Aktuální microsite

Technologická zařízení pro potravinářský, chemický a farmaceutický průmysl
Pacovské strojírny se specializují na výrobu a dodávku kompletních technologických zařízení pro potravinářský, chemický a farmaceutický průmysl.
PACOVSKÉ STROJÍRNY, a.s. technologické celky
Léčba a prevence boreliózy pomocí bylinek a tradiční čínské medicíny – štětka soukenická
Bylinky, které si umí poradit s boreliózou, například štětka soukenická v podobě kapek nebo tinktury, a byliny tradiční čínské medicíny naleznete v prodejně Bylinky Ludmila Pavlíková nebo na e-shopu.
Bylinky Ludmila Pavlíková
Čištění fasád od mechů, plísní a nátěry fasád za pomocí horolezecké techniky a vysokozdvižných plošin
Tým odborníků z VPM solutions s.r.o. z Olomouce se za použití nejmodernějších technologií postará o vyčištění fasády od mechů a plísní a nátěr fasád rodinných, bytových i panelových domů
VPM solutions s.r.o. Výškové práce Olomouc
Zapůjčení centrály pro rychlé řešení výpadku energie - půjčovna elektrocentrál
Využijte možnosti zapůjčení centrály, která vám rychle vyřeší výpadek elektrické energie. Půjčovna elektrocentrál Šafařík s.r.o. je zde pro vás 24 hodin denně. Přijede za vámi do Ostravy i Opavy.
PRONÁJEM ELEKTROCENTRÁL - Šafařík s.r.o.
Základové desky a hrubá stavba – profesionální služby a kvalitní zednické práce
Na realizaci základových desek a hrubých staveb včetně zajištění profesionálních služeb a s tím souvisejících zednických prací se zaměřují odborníci ze společnosti Albon stavby s.r.o. z Frýdku-Místku.
Albon stavby s.r.o.
Laboratorní kombinované lisy na zkoušky betonu, cementu
Laboratorní kombinované lisy na zkoušky betonu a cementu vyrábí firma Brio Hranice s.r.o. - vybrat si můžete z několika možností dle vaši potřeby.
BRIO Hranice s.r.o.
Svěřte likvidaci a demolici průmyslových staveb do rukou profesionálů
Společnost M-Recycling s.r.o. sídlící v Novém Městě na Moravě provádí likvidace a demolice průmyslových staveb, demolici kotelen, spaloven, hal a dalších průmyslových staveb v celé České republice.
M-recycling, s.r.o. Výkup železa a kovů
Komunální traktor Kubota nejen pro technické služby s čelním nakladačem a dalším příslušenstvím
Objevte výjimečnou japonskou kvalitu a výkon komunálního traktoru Kubota s čelním nakladačem a dalším vyměnitelným příslušenstvím, který zakoupíte v prodejně Agrozem Opava s.r.o.
Agrozem Opava s.r.o. Komunální technika, traktory Kubota
Univerzální zametací zařízení - zametače pro průmyslové areály, farmy i stavby
Univerzální zametací zařízení je skvělým pomocníkem k odstranění nečistot - zametače jsou vhodné pro průmyslové areály, farmy i na stavby. Jejich výrobou a prodejem se zabývá firma GreenMech, s.r.o.
GreenMech, s.r.o.
Odlitky ze ZAMAK zinkových slitin – materiály pro výrobu zinkových odlitků
TENZA cast, a.s. na zakázku vyrábí odlitky ze tří typů ZAMAK zinkových slitin. Materiály pro výrobu zinkových slitin odpovídají evropské normě EN 1774.
TENZA cast, a.s. Slévárna
Certifikovaná výroba z nerez oceli - STAKO Zápustková kovárna s.r.o.
Zápustková kovárna je zaměřena na zakázkovou výrobu výkovků z různých tříd oceli včetně povrchové úpravy - STAKO Zápustková kovárna s.r.o.
STAKO Zápustková kovárna s.r.o. Zápustkové výkovky Teplice nad Metují
Pobyt v Kurovickém lomu - ubytování, luxusní apartmány s vlastní terasou a přednášková místnost pro firemní akce
Pobyt v Kurovickém lomu znamená luxusní ubytování v apartmánech s terasou - nedaleko Zlína. Je to krásné místo pro páry. Ideální i pro firemní akce, protože máme k dispozici i přednáškovou místnost.
Kurovický lom
Ocelové plechy, díly, tyče a trubky z kvalitní oceli
Prodej plechů z otěruvzdorné oceli HARDOX a konstrukční vysokopevnostní oceli STRENX. Výrobu polotovarů a dílů z této oceli Vám zajistí společnost DIMONT HDX s.r.o.
DIMONT HDX s.r.o. prodej plechů
Výrobce reklamních značení a systémů – reklamní prostředky
Marketingové značící prostředky, bannery, cedule a poutače na míru. Výrobce reklamních produktů a značení dle přání zákazníka. Informační a orientační systémy, značení budov a navigační tabule.
Zapp Infosystémy s.r.o. Orientační systémy Praha
Výroba dvojkolí pro železniční vozy
Společnost 4MADE a.s. má dlouholeté zkušenosti v oblasti výroby dvojkolí pro železniční vozy. Při výrobě musí dodržovat všechny evropské standardy a normy, firma vlastní certifikáty způsobilosti TSI.
4MADE železniční komponenty
Ohýbání, 3D pálení plechů a trubek na zakázku - podle požadavků zákazníka
Ohýbáním a 3D pálením plechů a trubek na zakázku se zabývá firma FORELV s.r.o. z Prostějova. Služby zajišťujeme v Olomouci, Přerově a okolí podle požadavků zákazníka.
FORELV s.r.o. Zpracování plechů
Dodáváme spolehlivé a vysoce výkonné horizontální soustruhy
Firma TECNOTRADE OBRÁBĚCÍ STROJE s.r.o.se specializuje na obráběcí stroje. LYNX 2600SY je jeden ze spolehlivých a výkonných horizontálních soustruhů s Y-osou, protivřetenem a poháněnými nástroji.
TECNOTRADE OBRÁBĚCÍ STROJE s.r.o.
Pořádáme odborné kurzy a školení elektrikářů dle NV 194/2022 Sb.
Firma Ivo Tomeček pořádá v Ostravě odborné kurzy a školení pro elektrikáře dle NV 194/2022 Sb. Kontaktujte zkušené lektory a objednejte se ještě dnes.
Ivo Tomeček Školení Ostrava
Pořádání svateb na míru – stylová stodola, nádherné dekorace i zajištění cateringu
Na pořádání svateb na míru nejen ve stylové stodole a zajištění krásné svatební dekorace i výborného cateringu včetně dortu a sladkého baru se zaměřuje nedaleko Znojma Kocanda Kravsko.
Kocanda Kravsko Luxusní ubytování Znojmo
Spotřební materiál pro bednění značky PERI – spojovací, těsnící a bezpečnostní prvky
Ať už stavíte malý projekt nebo rozsáhlou konstrukci, inovativní spojovací, těsnící a ochranné prvky k bednění PERI pořídíte u společnosti RDQ Property s.r.o. ze Zábřeha.
RDQ Property s.r.o.
Údržba komunikací – opravy výtluků na cestách, dláždění a opravy chodníků
Investujte do kvalitní infrastruktury s firmou TESPRA Hodonín, která zajišťuje opravu komunikací a výtluků na cestách, ale také dláždění a opravy chodníků.
TESPRA Hodonín, s.r.o. Technické služby a sběrný dvůr
Vývojové centrum pro firmy i OSVČ – kvalitní pracovní zázemí pro textilní výrobu a montáž konektorů
Vývojové centrum vhodné pro firmy i OSVČ, které poskytují kvalitní pracovní zázemí pro textilní a oděvní výrobu i pro montáž konektorů a jiných dílů má společnost DISTING s.r.o. z Dukovan.
DISTING s.r.o.
Výkopové práce, recyklace stavební suti a prodej recyklátu v ZDV Fryšták
Středisko mechanizace ZDV Fryšták nabízí pro firmy i veřejnost z regionu Zlín provedení recyklace stavební suti, prodej recyklátu i výkopové práce.
Zemědělské družstvo vlastníků Fryšták Repase výměníků tepla sušáren obilí
Keto dieta na míru – sestavení jídelníčku, konzultace a kontrolní měření složení těla
Na sestavování jídelníčku keto (proteinové) diety na míru, konzultace, poradenství a na kontrolní měření složení těla se zaměřují specialisté na zdravé stravování ze společnosti NaturSlim CZ, s.r.o.
NaturSlim CZ, s.r.o. Proteinová dieta
Šumivá vína  z bio vinic vyrobená klasickou šampaňskou metodou sekundárního kvašení v láhvi
Vstupte do světa vynikajících šumivých vín s Vinotékou Kurdějov. Přímo ve Vinotéce Kurdějov a na e-shopu vinotéky zakoupíte šumivá vína, klasickou šampaňskou metodou sekundárního kvašení v láhvi.
Vinotéka Kurdějov