Aktuální microsite

Výkup železných a neželezných kovů, zpracování kovů, kovošrot
Sběr, výkup železných a neželezných kovů, zpracování kovů, výkup litiny, oceli, měď, elektrokabely, mosaz, bronz a další provádí firma IB - MET s.r.o.
IB - MET s.r.o. Zpracování železa a neželezných kovů
Sdružení automobilových dopravců Praha, pomoc dopravcům ve vnitrostátní i mezinárodní dopravě
Sdružení automobilových dopravců zajišťuje osvětu při tvorbě a úpravě legislativy týkající se silniční dopravy a mezivládních dohod a smluv v této oblasti.
Realizace staveb opěrných stěn, skelet včetně zpracování technické dokumentace
O realizaci staveb jako jsou opěrné stěny, skelety, nosné zdi a další včetně zpracování jejich technické dokumentace se vám postará známá stavební společnost NEOL – STAV s.r.o. z Olomouce.
Odborníci na sběr a výkup kovového odpadu a železných, barevných i neželezných kovů
Na sběr a výkup kovového odpadu, železných, barevných i neželezných kovů, se zaměřuje společnost Trojek, a.s. ve Veselí nad Moravou, dostupné i pro zákazníky z Uherského Hradiště a blízkého okolí.
Trojek, a.s. Veselí nad Moravou
Linky na výrobu tvarovaného cukru Praha, plně automatizované linky, zařízení kostkáren
Naše firma plně orientovaná na potravinářský průmysl vyrábí plně automatizované linky pro výrobu tvarovaného cukru i jeho balení.
Firemní, manažerské ubytování, prostory pro odborná školení
Ubytování pro firmy, manažerské ubytování, prostory určené k firemním školením, plně zařízené pokoje ad. najdete v Jihlavě v Penzionu U svatého Jakuba.
Restaurování památkově chráněných objektů Praha, renovace historických fasád, kamenné výzdoby
Zaměřujeme se na renovace interiérů a exteriérů, kompletní rekonstrukce bytových jader a obchodní činnost, děláme restaurování památkově chráněných objektů, fasády včetně uměleckých štuků.
Vinařství, prodej vína Břeclav, degustace vín ve sklípku, víno jako dar, růžová vína, objednávky
Rodinné vinařství Bílkovi z Břeclavi se věnuje produkci vín převážně z vlastních hroznů, nabízíme ubytování po degustaci vín, víno jako dar, objednávky růžového, bílého a červeného vína.
Souprava dětská bavlněná rouška s čepicí - prodej, e-shop
Chlapeckou a dívčí dětskou bavlněnou roušku v soupravě s čepicí s různými motivy zakoupíte prostřednictvím e-shopu firmy PLETEX z Třebíče.
PLETEX s.r.o.
Romantický víkendový pobyt pro dva – akční balíček
Romantický víkend pro dva s ubytováním v zámeckém hotelu, odpočinkem ve wellness a luxusní večeří zažijete v prostředí hotelu Zámek Valeč.
Laserové gravírování, rytectví popisů, log a fotografií na předměty ze dřeva, kovu nebo skla
Laserové gravírování a rytectví popisů, log, fotografií a různých motivů zajišťuje IBLASER.CZ Ivo Bernard ze Šumperka. Gravírujeme předměty ze skla, dřeva, kovu, papíru i kámen.
Ivo Bernard Gravírování a rytectví
Koordinátor BOZP, technické dozory staveb Ústí nad Labem, kontrolní dny BOZP na stavbě
V Ústeckém kraji zajišťujeme profesionální služby koordinátora BOZP a také technické dozory staveb, zpracování plánu BOZP a návrh řešení, poradenství.
Kominické práce Bruntál, revize komínů, vložkování komínů, frézování komínů, čištění komínů
Kominictví Bruntál zajišťuje kompletní kominické práce včetně frézování komínů, čištění komínů, kontroly a revize komínů, vložkování komínů a zdění komínů.
Pomaturitní tříleté denní i dálkové studium – obor sociální práce a pedagogika
Využijte možnost pomaturitního studia v oboru sociální práce a sociální pedagogika na Vyšší odborné škole sociální v Ostravě. Studovat můžete ve formě denního, dálkového nebo kombinovaného vzdělávání.
Sítě do oken – sítě proti hmyzu v nejvyšší kvalitě
Pokud potřebujete chránit interiér proti hmyzu, můžete se spolehnou na společnost SLOVAKTUAL. Zajistíme Vám sítě do oken v nejvyšší kvalitě a poradíme, který produkt bude pro Vás ten nejvhodnější.
Profesionální rozbor prachu - analýza kvality spalování v palivové laboratoři
Profesionální rozbor prachu pro Vás zajišťuje společnost Ing. Jitka Tomisová Ekotechnika se sídlem v Ostravě. Analýzu kvality spalování provádíme v palivové laboratoři.
Stylové ubytování v útulných apartmánech
Ubytování v samotném historickém jádru města Znojma ve stylových apartmánech nabízí penzion „Rezidence Zvon“. Prožijte příjemné chvíle v nádherném jihomoravském městě a jeho okolí.
Dřevěné střešní konstrukce, dřevěné krovy a vazníky - výstavba dřevěných krovů
Dřevěné střešní konstrukce, dřevěné krovy a vazníky, návrhy a výstavba dřevěných krovů, konstrukce střech od firmy Eurodach s.r.o. v Pohořelicích.
Kremace, pohřby, smuteční obřad, rozloučení v pohřební síni
Rozloučení a smuteční obřad v pohřební síni, při úmrtí blízké osoby, za Vás zajistí Pohřební služba Jana Horká Staré Město. Kremace a pohřby obstaráme i v regionu Zlín, Brno.
Objednávka dortů na oslavy, svatby a další příležitosti prostřednictvím e-shopu
Zhotovením dortů na oslavy, narozeniny a další příležitosti na objednávku se v okolí Olomouce zabývá cukrárna Sladký Méďa. Objednávejte dorty z pohodlí domova přes e-shop naší cukrárny.
Sladký Méďa, s.r.o. Cukrárna s dětským koutkem Olomouc
Fasádní a ochranné lešení se stavitelnými nohami - prodej v e-shopu
Firma CZECHCEMENTBOARD s.r.o. se skladem v Hranicích, provozuje e-shop www.leseni-oploceni.cz, kde naleznete kvalitní fasádní a ochranné lešení se stavitelnými nohami, vhodné pro nejrůznější práce.
Betonové ploty, oplocení, betonové výrobky - výroba, výstavba a prodej Pohořelice
Betonové ploty, betonové oplocení a další betonové výrobky ve výborně kvalitě seženete od firmy Betonové ploty Petr Harašta, která sídlí nedaleko Brna v Pohořelicích.
Nová moderní Škoda Fabia ve verzi Ambition či Style splní Vaše sny o bezpečném a stylovém vozu
Novou Škodu Fabii Ambition, nebo vybavenější verzi Style, Vám představí v autosalonu Škoda v Třinci, nedaleko Frýdku-Místku. Společnost AUTO TOMAN s.r.o. se zaměřuje na prodej i servis vozů Škoda.
Online účetnictví na dálku, virtuální účetnictví zajistí Účetnictví Praha s.r.o.
Vedení účetnictví je v současné době možné zajistit také na dálku - online. Tuto službu, nazývanou také virtuální účetnictví Vám zajistí Účetnictví Praha s.r.o.
Účetnictví Praha s.r.o. Vedení účetnictví, mzdová evidence
Bezdrátové termostaty i termostaty řízené mobilem
Společnost KOVER Jeseník, která se zaměřuje na prodej topenářského materiálu, a také kompresorů a čerpadel, vám nabízí bezdrátové termostaty i termostaty řízené mobilem.
KOVER, spol. s r.o.