Aktuální microsite

Volná pracovní místa ve výrobě na hlavní pracovní poměr - montáž rámů pro autosedačky
Pokud hledáte stabilní zaměstnání, pomůže Vám personální agentura Personal fabric z Ostravy, která zprostředkovává práci a patří mezi nejvýznamnější agentury práce v České republice.
Personal fabric - agentura práce, a.s.
Dovoz, velkoobchodní prodej, ochutnávka kvalitních vín ze zahraničních vinařství
Dovozem, velkoobchodním prodejem a ochutnávkou kvalitních vín ze zahraničních vinařství se zabývá společnost NIER FINE WINES z Olomouce.
NIER FINE WINES s.r.o.
Hadice sání vzduchu - tuzemské i zahraniční značky vozidel - prodej e-shop
Hadice sání vzduchu motoru - originální i náhradní - pro tuzemské i zahraniční značky vozidel zakoupíte na internetovém obchodu firmy AUTOLA.
AUTOLA, s.r.o. Autodíly a náhradní díly Třebíč
Servis manipulační techniky Ostrava, prodej a půjčovna manipulační techniky, generální opravy
Naše firma provádí prodej, pronájem a servis manipulační techniky včetně generálních oprav, servisní středisko je k dispozici 24 hodin denně!
Geodetický nástroj VKM, software pro digitální mapy, softwary na zakázku
Geodetický nástroj VKM, vhodný k práci s digitálními mapami, software pro digitální mapy a jiné softwary na zakázku dodává firma G-VIEW Ing. Svatopluk Sedláček z Brna.
G-VIEW Ing. Svatopluk Sedláček
Technické služby Stochov, dovoz drti, písku, kačírku a kameniv, dovoz materiálu na stavbu
Technické služby Stochov, s.r.o. zajišťují úklid města, údržbu veřejné zeleně, fungování veřejného osvětlení a další činnosti technického charakteru.
Servis automobilů, oprava vozů po nehodě, asistenční služba 24 hodin denně
Servisem automobilů se zabývá společnost Auto Kozelský v Ostravě, která se postará také o opravu vozů po nehodě. Obrátit se můžete také na naši asistenční službu, která je zde pro Vás 24 hodin denně.
Auto-Kozelský spol. s.r.o.
Zámečnictví Olomouc, výroba ocelových konstrukcí, brány, ploty, zábradlí, mříže, garáže, pergoly
Máme dlouholetou praxi v oboru a zkušenosti s kovovýrobou a zámečnickými pracemi všeho druhu, vyrobíme ploty, zábradlí, ocelové konstrukce, brány, mříže, plechové garáže.
Klimatizace, vzduchotechnika, tepelná čerpadla Šumperk, centrální klimatizace, čističky vzduchu
Naše firma ze Šumperku zajišťuje dodávky klimatizací, vzduchotechniky, čističek vzduchu a tepelných čerpadel, klimatizace do bytu či kanceláře, centrální klimatizace.
Zámečnické výrobky Praha, výroba plotů, brány, zábradlí, vrata, dveře a okna, povrchové úpravy
Zabýváme se výrobou a montáží zámečnických výrobků např. ploty, ocelová vrata, mříže, vjezdové brány, zábradlí, schodiště, konstrukční prvky staveb, povrchové úpravy Komaxit.
Ochutnávky lahodných vín s ubytováním v historickém jádru města
Řízené ochutnávky lahodných vín s možností ubytování ve stylovém penzionu, nacházejícím se přímo v samotném historickém jádru města Znojma. Navštivte penzion „Rezidence Zvon“.
Značková dámská kožená galanterie – moderní a stylové kabelky Rieker, Tamaris, Marco Tozzi
Moderní a stylové modely značkových dámských kabelek Rieker, Tamaris a Marco Tozzi z kvalitních materiálů nakoupíte v prodejnách Obuv Svoboda.
Vestavné LED svítidlo z hliníku v moderním designu k prodeji přímo na eshopu
Vestavné LED svítidlo z hliníku v moderním designu je nyní k prodeji přímo na eshopu společnosti Kanlux s.r.o., která se specializuje na kvalitní svítidla, která navíc skvěle vypadají.
Kanlux s. r. o.
Výroba betonových plotů, výrobky z betonu - prodej, montáž
Společnost Betonové ploty pana Petra Harašty z Pohořelic se zaměřuje na výrobu, prodej a montáž kvalitních betonových plotů a dalšího příslušenství jako jsou sloupky, obrubníky a další.
Zakázková výroba kuchyňských linek přesně dle klientových požadavků
Kuchyňskou linku přesně podle vašich představ pro vás zajistí Kuchyňské studio Jan Forman, které dodává kuchyně v okolí Moravského Krumlova.
Univerzální obor Obchodní akademie zaměřující se na ekonomické a finanční studium
Pro práci v oblasti ekonomiky, finančnictví či účetnictví je správnou volbou studium na Obchodní akademii a VOŠS v Ostravě - Mariánských Horách. Studujte univerzální obor Obchodní akademie.
Jímky na dešťovou vodu z plastu za výhodnou cenu - praktický sběr vody na zahradě
Společnost ITMS plast s.r.o., která poskytuje své služby po celé Vysočině Vám dodá kvalitní plastové jímky pro sběr dešťové vody pro zalévaní zahrady či splachovaní suché toalety.
Montáž a opravy plynových zařízení, potrubní systémy a rozvody
Řešíte v rámci stavebního projektu rozvody plynu či jiné tlakové potrubní systémy? Povedlo se vám narušit plynové potrubí během výkopových prací?
Klempířské, pokrývačské a tesařské práce Moravskoslezský kraj
Plánujete rekonstrukci vaší stávající střechy? Zahajujete stavbu nového rodinného domu a hledáte spolehlivého dodavatele, který vám střechu zhotoví na klíč?
Polohovatelný nábytek s pohony LINAK - zlepšuje ergonomii pracoviště
Systémy elektrických lineárních pohonů od společnosti LINAK jsou jako stvořené pro různé typy nábytku. Zlepšují ergonomii pracoviště a přinášejí přidanou hodnotu díky vzájemné kombinovatelnosti.
Profesionální demoliční a bourací práce, odvoz suti
Profesionální demoliční a bourací práce v plném rozsahu, včetně odvozu suti zajistí rychle a bezpečně společnost Autodoprava Bohdálek ze Znojma.
Autodoprava Bohdálek Znojmo Zemní a výkopové práce
Biometrické inteligentní brýle s kvalitními brýlovými čočkami pro ostré vidění na všechny vzdálenosti
Skutečné ostré vidění ve všech úhlech umožňují progresivní brýlové čočky Rodenstock. Biometrické inteligentní brýle s kvalitními čočkami Rodenstock pořídíte v optice G Optik ve Znojmě.
Oční optika Znojmo G OPTIK s.r.o.
Prodej podlahovin, které lze dobře udržovat a poradenství jak správně volit
Poradenství při výběru podlahovin, které lze snadno udržovat Vám poskytnou v Podlahovém studiu Jegla Babice. Obraťte se na nás v okrese Uherské Hradiště i Zlín.
Podlahové studio Jegla - Radim Jegla Podlahářství Uherské Hradiště
Obec Olešnice, okres České Budějovice, Zámek Olešnice, Kostel sv. Václava, Boží muka Kostelíček
Katastrální výměra Olešnice činí 1186 ha, samotná Olešnice má 560 stálých obyvatel, evropsky významná lokalita Stropnice, Zámek Olešnice.
Obec Myslejovice, okres Prostějov, Kostel Zvěstování Panny Marie z roku 1788, Drahanská vysočina
První písemná zmínka o obci Myslejovice je dle historických pramenů z roku 1267, krásná příroda, Kostel Zvěstování Panny Marie z roku 1788.