Aktuální microsite

Kazetové podhledy – dodávka, montáž, poradenství, Brno-venkov, Pohořelice, Mikulov
Dodávku a montáž minerálních, kovových či kazetových kazetových podhledů zajistí v Hrušovanech nad Jevišovkou, a jejich okolí společnost Stavební práce Habiňák.
Příruby, výroba přírub, potrubní součásti, díly, prodej, dodávka, výroba
Příruby a potrubní součásti převážně pro energetiku, vodohospodářství, chemický průmysl, plynárenství, jadernou energetiku, vyrábí a dodává firma AR Brno, spol. s r.o.
AR Brno, spol. s r.o. Příruby a potrubní součásti
Rodinné domy – výstavba rodinných domů na klíč
Výstavbu široké škály rodinných domů na klíč od nízkoenergetických staveb až po dřevostavby a domy atypických tvarů zajišťuje v celém Jihomoravském kraji stavební firma EKOČEK s.r.o.
EKOČEK s.r.o. Stavební firma
Pořádání svateb, promocí a rodinných oslav včetně komfortního ubytování
Malebný Penzion U svatého Jakuba v Jihlavě, to je ideální místo pro pořádání svateb, promocí i rodinných oslav, s možností přespání za velmi příjemné ceny.
Ubytování Severák v Jizerských horách, ubytování v blízkosti lyžařského areálu, apartmány, parkování
Nabízíme ubytování v Jizerských horách a to přímo v blízkosti lyžařského areálu, v létě možnost turistiky a v zimě lyžování a běžkování.
Pořádání akcí, konferencí, kongresů, firemních teambuildingů Praha, incentivní pobyty, eventy
Naše firma z Prahy poskytuje profesionální DMC a produkční služby pro meetingy, incentivy, konference a akce konané v Praze a celé ČR.
Kvalitní dětská obuv Protetika, Rogallo, Peddy, Befado – široký výběr na jednom místě
Dopřejte chodidlům vašich dětí komfortní a pevnou oporu v podobě kvalitních dětských bot. Široký sortiment dětské obuvi značek Protetika, Rogallo, Peddy nebo Befado pořídíte v prodejnách Obuv Svoboda.
Kompletní nerezová zábradlí – prodej, e-shop
Veškeré komponenty pro stavbu nerezového zábradlí zakoupíte na e-shopu firmy ANDĚL CZ, s.r.o. - specialisty v prodeji nerezového zábradlí.
Anděl CZ, s.r.o.
Podpořte své zdraví a posilte svou imunitu našimi bylinnými čaji – Bylinky S.E.N. s.r.o.
Hledáte i vy v dnešní náročné době zdraví a útěchu v přírodě? Vezměte si na pomoc naše bylinné směsi.
Stavební firma Romana Vojáčka Plzeň
Rekonstrukce bytů, instalatérské a stavební práce všeho druhu, interiérové i exteriérové stavební práce, služby v oblasti topenářství.
Instalatérství a topenářství okres Litoměřice
Nabídka prací v oblasti instalatérských prací, montáž a rekonstrukce topení, instalace sanitárního zařízení, instalatérské služby pro domy, byty i průmyslové prostory.
Petr Smetana vodoinstalatérské a topenářské práce
Vinařství z jižní Morava – Luboš Grmolec, Hovorany
Tradiční moravské víno z rodinného vinařství v Hovoranech, prodej kvalitního suchého moravského vína, ochutnávka a nabídka řízených degustací.
Luboš Grmolec vinařství
Výstavba střech pro novostavby, rekonstrukce střech
Realizace střech, pergol, dřevostaveb, altánků a menších stavebních prací v Olomouckém kraji, rekonstrukce stávajících střech, práce klempířské, pokryvačské a tesařské, vše od jedné firmy.
Michal Kotraš realizace střech
Zámečnické služby nedaleko Litoměřic
Zámečnické zboží, sortiment z oblasti zámečnictví, prodej zámků, klíčů a kování. Kovovýroba na zakázku. Tesařské a klempířské práce, realizace a rekonstrukce střech.
Sanační přípravky a doporučení pro obnovu vlhkostí poškozených omítek
Kvalitní přípravky pro obnovu vlhkostí poškozených omítek s prokázanou účinností nabízí společnost NEKAP spol.s r.o. z Prahy.
NEKAP spol.s r.o. Výhradní distributor -  XYPEX, Freezteq.
Vyrábíme a dodáváme polotovary a přesné výpalky z kovů
Zabýváme se dodávkami polotovarů a přesných výpalků z kovů za použití technologie tepelného dělení materiálů metodou kyslík-acetylén, plasma, nebo laser - TVARPAL, s. r. o. Hradec Králové
Pohřebnictví, pohřební služba, převoz zesnulých, kremace, rakve, urny
Naše pohřebnictví zajišťuje pohřební služby v Krkonoších a okolí, pomůžeme Vám s převozem zesnulých, kremaci, nabídneme rakev i urnu.
Prodej stavebnin Jičín, stavební chemie, penetrace, izolační materiály, spárovací hmoty
Zabýváme se prodejem stavebnin a stavební chemie, jako jsou penetrace, izolační materiály, spárovací hmoty, asfaltové opravné stěrky aj., najdete nás nedaleko Jičína v Milíčevsi.
Půjčovna svařovací techniky Hradec Králové, půjčujeme řezací a dělící techniku
Půjčovna svařovací techniky Hradec Králové, půjčujeme řezací a dělící techniku, stroje je vhodné si předem rezervovat.
Konstrukce pro skladování Jablonec nad Nisou, výroba podest a jednoúčelových strojů
Naše firma z okresu Jablonec nad Nisou se zabývá výrobou konstrukcí pro skladování, jedná se zejména o výrobu podest a jednoúčelových strojů.
Kovovýroba Třebíč, ocelové konstrukce, klempířství a zámečnictví, obrábění, frézování, soustružení
Naše firma z Třebíče provádí kompletní kovovýrobu, zajišťujeme klempířské a zámečnické práce, CNC obrábění, frézování, soustružení, výroba ocelových konstrukcí.
Kompletní výstavba a rekonstrukce RD a bytů Třebíč, zateplování, hydroizolace, sádrokartony
Naše firma z Třebíče se zabývá kompletní výstavbou a rekonstrukcí RD a bytů, dále provádíme zateplování, hydroizolace, montáže sádrokartonů, obkladů, dlažeb a výstavbou plotů.
Stavební práce Šumperk, výstavba bytových i nebytových domů, betonové, anhydritové podlahy
Naše firma ze Šumperka se specializuje na kompletní stavební práce, realizujeme výstavbu bytových i nebytových domů, betonové a anhydritové podlahy.
Informační stojany proti koronaviru - bannery, tabule, roll - up systémy
Informační stojany proti koronaviru zakoupíte u firmy Activity promotion s.r.o. z Brna. Dodáváme bannery, křídové tabule, roll – up systémy a áčkové konstrukce v různých formátech včetně doplňků.
Activity promotion s.r.o.
Astrologie, tarot, chiromantie a spirituální malby České Budějovice, výklad karet, čtení z ruky
Jako astroložka nabízím poradenství v oblasti chiromantie a astrologie, provádím výklad karet, čtení z ruky a maluji spirituální obrazy.