Aktuální microsite

Průmyslové podlahy Praha, podlahy antistatické, protiskluzné, olejivzdorné, chemicky odolné
Provádíme realizace průmyslových podlah pro průmyslové odvětví, pro potravinářství, pro sklady, nemocnice, obchody a reprezentační prostory.
Služby DDD Český Krumlov, deratizace, dezinsekce, dezinfekce, hubení potkanů a myší, mravenců
Naše firma provádí kompletní služby v oblasti deratizace, dezinsekce, dezinfekce, provádíme hubení hlodavců, hmyzu a plísní.
Akvaristika Roztoky, akvarijní sortiment Praha, prodej zvířat, chovatelských potřeb, klece, akvária
V Roztokách u Prahy provozujeme prodejnu akvaristiky ve které nadšeným chovatelům nabízíme živá zvířata, krmivo, klece, akvária, terária, podestýlky, seno, doplňky stravy a mnoho dalšího.
Kuchyňské linky, moderní kuchyně na míru Praha
Zakázková výroba kuchyní, kuchyňské linky na míru v různém stylu, dekorech a provedení dle Vašich požadavků zhotovuje ŠP – Truhlářství.
Truhlářství Praha - Přemysl Škarvada Kuchyně a schodiště na míru Praha
Posuvné brány a vrata s elektrickým pohonem - rodinné domy, firemní areály
Pohodlný vstup do Vašeho obydlí nebo firemního areálu zajistí firma Ploty Gaves - realizujeme posuvné brány a vrata na elektrický pohon nejen v okolí Znojma a Třebíče.
Prodej materiálu pro tepelné izolace, potřebné pro zateplené průmyslových a komerčních staveb
Na prodej materiálu pro tepelné izolace se zaměřuje společnost Josef Vaníček ELOV působící po celé České republice. Najdete zde vše potřebné pro zateplení průmyslových i komerčních staveb.
Dodavatel, prodejce - filtry a filtrace pro mobilní techniku, velkoobchod
Velkoobchod, prodejce, dodavatel a specialista na filtry a filtraci pro mobilní techniku. Vzduchové filtry, olejové filtry a další sortiment nabízí firma C-FILTER FILTRY, s.r.o., z Brna.
C-FILTER FILTRY, s.r.o.
Oborníci v oblasti sanací a izolací zdiva Moravskoslezský kraj
Sanační služby pro vlhké zdivo, odstranění plísní a uzdravení prostředí, izolace střešních plášťů a zdí vašich obydlí a průmyslových prostorů pro vás dělají profesionálové ze SIAS Opava spol. s r.o.
SIAS OPAVA spol. s r. o.
Nastal čas na pravidelné prohlídky vašeho zvířete
Nabízíme pravidelné prohlídky vašeho zvířete u nás v ordinaci, kompletní veterinární služby pro velká i malá zvířata - Veterinární ordinace, ošetřovna MVDr.Baudyš
Veterinární ošetřovna MVDr. Baudyš
Komfortní ubytování v soukromých apartmánech v centru Liberce
Komplex Terasy Cafe poskytuje klidné ubytování v moderních vícepokojových apartmánech s terasou nebo balkonem a výhledem na centrum Liberce.
Terasy Cafe Apartmánové ubytování Liberec
Prodej hutního materiálu Jičín – ocelové profily, ocelové plechy
V našem hutním sortimentu naleznete kompletní hutní materiál jako jsou ocelové profily nebo plechy - Zámečnictví HSV Jičín
Tým stomatologů v Brně – ordinace Primadent
Stomatologická ordinace Brno, zdravotní stomatologické služby, akutní i preventivní péče pro zdravý chrup, profesionální tým zubních lékařů v Brně – Primadent, s.r.o.
Primadent, s.r.o. zubní ordinace
Střešní práce – klempířské, pokryvačské a tesařské služby
Výstavby a rekonstrukce střech rodinných domů, firem a průmyslových objektů, nové střechy, renovace střech původních, stavby pergol a altánů na zakázku, vše zajistí společnost Střechy Královský.
Výrobce forem na plastové výrobky Středočeský kraj
Profesionální výroba forem pro plastové odlitky, výroba plastových dílců, návrh produktu ve spolupráci s našimi designéry, odborná konzultace – KP-Works – CNC obrábění.
KP-Works Matěj Karcol
Zámečnické práce, ocelové konstrukce -  prodej zámečnických potřeb
Veškeré zámečnické práce, výrobu ocelových konstrukcí a rekonstrukci ocelových hal zajistí v okolí Bořetic KOVOVÝROBA Herůfek. Prodáváme také i zámečnické potřeby.
KOVOVÝROBA Ing. Vladimír Herůfek
Hadice pro nejrůznější použití, výroba Plzeň – kvalitní materiál a výroba na míru
Potřebujete přesně na míru vyrobit kvalitní hadice pro nejrůznější použití v odvětví od potravinářského, zemědělského až po průmyslové? Kontaktujte českou společnost Adrián – HADICEADRI z Plzně.
Injektážní systémy utěsní spáry v monolitických konstrukcích staveb
O utěsnění pracovních spár v monolitických i prefabrikovaných konstrukcí se postarají injektážní systémy od společnosti MEDIUM INTERNATIONAL I. s.r.o. z Mostu.
MEDIUM INTERNATIONAL I. s.r.o. Výroba těsnicí materiály Bentonit
Výroba betonových schodišť na zakázku Hradec Králové, schodiště do bytových  a rodinných domů
Výroba betonových schodišť na zakázku Hradec Králové, schodiště do bytových a rodinných domů s hladkým povrchem pro další stěrkování nebo obklad.
PLASTBETON s.r.o. Betonové dílce Hradec Králové
Bezpečnostní vaky, přepravní bedny a kufříky Praha – určené pro přepravu i archivaci
Pro bezpečné uchování a přepravu peněz, cenin, dokumentů a jiných předmětů nabízí společnost ProTrade, s.r.o. sídlící v Praze širokou nabídku bezpečnostních vaků, přepravních beden a kufříků.
Kvalitní dřevěné palety, bedny a obaly od tradičního českého výrobce
Tradiční česká firma VPS J&M s.r.o. se specializuje na výrobu, výkup a prodej kvalitních dřevěných palet, obalů a beden. Své výrobky také rozvážíme po celé ČR.
VPS J&M s.r.o. Palety výroba a výkup
Opravy bagrových lžic | České Budějovice
Provádíme opravy podkopových lžic, nakládacích lopat, svahovek, bouracích kleští a ostatních nářadí hydraulických bagrů. Výrobou a servisem bagrových lžic se naše firma zabývá od roku 1984 a máme proto velké zkušenosti a know-how v naší práci. Postaráme se o plnou funkčnost ocelových lžic do zátěžových podmínek, jako jsou kamenolomy a ...
Spoření pro děti – příspěvek s doplňkovým penzijním spořením
Máte děti? Využijte i vy výhod programu Spoření pro děti Studium+ od České spořitelny – penzijní společnosti, a.s. a získejte výhodný státní příspěvek.
Česká spořitelna - penzijní společnost, a.s. Penzijní připojištění Praha
Elektrotechnika, vývoj, projekce, výroba jednoúčelových strojů Dvůr Králové nad Labem
Elektrotechnika, vývoj, projekce, výroba jednoúčelových strojů Dvůr Králové nad Labem, výroba ovládacích rozvaděčů, opravy elektronických zařízení a přístrojů.
UNIREG spol. s r.o. Výroba elektrických zařízení
Bezpečnost pro přepravu i uskladnění v našem e-shopu!
O bezpečnost Vašich písemností i drobných cenných předmětů při přepravě nebo při uskladnění se postará nabídka bezpečnostních obalů, obálek a plomb v e-shopu společnosti ProTrade, s.r.o. z Prahy.
Dětská závěsná, stropní, bodová svítidla - prodej, e-shop
Lampičky, lustry a jiná dětská svítidla s oblíbenými motivy jak pro kluka i holčičku můžete zakoupit ve společnosti Elma – Ing. Pavel Nováček, která se specializuje na prodej veškerého osvětlení.