Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Olomoucký kraj
Řezání, vrtání a broušení skla, zrcadel ve sklenářské dílně
Veškerou práci se sklem - vrtání, řezání, ale i broušení skla, zrcadel a skleněných tabulí svěřte do rukou sklenářské dílny Josef Müller.
Sklenářství Josef Müller Izolační skla
Kompletní rekonstrukce rodinných domů a staveb – stavební práce prováděné specialisty
Stavební práce, kompletní rekonstrukce rodinných domů a staveb, zateplení fasád a další související činnosti realizují odborníci společnosti ZOUBEKSTAV s.r.o. nejen v Prostějově a Olomouci.
ZOUBEKSTAV s.r.o.
Malířské a natěračské potřeby, příslušenství – vše pro profesionální, domácí malíře a natěrače
Malířské a natěračské potřeby a příslušenství pro profesionální i domácí malíře a natěrače najdete v prodejně M.J. Final, s.r.o. V Litovli. Prodáváme vše od ochranných pomůcek až po štětce.
Barvy M.J.Final, s.r.o.
Navijáky hadic patří na každou zahradu - pojízdné, nástěnné i automatické
Máte neustále zamotanou zahradní hadici? Pořiďte si praktický naviják hadic, který vám tento problém vyřeší. V eshopu firmy TAFIMEX trade si vyberete pojízdné, nástěnné i automatické navijáky hadic.
TAFIMEX trade s.r.o.
Obrábění rotačních frézovaných dílců z železných i neželezných kovů na CNC strojích
Obrábění rotačních i frézovaných dílců na CNC strojích zajišťuje v okolí Olomouce a Šumperka firma Roman Skřipec ze Zábřehu. Vyrábíme součástky pro různá odvětví průmyslu.
Roman Skřipec Kovoobráběčství Zábřeh
Mezinárodní kamionová autodoprava a přeprava zásilek do Švýcarska
Maximálně efektivní mezinárodní kamionovou autodopravou a přepravou zásilek do Švýcarska se zabývá dopravní společnost JONAS SPEED s.r.o. se sídlem v Uničově.
JONAS SPEED s.r.o. mezinárodní kamiónová doprava ADR
Zakázková výroba atypických palet – na míru prováděné práce specialisty v oboru
Na zakázkovou výrobu atypických, nestandardních palet na míru dle požadavků zákazníků se zaměřují profesionálové ze společnosti PILA POTŠTÁT s.r.o., která působí nejen v oblastech Olomouce a Hranic.
PILA POTŠTÁT s.r.o. Výroba dřevěných obalů
Dětské autosedačky MOON s inteligentním uzamykacím systémem, nízkou hmotností, ergonomickou vystýlkou
Dokonale zpracované dětské autosedačky MOON s nízkou hmotností, ergonomickou vystýlkou pro správné sezení, měkkým polstrováním a stříškou s UV ochranou 50+ zakoupíte na e-shopu firmy Baby business.
Baby business s.r.o.
Pletená pletiva vlastní výroby z českých drátů, výroba drátů pro nejrůznější účely
Kvalitní pletená pletiva s odolnou povrchovou úpravou z českých drátů a také dráty pro nejrůznější účely vyrábí česká firma Gardenmat Pavel Matiáš z Těšetic na Olomoucku.
Gardenmat Pavel Matiáš Ploty a oplocení Olomouc
Provozujeme rychlou a spolehlivou zámečnickou pohotovost, otevírání dveří a automobilů
Zámečnickou pohotovost v Olomouci provozuje Fab-service Milan Kocián. Potřebujete – li pomoci s otevřením dveří bytů, domů či automobilů, kontaktujte právě je a do pár minut máte po starostech!
Milan Kocián Kocián - fab - service
Moření a pasivace nerezových výrobků různých tvarů a rozměrů
Firma ELLIT PLUS provádí povrchové úpravy kovů - moření a pasivaci výrobků z nerezivějících ocelí různých tvarů a rozměrů nejen po celé České republice a na Slovensku, ale také v zahraničí.
ELLIT PLUS Tomáš Hustý
Výstavba a rekonstrukce vodovodů a kanalizací
Výstavbu vodovodu nebo kanalizace svěřte do rukou firmy VK – AQUA OLOMOUC. Postaráme se i o rekonstrukci vodovodních nebo kanalizačních sítí.
VK - AQUA OLOMOUC, spol. s r.o. Výstavba vodovodů, kanalizací Olomouc
Montáž a demontáž sloupů VN a NN, antén, vysílačů, trafostanic i ukládání bazénů – kompletní profesionální služby
Na montáž a demontáž sloupů VN a NN, antén, vysílačů, trafostanic i ukládání bazénů se v oblastech Olomouce, Prostějova a okolí zaměřují profesionálové ze společnosti REKOS Olomouc spol. s.r.o.
REKOS Olomouc spol. s.r.o. Autojeřáby STEJSKAL-REKOS Olomouc
Home Staging - příprava bytu nebo domu na prodej
Pokud chcete rychle a co nejvýhodněji prodat svůj byt nebo dům, pak se v Olomouci obraťte na Projekční atelier ZUZI, kde vám díky home stagingu (přípravy nemovitosti na prodej) pomůžou.
Projekční atelier ZUZI s.r.o. Návrh interiérů Olomouc
Široký sortiment hutních výrobků, jako jsou tenkostěnné profily a kotevní prvky
Tenkostěnné profily, kotevní techniku, svařované sítě a další hutní výrobky naleznete ve FESTO-ŠTODT s.r.o., specializované prodejně hutního materiálu na Šumpersku a Olomoucku.
FESTO-ŠTODT s.r.o. Hutní materiál
Dodávka značkových ložisek SKF a ZKL – prodej na e-shopu i na prodejně
Valivá a kluzná ložiska SKF a ZKL známých značek prodává na svém e-shopu a na prodejně v Olomouci společnost Ložiska VILIM spol. s r. o., která dodává i lepidla, maziva a spojky.
LOŽISKA VILÍM spol.s.r.o. Eshop
Chlebíčky, pomazánky, saláty a další lahůdky na Váš stůl od českého výrobce
Zemědělské obchodní družstvo Ludmírov, které leží nedaleko města Prostějov se zaměřuje na výrobu a prodej chlebíčků, salátů, pomazánek a dalších chutných lahůdek.
Zemědělské obchodní družstvo Ludmírov
Vzduchotechnika a klimatizace pro firmy i domácnosti, montáž rekuperačních jednotek
Ideální pokojovou teplotu i čerstvý vzduch doma i v kanceláři Vám zajistí experti na klimatizace Zdeněk Obr z obce Buková u Prostějova. Pro Vaše pohodlí uděláme maximum.
Zdeněk Obr Vzduchotechnika a klimatizace Prostějov
Výroba, dodávka a montáž odolných průmyslových podlah
Kompletní dodávku různých typů průmyslových podlah odolných vůči extrémnímu namáhání a chemickým látkám včetně montáže zajišťuje firma PETR´S stavební, inženýrská s.r.o. z Olomouce.
PETR´S stavební, inženýrská s.r.o.
Kmín kořenný od českého pěstitele - prodej, distribuce
Pěstitelem a také zpracovatelem kmínu kořenného je česká firma ROLS Lešany, spol. s r.o. v Prostějově - zaměřujeme se na jeho prodej a distribuci v celé České i Slovenské republice a také v zahraničí.
ROLS Lešany, spol. s r.o. Zemědělská skupina ROLS
Bio urny – ekologické urny vyrobené z biologicky odbouratelného materiálu
Bio urny, které nezatěžují životní prostředí, vyrábí a prodává firma Martin Urbášek. Pořiďte si ekologickou urnu vyrobenou z biologicky odbouratelného materiálu.
Martin Urbášek Výroba a prodej pohřebních uren
Horkovodní tlaková myčka 500 bar pro vysokotlaké čištění nejen stavebních strojů, výměníků a graffiti - HOT BLASTER 500/20 B
S výrobou vysokotlakých agregátů pro horkovodní a studenovodní vysokotlaké čištění stavebních strojů, betonu, lešení, bednění, výměníků s různým rozsahem tlaku má bohaté zkušenosti společnost AQ PUMPY
AQ PUMPY, s.r.o.
Hořáky pro svařování,  plazmové řezání nebo drážkování
Dodavatelem hořáků pro svařování v ochranné atmosféře, plazmové řezání nebo drážkování včetně doplňkových spotřebních dílů je firma Moravský QUICK - SERVIS, spol. s r.o. z Prostějova.
Moravský QUICK - SERVIS, spol. s r.o. Svařovací technika Prostějov
Tonery do kopírovacích strojů a tiskáren – kvalita za příznivou cenu nejen pro firmy
Široký sortiment tonerů do kopírovacích strojů a tiskáren různých značek pro firmy za příznivou cenu prodává v okolí Olomouce a Prostějova společnost FBT - Bräuer Tomáš.
FBT - Bräuer Tomáš
Montáž SE pneumatiky na VZV a oprava vzorku přímo u zákazníka – kvalitní práce za skvělé ceny
Na montáž SE pneumatik na vysokozdvižné vozíky (VZV) pomocí pojízdného listu a opravu vzorku SE pneu přímo u zákazníka se v okolí Olomouce a Přerova zaměřuje společnost VZV DESTA SERVIS.
Zdenek Šindelář Opravy a servis VZV