Aktuální microsite

Prodej a nákup ojetých vozů Olomouc, prodej prověřených vozidel, dovoz vozů ze zahraničí
Nabízíme profesionální služby v oblasti prodeje prověřených vozidel a to i ze zahraničí, testovací jízdy, prohlédnutí vozu vlastním mechanikem, pomoc při vyřízení formalit.
Hutní a spojovací materiál, tvarové výpalky, konstrukce z oceli Ostrava, zámečnické práce
Dodáváme hutní a spojovací materiál i zámečnické služby na úrovni. Kontaktujte nás pro nezávaznou cenovou nabídku.
Hotel pro kočky Mourek Praha, přechodné ubytování pro 25 koček v prostorných boxech
Nabízíme ubytování pro 25 koček v prostorných boxech s celodenním dohledem ve zděné budově na zahradě u rodinného domu majitele.
Penzion Na Vyhlídce Pavlov, celoroční ubytování ve stylových apartmánech, vinný sklep, parkování
Penzion NA VYHLÍDCE se nachází ve vinařské obci Pavlov na Jižní Moravě, nabízíme ubytování ve dvanácti apartmánech, vinný sklep s posezením, domácí vinotéka.
Tepelná čerpadla, klimatizace do domácností i firem, automatické kotle na uhlí, pelety - prodej, servis
Firma VOTONA s.r.o. již více než 15 let působí v oboru TZB. Nyní se zaměřuje na tepelná čerpadla, klimatizace do domácností i firem a dodá automatické kotle na uhlí, pelety. Zajistí i servis zařízení.
Realizace staveb, demolice a terénní úpravy Brno, stavba dálnic, dopravní uzly, pronájem strojů
Firma zabývající se prováděním zemních prací, demolicemi a pronájmem stavebních strojů včetně obsluhy.
Elektroinstalace, revize elektro Most, opravy a servis elektrozařízení, revize hromosvodů
Provádíme veškeré elektroinstalační a elektromontážní práce, revize elektro zařízení, revize hromosvodů, elektrických strojů, revize elektrických spotřebičů, školení.
Dámská celoroční polokotníková barefoot obuv Jampi v černém a červeném provedení
Ruční výrobou dámské polokotníkové barefoot obuvi se zabývá naše společnost JONAP z Olomouce. V e-shopu prodáváme celoroční dámské boty v černém a červeném provedení či slonovinové kosti.
Dárkové obaly z vlnité lepenky - krabice, koše, boxy pro balení dárkových, reklamních předmětů
Společnost Kart Holding, a.s. z regionu Zlínský kraj vyrábí dárkové obaly z vlnité lepenky. Najdete u nás až 250 různých obalů - dárkové krabice, koše, boxy pro balení dárkových, reklamních předmětů.
Náhradní díly pro stroje na zpracování potravin - PIGO, SORMAC, Stumabo International, TOMRA, UniMac – Gherri
Náhradní díly pro linky na zpracování potravin zajistí firma Ing. Václav Kroupa SKANEKO. Pořídíte u nás náhradní díly pro stroje firem PIGO, SORMAC, Stumabo International, TOMRA a UniMac – Gherri.
SKANEKO Stroje na zpracování potravin
Plastová zátěžová zatravňovací dlažba ProGrass MAX - zelené parkovací plochy, příjezdové cesty
Ideálním řešením pro zpevnění venkovních ploch je plastová zátěžová zatravňovací dlažba ProGrass MAX, kterou zakoupíte na e-shopu ANDĚLCZ. Využívá se pro zelené parkovací plochy i příjezdové cesty.
Anděl CZ, s.r.o.
Komfortní ložní prádlo - přikrývky, polštáře, prostěradla a povlečení
Komfortní ložní prádlo na Vysočině dodává naše studio Ráj spánku z Jihlavy. Zakoupit si u nás můžete přikrývky, polštáře, prostěradla, povlečení a jiné lůžkoviny.
Tepelné izolace, větrané fasády - dodávka, montáž, servis
Pokud hledáte spolehlivou firmu, která Vám dodá a namontuje tepelné izolace či větrané fasády, vyzkoušejte společnost G Trade spol. s.r.o. z Brna.
Parkovací systémy automatické pokladny, internetový dálkový dozor
Parkovací systémy pro parkoviště obchodních center, nemocnic s automatickými pokladnami, závorami a internetovým dálkovým dozorem dodává společnost Identcode s.r.o.
Ubytování v penzionu, restaurace a rozvoz pizzy - Pardubice
Moderní rodinný penzion s vynikající kuchyní ve městě Pardubice. Příjemné ubytování, restaurace s tradiční českou kuchyní i rozvoz pizzy.
Ordinace pro děti – praktický dětský lékař Starý Plzenec
Praktická zdravotní ordinace pro dětské klienty, zdravotní péče pro děti Starý Plzenec, preventivní prohlídky a léčba pro děti, poradenství a konzultace pro rodiče – v ST. PLZ., s.r.o. Hany Václavové.
Dětská ordinace - ST.PLZ., s.r.o. MUDr. Hana Václavová
Poctivá a kvalitní strojírenská výroba stolových a stojanových rovinných brusek
Efektivní broušení tvarů a rovných ploch s pomocí stolových a stojanových rovinných brusek, které vyrábí společnosti M-MOOS spol. s.r.o. v Lipníku nad Bečvou.
M-MOOS spol. s r.o.
Zapůjčení vyvětvovacích pil a odmechovačů za přijatelné ceny
Pokud nevlastníte veškeré zahradnické vybavení a chybí Vám například vyvětvovací pily nebo odmechovače, zastavte se na prodejně Agroservis Holý v Moravském Krumlově.
Bezobslužné čerpací stanice PHM
Naše společnost UNIDATAZ je výrobcem a dodavatelem komplexní technologie pro čerpací stanice s obsluhou i pro bezobslužné čerpací stanice. Základním prvkem bezobslužné čerpací stanice je samoobslužný platební terminál UNICARD II, případně UNICARD III s řídicím a informačním systémem UniPOS. Samoobslužnou čerpací stanici PHM je vhodné doplnit ...
Nová jedinečná Škoda Kamiq v sobě skrývá praktické spojení SUV s městským vozem
První crossover Škoda Kamiq, praktické nové SUV v kombinaci s městským rodinným vozem s osobitým designem, prodává společnost Auto Toman s.r.o. v Havířově. Přijďte na testovací jízdy.
Obor zahraniční obchod zakončený maturitní zkouškou a s výukou 3 světových jazyků
Studium oboru zahraniční obchod, který je zakončen maturitní zkouškou, s výukou ve 3 světových jazycích, umožní práci v zahraničních firmách. Přihlaste se na Obchodní akademii a VOŠS v Ostravě.
Zakázková výroba originálních kamenných, žulových obkladů a dlažeb
Originální přírodní prvek do interiéru a exteriéru – kamenné obklady a dlažby ze žuly na zakázku vyrábí a dodává firma v okolí Brna Kamenosochařství Sedlák.
Kamenosochařství Brno Radim Sedlák
Sklenářství Winremont – prodej dvojskla, sklo pro použití v interiéru i exteriéru
Sklenářství Winremont v Šumperku prodává různé druhy skla pro nejrůznější účely. Nakoupíte u nás dvojsklo, sklo pro použití v interiéru i exteriéru.
Winremont s.r.o. Sklenářství Šumperk
Péče praktického lékaře pro děti a dorost  Rakovník  -  pediatrie s láskou
Paní doktorka MUDr.Helena Šretterová provozuje ordinaci praktického lékaře pro děti a dorost s láskou a to vždy profesionálně a s maximální snahou o co nejoptimálnější řešení všech zdravotních obtíží.
MUDr. Helena Šretterová Dětský a dorostový lékař Rakovník
Bezbariérový hotel Bartoš Frenštát pod Radhoštěm, luxusní ubytování v Beskydech, wellness
Hotel Bartoš ve Frenštátě pod Radhoštěm nabízí bezbariérové ubytování v jedinečném místě nádherné beskydské přírody, restaurace, wellness centrum.