Aktuální microsite

Opravna automobilů - autoservis a pneuservis
Autoservis a pneuservis Petr Došlík je opravna automobilů pro klientelu z Kroměříže a okolí. Opravuje vozy všech značek.
Petr Došlík - Autoservis Kroměříž www.autoservis-doslik.cz
S Covidem v bezpečí – neinvazivní měření okysličení krve a tepové frekvence pulzním oxymetrem
Pulzní oxymetr, který slouží k neinvazivnímu měření hladiny saturace kyslíku v krvi a tepové frekvence, prodává společnost BONECO CR, s.r.o. Vhodné pro použití v domácnostech i v nemocnicích.
Kompletní realizace a rekonstrukce domů a bytů - stavby na klíč
Stavbu rodinných domů na klíč, rekonstrukce domů a bytů a stavby průmyslových objektů provádí společnost BAUFIRMA MPR s.r.o., která působí nedaleko Třebíče a Náměšti nad Oslavou.
Stavby rodinných domů Uničov, rodinné dřevostavby na klíč do 3 měsíců, výstavby zděných domů
Naše firma PB GRAND LIMITED 2010 s.r.o. Uničov se zabývá výstavbou rodinných zděných domů i dřevostaveb.
Zemní práce Klee Třebíč, výkopové práce, úpravy, hloubení stavebních jam, přípojek, kanalizace
Provádíme hloubení stavebních jam, přípojek, kanalizace či topných kanálů, zarovnání terénu, hloubení základů, naložení zeminy nebo jiného sypkého materiálu.
Podlahářství Olomouc, podlahářské práce, pokládka plovoucí, vinylové i korkové podlahy, koberců
Naše firma provádí veškeré tesařské a podlahářské práce, zajišťujeme pokládku plovoucí, vinylové i korkové podlahy, PVC, parket i koberců, renovace, broušení a lakování podlah.
Stomatologická laboratoř Česká Lípa, dentální hygiena, implantáty, bělení zubů, chrániče zubů
Naše stomatologická laboratoř v okresu Česká Lípa nabízí veškeré služby týkající se všeobecné stomatologie, dentální hygiena, implantáty, bělení zubů, pomůcky proti chrápání.
Výroba a prodej vozíků a přívěsů Velké Meziříčí
Zabýváme se výrobou a prodejem ryze českých vozíků a přívěsů, které si můžete nezávazně vyzkoušet i koupit buď přímo v jedné z prodejen VEZEKO.
VEZEKO s.r.o. nákladní přívěsy
Autoškola Zatloukal Prostějov, individuální termíny jízd, večerní i víkendové jízdy, školení řidičů
Nabízíme kurzy pro získání řidičského oprávnění skupiny B, kondiční jízdy pro držitele řidičského oprávnění skupiny B a školení řidičů referentských vozidel.
Svařování nerezových, hliníkových dílů, tenkých i silných plechů metodou MIG - TIG
Společnost Aleš Brzák A-Z kovo s.r.o. poskytuje i služby v oblasti svařování metodou MIG - TIG. Svařujeme nerezové, hliníkové díly, plechy tenké i silné.
Velkoobchod ovoce a zeleniny Třebíč, dvě kamenné prodejny, prodej medu, hub, čalamády, ořechy
Jsme společnost zabývající se velkoobchodem ovoce a zeleniny a hub té nejvyšší kvality, dvě kamenné prodejny.
Zakázková kovovýroba – sériové i kusové kovové výrobky na zakázku
Specialistou na zakázkovou kovovýrobu v okolí Třebíče je Zámečnictví Jaroslav Borůvka z Vladislavi. V této zámečnické firmě Vám zhotoví sériové i kusové kovové výrobky na zakázku.
Zámečnictví Jaroslav Borůvka
Luxusní zahradní keramika řady Excelent, keramické květináče pro pěstování bonsai
Ozdobte Vaši zahradu kvalitní a designovou zahradní keramikou Excelent, kterou vyrábí česká firma PKZ Keramika Poštorná. V této řadě naleznete i luxusní květináče pro pěstování bonsai.
Prodej tepelné izolace a materiálu pro zateplení fasád domů - deskové izolační systémy
Tepelnou izolaci a materiál pro zateplení fasád domů a bytů, prodává v České republice firma Josef Vaníček ELOV z Vojnova Městce. Pořiďte si deskové izolační systémy LINITHERM a nebudete litovat.
Skladovací místa a komerční prostory Praha Hostivař
Kanceláře pro společnosti, sklady a skladovací prostory Praha, cenově i svou polohou dostupné komerční prostory a kanceláře, místa k pronájmu.
JUBEL, s.r.o.
Základní škola Benešov – poskytovatel vzdělání pro vaše děti
Základní škola Benešov, vzdělávací instituce nabízející základní vzdělání ve Středočeském kraji, základní vzdělání pro vaše děti okres Benešov.
Kvalitní provětrávané fasády, fasádní pláště - montáž i dodávka ve stanovených termínech
Montáž i dodávku kvalitních provětrávaných fasád a fasádních plášťů zajišťuje společnost Lop Realizace s.r.o. se sídlem v Ostravě. Zaručujeme, že celá realizace proběhne ve stanovených termínech.
Prodej, montáž a servis chladicích zařízení na Písecku
Řešíte poslední roky stále stejné problémy s úmorným letním vedrem a všude přítomným těžkým vzduchem? Váháte, zda si pořídit klimatizační jednotku či jinou chladicí techniku?
CHLAZENÍ Košťál Ladislav
Výhody pomalu rozpustných hnojiv ve formě tablet nebo prášku
Šetrnost k životnímu prostředí a nízké ekonomické náklady – nejen tyto, ale i další mnohé výhody poskytuje aplikace pomalu rozpustných hnojiv, která vyrábí společnost ECOLAB ze Znojma.
ECOLAB Znojmo, spol. s r.o. Výrobce pomalu rozpustných hnojiv
Kovošrot, kovový, litinový odpad - přistavení kontejneru zdarma, bezhotovostní výkup a zpracování
Na kovový a litinový odpad se specializuje společnost Centromat s.r.o. v Ostravě, která zajišťuje přistavení kontejneru zdarma, bezhotovostní výkup i samotné zpracování kovošrotu.
CENTROMAT s.r.o.
Kovové modely aut, motorek, letadel a tanků - eshop - Nové modely Škoda Fabia 2022 již v prodej!
Pokud jste sběratelem autíček a toužíte vlastnit model Vašeho oblíbeného auta, tak jste u nás na správné adrese. Veškeré modely aut pro vás vybíráme s láskou.
Velkokapacitní strojírenská kovovýroba s dalšími úpravami pro dokonalou finální funkčnost
Specialistou na velkokapacitní strojírenskou kovovýrobu je společnost Steeltec CZ s.r.o. v Třinci, která se zabývá také jejich dalšími úpravami, aby byla zajištěna dokonalá finální funkčnost.
Steeltec CZ, s.r.o.
Obec Osice, okres Hradec Králové, tryskající silný pramen pitné vody - místní obecní kašna
Obec Osice v okresu Hradec Králové je rodiště Františka Škroupa, skladatele naší národní hymny Kde domov můj, je zde místní obecní kašna.
Ložiska ZKL pro průmysl, která zakoupíte v našich prodejnách či v e-shopu
Odolná ZKL ložiska pro letectví, strojírenství či jiné odvětví prodává firma LOŽISKA VILÍM spol. s.r.o. Zastavte se v jedné z našich prodejen v Prostějově a Olomouci, nebo si objednejte v e-shopu.
LOŽISKA VILÍM spol. s.r.o. Prostějov
Svařování hliníku, nerezu, litiny a pájení kovů Plzeň, svařování metodou TIG a MIG, opravy chladičů
Nabízíme svařování kovů hliník, nerez a litinu metodou TIG, MIG, MAG, MMA. Dále se specializujeme na výrobu a opravy chladičů ze všech používaných materiálů.