Aktuální microsite

Výškové a montážní práce Jablonec nad Nisou, čištění fasád, montáž reklamy, záchytné systémy
Provádíme speciální výškové práce vyžadující použití horolezecké techniky, montážní plošiny, nebo speciálních postupů, čistíme fasády panelových domů, montujeme světlíky, opravy na domech.
Výstavba a rekonstrukce budov a bytů Brno, zednictví, dlažby, obklady, nátěry fasád, malířské práce
EST stav s.r.o. z Brna se věnuje kompletním profesionálním zednickým, malířským a podlahářským pracem, nové fasády, malby interiérů, pokládka dlažby, obložení obkladů.
Střechy, tesařství a pokrývačství Praha, střešní konstrukce, opravy starých střech, pokládka krytin
Provádíme stavby nových střešních konstrukcí, opravy konstrukcí starých střech, stavby pergol, teras, zahradních altánů a specifických dřevěných konstrukcí.
Výstavba a rekonstrukce bytových domů na klíč Břeclav, zednické práce, koupelny, pergoly, dlažby
Naše firma z Břeclavi zajišťuje výstavbu a rekonstrukce bytových domů pro soukromý i pro veřejný sektor, koupelny, dlažby, zednické práce, rekonstrukce.
Bezpečnostní Služba Černý Šerif Praha, střežení objektů, kontrolní systém P.E.S., převoz peněz
Společnost CBS je bezpečnostní službou postavenou na profesionální bázi. Ve své činnosti vychází ze zkušeností a opírá se o mnohaletou praxi ZSD INTERNATIONAL v Mnichově.
Pozinkované mobilní oplocení, plotové panely a podstavce k prodeji v e-shopu
Na kvalitní plotové panely, podstavce a pozinkované mobilní oplocení v různých rozměrech se zaměřuje naše firma CZECHCEMENTBOARD s.r.o. z Hranic. Komponenty prodáváme v e-shopu za skvělé ceny.
Vysoce profesionální pohřební služby Sokolov
Každý z nás se jednoho dne potká se smutnou životní událostí a chce spolehlivou pohřební společnost, která zajistí vše kolem posledního rozloučení.
Pohřební ústav EXCELENT s.r.o. Pohřební služby Sokolov
Cukrárna s vlastní výrobou a posezením Plzeňský kraj
Patříte do skupiny milovníků sladkého? Organizujete oslavu nebo svatbu a hodil by se vám spolehlivý dodavatel dortu, cukroví a ostatních sladkostí? Bydlíte v Kralovicích a okolí?
Realizace staveb a průmyslových rekonstrukcí, pronájem strojů a vozidel Chomutov
Pronájem stavební techniky a vozů, stavební práce, realizace stavebních projektů, vodohospodářské stavby, úpravy vodních toků realizuje TRANS-REGION-STAV s.r.o., Chomutov.
Prodej, realizace a rekonstrukce podlah – odborníci v oboru podlahářství
Realizace a pokládky podlahové krytiny, renovace a opravy podlah v Praze a jejím okolí provádí Karel Janovský s jeho společností VK Parket.
Profesionální zdravotní péče pro děti v Jindřichově Hradci
Praktický lékař pro děti a dorost Jindřichů Hradec, služby dětského praktického lékaře v Jihočeském kraji, prevence, poradna pro novorozence a batolata.
Sklo Planibel Easy Hradec Králové - prodej skla, které se snadno čistí
Nabízíme unikátní skla se speciálním povlakem pro snadnou údržbu vašich oken, světlíků a zimních zahrad - AGC Fenestra a.s. závod Hradec Králové
Zahradnictví, okrasné dřeviny, školka, solitérní keře, javory
Naše zahradní centrum Díké, s.r.o. se specializuje na pěstování venkovních rostlin hodících se do českého prostředí, najdete u nás okrasné dřeviny, solitérní keře, javory a další.
Diké, s.r.o. Zahradnické centrum Příšovice
Jedlová – obec v Pardubickém kraji okres Svitavy
Malebná víska v okrese Svitavy, obec s bohatou historickou stránkou a vysokým počtem obyvatel, skvělé místo pro občany a návštěvníky.
Obec Jedlová
Ubytování v historickém městě Jičín, restaurace a parkování u hotelu
Chcete poznat krásné historické město Jičín? Či zde máte obchodní jednání? V tom případě se ubytujte v našem hotelu U Valdické Brány, který se nachází v samém centru města.
Chov koní, odchov hříbat, prodej skotu a sena – ekostatek na Hodonínsku
Milujete koně? Není ušlechtilejšího zvířete než je kůň. Chtěli byste rozšířit svůj chov o sportovní či volnočasové koně? S tím Vám může být nápomocný hřebčín KVATRO-EKOSTATEK, spol. s r.o.
Právní služby při oddlužování, insolvenci, likvidaci a konkursu
Dostali jste se do finančních problémů a nejste již schopni splácet půjčené peníze? Chcete začít znovu řádně žít a oddlužit se? S tímto problémem Vám právně poradí JUDr. Ing. Daniela Majzlíková LL.M.
Apartmány Úpatí Ještědu Liberec, ubytování v 8 apartmánech, rodinná dovolená, ZOO a iQLANDIA
Apartmány Úpatí Ještědu poskytují ideální zázemí pro každého, kdo chce strávit aktivní rodinnou dovolenou.
Obec Málkov, okres Chomutov, klasicistní kaple svatého Josefa z konce osmnáctého století
První zmínka o Málkově je z roku 1361. Ves je označena jako villa Malkow, a náleží k panství Hasištejn.
Firemní akce, večírky a školení ve vinárně s řízenou degustací vína
Překvapte vaše kolegy a zaměstnance – zorganizujte firemní akci, školení nebo večírek ve vinárně Pension a restaurant FLORIÁN v Pavlově na jižní Moravě. Zajistíme pro Vás i řízenou degustaci vína.
Umělecké návrhy atypických komerčních i veřejných prostor, realizace plastik, fontán a památníků
Uměleckými návrhy prvků dotvářející vzhled komerčních i veřejných prostor, zhotovením plastik, fontán i památníků se zabývá společnost NAZCA, s.r.o. ve Frýdku -Místku, i v okolí Ostravy.
Montážní pružiny Sokolov, kontrolní a měřící práce, montáž pružin a finální balení výrobků
Specializujeme se na kontrolu, třídění, měření, montáž pružin a finální balení výrobků.
Security, bezpečnostní služba Tachov, bezpečnostní doprovod, přeprava peněz, prohlídky prostor
Jsme bezpečnostní agentura zajišťující komplexní bezpečnostní a úklidové služby, zajistíme bezpečnostní doprovod, přeprava peněz, prohlídky prostor a mnoho dalšího.
Provozní kapaliny TOTAL pro nákladní vozidla - motorové oleje, kapaliny pro brzdy, spojky, převodovky
Vysoce kvalitní provozní kapaliny pro nákladní automobily objednávejte u společnosti MERLIN-PLUS. Dodáváme oleje pro motory, převodovky, ale také kapaliny pro brzdy nebo spojky značky TOTAL
Elektroinstalace, elektromontážní práce Praha, silnoproud a slaboproud, nové jističe, zásuvky
Postaráme se o kompletní dodávku elektroinstalace pro bytový nebo rodinný dům, garáž nebo samostatný byt, zajistíme nové jističe, zásuvky, celé elektrické vedení, revize hromosvodů.