Aktuální microsite

Skladovací místa a komerční prostory Praha Hostivař
Kanceláře pro společnosti, sklady a skladovací prostory Praha, cenově i svou polohou dostupné komerční prostory a kanceláře, místa k pronájmu.
JUBEL, s.r.o.
Základní škola Benešov – poskytovatel vzdělání pro vaše děti
Základní škola Benešov, vzdělávací instituce nabízející základní vzdělání ve Středočeském kraji, základní vzdělání pro vaše děti okres Benešov.
Kvalitní provětrávané fasády, fasádní pláště - montáž i dodávka ve stanovených termínech
Montáž i dodávku kvalitních provětrávaných fasád a fasádních plášťů zajišťuje společnost Lop Realizace s.r.o. se sídlem v Ostravě. Zaručujeme, že celá realizace proběhne ve stanovených termínech.
Prodej, montáž a servis chladicích zařízení na Písecku
Řešíte poslední roky stále stejné problémy s úmorným letním vedrem a všude přítomným těžkým vzduchem? Váháte, zda si pořídit klimatizační jednotku či jinou chladicí techniku?
CHLAZENÍ Košťál Ladislav
Výhody pomalu rozpustných hnojiv ve formě tablet nebo prášku
Šetrnost k životnímu prostředí a nízké ekonomické náklady – nejen tyto, ale i další mnohé výhody poskytuje aplikace pomalu rozpustných hnojiv, která vyrábí společnost ECOLAB ze Znojma.
ECOLAB Znojmo, spol. s r.o. Výrobce pomalu rozpustných hnojiv
Kovošrot, kovový, litinový odpad - přistavení kontejneru zdarma, bezhotovostní výkup a zpracování
Na kovový a litinový odpad se specializuje společnost Centromat s.r.o. v Ostravě, která zajišťuje přistavení kontejneru zdarma, bezhotovostní výkup i samotné zpracování kovošrotu.
CENTROMAT s.r.o.
Kovové modely aut, motorek, letadel a tanků - eshop - Nové modely Škoda Fabia 2022 již v prodej!
Pokud jste sběratelem autíček a toužíte vlastnit model Vašeho oblíbeného auta, tak jste u nás na správné adrese. Veškeré modely aut pro vás vybíráme s láskou.
Velkokapacitní strojírenská kovovýroba s dalšími úpravami pro dokonalou finální funkčnost
Specialistou na velkokapacitní strojírenskou kovovýrobu je společnost Steeltec CZ s.r.o. v Třinci, která se zabývá také jejich dalšími úpravami, aby byla zajištěna dokonalá finální funkčnost.
Steeltec CZ, s.r.o.
Obec Osice, okres Hradec Králové, tryskající silný pramen pitné vody - místní obecní kašna
Obec Osice v okresu Hradec Králové je rodiště Františka Škroupa, skladatele naší národní hymny Kde domov můj, je zde místní obecní kašna.
Ložiska ZKL pro průmysl, která zakoupíte v našich prodejnách či v e-shopu
Odolná ZKL ložiska pro letectví, strojírenství či jiné odvětví prodává firma LOŽISKA VILÍM spol. s.r.o. Zastavte se v jedné z našich prodejen v Prostějově a Olomouci, nebo si objednejte v e-shopu.
LOŽISKA VILÍM spol. s.r.o. Prostějov
Svařování hliníku, nerezu, litiny a pájení kovů Plzeň, svařování metodou TIG a MIG, opravy chladičů
Nabízíme svařování kovů hliník, nerez a litinu metodou TIG, MIG, MAG, MMA. Dále se specializujeme na výrobu a opravy chladičů ze všech používaných materiálů.
Hydraulická nůžková plošina na schodiště, balkóny, terasy - bezplatný návrh řešení
Pro přepravu osob se sníženou schopností pohybu je vhodná hydraulická nůžková plošina NPM 400 - o nezávazný a bezplatný návrh řešení kontaktujte firmu MANUS Prostějov, spol. s r.o.
MANUS Prostějov, spol. s r.o.
Kamionová přeprava Kostelec nad Orlicí, mezinárodní nákladní doprava, spedice, logistika, skladování
Česká společnost TTV spedice s.r.o. působí v oboru mezinárodní nákladní dopravy, spedice, logistiky a skladování.
Ploty, poplastované i pozinkované pletivo a sloupky - prodej, e-shop
Vyberte si z širokého sortimentu poplastovaných i pozinkovaných pletiv a sloupků u společnosti ABC service s.r.o. sídlící ve Frýdku-Místku, která se zabývá prodejem a e-shopem plotů za přijatelné ceny
Stavební práce Děčín, obkladačské, štukatérské a zednické práce, sádrokartonářské práce, fasády
Naše firma z okresu Děčín poskytuje stavební, obkladačské, štukatérské a zednické práce, dále provádíme rekonstrukce koupelen, sádrokartonářské práce, zateplení fasád.
Stavebnictví, topenářské a vodoinstalační práce Brno, topné systémy, kotelny, rekonstrukce koupelen
Poskytujeme komplexní služby v oblasti topenářských a vodoinstalačních prací, služby poskytujeme i v oblasti stavebnictví.
Plastová okna pro novostavby, pasivní a nízkoenergetické domy - kvalita za dobrou cenu
Plastová okna, která jsou vhodná především pro novostavby, pasivní a nízkoenergetické domy zajišťuje společnost Slovaktual Perymont Zlín, která je zárukou kvality za dobrou cenu.
Vynikající čerstvé kravské mléko z mlékomatu - prodej každý den
Vynikající čerstvé kravské mléko z mlékomatu si můžete dopřát každý den díky Zemědělskému družstvu vlastníků Nošovice, která je Vám k dispozici ve Frýdku Místku i Nižní Lhotě.
Zemědělské družstvo vlastníků Nošovice
3D gravírování - moderní technologie pro frézování písmen, obrázků a znaků
Moderní 3D gravírování pro frézování písmen, obrázků a znaků pro Vás poskytuje Zámečnictví Twardzik z Karviné, které vyrábí klasické i bezpečnostní klíče.
Výroba, montáž a servis kvalitních bezpečnostních dveří - kování, vložky na míru
Výrobou, montáží a servisem bezpečnostních dveří, kování i vložek na míru se v Brně zabývá specialista na zámečnickou výrobu, společnost AD SECURITY s.r.o.
Odborná aplikace izolační měkké pěny EXY 09 a tvrdé pěny EXY 39 – sníží vznik vlhkosti a plísně
Specialisty v oboru aplikací izolačních stříkaných pěn EXY 09 a EXY 39 najdete u společnosti IZO-PUR působící v okolí Brna, a také v lokalitě Brno-venkov. Kvalitní tepelná izolace.
Prodej velmi praktických skládacích a pevných stojanů na prospekty
Praktické pevné a skládací stojany na prospekty a další výrobky určené k propagaci Vaší firmy prodává firma Activity promotion s.r.o.
Activity promotion s.r.o.
Obec Srby, obecní úřad pro části Polžice, Medná, Roudná a Vítání
Naše malá malebná obec Srby se nachází v Plzeňském kraji v okrese Domažlice. Rozprostírá se na území cca 20 kilometrů čtverečních.
Domovní čistírny, decentralizované čištění odpadních vod - realizace systému ENCELADUS
Společnost SATTURN HOLEŠOV spol. s r.o. dodává unikátní systém ENCELADUS decentralizovaného čistění odpadních vod pro obce a města. Domovní čistírny odpadních vod jsou jako soustava vzdáleně řízeny.
Obalové materiály Vsetín, prodej nových a jednou použitých vaků big bag, kartonové krabice, palety
ZABAG s.r.o. je rodinná firma, která se zabývá prodejem nových a jednou použitých velkoobjemových vaků big bag, kartonových krabic a přepravních palet.