytku a interiérů
Na eshopu zakoupíte kompletní vybavené domácí lékárničky či samostatné vybavení pro doplnění
Vše okolo lékárniček do domácností, jejich vybavení i samostatné obaly můžete zakoupit na eshopu společnosti MOJE LÉKÁRNIČKA s.r.o. Mějte vždy po ruce propriety pro první pomoc.
Výroba komponentů a potrubí pro vzduchotechniku, podklady pro výrobu
Firma GIOMETAL s.r.o. se zabývá výrobou komponentů a potrubí pro vzduchotechniku, a rovněž zajistí i konzultaci a podklady pro výrobu.
GIOMETAL s.r.o.
Střechy na klíč, tesařské, klempířské, pokrývačské práce
Rekonstrukce střech, ploché střechy, tesařství, klempířství, pokrývačství v Jihočeském kraji. Kompletní dodávky za výhodné ceny. Pergoly, hromosvody i profesionální výměna střešních oken.
Designové hliníkové dveře vysoké kvality
Hliníkové dveře nejvyšší kvality. Špičkový design, dlouhá životnost, bezpečnost, odolnost i široký výběr barev. Jistota pro Váš dům jsou hliníkové dveře značky SERADO.
Výstava Salvador Dalí, adventní galavečery v Praze
Nová výstava pařížského surrealisty v Praze. Salvador Dalí v samém srdci Prahy! Unikátní expozice Vás čeká ve výstavním prostoru Salvador Dalí – Enigma.
Samolepící pásky, tvarované výseky a laminování
Oboustranné i jednostranné lepící pásky, tvarové výseky z lepících pásek i laminování lepících materiálů. Sériová i zakázková výroba v nejvyšší kvalitě od společnosti LAGA Borohrádek s.r.o.
Štukaterství – obnovení fasád a interiéru na historických budovách
Obnova historických fasád a interiérů. Repliky historických fasád i vlastní originální návrhy. Výroba odlitků, zhotovení a oprava sgrafit i tažení říms a profilací.
Železobetonové monolitické konstrukce - kompletní betonářské práce
Kompletní betonářské práce provádí firma NEOL - STAV, s.r.o. se sídlem v Olomouci. Specializujeme se na dodávku a montáž železobetonových monolitických konstrukcí pro širokou škálu objektů.
Ploty a plotové systémy z umělého kamene a betonu – prodej, e-shop
Plotové systémy z umělého kamene se vyznačují jednoduchou montáží. ABC service, obchodní společnost s.r.o. ve Frýdku-Místku prodává betonové ploty, které si můžete také pohodlně objednat na e-shopu.
Obec Chvalovice, okres Prachatice, jihočeská vesnice ležící poblíž města Netolice
První zmínka o Chvalovicích je spojena s kolonizačními aktivitami cisterciáckého kláštera ve Zlaté Koruně na konci 13. století.
Masážní studio Nikol Šindelářová Děčín, tradiční ruční olejové masáže, léčivé zábaly končetin
V masážním studiu Nikol Šindelářová v Děčíně nabízíme tradiční ruční olejové i bez olejové masážní procedury, které blahodárně působí na celé tělo a psychiku.
Podzimní relaxační nedělní balíček se saunovými ceremoniály a výbornou kuchyní
Užijte si příjemný relax a odpočinek se saunovými ceremoniály a výbornou kuchyní v zámeckém wellness hotelu na Vysočině. Hotel zámek Valeč si pro své hosty připravil podzimní balíček Relaxační neděle.
Zažijte s rodinou i s přáteli výjimečný a klidný Silvestr na horách
Silvestrovský rekreační pobyt PF 2021, který pro Vás přichystaly Horské lázně Karlova Studánka, Vám umožní zažít jedinečný Silvestr s rodinou v krásné přírodě jesenických hor.
Prodej stavebních parcel a pozemků určených pro bydlení
Sháníte – li stavební pozemek podle Vašich představ pro výstavbu rodinného domu, obraťte se na realitní kancelář Znojemské reality.
Nábytkové kování z velkoobchodu Schachermayer – váš neviditelný pomocník
Všimli jste si už někdy, že bereme věci jako samozřejmost? Že prostě fungují a my nehledáme důvod proč? Podobně je to i s nábytkem a nábytkovým kováním.
Schachermayer, spol. s r.o. Praha Velkoobchod stavební a nábytkové kování
Wellness sauny, sprchy, vodní postel Liberec
Navštivte luxusní wellness s dispozicí finské sauny nebo infrasauny, vodní postele a relaxační zónou s lehátky - Terasy Cafe, s.r.o. Liberec
Terasy Cafe Apartmánové ubytování Liberec
Zakázková výroba forem, odlitků, svařenců a dílů strojů - soukromá strojírna Třebechovice
Svým zákazníkům zajišťujeme prvotřídní servis strojírenské výroby od forem až po díly strojů - TSS, spol. s r. o. Třebechovice pod Orebem
TSS, spol. s r. o. Třebechovická slévárna a strojírna
Čištění odpadních vod Liberec, domovní čistírny odpadních vod, žumpy, septiky, šachty, bazény
Hydroclar s.r.o. – Váš dodavatel čištění odpadních vod – Domovní čistírny odpadních vod, ČOV, septiky, žumpy, lapače tuků, plastové nádrže, jímky.
HYDROCLAR s.r.o. čistírny odpadních vod
Prodej zahradní a lesní techniky značek STIHL a SILVACO Liberec, půjčovna zahradní techniky
Zajišťujeme prodej, servis a půjčovnu zahradní a lesní techniky značek STIHL a SILVACO.
Motorové oleje VENOL pro osobní i nákladní automobily za skvělé ceny eshop
Dopřejte svému automobilu ty nejkvalitnější motorové oleje, vyberte si v eshopu firmy TRANSA Opava výkonné motorové oleje pro osobní i nákladní automobily. Vše skladem za skvělé ceny!
TRANSA spol. s r. o. Autodoplňky a náhradní díly Opava
Zámečnictví, výroba drobných konstrukcí Pardubice, výroba a oprava pístnic, ploty, brány a vrata
Zabýváme se zámečnickou výrobou a kovoobráběním, soustružnické a frézařské práce, střihání plechu do tloušťky 4 mm, obrážení, vrtání a sváření metodou Mag, Mig a Tig.
Rychloservis Performance Team Praha, servis vozů Škoda, Volkswagen, Seat, Audi a BMW
Rychloservis Performance Team z Prahy se specializuje na servis vozů Škoda, Volkswagen, Seat, Audi a BMW. Rádi ale mrkneme i na auta jiných značek.
Ordinace praktického lékaře pro děti a dorost
O zdraví vašich dětí se v okolí Konic postarají v pediatrické ordinaci MUDr. Anny Látalové BEMEDILA s.r.o. Poskytujeme lékařskou péči pro děti a dorost do 18 let.
BAMEDILA s.r.o.