Aktuální microsite

Zemní a výkopové práce Kostomlaty nad Labem, výkopy základů, výkopy pro bazén, terénní úpravy
Naše firma z Kostomlat nad Labem provádí kompletní zemní a výkopové práce jako jsou výkopy základů, výkopy pro bazén, terénní úpravy.
Sanační práce, vysoušení zdiva a omítek Kladno, sanační práce po živelných katastrofách
Naše firma z Kladna se zaměřuje na sanační práce po živelných katastrofách způsobených vodou i ohněm, vysoušení zdiva a omítek, opravné stavební zákroky.
Střechy, izolace, pokrývačské, tesařské a klempířské práce Prostějov, střechy na klíč, hromosvody
Naše firma z okresu Prostějov nabízí pokrývačské, tesařské a klempířské práce, provádíme realizace nových střech, montáže hromosvodů včetně revizí.
Dezinfekce prostor Ostrava, úklidy kancelářských, komerčních prostor, zdravotnických zařízení
Provádíme pravidelné úklidy a dezinfekce prostor, především kancelářských, komerčních prostor, zdravotnických zařízení, výrobních hal automobilového průmyslu a dalších.
Ordinace praktického lékaře pro děti a dorost v Týně nad Vltavou, pediatrie, preventivní péče
Zabýváme se léčebnou a preventivní péčí pro děti a dorost ve věku od 0 do 19 let, včetně nedonošených a rizikových dětí.
Luňáčková Lenka MUDr. - pediatrie
Kadeřnický salon Olivia Plzeň, dámské a pánské stříhání, barvení, přelivy, melírování, nové image
Kadeřnický salon Olivia Plzeň tvoří profesionální kadeřnice, které se zúčastňují častých školení, aby si zvyšovaly kvalifikaci a udržely krok s módními trendy.
Pekařství a cukrářství Jarolímek Mníšek pod Brdy, tradiční výroba cukrářských a pekařských výrobků
Pekařství a cukrářství Jarolímek v Mníšku pod Brdy nabízí výborné zákusky a jiné cukrářské výrobky vyrobené tradičními ručními postupy, prodej kopečkové zmrzliny vlastní výroby.
Instalatérství Jindřichův Hradec, instalační materiál, ventily, klapky, šoupátka, kotle, plynové bojlery
Firma NEZDARA - instalatérství s.r.o. poskytuje vodoinstalatérské, topenářské a plynařské práce, nově poskytujeme jádrové vrtání.
Průmyslové podlahy Praha, epoxidové, polyuretanové, cementové, asfaltové stěrky, fóliové izolace
Acidotechna spol. s r.o. se zabývá již celou řadu let prováděním vysoce kvalitních, chemicky a mechanicky odolných podlah z mnoha typů tuzemských i zahraničních materiálů.
Technické služby a stavby Šestajovice, stavby kanalizací, komunikací a chodníků, dopravní hřiště
Technické služby a stavby Šestajovice se zabývají realizací vodovodních, kanalizačních řadů, komunikací a chodníků, ale i velké dopravní hřiště.
Výkopové a zemní práce Teplice, terénní úpravy, bazény, hloubení základů, demolice menších staveb
Jsme firma zabývající se kompletními zemními a výkopovými pracemi, hloubení základů, jímek, drenáží, terénní úpravy, čističky odpadních vod ČOV, příjezdové cesty, bazény.
Agrochemie, pesticidy Plzeň, přípravky na ochranu rostlin, růstové regulátory a stimulátory
Nabízíme kompletní přípravky na ochranu rostlin od renomovaných chemických firem, distribuujeme pesticidy, herbicidy, insekticidy, fungicidy, listová a speciální hnojiva, růstové stimulátory.
Prodej pletivových plotů a plotových dílců za nízké ceny
Sháníte-li pletivové ploty či plotové dílce, můžete se obrátit na společnost ABC service, obchodní společnost s.r.o. ve Frýdku-Místku, která se zabývá prodejem a dodávkou pletiva a dalšího sortimentu
Pediatrická ordinace Zdounky – zdravotní péče pro vaše děti
Dětský lékař Zdounky, ordinace dětského lékaře, dětská zdravotní péče, pediatrická péče od narození do 19 let, praktické prohlídky i akutní péče, aplikace očkování.
MUDr. Iva Petrová Dětský lékař
Vodohospodářské stavby a stavební práce okres Třebíč
Stavební a vodohospodářské práce v kraji Vysočina, stavební společnost kousek od Třebíče, výstavby a úpravy vodních toků, stavební práce všeho druhu.
Jihočeská obec Stříbřec nedaleko Třeboně
Znáte okolí třeboňských rybníků? Snili o tom toto místo navštívit, nebo dokonce zde bydlet? Jestli ano, zveme vás do naší obce Stříbřec, která se nachází nedaleko Třeboně.
Obec Stříbřec
Prostorová dezinfekce Praha, zařízení kombinující dezinfekci ozónem a fogací studenou párou
Společnost Kohout engineering s.r.o. Praha vyvinula a vyrábí zařízení kombinující dezinfekci ozónem a fogací studenou párou vytvořenou z biocidního roztoku.
Vedení účetnictví, mzdy a daně Brno, daňové přiznání, zastoupení na úřadech, slevy na dani
Nabízím svým klientům nejen z Brna kompletní služby v oblasti vedení účetnictví, daňové evidence, zpracování mezd a daní.
Kovářské a drobné zámečnické práce Český Těšín, umělecké kovářství, brány, ploty, mříže
Provádíme kovářské a drobné zámečnické práce, naše umělecké kovářství zahrnuje výrobu kovaných doplňků do exteriéru, brány, ploty, mříže, kované plastiky, výroba zámků, kování.
Průmyslové čištění obalů Kopřivnice, čistíme vratné obaly boxy, přepravky, mytí plastových židlí
Průmyslové čištění obalů Kopřivnice, profesionálně a spolehlivě čistíme vratné balení, v automobilovém, výrobním či potravinářském průmyslu.
Elektronické zabezpečení pro Prahu a Berounsko, zabezpečení majetku, domů, kamerové systémy
Provádíme montáž a servis bezpečnostních technologií jako jsou bezpečnostní kamery, alarmy, smart dálkové ovládání, on-line vzdálený dohled, domovní a přístupové systémy ACS, pronájmy zabezpečení.
Možnosti povrchových úprav vstupních dveří, barvy a dekory dveřních výplní
Možnosti povrchových úprav, barevných provedení a dekorů dveřních výplní. Firma PERITO Vám poradí, jaké barvy a dekory lze použít na plastové, hliníkové či skleněné dveřní výplně.
Příprava staveb, demolice, bourací, zemní práce s moderní stavební mechanizací
Společnost Stavební mechanizace CZ, s.r.o. Uherské Hradiště dodává stavební stroje na jakoukoliv stavbu a zajišťuje přípravu staveb - demolice, bourací, zemní práce v ČR.
Čištění koberců, čalounění přímo u zákazníka a úklid domácnosti
Paní Hana Janštová ze Zlína své aktivity zaměruje na čištění koberců, čalounění přímo u zákazníka a úklid domácností v lokalitě Zlínský kraj.
Rodinné domy na klíč - stavby od základů až po střechu realizujeme již 25 let
Stavební firma Činčala v Břeclavi se zaměřuje na stavby rodinných domů na klíč již 25 let. Veškerou stavební činnost zajistíme nejen na Severní a Jižní Moravě, ale také po celé České republice.
Stavební firma Činčala Břeclav