Aktuální microsite

Elektroléčba, terapeutický ultrazvuk, lymfodrenáž, vodoléčba, kineziotaping Praha
Trápí Vás zdravotní problémy? Potřebujete poradit? Kontaktujte jedno z našich pracovišť v Praze, rádi se Vám budeme věnovat!
THERAP-TILIA   spol. s r.o. poliklinika Lípa Rehabilitační klinika Praha
Odborná a bezbolestná aplikace dentálních šperků na přední zuby
Vyšperkujte své zuby – oslňte své okolí nejen zářivě bílým úsměvem, ale i ozdobou v podobě dentálních šperků. Odbornou a bezbolestnou aplikaci šperků na přední zuby provádí ordinace DentArt v Brně.
Oceňování a převody majetku, ocenění ochranných známek, zjištění tržní hodnoty firem
Odborníky na oceňování hmotného i nehmotného majetku najdete u firmy Ing. Tomáš Hurta - Oceňování nemovitostí ze Vsetína. Naši nezávislí znalci ocení Vaši nemovitost, podnik, akcie, know-how ad.
Ing. Tomáš Hurta - Oceňování nemovitostí
Kosmetické studio v centru Brna
Kosmetické studio v centru Brna poskytuje celou řadu procedur pro Vaši pleť. SLužby jsou pro může i ženy. 3D modeláž obličeje, vypnutí vrásky a rty pomocí botulotoxinu.
5R Studio Kosmetický salón Brno
Textilní galanterie Hodonín, prodej galanterního zboží, látky, nitě, vlnu, knoflíky, zipy, gumy
Nabízíme výhodný prodej galanterního zboží pro všechny kdo rádi šijí, vyšívají či pletou, prodej metrového textilu.
Instalace mechatronických prvků pro okna a dveře - elektronické zámky
Instalaci kvalitních mechatronických prvků pro okna a dveře pro Váš bezpečnější domov zprostředkuje společnost AD SECURITY s.r.o. sídlící v Brně.
Stavební práce Liberec, stavební a zednické práce, pokládka a rekonstrukce podlah
Nabízíme kompletní stavební a zednické práce, oslovit nás můžete i pro pokládku a rekonstrukce podlah.
Prodej stínící techniky Litoměřice, prodej žaluzií, rolet, plissé, japonské posuvné stěny, markýzy
Nabízíme prodej a montáž kvalitní stínící techniky do interiéru a exteriéru, žaluzie, rolety, plissé, markýzy, záclonové systémy, slunečníky.
Ošetření, renovace a ochrana laku karoserie i interiéru nákladního nebo osobního vozidla
Chraňte vaše nákladní i osobní vozidlo před mrazem, solí i slunečním zářením. Navštivte firmu SEPAJACOM s.r.o. v Olomouci, kde vám poskytnou ošetření, renovaci a ochrana laku karoserie i interiéru.
SEPAJACOM s.r.o. Servis nákladních vozidel a návěsů
Stylová restaurace a penzion Salaš Hradec nad Moravicí, ubytování s výtečnou kuchyní, vinárna
Nabízíme ubytování v našich stylových pokojích se sociálním zařízením, navštivte restauraci o kapacitě 50 míst, letní zahrádka s dětským hřištěm, vinárna.
Dobré sezení, jak by děti měly správně sedět – zdravotní židle a stoly Amadeus pro děti
Základem pro správné držení těla dětí a jejich vývoj, je především dobré sezení! Jak by měly děti správně sedět, zjistíte díky zdravotním židlím a stolům Amadeus, které jsou určeny právě pro děti.
Nábytek Amadeus
Komfortní ubytování se snídaní - nedaleko zámeckého parku, žádaná lokalita
Pobyty v žádané lokalitě Lednice poskytuje Penzion U Bohuša. Zajistěte si komfortní ubytování se snídaní v příjemném prostředí a nedaleko zámeckého parku.
Kompletní realitní servis a spolehlivé právní služby včetně advokátní úschovy
Kompletní realitní servis včetně spolehlivých právních služeb a advokátní úschovny při prodeji a koupi nemovitosti poskytuje Úvěrové centrum s.r.o.
Zahradní keramika – kvalitní české keramické květináče, vázy a podmisky
Výrobou a dodávkou kvalitní české zahradní keramiky se zabývá firma PKZ Keramika Poštorná a.s. z Břeclavi. Dodáváme keramické květináče, vázy a podmisky různých velikostí a stylů.
Úspory energií - projekt a montáž panelů pro solární ohřev vody na míru
Zpracování projektu a montáž panelů pro solární ohřev na míru zajišťuje naše společnost VacuSol, spol. s r.o. z Dolní Rožínky (kraj Vysočina). Pořiďte si panely a výrazně snížíte úspory energií.
Prodej a servis jízdních kol a přestavba kol na zakázku - Bike Sport JOMA v Jindřichově Hradci
Jste vášnivými cyklisty a nejste si jisti, zda vaše kolo ještě odpovídá nejnovějším trendům? Nebo chcete jen přesedlat z obyčejného kola na elektrokolo? Naši zapálení prodavači jsou tu pro vás.
Váš dodavatel certifikovaného biomasa v okrese Cheb - Ekofarma Jedlová
Patříte i vy mezi gurmány, kteří pro uspokojení svých stravovacích nároků vyhledávají biomaso té nejvyšší kvality? Ekofarma Jedlová právě takové maso produkuje a dodává.
Ruční lisování kovových dílů a plechů za studena – zakázková výroba na CNC strojích
Společnost PressMetal – CZ, spol. s.r.o. zajistí zákazníkům ruční lisování kovových dílů a plechů za studna na klasických a CNC výstředníkových lisech ve své provozovně v Třinci.
Podlahářské práce, položení plovoucích i dřevěných podlah
Stavíte či rekonstruujete vaše obydlí či firemní prostory? Toužíte po krásné a kvalitní podlaze? Tak neváhejte a kontaktujte naši společnost Podlahářství Petr Wick, Náchod.
Velkoobchodní prodej, řezání a olepování nábytkových dílců - zásobování výrobců
Řezání, olepování nábytkových dílců provádí společnost VAREX CZECH, s.r.o. z Polné. Zabýváme se velkoobchodním prodejem a zásobováním výrobců nábytku z České republiky.
Lešenářské práce pro průmysl a stavby, stavební a zemní práce
Potřebujete postavit dům, upravit terén, provést výkopové práce nebo postavit lešení pro zateplení budov? S tím vším Vám pomůže naše všestranná společnost Radim Lukáš – Lukrastav.
Velký výběr minerálů a kamenů, také náramky z minerálů a další dárkové předměty
Na e-shopu Fajnkrámek.cz nejdete velký výběr minerálů, náramků pánských i dámských z minerálů, kyvadel i dárkových předmětů, například vtipných hrnků a panáků. Udělejte radost svým blízkým.
ARTYG rámy s.r.o. Fajnkrámek.cz
Doplňky k uniformám na míru, výšivky na bundy i čepice
Policejní, vojenské i hasičské uniformy – výšivky na ně a textilní doplňky Vám zhotoví společnost Uniform - Accessoires Bohemia, s.r.o. Dodáme vlajky, šerpy, epolety i střapce.
Obrábění dílů z litiny - opracování odlitků na CNC strojích
Společnost TMM Zlín s.r.o. má moderní strojní vybavení pro opracování odlitků, dílů z litiny na CNC strojích. Obrábění provádíme nejen pro zákazníky z České republiky, ale i ze zahraničí
Atmosféru vašeho hotelu doladí náš hotelový textil - ATELIÉR FÁBIK
Po noci strávené v hotelovém pokoji vybaveném naším hotelovým textilem se vaši hosté nebudou chtít vrátit k sobě domů