Aktuální microsite

Pediatr s dlouholetou praxí v okrese Kladno
Praktický lékař pro děti a dorost v okrese Kladno je MUDr. Zuzana Kindlová, která poskytuje kvalitní preventivní, diagnostickou a léčebnou péči o Vaše ratolesti.
Prodej kvalitních barev Colorlak - interiérové a fasádní, na dřevo, kov a beton
Kvalitní nátěrové hmoty pro malé i velké spotřebitele, dodává společnost PZ TRADING s.r.o. z Přerova. Prodáváme interiérové a fasádní barvy Colorlak a barvy určené na dřevo, kov a beton.
PZ TRADING s.r.o.
Modulární pohovka Colosseo je opravdu kolosální!
Jak se asi tak kdysi dávno sedělo v Colosseu v centru Říma? Přesně tuto otázku si položil designér Mauro Lipparini při návrhu pohovky Colosseo pro Natuzzi Italia?
Štěrky, písky, drtě Hořice – zajišťujeme prodej i dovoz ve velkoobjemových vacích na stavby
Na prodejně v Hořicích pro Vás máme v nabídce sortiment volně ložených písků, štěrků, drtí a kačírků - BESTA - Berný s. r. o. Hořice, Jičín.
Apartmán pro čtyři až šest osob s vlastní kuchyní, jídelnou a obývacím pokojem
Pension a restaurant FLORIÁN v Pavlově poskytuje celoročně ubytování pro čtyři až šest osob v prostorném apartmánu s vlastí kuchyní, jídelnou i obývacím pokojem.
Potravinářské stroje MAREL - špičkové balení, zpracování masa a drůbeže
Zařízení pro špičkové balení, zpracování masa a drůbeže dodává firma UNIPROX, spol. s r.o. z Brna. Zakoupit můžete kvalitní stroje MAREL pro vážení, třídění a dávkování potravin.
Listové pružiny s okem nebo hákem - výroba
Společnost SV výrobní v Prostějově, s.r.o. vyrábí listové pružiny nejvyšší kvality pro různá odvětví. Výrobu a dodávku listových pružin zajistíme pro celou Českou i Slovenskou republiku i zahraničí.
Akumulátorová zahradní technika má výhody - akumulátorové sekačky, pily, křovinořezy, foukače
Společnost Patrick Zlín je prodejce zahradní a lesní techniky. Pořiďte u nás akumulátorové sekačky, pily, křovinořezy, foukače. Akumulátorová zahradní technika má výhody - využijte je.
Prodej baleného černého a hnědého uhlí z ořechu a ekohrášku a dřevěných briket
Na prodej baleného uhlí, z černého a hnědého ořechu, které je vysoce kvalitní, se zaměřuje společnost ABC service s.r.o. ve Frýdku-Místku. Dále se zde prodávají brikety a ekohrášek.
Stavební práce Česká Třebová, novostavby, rekonstrukce, půdní vestavby, zateplení a izolace
Naše stavební firma z České Třebové provádí profesionální výstavbu nových domů, dále rekonstrukce objektů, půdní vestavby, provádíme veškeré izolace a zateplování staveb.
Pracovní pozice, programátor PLC Dvůr Králové nad Labem, programátor řídících systémů Siemens
Firma UNIREG spol. s r.o. Dvůr Králové nad Labem hledá programátora řídících systémů Siemens s praxí v oboru, okamžitý nástup.
UNIREG spol. s r.o. Výroba elektrických zařízení
Autokemp Baška, ubytování v chatkách, karavanech, stanech, apartmánech, ocenění autokempu
Autokemp Baška se těší na všechny návštěvníky a přeje příjemný pobyt v apartmánech, chatkách, karavanech a stanech, nový stůl na stolní tenis, paddleboardy, workoutové hřiště, rybolov.
Základní škola Tachov, základní vzdělání dětí pro 1. a 2. stupeň, přírodovědný kroužek, klub ICT
Navštivte naší základní školu v Tachově, kde nabízíme základní vzdělání žáků pro 1. a 2. stupeň, školní jídelna, družina, tělocvična.
Dopravní stavby - rekonstrukce, výstavba zpevněných ploch, chodníků, komunikací, cyklostezky
Jedním z oborů zaměření firmy Vlk - stavební jsou i dopravní stavby. Realizuje v rámci regionu Zlín, Zlínský kraj dopravní stavby - zpevněné plochy, chodníky, komunikace
Auditorské služby pro menší i větší firmy O-CONSULT s.r.o.  Liberec
Osobní konzultace v oboru auditorské poradenství – mějte své firemní hospodaření pod kontrolou – tým certifikovaných poradců je tu pro Vás
Vzduchotechnické zařízení Havlíčkův Brod - bytová, komerční a průmyslová vzduchotechnika
V letním nebo zimním období se o chod Vaší firmy spolehlivě postará kvalitní bytová, komerční a průmyslová vzduchotechnika - Kovo vzduchotechnika spol. s r.o. Havlíčkův Brod
Kovo vzduchotechnika spol. s r.o. Vzduchotechnická zařízení Havlíčkův Brod
Vestavné skříně s posuvnými dveřmi
Vestavné skříně vyrábíme na míru. Různé výšky, šířky a hloubky. Vnitřní vybavení od jednoduchých polic po speciální šatní vybavení - Kuchyně Chábera Liberec
Kuchyně Chábera Kvalitní kuchyně na míru Liberec
Pevné, krásné a praktické artbetonové podlahy
Realizujeme ražené dlažby Artbeton které vzhledově napodobují přírodní materiály – ražené dlažby jsou krásné, pevné a praktické - PODLAHOVÉ SYSTÉMY Červinka & Syrový Liberec
PODLAHOVÉ SYSTÉMY – LIBEREC Červinka & Syrový
Výroba nábytku do bytu, kanceláře - vestavěné skříně, dětský pokoj, kuchyň na zakázku
Firma TRISTOL interiér s.r.o. ze Všeminy přijímá zakázky v lokalitě Zlínský kraj - Vsetín, Zlín na výrobu nábytku do bytu, kanceláře, vestavěné skříně. Pomůžeme s inspirací pro dětský pokoj i kuchyň.
Generální opravy, repase a prodej průmyslových armatur, čerpadel, domácích vodáren
Společnost GOA Jokl má dlouholeté zkušenosti v oblasti prodeje i servisu průmyslových armatur, čerpadel, dodává domácí vodárny. Provádí i generální opravy, repase pro zákazníky v regionu Zlínský kraj.
Výroba potravinářských olejů a tuků Praha, rostlinné oleje, průmyslově ztužené rostlinné tuky
AAK Czech Republic z Prahy se specializuje na rostlinné oleje, které jsou složkami s přidanou hodnotou v mnoha produktech, které lidé rádi konzumují.
Stavební a zemní práce Olomouc, řízené protlaky, podvrty, bezvýkopové práce, inženýrské sítě
Specializujeme se na zemní práce, prováděné při pokládce kabelového a potrubního vedení, výstavbu inženýrských sítí, rekonstrukční práce, řízené protlaky, podvrty.
Dodávky vchodových dveří Ostrava, výborné tepelné a zvukově izolační vlastnosti dveří, zabezpečení
Naše firma z Ostravy zajišťuje dodávky vnitřních a venkovních vchodových dveří s vysokou odolností proti vniknutí, mají tepelné a zvukově izolační vlastnosti a originální zpracování moderního designu.
Nerezové zábradlí venkovní a vnitřní, nerezová a dřevěná madla
HB Nerezové zábradlí z Valašského Meziříčí Vám zajistí kompletní výrobu zábradlí na terasy, balkóny, schodiště, do francouzských oken i nerezová a dřevěná madla. Dále provádíme zámečnické práce.
HB-NEREZOVÉ ZÁBRADLÍ s.r.o. Rostislav Bača
Prodejna čtyřkolek, motocyklů a příslušenství v Žamberku, servis čtyřkolek a náhradní díly
V našem Eshopu naleznete čtyřkolky, dětské čtyřkolky, minicross, minibike, motocykly, skútry, mopedy, elektrokola, doprava po celé ČR.